- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.401
aaaa öyle mi? ben şu anda ilaç kullanıyorum tiroid ve kist için. dostinex kullanıyorum. 30 nisanda tekrar kontrole gideceğim. iğnelere ne zaman başlayacağım bilmiyorum bu gidişimde belli olacak işte. benim ilk denemem olacak senin de mi ilk. ayrıca yaşım 26. orada yalnışlık olmuş :)[/QU
bizim 2. Deneme yaş 30 :)
Hayirlisi olsun inşallah hakkimizda Rabbim biran önce bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin
Kizlar selam
.irenbede kanda beta hcg testi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz ve kac saatte ogrendiniz acaba
merhaba ben de ahmet beyin hastası olucam inşallah haftaya salı randevum var bakalım nasıl geçecek burada okuduklarıma dayanarak ondan randevu aldım ama yüz yüze nasıl olur bilemem istersen sana taze taze bilgiler verebilirim tabi önce salının gelmesi lazım :) buarada senin sorunun neydi kaç yıllık evlisin
Merhaba umarım güzel geçmiştir görüşmeniz aklıma geldi bugün gideceğin:)
evet gittim ve memnun kaldım doktorumu da sevdim iletişimi çok iyi frekansımız tuttu diyelim :) tedaviye de nasipse bidaki adetimde başlayacağız şimdilik bi antibiyotik ve omega 3 kullanıcam bakalım artık 15 gün sonra neler olup biteceği kesin belli olacak ama ortam çok iyi çalışanlar falan çok ilgili sıkılmadan sorularına defalarca cevap verebiliyolar doktor da öyle ben memnun kaldım yani :)
Hayırlısı olsun çok sevindim memnun kalmana inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan:)
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Dr.um Kaan BOZKURT.Benimde transferim salı günü gerçekleşti.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum :) en zor kısmı sanırım bu bekleme süresiymiş.Neyse 2si gitti 10u kaldı hayırlısıyla pozitif sonuçları alırım inşallah.Ama sonucum ne olursa olsun drumu kesinlikle değiştirmeyi düşünmem Dr Kaan bey mükemmel bi doktor hastasına karşı olan son derece anlayışlı yaklaşımı içten samimi tavırlarıyla insanda müthiş bir rahatlama ve güvendelik hissi uyandırıyor.Ve bu dönemdede bence en ihtiyacımız olan seyinde bu olduğunu düşünürsek diyosun ki evet kesinlikle doğru yerde doğru doktorla birlikteyim.Herkese gözüm kapalı Dr Kaan Bozkurt diyebilirim.hem işini bu kadar iyi ve titizlikle yapan ilgili alakalı hemde bizlerin bu zorlu dönemindeki psikolojisinden bu kadar anlayan,pozitif enerjisiyle karşısındakini de motive eden harika ve nadir bulunan drlardan :)
Sonucum cıkınca burda sizlerle paylaşıcam ve inşallah kutluycaz :) Allah hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin.Sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun kucaklarımızı ömrümüzü.
evet gittim ve memnun kaldım doktorumu da sevdim iletişimi çok iyi frekansımız tuttu diyelim :) tedaviye de nasipse bidaki adetimde başlayacağız şimdilik bi antibiyotik ve omega 3 kullanıcam bakalım artık 15 gün sonra neler olup biteceği kesin belli olacak ama ortam çok iyi çalışanlar falan çok ilgili sıkılmadan sorularına defalarca cevap verebiliyolar doktor da öyle ben memnun kaldım yani :)
Hayırlısı olsun arkadaşım. Omega 3 olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
merhaba,Allah bağışlasın kollarınızda kokladığınız günleride göstersin inşallah.
eğer sizi yormayacaksam bir kaç soru sormak istiyorum.Bende 36 yaşında ve 15 senelik evliyim.İlaçla adet oluyorum,yumurta yetmezliğim var,gittiğim doktorlar imkansız deyip geri gönderdiler senelerdir ve adet olmam için verilenlerin haricinde bir ilaç tedavisi bile olmadım.Çok şükür irenbe ve ahmet beyle tanıştım yaptığı muayene ve tahlillerden sonra denemeye değer dedi ve öncelikle vitamin destekleri ile vücudu güçlendirerek işe başlayalım sonra yumurta gelişimini destekleyeceğiz dedi.sormak istediğim acaba sizinde yumurta sayınızda ve kalitesinde bir bozukluk varmıydı.Çünkü amh düşük olsa bile tek bir tanede olsa sağlıklı yumurta geliştiren hastalar olduğunu okumuştum.birde tedaviniz ne kadar sürdü Ahmet bey bana kendini diğer tüp hastalarıyla kıyaslama bizim yolculuğumuz daha uzun olacak dedi.İçim umutla dolu doğru yolda olduğumu düşünüyorum ama bazende sanki imkansızmış ve boşuna kendimi oyalıyormuşum duygusuna kapılıyorum bu yüzden sizin ki gibi harika haberler inanılmaz önemli ve tekrar ayağa kalkıp savaşma gücü veriyor bana.
