Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Hadi bakalım bugün muayeneden geliyorum Cumartesiye kadar ilaçlarımı kullanıp tekrar kontrole gideceğim. Hayırlısı ile o gün transferimiz belli olacak. Umarım herşey güzel olur :)

arkadaşlar yarın ikili testim var .ahmet bey soner recai öneri tavsiye etti .
pozitifi alıp test yaptıranlar beni neler bekliyor paylaşırmısınız

Hanımlar merhaba,
Gerçekten doğru hekimi doğru tedaviyi ve doğru merkezde alıyorsanız mutlu son çok uzak değil.Bi arkadaşım Dr.Kaan Bozkurt'un eski çalıştığı merkezden hastasıydı ve bana kurumu değil Kaan Beyin ismini verdi direkt.Biraz araştırınca İrenbeye geçtiğini öğrendim ve çok sevindim.Çünkü İrenbenin profesyonel bir ekibi olduğunu duymuştum. Kaan Bey de İrenbedeyse bu harikaydı. Gerçekten güvenebileceğim bir doktora ihtiyacım vardı. Tüp bebek yapmak istiyordum ama korkuyordum da.Randevu aldım ve görüşmeye gittik eşimle. Kaan Bey sabırla her süreci anlattı güvendik ve bir yola çıktık. Tüm ezberlerinizi unutun ve güvenin bu ekibe .Kaan Bey ve merkezin tüm çalışanları uyum içinde profesyonel ve güler yüzlü,sabırlı. Siz de pozitif enerjiyle doluyorsunuz. Histereskopi işlemi ile rahim içi temizlendi embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için çizik atıldı. Toplanan 16 yumurtadan 6 tane sağlıklı embriyom oldu. Ancak rahim kalınlığı az ve yumurtalıklar yorgun hormonlar düzensiz oluyo tabi her tedavide olduğu gibi. Bu yüzden Kaan Bey taze transferdense dondurma işlemi sonrası alınan sonuçlardan bahsetti ve bu başarının nedenlerini ayrıntılarıyla anlattı (Kaan Bey dondurma işleminden daha önce bana bahsettiğinden bu süreçte araştırıp avantajlarını öğrenmiştim). Ve embriyolarım donduruldu. Rahim ve yumurtalıklarımın toparlanması için 1 ay bekledim ve transfer günü dondurulmuş embriyolar çözülerek hazırlanmıştı. Sağlıklı 8 hücreli 3 embriyom ve embriyoların tutunması için bekleyen önceden hazırlanmış sağlıklı bir rahim hazırdı. Embriyoların ikisi transfer edildi.12. gün kan testi sonucu "sonuç mutlu son" hamileyim:)) İlk tüp bebek denememizde hamile kaldım. Önce allaha binlerce şükür ediyorum.Kaan Bey ve İrenbe ekibine çok teşekkür ederim.

Sizin adiniza cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin saglikla ins. darisi bizlerin basina..bir sey ogrenmek istiyorum rahim icin temizlenmesi ve atilan cizik tup bebek oncesi herkese yapilan bir operasyon mu birde anestesi ile mi yapiliyor cok aciyor mu.. :) birde embriyolarin ikisinin de tutunup tutunmadigi ne zmn belki oluyor..cok soru sordum cevap verirseniz cok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar bugünkü kontrolümde güzeldi endometrium kalınlaşması oldukça iyi gidiyor. Salı günü kontrolüm olacak tekrar, bir şey çıkmazsa da Cuma gününe transferim gerçekleşecek dualarınızı eksik etmeyin, Rabbim hayırlısını versin inşallah...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına...sorularınıza gelince dileyen yaptırmaya bilir ama olumsuzlukları minumuma indirgeyen, embriyonun tutunmasını arttıran ve gelişimi açısından konfor sağlayan bi işlem diye biliyorum.bu işlem yapılmadan rahim içindeki polip vb şeyleri anlamak zor bildiğim kadarıyla. polip vb şeyler varsa temizleniyor yoksa ne ala rutin bir test hamile kalamayan kadınların uyguladığı.O yüzden bir taşla iki kuş vuruyosun, temizlenecek bi durum yoksa rahimin iç yapısını görüyor doktorun ve çizik sayesinde de embriyoların daha kolay tutunuyor; Anestezi ile yapılıyor, ilk günü biraz ağrı olabiliyor. Embriyolarımın ikisinin de tutup tutmadığını önümüzdeki hafta keselerine göre anlıycaz. Sonraki hafta da tabi kalp atışlarını görücez inşallah.

