Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

çok teşekkür ederim canım cevapladığın sevk konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ben sadece özellere alabiliyomuyuz diye bilmiyordum. bugüne kadar 2 kez aşılama oldum ama nöbet usulu çalışıyordum o yüzden sıkıntı olmuyordu nöbetlerimi ayarlıyordum artık gündüz çalışacağım için izin almam gerekecek saatlik izinler benim işime pek yaramaz ben şehir dışından geleceğim hayırlısı bakalım önümüzdeki kontrol içinde sıkıntı olmayacak ama yumurta takiplerine başladığımızda sevk almam gerekecek sanırım. çok sağol

Selam kizlar bende Kaan beyin hastasiyim sali gunu histeroskopi cektirecegim..biraz korkuyorum acikcasi tanisal histeroskopimi cekiyorlar yoksa herhangi bir mudahale yapiyorlar mi (kist yada polipe)? Bilginiz varmi bu konu hakkinda..histeroskopi sonrasinda tedavinizi ne zaman basladi birde transfer zamaninda embriyo yu iki tane transfer ettirebiliyormuyuz tek transfer sarti varmi... :) sorularim simdilik bu kadar.. cevabiniz icin simdiden tesekkurler.. :))

canım hayırlısı olsun öncelikle tedavinin bende kaan beyin hastasıyım banada histeroskopi çekeceğiz hatta rahime bir çizik atarız embriyo daha iyi tutunsun diye dedi ama şuan ne zaman çekileceği belli değil adet olunca kontrolüm var sanırım onada sonrası için randevu verir. bana operayon sonrası görüşlerini yazarsan çok sevinirim.

Ade

Yasemin cok mutluyum bugun ... Bebegimin kalp atislarini gordum bu gun ... İki kesem vardi ancak birinden kalp atisini alabildik. Kaan Bey ve irenbe calisanlarina sonsuz sukranlarimi sunuyorum. Allah her isteyene nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebisimin kslp atislarini gorduk bugun ... Kaan beye minnettarim. Allahim sana da nasip etsin yarabbim....

Benim bildiğim sadece tanı amaçlı yapılıyor eğer bir sorun varsa sonradan Çınarlı da operasyona alıyorlar.

merhaba bende hıstereskopı oldum dr ahmet beydı gırmeden once bana polıp kıst vb.. seyler olursa alıncagını soylemıstı ancak sadece rahıme cızıkler atıldıgını soyledı transferım hemen ardından oldu 1 ay sonra ozellıkle hıstereskopı ardından cok sure bırakmak ıstemedı dr rahıme atılan cızıkler sayesınde emrıyonun tutunması daha fazla dıyerek..emrıyo sayısına geenlde doktorun senın durumuna gore karar verıyor benım ılkınde 1 ıkıncıde 2 tanede transfer edıldı

Bebisimin kslp atislarini gorduk bugun ... Kaan beye minnettarim. Allahim sana da nasip etsin yarabbim....

Gözünüz aydın arkadaşım.Allah kucağınızada almayı nasip eder inş.Bende Kaan beyin hastasıyım.İlk transferim negatif oldu.Bu ayın sonunda ikinci transfere hazırlanıyorum.Darısı benim başıma inş...

Sevgiler,

amin canım inşallah bu kez yüzün güler ben de ahmet zeki beyin hastasıyım yarın test günüm ama ben dün yani 9.gün kanda baktırdım 6.40 çok düşük yani bu saatten sonra yükselse de devamı çok zor neyse sorum şu 2.deneme 1.den nekadar sonra oluyo ve kaça mal oluyo cevaplarsan sevinirim

kızlar merhaba ben irenbe yi bilgi almak içinm aradığımda kaan bozkurt bana geri dönüş yaptı ve çok güzel açıklamalarda bulundu kısmetse okullar kapanınca tedavi olmaya başlıcam fakat o9 bana bazı tahlil isimleri mail atmıştı. ama ben o tahlilleri regl döneminde mi yoksa normalken de yapılabiliyormu onu un uttum. izmir dışında oturduğum için tahlilleri yaptırıp gidicem de bilgisi olan cvp tazabilir mi??? LÜTFENN

Üzgünüm ama muhtemelen negatif.İnşallah bir mucize olur.Sizde dondurarak transfer yaptırdınız sanırım.Adetten sonra 1 adet daha geçiyor.Sonra kontrolde uygunsa tekrar yumurta toplanıyor.Şu anda 4.500.00-TL ilki 4.000,00.-TL ikincisi için alınıyor.

