- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.461
mrb canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin ben denizlideyim irenbeye gelmeyi düşünüyorum okuduğu yorumlardan kaan bozkurta karar verdim sayılır bizimkisi sebepsiz infertilite 3yıldır olmuyo 1 aşılama 1 tüp bebek denedik senin bu tedavilerin yumurta rezervin az olduğu için mi yapıldı benimde ilk denememde 5 yumurta toplanmıştı doktor rezerv az demedi ama bana öyle olma ihtimali varmış gibi geliyo amh testi yapılmadı gerçi o yapılmadan anlaşılır mı birde canım bu defa tüm testleri yaptırmak istiyorum amh,genetik,kan pıhtılaşması bu testler yapılıyomu canım orda bende haftaya adet olunca gitcem inşallh
Transferim dün gerçekleşti hayırlısıyla ayın 21 inde sonuç alacağım. Bu arada daha önce transfer yaşamış olan arkadaşlar o dönemde neler yaptınız neler yediniz fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Canım yok lekelenme olmadı farklı bişilerde yemedim.Fakat benim transfer öncesi aldığım ilaçlar vardı.Çok şanslıyım Doktorum Kaan Bozkurt bu konuda çok deneyimli.DHEA ,Antixodan vitaminler kullandım.Sonra 2 ay üstüste yumurta toplanıp embriyo haline getirildi.Dondurma yöntemiyle saklandı.Bu arada Rahim içim çizildı.Çeşitli hormonlar kullandım rahim içim hazırlandı kalınlaştırıldı ve bu ayın 3 ünde yerleştirildi.12 gün sonunda kan testim 204 çıktı.Yani pozitif .Çok mutluyum.İlk denememle ile ilk muayenem arasından 6 ay geçti. Sabır ile herşeyi kademe kademe bende uyguladı.Doktorum Kaan Bozkurta çok minnettarım.Bana bu yolda tam destek verdi.Ona inandım.Allah tamamına erdirmek nasip etsin inşalllah.İlaçlar devam.Haftaya salı tekrar kandan kontrolüm var.Seviyenin yükselmesi gerekiyormuş.Bir de kalp atışlarını duydum mu dünyalar benim olacak.Darısı sizin başınıza...
filiz hanim sureci ne guzel anlatmissiniz, bugun ultrasonda gebelik goruldu mu? Heyecanla bekliyorum. DR Kaan Bey ayni ozeni bana da gosterdi, bende sabrediyorum. Sonumuz sizin gibi olur insallah.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yasemin teşekkür ederim...İki kese oluşmuş ultrasonda gördük.. 2 Haziranda da kalp atışlarını duyarız inşaallah...
İnşaallah allah sana da yaşatır bu mutluluğu...
irenbe devletle anlaşmalımı? acaba fiyat bizi zorlaya bilir çünkü bide randevu alıpmı gidiyoruz çünkü ben başka şehirde yaşıyorum beni bilgilendirirseniz mutlu olurum
anlaşmalı değil canım 4500 merkeze ödedik 1-1200 gibi de ilaçlarım tuttu bende şehir dışından geliyodum ee yol parası yeme içme falan 6500 ü buldu
hmm peki hamilemisiniz
olacam inşallahşuan beklemedeyim cumartesi transferim oldu daha yeni yani :)
selam canım.
çok merak ettim seni. sonucu aldın mı alacak mısın? ne durumdasın. müjdeli haberini bekliyorum.
slm cnm hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunmuşlardır sana bende çarşambaya randevu aldım bende şehir dışından gelcem çok zor karar verdim nerede yaptırsam diye inşallah doğru karar vermişimdir bu arada ücret konusunu bende merak ediyodum yazmışsın sağol sonuç bell olunca buraya da yaz merak ederiz kaçıncı denemendi sorun neydi cnm
Evet sonucum negatif çıktı inşallah bir dahakine veririm o müjdeli haberi.
amiiiiiin inşallah canım ben de uzun süre araştırdım irenbede karar kıldım hem köklü hem de başarılı bi merkez doktorları desen süper hani şu kişi kötü diyemem hepsi güler yüzlü ve alakadar benim ilk denemem sorun sadece sol tüp tıkalı onun dışında da bişeyimiz yoktu ama doğal yolla olmadı eee evlilik sürem de biraz uzun olunca direk tüp bebek yaptıralım dedik hayırlısı bakalım bu bekleyiş umarım mutluluk getirir öyle işte sen nezaman başlıcaksın canım
anladım cnm çarşamba gitcem bende o zaman fikrim olcak hastane ile ilgili test kontrol için gitcem temmuzda da deneme olur artık nasipse 2. deneme benimkisi ilkini aşılama yapılcaktı ikinci kez onu yaptırmayalım tüp bebek deneyelim dedik denizlideyim ben burda denedik zaten tek yapan bi özel hastane var çok da memnun kalmadım sonuç ne oldu diye aramadılar bile bende aramadım onlar aramayınca öle işte bizimkiside sebepsiz infertilite inşallah güzel sonuçlar alırız destek oluruz burdan birbirimize sen ne zaman başlıcan cnm ayyy bir kaç yere yazınca karıştırmışım cnm ya senin transfer cumartesi olmuş inşallah olumlu olur sonucun haber bizede emi
slm cnm hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunmuşlardır sana bende çarşambaya randevu aldım bende şehir dışından gelcem çok zor karar verdim nerede yaptırsam diye inşallah doğru karar vermişimdir bu arada ücret konusunu bende merak ediyodum yazmışsın sağol sonuç bell olunca buraya da yaz merak ederiz kaçıncı denemendi sorun neydi cnm
merhaba arkadaşlar öncelikle tedavisi devam edenlerin hayırlı sonuçlar almasını dilerim pozitif sonuç alan arkadaşlarda sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah. benim size bir sorum olacaktı özellikle kamuda çalışan arkadaşlara kontrole gittiğiniz günlerde izinlerinizi nasıl alıyordunuz? rapormu alıyordunuz yoksa yıllık izin mi? herşeyi birilerine sorup öğrenmişim bir bu kaldı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?