Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah

Merhaba canım ben de ahmet beyin hastayım. Iki hafta önce görüştük. Pko oldugumu söyledi ve ilac tedavisine basladin on gun sonra tekrar kontrole gideceğim. Denizli'de oturuyorum 23 yaşındayım iki yıllık evliyim

Merhaba hayırlısı olsun tedavinizin inşallah bende haziran ayında Ahmet Bey le tedaviye başlıyorum kendisiyle hiç görüşmedim doktor beyle ilgili izlenimlerinizi öğrenebilir miyim kendisi ilgili mi rahat rahat sorularınızı sorabiliyor musunuz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler:)

merhaba ben de ahmet beyin hastası olucam inşallah haftaya salı randevum var bakalım nasıl geçecek burada okuduklarıma dayanarak ondan randevu aldım ama yüz yüze nasıl olur bilemem istersen sana taze taze bilgiler verebilirim tabi önce salının gelmesi lazım :) buarada senin sorunun neydi kaç yıllık evlisin

Size de merhaba hayırlısı olur umarım tedavinizin:) Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyız yani bizde bi hastalık yok ama bebeğimizin az da olsa hasta olma ihtimali var bu yüzden PGD + tüp bebek yaptırıcaz sağlıklı embiryo seçilerek transfer edilicek. Geçen yıl doğal yollarla hamile kaldım yeni evliyim fakat düşük oldu malesef hamile kalamama gibi bir problemim yok inşallah işk seferde tutar bakalım. Allah hepimizin hayalindeki bebişleri bize versin inşsllah:)

Ayrıca kesinlikle doktorumuzla ilgili ilk izlenimlerin ne olucak çok merak ediyorum paylaşırsan sevinirim:)

>Merhaba bende irenbe tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.Yumurta rezervim az dı, fakat sağolsun Kaan BOZKURT sayesinde gördüğüm tedavi sonucu 4 tane embriyom donduruldu. Şimdi transferi bekliyorum.

Bende cok mutlu oldum aranan kan bulundu bizim icin sanki.. :) 1 ay sonra goruselim dedi takviye ilaclari kullanip gidicez yanina hepimiz icin hayirlisi olsun artik Allah kucaklarimizi bos birakmasin..

Harika :) hayırlı uğurlu olsun tedaviniz amin inşallah alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

laughnow,tedavin hayırlı olsun,inşallah pozitif sonuç alırsın,sizin yazılarını okuyunca yeniden heyecanlandım,amh testini kaan hocamı istedi sizden

Evet Kaan bey o kadar çok test istiyor ki hepsini tek tek inceliyor ve tedavini de ona göre veriyor zaten. İnce eleyip sık dokuyan bir doktor o nedenle işinde bu kadar iyi zaten. Tedavimiz bu zamana kadar güzel gitti bundan sonrası da iyi olur umuyorum :)

Ayrıca kesinlikle doktorumuzla ilgili ilk izlenimlerin ne olucak çok merak ediyorum paylaşırsan sevinirim:)

ben de merak ediyorum açıkcası biraz da heyecanlıyım nasıl olcak ne dicek frekansımız tutacakmı diye herkes güleryüzlü diyo ama belli de olmaz görüşeyim ilk işim buraya yazmak olucak :)

Yaşımi yanlış yazmışım 26 yaşındayım ahmet bey çok iyi bir doktor bence gayet olumlu konuşuyor kesinlikle moral bozmuyor. Bende pko olduğunu söyledi ilac verdi işte on gun sonra tekrar gideceğiz kontrole bakalım hayırlısı artik. Ayrıca bizde esimin de sperm degerleri dusuk. Ana ona ilac tedavisine gerek yok dedi tup bebek tedavisi icin yeterli dedi.

>Merhaba bende irenbe tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.Yumurta rezervim az dı, fakat sağolsun Kaan BOZKURT sayesinde gördüğüm tedavi sonucu 4 tane embriyom donduruldu. Şimdi transferi bekliyorum.

Benim de yumurta rezervim yaşıdan dolayı azdı ve düşükle sonuçlanan bir tüp bebek deneyiminden sonra izmirde yaşayan bir arkadaşım vasıtasıyla Kaan bey'le irtibata geçip durumumu kendisine danıştım ve önerdiği takviye vitaminler ve ilaçlar sayesinde düşük yaptıktan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım...

İnşallah transferinizden sonra hayırlı haberler alıp bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz....

Merhaba tebrik ederim, Allah bağışlasın. Ne kullandınız takviye ilaç olarak ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biositeron, melatonin , bemiks C ,coenzim Q ,10 saf arı sütü ... Dr. Kaan Bozkurt 'un tavsiyesi doğrultusunda kullandım..

Tesekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Bu aşılamam tutmazsa dr'um banada biosteron vereceğini söylemişti. Melatonin ilk defa duydum bilmiyorum. Saf arı sütü nerden temin ettiniz acaba? Marka falan oluyor mu bunlarda? hiç kullanmadım ama doktorumla konuşacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de denizliliyim bizim tedavi haziranda insallah sizinki ne zaman

Ben de denizliliyim bizim tedavi haziranda insallah sizinki ne zaman

aaaa öyle mi? ben şu anda ilaç kullanıyorum tiroid ve kist için. dostinex kullanıyorum. 30 nisanda tekrar kontrole gideceğim. iğnelere ne zaman başlayacağım bilmiyorum bu gidişimde belli olacak işte. benim ilk denemem olacak senin de mi ilk. ayrıca yaşım 26. orada yalnışlık olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…