Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Hadi hayırlısı olsun çok sevindim senin adına :) En son tüp bebek ücreti 3950 idi ama birkaç ay önce zam geldi ancak ne kadar onu bilmiyorum...

Bende cok mutlu oldum aranan kan bulundu bizim icin sanki.. :) 1 ay sonra goruselim dedi takviye ilaclari kullanip gidicez yanina hepimiz icin hayirlisi olsun artik Allah kucaklarimizi bos birakmasin..

Canim ben kaan hocayla gorustum bu arada.durumumuzu anlattim varikosel 1. Derecede oldugu icin ameliyatin etkisinin olmayacagini soyledi hormon testinin sonuclarini istedi msj ile kullanmamiz gereken takviye ilaclari yazdi asilamayla bile
Hamile kalabilecegimi durumumuzun o kadarda kotu olmadigini soyledi..bunlari soylerek yuregimizd su serpti resmen telefonda yarim saat konustuk cok ilgili ve cok bilgili gercekten..bir ay sonra gidicez hayirlisi artik..

Memnun kaldığınıza sevindim.. İnşallah bana yardımcı olduğu gibi size de yardımcı olur Kaan bey'in tavsiye ettiği takviye ilaçlar... Bebeğinize önce Allah sonra kaan bey'in yardımıyla kavuşursunuz.. Ben yaş itibarıyla yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliği şikayetiyle başvurmuştum, önerdiği takviye vitamin ve ilaclarla şuan 30 haftalık hamileyim bir kızımız olacak rabbimin izniyle..
Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa sürede siz de evlat sahibi olma mutluluğunu yaşarsınız... Gönül isterd ki o ilk mesajı yanlışlık yapmayıp direk size atabilmis olsaydım o nahoş yazışmalar gerçekleşmemiş olurdu...

Evet haklisiniz talihsizlik olmus o durum ustunde fazla durmamak lazim..:) iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu darisi basimiza artik.. :)

Evet haklisiniz talihsizlik olmus o durum ustunde fazla durmamak lazim..:) iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu darisi basimiza artik.. :)

Allah sizin de yardımcınız olsun; Dr.Kaan Bozkurt'un elinden gelenin en iyisini yapıp titizlikle size ihtimam göstereceğinden şüphem yok; inşallah kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız burdan... Dr. Kaan Bozkurt bana göre mucizelerin adamıdır; gözünüz kapalı güvenebilirsiniz... Tedaviniz Hayırlı uğurlu olsun inşallah... :)

ben 5 yıllık evliyim üç sefer ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım hiçbiride tutmadı.israel aruh'u bende duydum. 26 yaşındayım.izmirde tekrar tüp bebek yaptırabileceğim bir tüp bebek merkezi arıyorum.ama maddi açıdan sarsmasın beni.irenbenin başarı oranları hepsinden yüsek görünüyor.ama bazılarıda özel hastanelerin para tuzağı olduğunu insanı oyalıyıp para döktürdüklerini söylüyorlar .ne yapacağımı şaşırdım.

Merhaba canim; daha irenbeye gitmedim fakat sadece fiyat almak icin aradim dr.kaan bozkurt bana aksam 7.30 da donus yapti sorunumuzu anlattim en az yarim saat konustu benimle daha sonra msj ile bi kac ilac almami onerdi.bazi hormon testlerinde eksiklerin oldugunu onlarida yaptirip ona bildirmemizi istedi.esime soyleyince o bile sasirdi adam para bile vermeden neden bi kadar ilgilendi diye :) evet tup bebek cok masrafli bir is ama uni.hastanesine gidip zaten bu durum moralimizi bozuyorken onlarin suratini cekmektense harcamalarimi kisar ozele giderim daha iyi..(unv. Hast.istanai durumlar da var ama calisanlarin cogu sert kaba)

