- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.501
ahaa ben de aslen muğla milaslıyım :) çizik işlemi tutunmanın kolay olması için dimi peki onun fiyatı ne ben de çok sordum sana ama kusura bakma artık hani bileyim de maddi açıdan ona göre hazırlıklı olayım diye soruyorum belki bidakine benden de ister belli olmaz sen 3ünüde mi alcan oooooh bide hepsi tutarmış :)
Çizik işlemini zaten doktor yapıyor. Histeroskopi yada sis denilen işlemi yaparken onu da yapıyor zaten.Ayrıca bir ücret almıyorlar.
Sende çizik işlemi yapılmadı mı zaten.İlkinde de 3 tane transfer edildi ama tutunmadı canım.Yaştan dolayı 3 tane transfer edilmişti.
Senin değerlerin nasıl ? FSH - AMH vs.
anladım ben de hiç bi işlem yapılmadı değerlerde bi sorun olmadığı için direk koydu hani şunu yapalım bunu yapalım demedi dedim ya herşeyim okadar güzeldi ki ilkinde başarılı olunur diye düşünüldü heralde peki senin yaş kaç
Bu arada ayrıca ücret alınmıyor derken, histeroskopi sis vs onun ücretini ödüyorsun tabikide yanlış anlaşılmasın.
Anlıyorum yaş genç olunca..
Ben 40 yaş üstüyüm.Sizelere göre şansımız az yani..
lütfen öyle düşünme bak yaş genç de noldu? bünye ile alakalı bence lütfen sen de iyimser olmaya çalış bu kez olmamış olaması bidakinde de olmıcak anlamında değil....
Merhabalar kizlar histereskopi mi oldumda geldim.. :) korktuum kadar yokmus gercekten goz acip kapayana kadar bitiyor.esmer bir hemsiresi var kaan beyin bu kadat tatli bir bayan olamaz.. cok ilgili beni cok sakinlestirdi ki ben 27 yasina kadar ne serum yedim ne igne oldum korkumdan ama esiminde dedigi gibi cocuk icin herseyi yapiyorum su anda.. :) size biraz anlatmak istiyorum.kucuk cerrahi odasina aldilar kaan beyin odasinin tam karsisindaki oda sadece altimi cikardim sonra masaya yatirdilar..ayaklarimi bagladilar kendimi bir an dogum yapacakmis gibi hissettim acikcasi:)) damar yolu acti bi adam (adini bilmiyorum :))narkozuda o verdi) kaan bey geldi hazirmisin dedi kismen dedim :) sonra gozumu actigimda camasirimi giydiriyordu hemsire :)kalktim tekerlekli sandalyeyle odaya goturduler yaklasip 20-30 dk surmustu.kaan bey geldi anatomi haritasi gibi rahmin hic bir siknti yok ciziginde atildi dedi:)) 10 15 dk dinlendim sonra kahvalti vernek istediler istemedim bi bardak su icirdi hemsire ne olur ne olmaz diye. Cok az sancim oldu biraz da kanamam giderken mutlaka yaninizda bir agri kesici birde ped goturun ben oyle yaptim..daha sonra kaan beyin odasina gectik antibiotik yazdi birde kansizligim icin demir ilaci.. sonra kalktik geldik evimize.ucret hakkinda da bilgi vermek istiyorum histeroskopi 1000 lira smear alinirsa 40 lira daha oduyorsunuz..simdilik bu kadar diger adetimde yine gidicez.. biraz uzun oldu ama benim kadar merakli arkadaslarim vardir diye ayrintili yazdim.. :))