Inşallah güzel haberler alırsın canım.bişey sorcam tedavin toplam kaç gün sürdü kaç kere gittin muayeneye biraz ayrıntılı anlatır misin

kızlar irenbe sgk anlaşmalı mı bilgisi olan var mı acaba?

merhaba, irenbe nin sgk anlaşması yok, muayene ve tüm tahliller ücretli, fakat tahlillerinin bazılarını dışarıda hastanede yaptırabiliyorsun. fakat şunu söyliyeyim:::
dışarıda ben 2 yıl boyunca sgk anlaşmalı hastanelerde tedavi gördüğümü sanıyordum, takii kaan beye gelinceye kadar.
hem daha çok zaman kaybı, hem eziyet, bedenen ve ruhen, hemde psikolojin bozuluyor.ve yine azar azarda paran gidiyor (o azarları toplayınca sgk anlaşmasına bakmıyor, çokpara oluyor)
irenbede kaan beye gittim ve şimdi ne tedavi gördüğümü aşamalarını ve heyecanını yaşıyorum.
doktorumu seviyorum, güveniyorum.

Canım allah kolaylık versin. İlgine çok teşekkürler. Ben sgk ya hiç başlamadım çünkü vaktim yok. bir de hepsini karşılamıyor diye biliyorum. aylarca sürünüp bir kısmını karşılayacağına daha çabuk olsun param gitsin dedim. vakit nakittir demişler. bir de çalıştığım için de iş yerimden izin alma problemi oluyor. senin çocuk istemem kimsenin umurunda değil çünkü hatta patronların işine geliyor. aslında henüz başlamış bir şeyim yok. nereden başlayacağımı da bilmiyorum. symrna arta gittim. sanki ilgisiz gibi geldiler. kaan beyi de çok methediyorlar bu forumda. acaba oradan mı başlasam diyorum.

Inşallah güzel haberler alırsın canım.bişey sorcam tedavin toplam kaç gün sürdü kaç kere gittin muayeneye biraz ayrıntılı anlatır misin

Merhabalar valla benim yumurta toplanma işlemim uzun sürdü çünkü amh 0,66 idi.. Yumurta sayısı az olunca öncelikle çalışmamız o yönde oldu. Şu anda çok net hatırlamıyorum ama baya bir kontrole gittim Kaan beye. Sonrasında 10 adet yumurta topladık 3 adette embriyom oluştu. Bir ay kadar ara verip rahimi dinlendirdik. Nisan ayının başı gibi adet sonrası da endometriumun kalınlaşması rahimin hazırlanması için kontrole gittim. En son salı günü kontrolüme göre de Cuma gününe kesinleşti transferim. İnşallah yarına herşey güzel geçer. :)

Merhabalar en doğru seçim olur Kaan Bozkurt sizin için. Gerçekten ilgili bir doktor öncelikle bir görüşme yapabilirsin hem az çok kafanda da nereden başlayacağını kesinleştirmiş olursun rahat ol ve istediğini sor seni mutlaka güzel bir şekilde yönlendirecektir. Benim yarına transferim gerçekleşecek inşallah. Uzun bir yol katettik hayırlısını versin Rabbim hepimiz için...

Transferim dün gerçekleşti hayırlısıyla ayın 21 inde sonuç alacağım. Bu arada daha önce transfer yaşamış olan arkadaşlar o dönemde neler yaptınız neler yediniz fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar yarın ikili testim var .ahmet bey soner recai öneri tavsiye etti .
pozitifi alıp test yaptıranlar beni neler bekliyor paylaşırmısınız

Slm benimde 31 inde ikilim aynı doktıra gideceğim bende Kaan Koca nın tavsiyesi ile))sonucu ne kadar zamanda aldınnn??muhtemelen olmuştur senin taraman)neler yapıyorlarr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekrar merhaba
bende senin gibi kararsızdım ve smyrna arta gittim funda hanımla 2 ay gibi bitedavi sürecim oldu, fakat kesinlikle doktoru kötülemek gibi gelmesin sana ama ben tüp bebek için gitmemiştim, normal kist tedavisi olacaktım, kısaca hiçbir bilgi aktarılmadan, tambir kör cahilmişim gibi direkt tüpbebek randevusu verdiler ama ben hala anlamadım. sanırım biraz aptallaştımda, çünkü 4 aylık evliydim ve çocuk istediğimi bende bilmiyordum. ben o an safgibi neolduğunu düşünürken eşim benim kolumdan tuttu ve dışarıya çıkardı. birdahada gimedik.
sadece sana fikir vermek için yazıyorum bunları, kaan beye gittiğimdede tedavi amaçlı gitmiştim, bana a'dan z'ye tüm bilgileri aktarıp eğer karar verir ve istersem 1 ay sonra beynen hazır birşekilde gelebilirsin dedi.
aynen öyle yaptım, sonuç ne olur bilmiyorum, biz gereğini yapıyoruz doktorumda gereken muameleyi gösteriyor, muayenenin gerekliliğini diğer doktorlardan çok farklı yapıyor, bende harfiyen uyguluyorum (tüm korkularıma rağmen :)
sonucumuza çokaz kaldı, allahım sabır ve güç versin nasip etsin güzel sonuçlar alayım.
kesinlikle seni yönlendirmek değil amacım hiçte sevmem yönlendirmeyide yönlendirilmeyide....
ama tecrübelerimi kısaca aktardım , en doğru kararı bebek isteyen bir anne adayı olarak kalben sen vermelisin. ama eşinin fikrinide desteğinide asla eksik etme. yalnız olmuyor bu işler. allahım gönlüne göre doğru kararı vermeni sağlasın ( ben 2,5 yılda zor buldum doğru kararı) sonra bizlerede sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin..... amiiiiinnnn