bu kadar geç yazdığım için kusura bakma canım. girmemiştim siteye. ben Ahmet beyle ilk karşılaştığımda bu değerlerle çocuk sahibi olman çok zor. paranı ve psikolojini boşuna harcama derim ben sana. ama ben mucizelerde gördüm. biliyorum ki buradan çıkınca başka doktora gideceksin. eğer öyleyse beraber deneyelim dedi. Durumumun olumsuz boyutu bu dereceydi yani..geç evlendim ben sadece 1 deneme yapmıştım başka doktorda ama onda döllenme bile olmadı. ilk olarak Ahmet bey destek tedavilerine başladı benim için ve yumurtalarım için ve yasaklar koydu. kola kahve sucuk salam hazır yiyecekler paketli her şey hormonlu her şey yasak sigarayı söylememe gerek yok tabii kesinlikle yasak. ilkinde 7 yumurta toplandı... çokk büyük başarı tabii.. 4 embriyo oldu. ama tutunamadılar sonra tek yumurta oluştu çoğaltamadık tedaviyi kestik. sonrakinde 3 embriyo.. tutundu da.. ama 8 haftalıkken gelişim durdu. alındı. sonra ki denemeye başladığımızda 1 yumurtam vardı. ilaçlarla üçe çıkardık 2 embriyo oluştu ve şu an bi tanesi yirmi beşinci haftasında... beraberce büyüyoruz :) benim yaştan dolayı yumurta kalitemde bozukluk vardı. Ahmet bey bir ayın bile çok önemi var diyordu sürekli. senin yaşın daha genç canım. hiç endişe etme... destek tedaviler sağlıklı beslenmeyle sen de güzel sonuca ulaşacaksın inşallah. bir de ben mümkünse her gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım transfer gününe kadar. yürüyüş yumurtaların enerji kaynağı olan mitokondrileri canlandırıyormuş. geçen sene mart ayında başladık Ahmet beyle tedaviye bu mart ayında 5 aylık hamileydim :) seninde güzel haberlerini alacağız inşallah..herşey gönlünce olsun
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Dr.um Kaan BOZKURT.Benimde transferim salı günü gerçekleşti.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum :) en zor kısmı sanırım bu bekleme süresiymiş.Neyse 2si gitti 10u kaldı hayırlısıyla pozitif sonuçları alırım inşallah.Ama sonucum ne olursa olsun drumu kesinlikle değiştirmeyi düşünmem Dr Kaan bey mükemmel bi doktor hastasına karşı olan son derece anlayışlı yaklaşımı içten samimi tavırlarıyla insanda müthiş bir rahatlama ve güvendelik hissi uyandırıyor.Ve bu dönemdede bence en ihtiyacımız olan seyinde bu olduğunu düşünürsek diyosun ki evet kesinlikle doğru yerde doğru doktorla birlikteyim.Herkese gözüm kapalı Dr Kaan Bozkurt diyebilirim.hem işini bu kadar iyi ve titizlikle yapan ilgili alakalı hemde bizlerin bu zorlu dönemindeki psikolojisinden bu kadar anlayan,pozitif enerjisiyle karşısındakini de motive eden harika ve nadir bulunan drlardan :)
Sonucum cıkınca burda sizlerle paylaşıcam ve inşallah kutluycaz :) Allah hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin.Sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun kucaklarımızı ömrümüzü.
Merhabalar herkese.biliyorum çok geç kaldım sonucumu buraya yazmak için ama nihayet burdayım.sonucum pozitif arkadaşlar HAMİLEYİM :)))Biliyorsunuz dr.um Kaan Bozkurttu ilk transferimdi ve şükürler olsun ki olumlu sonuçlandı.Daha öncede söylemiştim şimdide söylüyorum tekrar tekrar hala bi karar vermeye calışıyorsanız Sevgili doktorum Kaan Bozkurtu hiç tereddütsüz tavsiye ederim.en azından bi gidin görüşün konuşun derim.Bu tedavide en önemli olan psikoloji ve burda doktorlara da cok büyük iş düşüyor aslında ve Kaan bey bu konuda bi harika bence...Kafanızda hiç bir soru işareti bırakmıyor kesinlikle ve siz ne kadar rahat olursanız herseyde o kadar rahat ve kolay oluyor.Şimdi heyecanla kalp atışını duymayı bekliyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle onuda duyup gelicez inanıyorum.sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Benimde duam hep sizlerle allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin .
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.Allah kucağınızada almayı nasip etsin inş..
Darısı bizlere....:))))
Benim doktorumda Kaan Bozkurt bende çok memnunum.10 Nisanda maalesef negatif sonucu aldım.Başarmadık.
Donmuşlarım var.Kendimi toparladığımda tekrar deneyeceğiz.
Çok teşekkür ederim canım.Sakın umudunu kaybetme ve bi an önce kendini toparla çünkü donmuşlarla şansın daha yüksek bunu söylemiştir gerçi Kaan Bey.Benim de donmuşlarla yapıldı transferim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhabalar herkese.biliyorum çok geç kaldım sonucumu buraya yazmak için ama nihayet burdayım.sonucum pozitif arkadaşlar HAMİLEYİM :)))Biliyorsunuz dr.um Kaan Bozkurttu ilk transferimdi ve şükürler olsun ki olumlu sonuçlandı.Daha öncede söylemiştim şimdide söylüyorum tekrar tekrar hala bi karar vermeye calışıyorsanız Sevgili doktorum Kaan Bozkurtu hiç tereddütsüz tavsiye ederim.en azından bi gidin görüşün konuşun derim.Bu tedavide en önemli olan psikoloji ve burda doktorlara da cok büyük iş düşüyor aslında ve Kaan bey bu konuda bi harika bence...Kafanızda hiç bir soru işareti bırakmıyor kesinlikle ve siz ne kadar rahat olursanız herseyde o kadar rahat ve kolay oluyor.Şimdi heyecanla kalp atışını duymayı bekliyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle onuda duyup gelicez inanıyorum.sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Benimde duam hep sizlerle allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?