- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.521
Ilk olacak canim 25 aydir deniyoruz..esimin sprem sayisi 1 bucuk milyon birinci dereceden varikosel var..son bir senedir bircok kur uyguladim sadece iki milyona cikti sayi.uc farkli uroloji doktoruna gittik en son izmirdeki doktor bi varikosel ameliyati icin bizden uc bin lira isteyince dank etti kafama ona o kadar para verecegime tup yaptiririm dedim garantide vermedi bize birde tavri cok farkliydi biz sadece parayi odeyecekmisiz fatura vermeyeceklermis ozel hastanede olup cikacakmisiz kendisi 9 eylulde calisan bir prof...ustune bir sene daha bekleyecektik..erkekte sorun olunca konduramiyor ister istemez tupe alistirmam biraz zor oldu ama tedaviye basladik doktorumuz da cok ilgili sagolsun kocamda alisti.. :)
merhaba bende hıstereskopı oldum dr ahmet beydı gırmeden once bana polıp kıst vb.. seyler olursa alıncagını soylemıstı ancak sadece rahıme cızıkler atıldıgını soyledı transferım hemen ardından oldu 1 ay sonra ozellıkle hıstereskopı ardından cok sure bırakmak ıstemedı dr rahıme atılan cızıkler sayesınde emrıyonun tutunması daha fazla dıyerek..emrıyo sayısına geenlde doktorun senın durumuna gore karar verıyor benım ılkınde 1 ıkıncıde 2 tanede transfer edıldı
öyle oluyo canım aman kendilerinde bişey çıkmasın bizimki semen testinin sonucunu alana kadar karalar bağlamıştı ya bişey çıkarsa diye çıkmayınca havalara uçtu erkek aklı işte :) peki sana histeroskopiyi ne için yaptı
Histeroskopi tup bebek tedavisinin basinda yapilmasi gereken bisey bence..tuplerde yapisiklik varmi miyom kist varmi diye herseye ayrintili bakiyorlar..uc tup deneyip dusukle sonuclanan kisiler var burda okudugum sonradan histeroskopi cekilip rahim duvari kalinlasmasi sonucu yada ne bileyim baska sorunlarla karsilasiyorlar ondan olmamis o kadar deneme bosa gitmis..doktorum bana histeroskopi dediginde ben tedavimiz uzun mu surecek diye sordum cabucak olsun dedim.:) cabuk olmakla hizli olmak cok farklidir dedi..:) rahmine bir bakalim tuplerinde bir skinti varmi kist falan varsa onlara mudahale edelim ciziginide atalim bebek iyi tutunsun dedi. Bende tamam o zaman dedim..:) iyi ki de yapildi kaan bey tedbirini alarak yapiyor tedaviyi yani hic birsey atlamadan..sen nereye gidiyorsun canim doktorumuz ayni mi yoksa..?
benimki ahmet zeki bey canım :) benim hsg de zaten sol tüp tıkalı çıkmıştı onun dışında çok şükür bi haltımız çıkmadı ama bana ilk denemede histeroskopi yapalım falan demedi hiç laparoskopi yapabiliriz neden tıkalıymış bakarız açmaya çalışırız ama açılmayadabiiilir açılırsa isterseniz bikaç ay normal yolla denersiniz olmadı aşılama yaparız o da olmuyosa tüp bebeğe geçeriz ya da hiç bunlarla uğraşmadan direk tüp bebekle başlarız karar verin dedi biz de risk almak istemedik hem maddi hem manevi açıdan öyle yani bize hiç histeroskopi yapalım demedi işte haftaya gidicem neden ilk denemem negatif oldu (dün aldım sonucu) onu araştıralım oturalım izleyeceğimiz yolu bi konuşalım dedi öyle canım.... acele ediyoruz hepimiz ama ben geç oldun ama sağlam olsun tezini kavradım benim ilk denemem paldır küldür 15-20 günün içinde oldu ama bak sonuca sıfııııııııııır :) sabretmek lazım anladım
Anladim canim..hayirlisi uzme kendini sakin zamani var demekki..kisa protokol mu uygulandi sana..bide dondurulmuslarin var mi ?