canım çok teşekkür ederim ayrıntılar için peki bir soru daha bir sonraki adetinde başlıyormusun yumurta geliştirmeye ?Merhabalar kizlar histereskopi mi oldumda geldim.. :) korktuum kadar yokmus gercekten goz acip kapayana kadar bitiyor.esmer bir hemsiresi var kaan beyin bu kadat tatli bir bayan olamaz.. cok ilgili beni cok sakinlestirdi ki ben 27 yasina kadar ne serum yedim ne igne oldum korkumdan ama esiminde dedigi gibi cocuk icin herseyi yapiyorum su anda.. :) size biraz anlatmak istiyorum.kucuk cerrahi odasina aldilar kaan beyin odasinin tam karsisindaki oda sadece altimi cikardim sonra masaya yatirdilar..ayaklarimi bagladilar kendimi bir an dogum yapacakmis gibi hissettim acikcasi:)) damar yolu acti bi adam (adini bilmiyorum :))narkozuda o verdi) kaan bey geldi hazirmisin dedi kismen dedim :) sonra gozumu actigimda camasirimi giydiriyordu hemsire :)kalktim tekerlekli sandalyeyle odaya goturduler yaklasip 20-30 dk surmustu.kaan bey geldi anatomi haritasi gibi rahmin hic bir siknti yok ciziginde atildi dedi:)) 10 15 dk dinlendim sonra kahvalti vernek istediler istemedim bi bardak su icirdi hemsire ne olur ne olmaz diye. Cok az sancim oldu biraz da kanamam giderken mutlaka yaninizda bir agri kesici birde ped goturun ben oyle yaptim..daha sonra kaan beyin odasina gectik antibiotik yazdi birde kansizligim icin demir ilaci.. sonra kalktik geldik evimize.ucret hakkinda da bilgi vermek istiyorum histeroskopi 1000 lira smear alinirsa 40 lira daha oduyorsunuz..simdilik bu kadar diger adetimde yine gidicez.. biraz uzun oldu ama benim kadar merakli arkadaslarim vardir diye ayrintili yazdim.. :))
canım çok teşekkür ederim ayrıntılar için peki bir soru daha bir sonraki adetinde başlıyormusun yumurta geliştirmeye ?
daha önce gittim ama doktor histeroskopi yapalım adet bittiğinde dedi ben zaten araştırıp okumuştum neler yapıldığını o yüzden biraz erken gitmiştim ilk muayeneye ben temmuz gibi düşünüyordum zaten. bi kaç hafta önce gittim ilk muayenemi oldum doktor benden ve eşimden testler istedi adet olunca gideceğim hem sonuçlara bakacak hemde belki histeroskopi için gün verir. sadece merak ettiğim acaba bir sonraki adette başlıyorlar mı hani o çizikler embriyo yerleşsin diye atılıyor ya acaba onlar ne kadar süre etkin kalıyor. ya birde senin kan değerin ne kadar düşüktü canım benimde biraz düşük ama o kadar sorun olmaz sannımcaYumurta gelisimine baslamadik henuz diger adetimin ilk uc gunu icinde yine gidecegim kan degerlerim cok dusuk onun icin ilac kullaniyorum.bende ilk gittigimde hemen herseyin olup biticegini dusundum hani hemen ignelere baslariz transfer yapilir ay sonuna dogru da hamile kalirim falan diye dusundum..:) ama bu isler bu kadar cabuk olmuyormus.sabir cok onemli gercekten..sen ilk defa mi gideceksin.. ??