Kaç adet toplanmıştı.Dondurulmuş varmı bekleyen ? İsterseniz özelden numaranızı yazın ben ararım sizi detaylı konuşuruz.

Sevgiler,

canım inan şuan bitik durumdayım konuşacak halim yok 19 tane toplandı 18 i işleme girdi hepsi döllenmişti neyse 2 tane 5.gün embriyom donduruldu bana da 4.gün embriyosu konmuştu dondurma değil olmadı sanırım...şimdi ikincide bidaha mı yumurta toplanıyor dondurulmuşlar kullanılmıyormu

Gayet güzel değerler arkadaşım.Şimdi anladığım kadarıyla 2 tane 5. gün var dondurulan.Peki kaç tane transfer edildi?
18 tane döllenenden 2 tane 5. gün ve transfer edilenler kalmış sanırım.Neden azaldı sayı bu kadar acaba ?

Sanırım yaşınız genç.Dondurulmuşlar için bir sonraki adette başlıyorlar.Transfer için hazırlık yaparlar.Tekrar toplamaya gerek yok o zaman.Transfer için 2.000.-TL alıyorlar.Bende ilkinde 4.000 TL ödedim.Şimdi dondurulmuşları transfer için 2.000 TL ödeyeceğim.

Histeroskopi yada çizik işlemi yapıldı değil mi?

canım yaş 29 bu ilk denememdi sol tüp tıkalıydı direk tüp yaptıralım dedik çünkü normal yolla hiç kalamadım. 24mayısta 1tane 4.gün embriyosu kondu doktor çok umutluydu rahimde yada nebilim embriyolarda falan problem yok demişti ama olmadı işte busaatten sonra da artmaz değerim neyse oyüzden bi işlem yapılmadı bana... 2 tane 5.gün dondurduk dediler ben de hiç sormadım diğerleri noldu diye sanırım ölmüşlerdir ben de bu ilk de 4500 ödedim şimdi merak ettim nekadar alıyolar diye 2000 se iyiymiş... şimdi adetim gelicek bi sonraki aya dondurulmuş transfer ha ee o da güzelmiş en azından çok beklemicem

Sanırım Aydın dasınız.Yakınız sizinle:))))))

Valla transfer için bence çok bile o para.Ne yapıyorlarki sanki.

Doktoru aradınız mı? Tedaviyi o planlayacaktır.Bence 2-3 tane transfer ettirin.1 adet az değil mi?

İkincide şansınız çok yüksek bence moralinizi bozmayın daha yaşınızda çok genç:)

Sevgiler,,

evet canım aydın sen? normalde test günüm yarın olduğu için aramadım yarın duruma göre ararım artık bence de çok fazla ama yapıcak bişey yok kaç kişi çalışıyo orda onların maaşları nerden çıkcak yoksa demi :) nasipse 2.de 2lerim artık doktorum da ilkinden umutlu olduğu için yaşın da çok genç tek koyalım demişti ben de tek istiyodum ama nasip böyleymiş napalım bidakine yedekli çalışcam artık garantiye alıyım işi

Evet bence de 2 taneyi de transfer etsinler. Şansınız yüksek bence de.

Ben Muğla'dayım.Cumartesi Kaan beye gideceğim.Rahime çizik işlemi yapılacak.Haziran sonu gibide transfer yapılır.
Benim 3 tane 3. gün embriyosu var dondurulmuş olarak.Onları alıp geleyim diyorum:))))))

ahaa ben de aslen muğla milaslıyım :) çizik işlemi tutunmanın kolay olması için dimi peki onun fiyatı ne ben de çok sordum sana ama kusura bakma artık hani bileyim de maddi açıdan ona göre hazırlıklı olayım diye soruyorum belki bidakine benden de ister belli olmaz sen 3ünüde mi alcan oooooh bide hepsi tutarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…