aminnnn inşallah.
demişler ya bilenden sorma çekenden sor. çok doğru demişler. sağol ya. bana vaktini ayırdın. sıkılmadan aktardın çok teşekkür ederim. ben de symirna arta gittim öyle bi bilgi almaya. kan tahlili vs yaptılar yumurta rezervlerin azalmış. eşinde de sperm sayısı az hemen tüp bebek yapmalısınız dediler. Ödemesini 1 kerede alıyorlar dedikleri için bilmiyorum nasıl yapıcam. ege tüp bebek merkezi sgk anlaşmalı. oraya mı gitsem diye düşünüyorum. hayırlısı artık.

merhaba arkadaşım,konuyu okuyunca yazmadan geçemedim.smyrna art belki kötü bir merkez değil ama bizler gibi ciddi sorunu olanlar için uygun bir yer olduğunu düşünmüyorum.Benimde yumurta yetmezliğim var ve funda hanımla koca 1 senemi boşa harcadım.Şu an irenbede ahmet beyin hastasıyım ve tedavimin 4. ayında bu ayki kontrolümde yumurta folikülleri görülmeye başlandı.funda hanım kistin var ameliyat dedi,adet olmam için cylo progonaova verdi ve 2 ayda bir kontrole çağırıp yumurta yok deyip geri dönderdi.en son gidişimde ise muayene edip dışarı aldı ve 15 dakika sonra hemşiresini gönderip ayak üstü bu ayda yumurtanız yok bebek sahibi olmanız mucize isterseniz tedaviye son verelim dedi sanki herhangi bir tedavi uyguluyorlarmış gibi. Ve daha sonra kendisi arayıp görüşmeye tenezzül bile etmedi.İrenbe de ise ilk muayenemden itibaren vitamin desteklerine,takviyelere başlandı.10 günde bir muayeneye çağrılıyorum.doktorum her soruma ayrıntısıyla cevap veriyor ne yapacağını verdiği ilaçların doğuracağı olumlu olumsuz sorunları detayıyla anlatıyor.Aklımda hiç bir soru işareti kalmadan çıkıp gidiyorum.Sonuç ne olacak bilemiyorum ama en azından içim rahat ve ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına inandığım bir merkezle birlikteyim.dilerim senin içinde hakkında hayrılısı ne ise o olur ve bir yer,doktor,merkez bahanen olur da bebeğine tez zamanda kavuşursun.

ve bu arada eğer çalışıyorsan ve izin problemin varsa smyrna artın çok yoğun olduğunu dikkate almalısın.Daha sen içerde giyinmeden muayene odasına başka hasta alınıyor,sen doktorla konuşmaya çalışırken diğer hastanın yakını veya eşi orada bekliyor.Daha yapılacak işlem anlatılmadan ücreti söyleniyor ve muhasebeye yönlendiriliyorsun.Sanırım birazda elektrik meselesi ama açıkçası benim ne doktorla ne merkezle ne de çalışanlarla elektriğim tutmadı.ama en önemlisi senin kendini rahat ve huzurlu hissetmen tabiki.

canım çok teşekkür ederim. açıkçası bana da sıcak gelmediler. özlem hn vardı orda bu spermlerle bi deneyelim eşiniz varikosel ameliyatı olunca yine deneriz dedi. yani birinciye başlamadan olmusuz sinyali verdi kadın. kendi doktorum vardı jinekolog. normal yolla bi deneyin abicim bu şekilde olabilir 3-4 ay içinde olmazsa o zaman bi çözüm düşünürüz dedi adam. şimdi öğrendiğim bütün kürleri de uygulayarak normal yolla deniycem. olmazsa irenbeye gidicem. o zamana kadar hem maddi olarak da birikim yaparım diye düşündüm.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…