merhaba gogii ben de ahmet beyin hastasıyım benimde ilk denemem negatif haftaya tekrar gidicem sanırım benden de histeroskopi isticek sana sorum sen şimdi bu işlemden ve tranaferden sonra hamilemisin peki
doktorum ne kısa ne uzun dedi ama adetin 2.günü başlandı kısa gibi... 2 tane 5.gün embriyolarım var halihazırda bekleyen ikincide ikisini de koydurmak istiyorum üzülmek bi işe yaramıyo dün kendimi parçaladım inan ama elime ne geçti şiş gözler deli gibi baş ağrısı sapsarı bi surattan başka hiç bişey ama insan bunu idrak edemiyo ilk başta negatifi görünce
Histeroskopi tup bebek tedavisinin basinda yapilmasi gereken bisey bence..tuplerde yapisiklik varmi miyom kist varmi diye herseye ayrintili bakiyorlar..uc tup deneyip dusukle sonuclanan kisiler var burda okudugum sonradan histeroskopi cekilip rahim duvari kalinlasmasi sonucu yada ne bileyim baska sorunlarla karsilasiyorlar ondan olmamis o kadar deneme bosa gitmis..doktorum bana histeroskopi dediginde ben tedavimiz uzun mu surecek diye sordum cabucak olsun dedim.:) cabuk olmakla hizli olmak cok farklidir dedi..:) rahmine bir bakalim tuplerinde bir skinti varmi kist falan varsa onlara mudahale edelim ciziginide atalim bebek iyi tutunsun dedi. Bende tamam o zaman dedim..:) iyi ki de yapildi kaan bey tedbirini alarak yapiyor tedaviyi yani hic birsey atlamadan..sen nereye gidiyorsun canim doktorumuz ayni mi yoksa..?
Mrb cnm bende kaan beyin hastasıyım cumartesi histeroskopi yapılacak ayrıntılarıyla yazmışsın çok sağol benim 2.denemem olacak ilki başka bi yerdeydi benimde adet olunca başlıcak tedavim orda karşılaşırız bile belki Rabbim hepimize nasip eder inşallah
Dün kızımızı sonunda sağlıkla kucağımıza aldık... Dr.Kaan Bozkurt'a en başından beri verdiği destek icin tesekkurler
Insallah canim orada da destek oluruz birbirimize..ben allah nasip ederse ayin 24 ile 26 si arasi gidicem adetim o zaman olacak insallah olmazda :)sizdeki sorun neydi canim neden ilki tutmamis ogrendin mi..
Merhaba, moonface84
Bende cumartesi saat.13.30 Kaan beye muayeneye gideceğim.Karşılaşabiliriz..:))
cnm cvbım geç oldu biraz kusura bakma bende o tarihlerde gidicem nasipse ilkinde aramadılar bile oldumu olmadı mı diye bende gidip görüşmedim zaten bi sebep de söyleyeceklerini sanmıyorum ben omega3 vitamin falan kullanıyorum sende kullanıyomusun kaan bey verdimi hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız inşallah
Olmamasinin nedenini arastirmalari lazim tabi hersey Allah tan ama atladiklari bisey olmasin..bende cok hap kullaniyorum bu yasima kadar hap yutma ozurlusuydum :) simdi el mahkum.. b12 -efa (omega 3 ) gynoferon (demir eksikligi icin ) devit-3 biesteron dhea birde bemiks-c kullaniyorum..amh sonucumu ogrendim bugun 3.98 cikmis allahtan onda sorun cikmadi..
aynen bende yutamazdım hap :)helede büyük olanları başa gelen çekiliyo dimi amh testini kaan bey mi istedi bende yaptırmak istedim ultrasonla yumurtalara baktı gayet ii gerek yok yapmaya dedi bende ısrarcı olmadım sevindim seninde ii çıkmış
Evet canim Kaan bey istedi..alttan ultrasonla baktiginda adet donemindeyken 10 tane saymisti sag ve solda..onu da arastirdim aslinda o sayimda iyi gibi neden istedi isgillendim bende simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?