Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kizlar selam
.irenbede kanda beta hcg testi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz ve kac saatte ogrendiniz acaba

Doktorun istek kagidina indirimli yaziyo canim 45 odedim ben en son 19martta 2saatte sonux cikiyo diyolar ama genelde 1-1,5saate cikiyo orda olursan daha cabuk ogrenirsin aramalari biraz gecikebiliyo hasta yogunluguna gore

Merhaba umarım güzel geçmiştir görüşmeniz aklıma geldi bugün gideceğin:)

Merhaba umarım güzel geçmiştir görüşmeniz aklıma geldi bugün gideceğin:)

evet gittim ve memnun kaldım doktorumu da sevdim iletişimi çok iyi frekansımız tuttu diyelim :) tedaviye de nasipse bidaki adetimde başlayacağız şimdilik bi antibiyotik ve omega 3 kullanıcam bakalım artık 15 gün sonra neler olup biteceği kesin belli olacak ama ortam çok iyi çalışanlar falan çok ilgili sıkılmadan sorularına defalarca cevap verebiliyolar doktor da öyle ben memnun kaldım yani :)

Hayırlısı olsun çok sevindim memnun kalmana inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdan:)

arkadaşlar doktoruma hangi protokolü uygulayacağımızı sormayı unuttum ama adetin 2. günü orgalutran diye bi iğne verdi araştırdığım kadarıyla kısa protokolde veriliyormuş ve uzun da tedaviye 21.gün başlanıyomuş hatta doğum kontrol ilacı veriliyormuş ben de öyle bişey yok 2.günü iğneye başlanacak aynı gün yada ertesi gün tekrar merkeze gidip diğer ilaçlara başlıcam (ama ne onlar bilmiyorum) neyse çok uzattım sorum şu uzun protokole benim gibi adetin 2.günü orgalutranla başlayanınız varmı yoksa kısa protokol mü olucak

Transferinin sonucu ne oldu senin??? Umarım pozitiftir ....

Hayırlısı olsun arkadaşım. Omega 3 olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz ?

kumarika , nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Vakit ayırıp yazdığın şu satırların benim için önemini anlatmak imkansız.Okuduktan sonra doktoruma ve merkeze daha çok güvenmeye başladım.Şuan bana da uyguladığı tedavi ile vitamin ve desteklerle vücudu güçlendirmeye çalışıyoruz.yürüyüşlerede hemen başlıyorum :)yemekler konusunda fazla ayrıntıya girmedi ama sağlıklı bir beslenme istiyorum dedi.Umarım Allah hepimize güzel haberler müjdelemeyi nasip eder.Ayrıntılarıyla yazdığın her satır için tekrar teşekkür ediyorum,sağlıklı güzel günlerde bebeğini kucaklaman dileğiyle.

Transferiniz nasıl geçti durum ne oldu sizin, inşallah sonuçlar pozitiftir allahın izniyle...

Merhabalar herkese.biliyorum çok geç kaldım sonucumu buraya yazmak için ama nihayet burdayım.sonucum pozitif arkadaşlar HAMİLEYİM :))) Biliyorsunuz dr.um Kaan Bozkurttu ilk transferimdi ve şükürler olsun ki olumlu sonuçlandı.Daha öncede söylemiştim şimdide söylüyorum tekrar tekrar hala bi karar vermeye calışıyorsanız Sevgili doktorum Kaan Bozkurtu hiç tereddütsüz tavsiye ederim.en azından bi gidin görüşün konuşun derim.Bu tedavide en önemli olan psikoloji ve burda doktorlara da cok büyük iş düşüyor aslında ve Kaan bey bu konuda bi harika bence...Kafanızda hiç bir soru işareti bırakmıyor kesinlikle ve siz ne kadar rahat olursanız herseyde o kadar rahat ve kolay oluyor.Şimdi heyecanla kalp atışını duymayı bekliyorum perşembe günü gidicem allahın izniyle onuda duyup gelicez inanıyorum.sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Benimde duam hep sizlerle allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin .

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.Allah kucağınızada almayı nasip etsin inş..
Darısı bizlere....:))))

Benim doktorumda Kaan Bozkurt bende çok memnunum.10 Nisanda maalesef negatif sonucu aldım.Başarmadık.
Donmuşlarım var.Kendimi toparladığımda tekrar deneyeceğiz.

Çok teşekkür ederim canım.Sakın umudunu kaybetme ve bi an önce kendini toparla çünkü donmuşlarla şansın daha yüksek bunu söylemiştir gerçi Kaan Bey.Benim de donmuşlarla yapıldı transferim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ben tekrar fresh denemeyi düşünüyorum yaştan dolayı.Dondurulmuşlar nasıl olsa bekliyorlar diye.:)

Taze ile şansım daha yüksek olabilirmiş..

Cook sevindim,

Allah tamamina erdirsin, benimde dondurulmus 8 tane embriyom oldu. Boyle guzel haberleri sizinle paylasmak icin sabirsizlaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…