Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bugün randevumuz vardı arkadaşlar. bebişimizi gördük kocişimle.çok tarifsiz duygular içerisindeyim.
baldo pirinç kadarmış bebişim şimdi ahmet bey öyle söyledi.ekstra hiç birşey vermediler.diyet listesi aldım ve istediği tahliller var onları yaptırıp 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.12 haftaya kadar benim takibimdesin,istersen sonra kendine doktor seçebilirsin dedi.doğumları çınarlıda yaptırıyorlarmış biraz maliyetli oluyor bunlaarı konuşmak için çok erken dedi ama benim heyecanlı kocam hemen sordu herşeyi tabi.salı günüde medicalparkta randevum var bir de oranın ortamına bakacağız

ne güzel maşallah allah kucağına almayı nasip etsin canım

Maşallah...
Allah nazarlardan korusun. Kucağına almayı da nasip etsin inş.

Darısı bizlerin başına değil mi arkadaşlar:)))))))

canım çok sevindim ne güzel bi haber böyle inşallah sağlıklı bir gebelik olur bebişini 9 ay sonra kucağına alırsın
allah yardımcın olsun sakın korkma stres yapma

Bu çok güzelll bir haber Harikaaa...

Allahım inş kucağınıza da almayı nasip eder.:))

sagol cnm ınankı bende soklardayım beta ılk 2519 cıktı bugunde 3684 cıktı ınsallah cnm sorunsuz gecer 1 hafta sonra kalp atısları ıcın gıdıcem gec dollenme olmus benımkı

sagol cnm ınankı bende soklardayım beta ılk 2519 cıktı bugunde 3684 cıktı ınsallah cnm sorunsuz gecer 1 hafta sonra kalp atısları ıcın gıdıcem gec dollenme olmus benımkı

maşallah canım bence artık sevinmeli endişelerini geride bırakmalısın.resmen hamişsin sen.Allahım kucağına almayı nasip etsin

maşallah canım bence artık sevinmeli endişelerini geride bırakmalısın.resmen hamişsin sen.Allahım kucağına almayı nasip etsin

Insallah cnimn tum isteyenlerin muradi olsun insallah tez zamanda benimki gibi suprz yapsin seninkide saglikla gelsin cnm 2 hafta falan var sanirim aramizda demi :)pes pese dogururuz artik :))

Ayy ne guzell rabbim sag salim saglikla huzurla kucagina versin canim canim ben buarada mert beye gidiyorum ahmet beye gitmiyorum ilk ona gittim daha sonra baska doktor bulmam gerektigi icin basindanda herseyimi bilsin istedim.doktorum bende kan pihtilasma sorunu falan var cunku hamileligin ortasinda gitmiyim dedim basindan takip etsin istedim dusunursen dogumu medicalde ve kentte yapio tavsiye ederim cok pozitif bir doktor ve cok eglenceli :)

Günlerin azalmaya basladı,bugün transferin 8. Günü...bi yanım heyecanlı bi yanım keyifsiz...transferin yapıldıgı günden bu yana annem rahatsızlandı,babam prostat oldu derken ister istemez bende sıkıldım...artık bundan sonrası hsyırlısı neyse o olsun diyorum, umudumu kaybettim açıkcası arkadaslar...ilk transferim böyle oldu ama 2. De kimseye aileme bile söylemicem...;(

mert göl mü doktorun?benimde salı günü medicalparkta randevum var.ben vedat uluğdan aldım randevu.
ben hemşireyim medicalpark ilk açıldığı dönem çalışmıştım orda ben inşallah
bir sıkıntı yaşamazsam doğumu bile orda düşünüyorum
arkadaşım zekeriya beyde yaptı doğumunu çok memnun kalmıştı.
ben ömer südekanada takip olmayı planlıyorum çok maliyetli olacak ama bebişimi riske atamam

evt canım mert gol sımdılık memnunum ınsallah sorun cıkmaz dogumu kent ve medıcalde yapıomus medıcalden ayrılmıs mert bey daha once ordaydı olsun canım rıske atılmaz ama kafan karısmasın farklı seyler soylerlerse canım

