Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

arkadaşım hiç korkma bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordur inşallah.ben çok ağrı çekmiştim ağlıyordum sürekli.özellikle bir gün sabaha kadar uyutmamıştı.hala da sık sık aniden batar gibi ağrılar giriyor ama kısa süreli.iyi şeyler düşün sonu güzel olsun

Tesekkürler arkadaslar,nasıl bi ruh hali varya,kendimi tanıyamadım annemide üzdüm;(şimdi anneme sarılıp eahatladım.ama su bilinmezlik var ya ne acayip birşey.bazen galiba olmadı gibi geliyor aklıma,olumlu olmaya calısıyırum ama hayal kırıklıgı yasamakta istemiyorum,keske 12 gün beklemeden daha erken öğrenme şansımuz olsaydı...

cnm biraz sabırlı ol lütfen ve kendini strese sokma inşallah güzel haberlerini alırız burdan

Çok şükür bu zamana kadar herşey yolunda gitti. Bugün 3 adet embriyomuzun olduğunu öğrendik. Sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum. Sıra da transferimiz var bakalım. Ama onun için bir süre daha beklemem gerekecek bir sonraki kontrolümüzde karar vereceğiz inşallah. :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

Canım benim hepsi stresten kaynaklanıyordur. Rahat ol inşallah her şey çok güzel olacak hem her şeyin bir zamanı vardır ve o zaman inan bana hep hayırlı olandır. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

yok benim dediğim doktor ahmet seçkin onunla bir görüşeyim olmazsa ahmet zeki ışıkla görüşmeye giderim.

görüş canım belkı oda ırenbeye gelıyordur ben hıc gormedıgım ıcın ırenbede kendısını oyuzden bısey dıyemyorum ama duydum ondanda cok memnun olanlar var ınsallah hersey gonlune gore olur hayırlısını olsun

Hepimiz bebeğimiz için elimizden geleni yapıyoruz.inşallah bizede anne olmak nasip olur...ben bir öğretmenim...hergün 19 tane öğrencimin gülüşüyle keyfim yerine geliyorki birde kendi çocuklarımız oldugunu düşünsenize...çocugu olan arkadaslar var,gece uykusuzlujlarından şikayet ediyor...benim hayırlısı ile evladım olsunda günlerce uykusyzluga razıyum...birde arkadaslar ananas ve tuzsuz kabk cekirdeği yiyorumtransfer sonrası iyi olur diyorlr,birde hurmaherkese sevgiler

Evet canım elimizden gelenin fazlasını bile yapmaya razıyız. Yeter ki gelsinler :) Uykuya bayılırım ama bebeğim olursa uykusuzluğun ne önemi var ki inşallah hayırlısı ile evladını alırsın kucağına benimde hayırlısı ile transferim gerçekleşir de adım adım kavuşurum bebeğime.. Ananasın yumurtalıkları beslediğini biliyorum, kabak çekirdeğini hiç bilmiyorum ama demir bakımından zengin olduğunu duymuştum.

Sanırım sizin de donduruldu. Aradan 1 regl dönemimin geçmesini bekliyorlar.Ben ocak ayında dondurdum.Benimde 3 adet var.
Sanırım bu ayın sonunda transferim yapılacak.Ben 3 adet istedim.Sizin kaç adet transfer yapılacak ? Doktorunuz kimdi ? Size bol şans diliyorum.

Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip eder inş..

Sevgiler...

Slm arkadaslar,dün e2 ve progesteron testimi yaptırdım.e2-235 pro-14,5 çıktı.doktorum günde 1 adet progestan iğne baslattı.acaba embriyom tutunmadımı diye bi moralsizlik yasadım ama onla ilgisi olmaz dedi.sizler yaptırmıs mıydınız bu testleri???nolur bilgiiiii

Evet şimdi dondurduk sanırım birkaç ay sonra transferimiz gerçekleşecek. Ben 2 adet diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık :) Kaan Bozkurt benim doktorum sağolsun çok yardımcı oluyor her konuda. Size de bol şanslar iyi haberlerinizi bekliyor olacağım :) İnşallah alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...

İnşallah canım.

Allah isteyen herkese nasip etsin:)

merhaba oncelıkle uyelıklere ne olmus boyle ya hersey sıfırlanmıs anlamadı ben bısey arkdas lıstem falan hepsı gıtmıs bende bı suprz var ınsallah ıyıdır 14 martta adet olmam gerekırken asırı kasık agrısı ve bel agrısından dolayı dunAhmet beyde aldım solugu gene kıstım oıldu hocam adet olamıyorum dedı bırkac soru sonrası muayane edeyım sonra ılac yazarım dedı muayane edrken baktı ve gulmeye basladı noldu dedım burda gebelık kesesı var dedı :) daha cok kucuk oldugunu soyledı kan degerıme bakıldıyarın tekrarlıcam testı carsamba gunude kontrole gıdıcem ınsallah saglıklı bı gebelık olur 2 asılama 2 tup bebek sonrasında kendılıgınden gelen bır bebek bu hem mutluyum hemde korkularım var

canım çok sevindim ne güzel bi haber böyle inşallah sağlıklı bir gebelik olur bebişini 9 ay sonra kucağına alırsın
allah yardımcın olsun sakın korkma stres yapma

Bu çok güzelll bir haber Harikaaa...

Allahım inş kucağınıza da almayı nasip eder.:))

öncelikle arkadaşım progesteron tuttuğunu gösteren bir değer değil.progesteron bebeğin düşmesini engelleyen bir hormon.
benim ağustosta yapılan transferimde 9 çıkmıştı değerim bende iğne oldum.bu tedavimde ise 30 çıktı gerek yok demişti ahmet bey.crinone jel ve progestan kapsülün emilimi herkeste aynı olmuyor bu testi zaten onu ayarlamak için yapıyorlar.benim e2 de 338 çıkmıştı.stres yapma kendine iyi şeyler düşün lütfen.sonu iyi olsun

arkadaşım şoklardayım ne güzel bir haber bu.inşallah en kısa sürede kalp atışını duyarında için rahatlar.beta hcg kaç çıktı?
bende hep tedavi aralarında öyle hamile kalmayı o kadar çok istemiştim ki.hayırlı olsun stres yapma rahat ol hamişsin artık sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…