Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Çizik işlemini zaten doktor yapıyor. Histeroskopi yada sis denilen işlemi yaparken onu da yapıyor zaten.Ayrıca bir ücret almıyorlar.

Sende çizik işlemi yapılmadı mı zaten.İlkinde de 3 tane transfer edildi ama tutunmadı canım.Yaştan dolayı 3 tane transfer edilmişti.

Senin değerlerin nasıl ? FSH - AMH vs.

anladım ben de hiç bi işlem yapılmadı değerlerde bi sorun olmadığı için direk koydu hani şunu yapalım bunu yapalım demedi dedim ya herşeyim okadar güzeldi ki ilkinde başarılı olunur diye düşünüldü heralde peki senin yaş kaç

Bu arada ayrıca ücret alınmıyor derken, histeroskopi sis vs onun ücretini ödüyorsun tabikide yanlış anlaşılmasın.

Anlıyorum yaş genç olunca..

Ben 40 yaş üstüyüm.Sizelere göre şansımız az yani..

lütfen öyle düşünme bak yaş genç de noldu? bünye ile alakalı bence lütfen sen de iyimser olmaya çalış bu kez olmamış olaması bidakinde de olmıcak anlamında değil....

lütfen öyle düşünme bak yaş genç de noldu? bünye ile alakalı bence lütfen sen de iyimser olmaya çalış bu kez olmamış olaması bidakinde de olmıcak anlamında değil....

İnşallah canım bu sefer olur.Eğer olmazsa Ege üniversitesinde denemeyi düşünüyorum zaten.

Özellerde yeterince para harcadım(((((

Allah hepimize nasip eder inş..

iyi akşamlar arkadaşlar.... ben irenbede tedavi görüyorum. 1 haziranda iğnelere başladım. puregon ve merional kullanıyorum. bugün üçüncü günüm ama ne karnımda bi şişkinlik ne de bi ağrı oluyor. bu normal mi acaba yoksa yumurtalarım oluşmuyor mu? 5. günümde doktora gideceğim ama içimde bi sıkıntı var. böyle olanlar var mı aranızda....

kızlar, irenbede histeroskopi fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? özellikle yeni yaptıran arkadaşlar cevaplarsa daha sağlıklı bir bilgi olur..:44:

Merhabalar kizlar histereskopi mi oldumda geldim.. :) korktuum kadar yokmus gercekten goz acip kapayana kadar bitiyor.esmer bir hemsiresi var kaan beyin bu kadat tatli bir bayan olamaz.. cok ilgili beni cok sakinlestirdi ki ben 27 yasina kadar ne serum yedim ne igne oldum korkumdan ama esiminde dedigi gibi cocuk icin herseyi yapiyorum su anda.. :) size biraz anlatmak istiyorum.kucuk cerrahi odasina aldilar kaan beyin odasinin tam karsisindaki oda sadece altimi cikardim sonra masaya yatirdilar..ayaklarimi bagladilar kendimi bir an dogum yapacakmis gibi hissettim acikcasi:)) damar yolu acti bi adam (adini bilmiyorum :))narkozuda o verdi) kaan bey geldi hazirmisin dedi kismen dedim :) sonra gozumu actigimda camasirimi giydiriyordu hemsire :)kalktim tekerlekli sandalyeyle odaya goturduler yaklasip 20-30 dk surmustu.kaan bey geldi anatomi haritasi gibi rahmin hic bir siknti yok ciziginde atildi dedi:)) 10 15 dk dinlendim sonra kahvalti vernek istediler istemedim bi bardak su icirdi hemsire ne olur ne olmaz diye. Cok az sancim oldu biraz da kanamam giderken mutlaka yaninizda bir agri kesici birde ped goturun ben oyle yaptim..daha sonra kaan beyin odasina gectik antibiotik yazdi birde kansizligim icin demir ilaci.. sonra kalktik geldik evimize.ucret hakkinda da bilgi vermek istiyorum histeroskopi 1000 lira smear alinirsa 40 lira daha oduyorsunuz..simdilik bu kadar diger adetimde yine gidicez.. biraz uzun oldu ama benim kadar merakli arkadaslarim vardir diye ayrintili yazdim.. :))

verdiğin bilgiler çok açıklayıcı ve doyurucu olmuş menekseg5.çok teşekkür ederim.aklımdaki tüm soru işaretleri kalktı

canım çok teşekkür ederim ayrıntılar için peki bir soru daha bir sonraki adetinde başlıyormusun yumurta geliştirmeye ?

canım çok teşekkür ederim ayrıntılar için peki bir soru daha bir sonraki adetinde başlıyormusun yumurta geliştirmeye ?

Yumurta gelisimine baslamadik henuz diger adetimin ilk uc gunu icinde yine gidecegim kan degerlerim cok dusuk onun icin ilac kullaniyorum.bende ilk gittigimde hemen herseyin olup biticegini dusundum hani hemen ignelere baslariz transfer yapilir ay sonuna dogru da hamile kalirim falan diye dusundum..:) ama bu isler bu kadar cabuk olmuyormus.sabir cok onemli gercekten..sen ilk defa mi gideceksin.. ??

