Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Nasil iyi geldi yazdiklarin teyzesii :) insalllah canim insallah rabbime emanet insalah sorunsuz ilerlicem bu yolda kendilgiinden gelmesi bile mucize benim icin doktorum.olur kendikendine sorunyok desede ben hic inanmiyodum cok sukur allahima bugunleri gosterdi insallah ilerleyen zamanlarda sorunsuz gecsin senibln kuzucugu op benim icin sagliklimuzun omurleri olsun insallah isteyen herkes yasasin bu duygulari hayirlisyla

arkadaşlar merhaba.tavsiyelerim üstüne ahmet beye tedavi olan bir arkadaşımında sonucu bugün pozitif geldi.
darısı tüm isteyenlerin başına

ben hala kararsızım doktor konusunda. ahmet beyle aral bey arasında kalıyorum. bizde erkek infertilitesi var.bizim gibi olanlar doktorunuz kimdi?

arkadaşlar ben hala kararsızım doktor konusunda. ahmet beyle aral bey arasında kalıyorum. bizde erkek infertilitesi var.bizim gibi olanlar doktorunuz kimdi?

Son düzenleme:
ben hala kararsızım doktor konusunda. ahmet beyle aral bey arasında kalıyorum. bizde erkek infertilitesi var.bizim gibi olanlar doktorunuz kimdi?

slm benimde erkek infertilesi bende ahmet seçkinle başladım irenbeye dışardan geliyomuş bize ilaç verdi eşime bana bir ay kullancağız sonra başlıcakmışız hakkımızda hayırlısı olsun senin ilk denemenmi

bizim 2. deneme olacak. daha önce başka bi yerde yaptırdık.bir de imsi tekniği varmış spermleri 8000 kat büyüten irenbede bu yöntem yok sanırım.doktor eşine hangi ilacı verdi.

bizim 2. deneme olacak. daha önce başka bi yerde yaptırdık.bir de imsi tekniği varmış spermleri 8000 kat büyüten irenbede bu yöntem yok sanırım.doktor eşine hangi ilacı verdi.

spermlerin kalitesini artırmak için ilaç verdi 3 tane cnm
benimde 2. denemem olcak
siz ilaç falan kullandınız mı hiç

arkadaşlar merhaba.bugün medicalparkta randevum vardı .bebişimizin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı.
2 hafta sonraya yeniden randevu verdi

arkadaşlar merhaba.bugün medicalparkta randevum vardı .bebişimizin kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı.
2 hafta sonraya yeniden randevu verdi

Gozunaydin canimm allahim sorunsuz ilerletsin 8.haftada duydun demi ben duymam heralde ozaman daha 6.haftadayim.cunku bu hafta gidicem.daha once bebegi gorcem sanirim insallah bende sen gibi bu mutlulugu yasarim uyku sorunun varmi ben cok uyuyorum ve belim cok agriyo yatmaktanda agriyo sanirim biraz

spermlerin kalitesini artırmak için ilaç verdi 3 tane cnm
benimde 2. denemem olcak
siz ilaç falan kullandınız mı hiç

geçen yaz varikosel ameliyatından sonra proxeed plus kullandık arada keçiboynuzu kürü filan da yaptık ama fazla istikrarlı kullanmadık açıkçası.en son 3 milyondu.bıktım yani onu yap bunu yap.pek ilerleme olmuyor.tüp bebek öncesi doktor verir heralde ilaç.acaba 2 ay öncesinden öngörüşme daha mı uygun olur ,spermeler için ne dersin

Prokceed kullandı eşim,femera kullandı ,bunlarla bayag yükseldi değerlerişöle bi durumda var ben daha önce 3 asılama yaptım3 doktr değiştrdim balıkesrde.rAhimde polip varmıs kaan bey farketti sağolsun,inşAllah yarın güzel haberlerimi yazarım buraya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aşılama olduğuna göre çok da az değildir değerleriniz heralde.bizimkisi baya az.

bel ve kasık ağrılarım geçti sayılır benim bu hafta.ilk başlarda çok fazla oluyordu.uyku desen progesteron artışından oluyormuş ben şimdilerde uyuyorum gündüzleri 2-3 saat.ilk başlarda sürekli uykuluydum ama uyuyamıyordum ağrılardan.benim bebiş bugün aslında 7+1 haftalık olması gerekiyor ama ultrasondaki görüntü 6 hafta ile uyumluymuş.geç tutunmuş olabilirmiş.yani kalp atışını görebilirsin .medicalparktaki ultrasondan sanırım bebişi net göremedim bugün.ahmet beyle çok net görmüştük kalp atışı bile çok netti.2 hafta görmeyeceğim bebişimi artık özleyecğim

bizde ameliyatlık durum yok dedi doktor sayımız çok az bizede proxeed acetyl-l-carnitine verdi keçiboynuzu bende yapıyorum.
bu ilaçları spermler kaliteli olsun diye verdi tüp bebekte kullanmak için sanırım. 2 nisanda başlıcam birsürü tahlil istedi bizden ondan sonra allah nasip ederse başlıcağız canım

Bende simdinoyleyim canim cok uyuyorum bakalim yarin ahmet beyde var randevum aslinda kafamnkarsimasin diye gitmicektim mert beydede persembe gunu var ama simdi gidicem ahmet beyede soylicem hem mert beyede gittigmi insallah goruurum bende benimkide gec dollenme yolk kesesini 5+1 goremedi 5+3 de gorundu insallah sorunsuz 9 ay geciririz progestan destegi kullaniyormusun bana vermedi suanda

transfer sonrası crinone jel ve progestan kapsül standart veriyorlar zaten ,onları kullanıyorum bugün gittiğim doktor bir tanesi kesilebilir ama 12.haftaya kadar kullanacaksın mutlaka dedi.eşime kalsa vedat beye bir daha gitmeyelim hiç birşey açıklamadı diyor.bende doktor seçimi konusunda çok kararsız kaldım.ama doğumu medicalparkta yapmayı istiyorum.2 hafta sonra gittiğimde bakıcaz devam edip etmeyeceğimize karar vericez

Anladim.canim doktor secmekngerceten cok zor icine hangisi siniyorsa onunla devam et bana buvun recete vericegini soyledi bakalimmne dicek bugun hic bir er ilac vermedi gecen hafta sanirim bebegi gormekte emin olmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…