- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.381
Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah
Merhaba canım ben de ahmet beyin hastayım. Iki hafta önce görüştük. Pko oldugumu söyledi ve ilac tedavisine basladin on gun sonra tekrar kontrole gideceğim. Denizli'de oturuyorum 23 yaşındayım iki yıllık evliyim
Merhaba hayırlısı olsun tedavinizin inşallah bende haziran ayında Ahmet Bey le tedaviye başlıyorum kendisiyle hiç görüşmedim doktor beyle ilgili izlenimlerinizi öğrenebilir miyim kendisi ilgili mi rahat rahat sorularınızı sorabiliyor musunuz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler:)
merhaba ben de ahmet beyin hastası olucam inşallah haftaya salı randevum var bakalım nasıl geçecek burada okuduklarıma dayanarak ondan randevu aldım ama yüz yüze nasıl olur bilemem istersen sana taze taze bilgiler verebilirim tabi önce salının gelmesi lazım :) buarada senin sorunun neydi kaç yıllık evlisin
merhaba ben de ahmet beyin hastası olucam inşallah haftaya salı randevum var bakalım nasıl geçecek burada okuduklarıma dayanarak ondan randevu aldım ama yüz yüze nasıl olur bilemem istersen sana taze taze bilgiler verebilirim tabi önce salının gelmesi lazım :) buarada senin sorunun neydi kaç yıllık evlisin
Bende cok mutlu oldum aranan kan bulundu bizim icin sanki.. :) 1 ay sonra goruselim dedi takviye ilaclari kullanip gidicez yanina hepimiz icin hayirlisi olsun artik Allah kucaklarimizi bos birakmasin..
laughnow,tedavin hayırlı olsun,inşallah pozitif sonuç alırsın,sizin yazılarını okuyunca yeniden heyecanlandım,amh testini kaan hocamı istedi sizden
Ayrıca kesinlikle doktorumuzla ilgili ilk izlenimlerin ne olucak çok merak ediyorum paylaşırsan sevinirim:)
Merhaba hayırlısı olsun tedavinizin inşallah bende haziran ayında Ahmet Bey le tedaviye başlıyorum kendisiyle hiç görüşmedim doktor beyle ilgili izlenimlerinizi öğrenebilir miyim kendisi ilgili mi rahat rahat sorularınızı sorabiliyor musunuz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler:)
>Merhaba bende irenbe tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.Yumurta rezervim az dı, fakat sağolsun Kaan BOZKURT sayesinde gördüğüm tedavi sonucu 4 tane embriyom donduruldu. Şimdi transferi bekliyorum.
Benim de yumurta rezervim yaşıdan dolayı azdı ve düşükle sonuçlanan bir tüp bebek deneyiminden sonra izmirde yaşayan bir arkadaşım vasıtasıyla Kaan bey'le irtibata geçip durumumu kendisine danıştım ve önerdiği takviye vitaminler ve ilaçlar sayesinde düşük yaptıktan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım...
İnşallah transferinizden sonra hayırlı haberler alıp bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz....
Merhaba tebrik ederim, Allah bağışlasın. Ne kullandınız takviye ilaç olarak ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biositeron, melatonin , bemiks C ,coenzim Q ,10 saf arı sütü ... Dr. Kaan Bozkurt 'un tavsiyesi doğrultusunda kullandım..
Tesekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Bu aşılamam tutmazsa dr'um banada biosteron vereceğini söylemişti. Melatonin ilk defa duydum bilmiyorum. Saf arı sütü nerden temin ettiniz acaba? Marka falan oluyor mu bunlarda? hiç kullanmadım ama doktorumla konuşacağım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[
Annem datça'dan temin etti.... Doktorunuza danışmadan kullanmak doğru değil kanımca, çünkü. Tedavi şekli kişiden kişiye değişiklik gösteriyor... Yanlış şeylere sebebiyet vermek istemem... Bana yarayan şey sizde ters etki yaratabilir...
Tesekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Bu aşılamam tutmazsa dr'um banada biosteron vereceğini söylemişti. Melatonin ilk defa duydum bilmiyorum. Saf arı sütü nerden temin ettiniz acaba? Marka falan oluyor mu bunlarda? hiç kullanmadım ama doktorumla konuşacağım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[
Annem datça'dan temin etti.... Doktorunuza danışmadan kullanmak doğru değil kanımca, çünkü. Tedavi şekli kişiden kişiye değişiklik gösteriyor... Yanlış şeylere sebebiyet vermek istemem... Bana yarayan şey sizde ters etki yaratabilir...
Tabi ki öyle. Doktorumla daha rahat tartışabilmek, bilgilenmek adına araştırma yapıyorum bende
Tabi ki öyle. Doktorumla daha rahat tartışabilmek, bilgilenmek adına araştırma yapıyorum bende
Allah yardımciniz olsun, kolayliklar göstersin inşallah
Merhaba canım ben de ahmet beyin hastayım. Iki hafta önce görüştük. Pko oldugumu söyledi ve ilac tedavisine basladin on gun sonra tekrar kontrole gideceğim. Denizli'de oturuyorum 23 yaşındayım iki yıllık evliyim
Ben de denizliliyim bizim tedavi haziranda insallah sizinki ne zaman
aaaa öyle mi? ben şu anda ilaç kullanıyorum tiroid ve kist için. dostinex kullanıyorum. 30 nisanda tekrar kontrole gideceğim. iğnelere ne zaman başlayacağım bilmiyorum bu gidişimde belli olacak işte. benim ilk denemem olacak senin de mi ilk. ayrıca yaşım 26. orada yalnışlık olmuş :)[/QU
bizim 2. Deneme yaş 30 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?