- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.101
Transferimin 5. Günü...bugün annemle tartıstım ve agladım.devamlı yatmamı istiyor ,5 gündr evden dısarı cıkmadım okadar bunaldım ki arkadaslar en zor aşaması buymus meğer...şimdide kasıgımda hafif sancı var,stres oldugum için embriyota zarar mu geldi acaba die düşünüyorum şimdide;(((yarın e2 ve progesteron testlerim var hastanede.son 7 gün kaldı artık tahlile.dayanabilecek miyim bilmiyorum;;;((((
Ahmet zeki ısık ıle gorusuceksın sanırım sen cnım ırenbe de ?
Transferimin 5. Günü...bugün annemle tartıstım ve agladım.devamlı yatmamı istiyor ,5 gündr evden dısarı cıkmadım okadar bunaldım ki arkadaslar en zor aşaması buymus meğer...şimdide kasıgımda hafif sancı var,stres oldugum için embriyota zarar mu geldi acaba die düşünüyorum şimdide;(((yarın e2 ve progesteron testlerim var hastanede.son 7 gün kaldı artık tahlile.dayanabilecek miyim bilmiyorum;;;((((
Tesekkürler arkadaslar,nasıl bi ruh hali varya,kendimi tanıyamadım annemide üzdüm;(şimdi anneme sarılıp eahatladım.ama su bilinmezlik var ya ne acayip birşey.bazen galiba olmadı gibi geliyor aklıma,olumlu olmaya calısıyırum ama hayal kırıklıgı yasamakta istemiyorum,keske 12 gün beklemeden daha erken öğrenme şansımuz olsaydı...
Arkadasım umarımki senin içinde hersey yılundA devam eder)
yok benim dediğim doktor ahmet seçkin onunla bir görüşeyim olmazsa ahmet zeki ışıkla görüşmeye giderim.
Hepimiz bebeğimiz için elimizden geleni yapıyoruz.inşallah bizede anne olmak nasip olur...ben bir öğretmenim...hergün 19 tane öğrencimin gülüşüyle keyfim yerine geliyorki birde kendi çocuklarımız oldugunu düşünsenize...çocugu olan arkadaslar var,gece uykusuzlujlarından şikayet ediyor...benim hayırlısı ile evladım olsunda günlerce uykusyzluga razıyum...birde arkadaslar ananas ve tuzsuz kabk cekirdeği yiyorumtransfer sonrası iyi olur diyorlr,birde hurma herkese sevgiler
Çok şükür bu zamana kadar herşey yolunda gitti. Bugün 3 adet embriyomuzun olduğunu öğrendik. Sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum. Sıra da transferimiz var bakalım. Ama onun için bir süre daha beklemem gerekecek bir sonraki kontrolümüzde karar vereceğiz inşallah. :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
Slm arkadaslar,dün e2 ve progesteron testimi yaptırdım.e2-235 pro-14,5 çıktı.doktorum günde 1 adet progestan iğne baslattı.acaba embriyom tutunmadımı diye bi moralsizlik yasadım ama onla ilgisi olmaz dedi.sizler yaptırmıs mıydınız bu testleri???nolur bilgiiiii[/QUO
Moralini bozma.Hepimiz olduk o iğneden:)))))
Sanırım sizin de donduruldu. Aradan 1 regl dönemimin geçmesini bekliyorlar.Ben ocak ayında dondurdum.Benimde 3 adet var.
Sanırım bu ayın sonunda transferim yapılacak.Ben 3 adet istedim.Sizin kaç adet transfer yapılacak ? Doktorunuz kimdi ? Size bol şans diliyorum.
Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip eder inş..
Sevgiler...
Evet şimdi dondurduk sanırım birkaç ay sonra transferimiz gerçekleşecek. Ben 2 adet diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık :) Kaan Bozkurt benim doktorum sağolsun çok yardımcı oluyor her konuda. Size de bol şanslar iyi haberlerinizi bekliyor olacağım :) İnşallah alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...
merhaba oncelıkle uyelıklere ne olmus boyle ya hersey sıfırlanmıs anlamadı ben bısey arkdas lıstem falan hepsı gıtmıs bende bı suprz var ınsallah ıyıdır 14 martta adet olmam gerekırken asırı kasık agrısı ve bel agrısından dolayı dunAhmet beyde aldım solugu gene kıstım oıldu hocam adet olamıyorum dedı bırkac soru sonrası muayane edeyım sonra ılac yazarım dedı muayane edrken baktı ve gulmeye basladı noldu dedım burda gebelık kesesı var dedı :) daha cok kucuk oldugunu soyledı kan degerıme bakıldıyarın tekrarlıcam testı carsamba gunude kontrole gıdıcem ınsallah saglıklı bı gebelık olur 2 asılama 2 tup bebek sonrasında kendılıgınden gelen bır bebek bu hem mutluyum hemde korkularım var
merhaba oncelıkle uyelıklere ne olmus boyle ya hersey sıfırlanmıs anlamadı ben bısey arkdas lıstem falan hepsı gıtmıs bende bı suprz var ınsallah ıyıdır 14 martta adet olmam gerekırken asırı kasık agrısı ve bel agrısından dolayı dunAhmet beyde aldım solugu gene kıstım oıldu hocam adet olamıyorum dedı bırkac soru sonrası muayane edeyım sonra ılac yazarım dedı muayane edrken baktı ve gulmeye basladı noldu dedım burda gebelık kesesı var dedı :) daha cok kucuk oldugunu soyledı kan degerıme bakıldıyarın tekrarlıcam testı carsamba gunude kontrole gıdıcem ınsallah saglıklı bı gebelık olur 2 asılama 2 tup bebek sonrasında kendılıgınden gelen bır bebek bu hem mutluyum hemde korkularım var
Slm arkadaslar,dün e2 ve progesteron testimi yaptırdım.e2-235 pro-14,5 çıktı.doktorum günde 1 adet progestan iğne baslattı.acaba embriyom tutunmadımı diye bi moralsizlik yasadım ama onla ilgisi olmaz dedi.sizler yaptırmıs mıydınız bu testleri???nolur bilgiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?