Herkese Merhaba ; yaşasın ben de artık hamileyim Dr.Kaan Borkurt'un sayesinde .Çok uzun süreçlerden geçtik .İlk olarak aşılamayla başladık tedaviye olmadı.Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık.Transfer gerçekleşemedi çünkü karnımda şişlik oluştu su topladı.Sonrasında dondurulmuş embriyolarımız transfer oldu oda tutmadı.İkinci kez tüp bebek tedavisine başladık sil baştan .O da benim için daha büyük hayal kırıklığıydı yumurtalarım kalitesiz çıktı bir tane bile embriyo oluşmadı .Bunca olumsuzluktan sonra çok karamsar olduk.i yice ümidimizi kaybetmiştik veeee Dr. Kan Borkurt'un İrenbe Tüp Bebek Hastanesine transfer olduğunu duyduk .Dr. Kaan Bozkurt'la üçüncü kez tüp bebek tedavisine başladık .Her şey çok güzel gelişti tedaviye başladık 10 tane yumurta toplandı bunların 4 tanesinden embryo oluştu doktrumuz Kaan Bey ebryoları dondurup diğer aylarda transferini yapalım dedi.Başarı oranının çok yüksek olacağının söyledi.Başlarda tereddütlüydük bunca olumsuzklar yaşadığımız için Kaan Beye güvenimiz sonsuzdu ve kabul ettik .Geçen ayda transferim gerçekleşti veee şu an ikizlerime hamileyim.
Bize bumutluluğu yaşattığı içi Dr.KAAN BOZKURT'A çok teşekkür ediyorum.Anne olmak isteyip de olamayan bütün herkese tavsiye ediyorum .Sevgilerle ...

zorlu gunlerın ardından mutlu gune kavusmussunuz saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Allah ınsallah

Canııııııııııııım
maşallah diyeyim önce,bu yazdıkların cok harıka,inanamıyorum cok guzel bır haber bu:)))
2 gundur gıremedım ben,bakınca bızım kuzuda bışeyler var dedım,
neler oldu anlatsana

canımm tesekkur ederım darısı sana olsun ınsallahh tez zamanda hayrılısıyla gelsın ınsallah senınkıde gülüm

Cnm cok cok sevindim. Inan o kadar heyecanliyim ki simdi, elim ayagim bosaldi resmen. Seni dr. Muayenesinde haber aldigin ani dusunuyorumda cok sukur dostum. Rabbim saglikla keyifle 9 ayi gecirip kucaginiza almayi nasip etsin. Sizi ondan onu sizden ayirmasin hic. oyy oyyy cok guzel bi haber bu.

Tesekkur ederim canim hala korkularim var kalp atislarini daha duymadik insallah sorunsuz duyarim rabbim saglikla kavusmami nasip eder suprz bebek oldu bana gercekten hic aklimda yokken cikti geldi cok sukur insallah sonuna kadar guzelmsorunsuz ilerler

Cnm o korkular maalesef hic bitmeyecek. Kalp atisini duyunca ikili test sonucunu sonra tekmelerini merak edeceksin. Dogum nasil olacak diye korkacaksin. dogacak asilari olacak,ateslenir diye korkacaksin. hele ilk gunler nefes alio mu diye uyku uyumadan onu seyredeceksin. Ama her an sukredeceksin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah. su anda 19 kasimda saglikli bi bebek dunyaya getirecegini dusun sadece. endiseler hep olacak cunku artik annesin ve candan daha ote bi evladin olacak insaallah. Kendine , bebegine cok ii bak. Artik hayalini kurdugun herseyi yasama zamani. Kimsenin keyfini bozmasina izin verme, minicik bir susam tanesi o simdi annesi , bol bol dua et. once Allaha sonra sana emanet. Mutlu buyumesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…