- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- 408
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.361
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim senin adına :) En son tüp bebek ücreti 3950 idi ama birkaç ay önce zam geldi ancak ne kadar onu bilmiyorum...
Estafrullah; sizinle alakası yok durumun; tamamen bir yanlış anlaşılma ya da yanlışlıkla yazılan bir mesaj sonucu mesajın yazlıldığı kişinin takındığı agresif ve kavgacı tavıra istinaden verilen bir karşı cevaptan ibaret bir durum... Size yazacağıma yanlışlık yapıp size tavsiyede bulunan kişiye yazmışım...
Canim ben kaan hocayla gorustum bu arada.durumumuzu anlattim varikosel 1. Derecede oldugu icin ameliyatin etkisinin olmayacagini soyledi hormon testinin sonuclarini istedi msj ile kullanmamiz gereken takviye ilaclari yazdi asilamayla bile
Hamile kalabilecegimi durumumuzun o kadarda kotu olmadigini soyledi..bunlari soylerek yuregimizd su serpti resmen telefonda yarim saat konustuk cok ilgili ve cok bilgili gercekten..bir ay sonra gidicez hayirlisi artik..
Memnun kaldığınıza sevindim.. İnşallah bana yardımcı olduğu gibi size de yardımcı olur Kaan bey'in tavsiye ettiği takviye ilaçlar... Bebeğinize önce Allah sonra kaan bey'in yardımıyla kavuşursunuz.. Ben yaş itibarıyla yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliği şikayetiyle başvurmuştum, önerdiği takviye vitamin ve ilaclarla şuan 30 haftalık hamileyim bir kızımız olacak rabbimin izniyle..
Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa sürede siz de evlat sahibi olma mutluluğunu yaşarsınız... Gönül isterd ki o ilk mesajı yanlışlık yapmayıp direk size atabilmis olsaydım o nahoş yazışmalar gerçekleşmemiş olurdu...
Evet haklisiniz talihsizlik olmus o durum ustunde fazla durmamak lazim..:) iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu darisi basimiza artik.. :)
canım benim uyardığın için teşekkürler bende senin gibi olumsuz yaklaşımlarımı mutlaka yazardım.ama benim içime sindi sonuç olumlu ya da olumsuz olsun kader yani.herkesin şansı aynı olmuyor kent hastanesi bana mesafe olarak hem uzak hemde israel aruhu tanıyorum onun iletişim tarzı bana uygun değil.daha önce kent hastanesinde çalışmıştım ordan biliyorum.seninde hamileliğin hayırlı olsun bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah
ben 5 yıllık evliyim üç sefer ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım hiçbiride tutmadı.israel aruh'u bende duydum. 26 yaşındayım.izmirde tekrar tüp bebek yaptırabileceğim bir tüp bebek merkezi arıyorum.ama maddi açıdan sarsmasın beni.irenbenin başarı oranları hepsinden yüsek görünüyor.ama bazılarıda özel hastanelerin para tuzağı olduğunu insanı oyalıyıp para döktürdüklerini söylüyorlar .ne yapacağımı şaşırdım.
ben 5 yıllık evliyim üç sefer ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım hiçbiride tutmadı.israel aruh'u bende duydum. 26 yaşındayım.izmirde tekrar tüp bebek yaptırabileceğim bir tüp bebek merkezi arıyorum.ama maddi açıdan sarsmasın beni.irenbenin başarı oranları hepsinden yüsek görünüyor.ama bazılarıda özel hastanelerin para tuzağı olduğunu insanı oyalıyıp para döktürdüklerini söylüyorlar .ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar bende rezerv azalması var. irenbe'de tüp bebek tedavisi için ortalama ne kadar ücret veririz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba, ben de yumurta yetmezliği tedavisine başladım 2.ayımdayım ilaç kullanıyorum.Şimdiye kadar 250 muayene ve 700 tl tahlil ücreti ödedim.Ön görüşmeye gittiğimde tüp ücretinin 3950 olduğunu söylemişlerdi.
Mrb, teşekkür ederim cevabınız için. Tedaviniz hayırlı, uğurlu olsun. Sadece Tüp ücreti 3950+ iğneler+tetkikler ve muayene ücretini mi ekliyoruz bu ücrete?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben canım Kaan Bozkurtun hastasıyım. Yumurta rezervim oldukça düşük çıkıyordu. 0.66 amh ile bana uyguladığı tedavi sayesinde ilk seferde 10 adet yumurtam bunlardan 3 adette embriyom oluştu. Şimdilik dondurduk transferimi bekliyorum önümüzdeki pztesi de kontrolüm var sanırım o gün transferimin zamanı belli olur. Hayırlısı olsun seninde inşallah Kaan beye mutlaka gitmeni öneririm. Yumurta rezervi azlığında kendisi oldukça deneyimli bir doktor.
Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah
Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah[/QU
43 yaşında 0.1 amh değeriyle anne oluyorum 3 ay sonra inşallah Ahmet zeki beyin tedavisiyle. darısı senin başına canım
Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah[/QU
43 yaşında 0.1 amh değeriyle anne oluyorum 3 ay sonra inşallah Ahmet zeki beyin tedavisiyle. darısı senin başına canım
merhaba,Allah bağışlasın kollarınızda kokladığınız günleride göstersin inşallah.
eğer sizi yormayacaksam bir kaç soru sormak istiyorum.Bende 36 yaşında ve 15 senelik evliyim.İlaçla adet oluyorum,yumurta yetmezliğim var,gittiğim doktorlar imkansız deyip geri gönderdiler senelerdir ve adet olmam için verilenlerin haricinde bir ilaç tedavisi bile olmadım.Çok şükür irenbe ve ahmet beyle tanıştım yaptığı muayene ve tahlillerden sonra denemeye değer dedi ve öncelikle vitamin destekleri ile vücudu güçlendirerek işe başlayalım sonra yumurta gelişimini destekleyeceğiz dedi.sormak istediğim acaba sizinde yumurta sayınızda ve kalitesinde bir bozukluk varmıydı.Çünkü amh düşük olsa bile tek bir tanede olsa sağlıklı yumurta geliştiren hastalar olduğunu okumuştum.birde tedaviniz ne kadar sürdü Ahmet bey bana kendini diğer tüp hastalarıyla kıyaslama bizim yolculuğumuz daha uzun olacak dedi.İçim umutla dolu doğru yolda olduğumu düşünüyorum ama bazende sanki imkansızmış ve boşuna kendimi oyalıyormuşum duygusuna kapılıyorum bu yüzden sizin ki gibi harika haberler inanılmaz önemli ve tekrar ayağa kalkıp savaşma gücü veriyor bana.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız. Bende aşılama sonucumu bekliyorum ona göre bakacağım. yaparsam irenbe'yi düşünüyorum. bakalım hayırlısı...rica ederim; evet toplam da sanıyorum 6 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.Ama ilaç dozları ve kısa,uzun protokol uygulamaları gibi şeylerde fiyatı arttırıp düşürebiliyor anladığım kadarıyla.Mesela benim kromozom analizim yapılmamıştı ilk defa burada yapıldı onunla birlikte rutin hormonlar,sarılık,rubella gibi ekstra tahlillerle birlikte 700 lira ödedim artı 250 muayene ücreti.Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi boyutuda baya sıkıntılı olan bir süreç ne yazık ki.Olur da yumurta oluşur ve tüp aşamasına geçme imkanım doğar belki diye eşimle iyicene sineğin yağını hesaplar duruma geldik :) dilerim sonu güzel olur emeklerimize değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?