Bir de sizlerle dun yasadigim olayi paylasmak istiyorum. Gercekten bizi bizden baskasinin anlamadigini ve anladigini birkez daha gormus oldum.Irenbe nin kapisinda beklerken bi cift disarda araclarini bekliyorlardi 7-8 aylik bebekleri vardi kucaklarinda bizde arabamizi beklerken adam bebegini oynata oynata yanimiza getirdi "abisi sizde dokunun sizede bulassin biz uc sene bekledik " dedi.. esiminde benimde gozlerimiz doldu aglamamak icin zor tuttum kendimi.o kadar samimiydi ki adam cocugunu sevdirdi bize..su an bile aklima geldikce gozlerim doluyo..Allah kucaklarimizi bos birakmasin hep olumlu dusunun lutfen stres yapmayin..ben hep kendimi su sekilde motive ediyorum cocugum olunca ona dicem ki "sus bana karsi gelme ben senin tohumuna para saydim " hahahh.:)))bu da kendimce yasadigim seyleri birazda ti ye almak iste..:))

daha önce gittim ama doktor histeroskopi yapalım adet bittiğinde dedi ben zaten araştırıp okumuştum neler yapıldığını o yüzden biraz erken gitmiştim ilk muayeneye ben temmuz gibi düşünüyordum zaten. bi kaç hafta önce gittim ilk muayenemi oldum doktor benden ve eşimden testler istedi adet olunca gideceğim hem sonuçlara bakacak hemde belki histeroskopi için gün verir. sadece merak ettiğim acaba bir sonraki adette başlıyorlar mı hani o çizikler embriyo yerleşsin diye atılıyor ya acaba onlar ne kadar süre etkin kalıyor. ya birde senin kan değerin ne kadar düşüktü canım benimde biraz düşük ama o kadar sorun olmaz sannımca

Sanirim diger adet tarihimde baslicak tam tedaviye..canim benim kan degerlerim cok cok dusuk yani 11 degerin 4 tanesi normal o yuzden anemiden suphelendi doktor hemoglobin elektro. Testi istedi ayrica ama tasiyici degilim cok sukur demir ilaclariyla takviye edicez dedi..yani bizlerde bir vitamin dusuklugu bile tedaviyi uzatan seylermis..sen kendine cok iyi bak hormonsuz yiyecekler ye erkek sorun degil dedi.oyle iste.. :)

anladım canım iyi bakalım hakkızda hayırlısı iyi beslen canım sende sadece ilaçla olmaz çaydan falan uzak dur oda demir alımını engellyor

canım okadar güzel açıklamışsın ki teşekkür ederim aklımdaki bütün soruları yanıtlamışsın benim ilk deneme negatif muhtemelen doktorum bana da yapıcak histeroskopi fiyatı olsun yapılış şekli olsun çok net anlatmışsın tekrar teşekkürler

Rica ederim canim benim..ben cok arastiririm cok okurum insan basina gelmeden bilmiyor boyle seyleri simdi cevreme histeroskopi yapildi diyorum o ne diyorlar..:) her yasadigimizi paylasalim ki ne ile karsilasacagimizi bilerek gidelim.. :)

Rica ederim canim benim..ben cok arastiririm cok okurum insan basina gelmeden bilmiyor boyle seyleri simdi cevreme histeroskopi yapildi diyorum o ne diyorlar..:) her yasadigimizi paylasalim ki ne ile karsilasacagimizi bilerek gidelim.. :)

aynen canım ben de öyleyim kendim detayına kadar araştırır anlatırım ki karşımdaki anlayabilsin ee bana da öyle anlatılsın isterim ama sağolasın sen bu işi iyi becermişsin :) senin bu ilk denemen mi daha önce yazdın mı bilmem okuma fırsatım olmadı kusura bakma hani önce bu işlem yapıldı sonrasında mı asıl tedavine geçilecek opu falan

bi önce ki yazımda sorduğum şeylerin cevabını da bu yazından öğrenmiş oldum anlaşılan ilk denemen olucak :) hayırlısı olsun canım umarım ilk denemenle alırsın bebişini kucağına

bi önce ki yazımda sorduğum şeylerin cevabını da bu yazından öğrenmiş oldum anlaşılan ilk denemen olucak :) hayırlısı olsun canım umarım ilk denemenle alırsın bebişini kucağına

Ilk olacak canim 25 aydir deniyoruz..esimin sprem sayisi 1 bucuk milyon birinci dereceden varikosel var..son bir senedir bircok kur uyguladim sadece iki milyona cikti sayi.uc farkli uroloji doktoruna gittik en son izmirdeki doktor bi varikosel ameliyati icin bizden uc bin lira isteyince dank etti kafama ona o kadar para verecegime tup yaptiririm dedim garantide vermedi bize birde tavri cok farkliydi biz sadece parayi odeyecekmisiz fatura vermeyeceklermis ozel hastanede olup cikacakmisiz kendisi 9 eylulde calisan bir prof...ustune bir sene daha bekleyecektik..erkekte sorun olunca konduramiyor ister istemez tupe alistirmam biraz zor oldu ama tedaviye basladik doktorumuz da cok ilgili sagolsun kocamda alisti.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…