merhaba cvz ; bende irenbede ahmet ile yeni bir tedaviye başladım.Benim sorunum erken yumurta yetmezliği.İzmirde pek çok doktor gezmiş biri olarak sürekli tekrar ediyor olacağım ama en memnun kaldığım yer burası.Personelinden doktoruna kadar herkes çok ilgili ve psikolojik olarak rahat edilen bir yer bana göre.Ben yine izmirdeki sayılı merkezlerden birine tam 1 sene boşu boşuna gittim geldim sonuç olarak en sonunda doktor kendi bile görüşmeye gerek duymadı hemşiresi beni acil müdahele odasına soktu ve hiç yumurtanız yok imkansız dedi ve arkasını dönüp gitti.Yine çok iyi denilen bir doktor 6 ay önceki sonuçlarıma baktı ve vajinal muayene bile etmeden yumurta nakli önerdi.O yüzden sana nacizane tavsiyem en azından bir öngörüşmeye gitmen böylece bizzat kendinde görerek karar verebilirsin.Ön görüşmeler ücretsiz oluyor zaten.

Kızlar bende rezerv azalması var. irenbe'de tüp bebek tedavisi için ortalama ne kadar ücret veririz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende rezerv azalması var. irenbe'de tüp bebek tedavisi için ortalama ne kadar ücret veririz.

merhaba, ben de yumurta yetmezliği tedavisine başladım 2.ayımdayım ilaç kullanıyorum.Şimdiye kadar 250 muayene ve 700 tl tahlil ücreti ödedim.Ön görüşmeye gittiğimde tüp ücretinin 3950 olduğunu söylemişlerdi.

Mrb, teşekkür ederim cevabınız için. Tedaviniz hayırlı, uğurlu olsun. Sadece Tüp ücreti 3950+ iğneler+tetkikler ve muayene ücretini mi ekliyoruz bu ücrete?

Siz irenbe 'den Dr.Kaan Bozkurt'la bir görüşün, kendisi telefonda bile ayrıntılı açıklamalarda bulunup yardımcı oluyor...

rica ederim; evet toplam da sanıyorum 6 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.Ama ilaç dozları ve kısa,uzun protokol uygulamaları gibi şeylerde fiyatı arttırıp düşürebiliyor anladığım kadarıyla.Mesela benim kromozom analizim yapılmamıştı ilk defa burada yapıldı onunla birlikte rutin hormonlar,sarılık,rubella gibi ekstra tahlillerle birlikte 700 lira ödedim artı 250 muayene ücreti.Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi boyutuda baya sıkıntılı olan bir süreç ne yazık ki.Olur da yumurta oluşur ve tüp aşamasına geçme imkanım doğar belki diye eşimle iyicene sineğin yağını hesaplar duruma geldik :) dilerim sonu güzel olur emeklerimize değer.

laughnow,tedavin hayırlı olsun,inşallah pozitif sonuç alırsın,sizin yazılarını okuyunca yeniden heyecanlandım,amh testini kaan hocamı istedi sizden

Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah

Merhaba arkadaşlar geçen hafta ahmet zeki isikla ilk görüşmemizi yaptık.hazırlık için ikimize de ilaç verdi.haziranda tedaviye başlıcaz inşallah

merhaba bende ahmet beyin hastasıyım.yumurta yetmezliğim var bende 2 aydır verdiği ilaçları kullanıyorum önümüzdeki hafta adet olunca kontrolüm var.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Benim izmirde gezmediğim doktor kalmadı 2 aşılama 3 tüp denedim hiç bir doktor beni tedavi için hazırlamadı yok rahat ol yok sıtandart bir tedavi, yumurta kalitemi yükselticek yada embriyo kalitemin neden her seferinde kötü çıktığını hiç birşey yapmadılar , Ege üniversiteside hiç ilgilenmedi, yazıklar olsun onlara, sizler burada doktorların sizi tedaviye vitamin destekli hazırlıyorlar, Cumartesi nasipse gitmeyi çok istiyorum....

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız. Bende aşılama sonucumu bekliyorum ona göre bakacağım. yaparsam irenbe'yi düşünüyorum. bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…