daha önce gittim ama doktor histeroskopi yapalım adet bittiğinde dedi ben zaten araştırıp okumuştum neler yapıldığını o yüzden biraz erken gitmiştim ilk muayeneye ben temmuz gibi düşünüyordum zaten. bi kaç hafta önce gittim ilk muayenemi oldum doktor benden ve eşimden testler istedi adet olunca gideceğim hem sonuçlara bakacak hemde belki histeroskopi için gün verir. sadece merak ettiğim acaba bir sonraki adette başlıyorlar mı hani o çizikler embriyo yerleşsin diye atılıyor ya acaba onlar ne kadar süre etkin kalıyor. ya birde senin kan değerin ne kadar düşüktü canım benimde biraz düşük ama o kadar sorun olmaz sannımca
anladım canım iyi bakalım hakkızda hayırlısı iyi beslen canım sende sadece ilaçla olmaz çaydan falan uzak dur oda demir alımını engellyorSanirim diger adet tarihimde baslicak tam tedaviye..canim benim kan degerlerim cok cok dusuk yani 11 degerin 4 tanesi normal o yuzden anemiden suphelendi doktor hemoglobin elektro. Testi istedi ayrica ama tasiyici degilim cok sukur demir ilaclariyla takviye edicez dedi..yani bizlerde bir vitamin dusuklugu bile tedaviyi uzatan seylermis..sen kendine cok iyi bak hormonsuz yiyecekler ye erkek sorun degil dedi.oyle iste.. :)
Merhabalar kizlar histereskopi mi oldumda geldim.. :) korktuum kadar yokmus gercekten goz acip kapayana kadar bitiyor.esmer bir hemsiresi var kaan beyin bu kadat tatli bir bayan olamaz.. cok ilgili beni cok sakinlestirdi ki ben 27 yasina kadar ne serum yedim ne igne oldum korkumdan ama esiminde dedigi gibi cocuk icin herseyi yapiyorum su anda.. :) size biraz anlatmak istiyorum.kucuk cerrahi odasina aldilar kaan beyin odasinin tam karsisindaki oda sadece altimi cikardim sonra masaya yatirdilar..ayaklarimi bagladilar kendimi bir an dogum yapacakmis gibi hissettim acikcasi:)) damar yolu acti bi adam (adini bilmiyorum :))narkozuda o verdi) kaan bey geldi hazirmisin dedi kismen dedim :) sonra gozumu actigimda camasirimi giydiriyordu hemsire :)kalktim tekerlekli sandalyeyle odaya goturduler yaklasip 20-30 dk surmustu.kaan bey geldi anatomi haritasi gibi rahmin hic bir siknti yok ciziginde atildi dedi:)) 10 15 dk dinlendim sonra kahvalti vernek istediler istemedim bi bardak su icirdi hemsire ne olur ne olmaz diye. Cok az sancim oldu biraz da kanamam giderken mutlaka yaninizda bir agri kesici birde ped goturun ben oyle yaptim..daha sonra kaan beyin odasina gectik antibiotik yazdi birde kansizligim icin demir ilaci.. sonra kalktik geldik evimize.ucret hakkinda da bilgi vermek istiyorum histeroskopi 1000 lira smear alinirsa 40 lira daha oduyorsunuz..simdilik bu kadar diger adetimde yine gidicez.. biraz uzun oldu ama benim kadar merakli arkadaslarim vardir diye ayrintili yazdim.. :))
canım okadar güzel açıklamışsın ki teşekkür ederim aklımdaki bütün soruları yanıtlamışsın benim ilk deneme negatif muhtemelen doktorum bana da yapıcak histeroskopi fiyatı olsun yapılış şekli olsun çok net anlatmışsın tekrar teşekkürler
Rica ederim canim benim..ben cok arastiririm cok okurum insan basina gelmeden bilmiyor boyle seyleri simdi cevreme histeroskopi yapildi diyorum o ne diyorlar..:) her yasadigimizi paylasalim ki ne ile karsilasacagimizi bilerek gidelim.. :)
Yumurta gelisimine baslamadik henuz diger adetimin ilk uc gunu icinde yine gidecegim kan degerlerim cok dusuk onun icin ilac kullaniyorum.bende ilk gittigimde hemen herseyin olup biticegini dusundum hani hemen ignelere baslariz transfer yapilir ay sonuna dogru da hamile kalirim falan diye dusundum..:) ama bu isler bu kadar cabuk olmuyormus.sabir cok onemli gercekten..sen ilk defa mi gideceksin.. ??
bi önce ki yazımda sorduğum şeylerin cevabını da bu yazından öğrenmiş oldum anlaşılan ilk denemen olucak :) hayırlısı olsun canım umarım ilk denemenle alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?