- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- 138
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.701
Bende aynı senin gibi çok çabuk demoralize olup olumsuzluk kumkuması oluyordum ama Kaan bey beni hem çok rahatlattı hem motive etti ; eminim herşey çok iyi gidecek ve emeline kavuşacaksınsağol canım bu sözlerle desteğini hissettimtamamen Dr. Kaan Bey.in tecrübelerine dayanarak söylediği herşeyi yapıyorum. umarım sonuç güzel olur. ilk zamanlardaki şoku atlattım. moralim iyi. arada sırada aklıma geliyor ama keyfimi kaçırmasına müsaade etmiyorum. aslında zayıf yönüm olumsuzluğu alıp sürdürmek ama Allah.ım güç ve sabır verdi.iyiyim çok şükür. ve inşallah daha da iyi olacağım.
sağol canım bu sözlerle desteğini hissettimtamamen Dr. Kaan Bey.in tecrübelerine dayanarak söylediği herşeyi yapıyorum. umarım sonuç güzel olur. ilk zamanlardaki şoku atlattım. moralim iyi. arada sırada aklıma geliyor ama keyfimi kaçırmasına müsaade etmiyorum. aslında zayıf yönüm olumsuzluğu alıp sürdürmek ama Allah.ım güç ve sabır verdi.iyiyim çok şükür. ve inşallah daha da iyi olacağım.
merhabalar herkese, dorabella ile konusmani gorunce bende durumumu paylasmak istedim. Adetimin 3. gunuydu ve artik basliyoruz bugune kadar harfi harfine uydum Dr Kaan beyin soylediklerine. 15 gun vitaminlere devam, dogum kontrol hapida basladim. Transfere adim adim. ilk yaptigim sey olumsuzlugu ustumden atmak oldu. Kesinlikle islerin iyi gitmesinde bir etken oldugunu dusunuyorum. Artik basladigimiza gore herseyi gun gun yazip sizinle paylasicam. Hazirlik asamamiz uzun surdu biraz ama inancim tam. Umarim guzel haberlerimi sizlerle paylasicam.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet arkadasim ben dusunemedim ilk defa muayeneni tup bebek merkezinde yaptirdigini.dilek hanim hakkinda yorum atarsn merkez gercekten cok ilgili butun hemsireler sanki akraban gibi drum aral bey ve fazlasiyla cana yakin birisi.opu dan 4 gun sonra beni arayip nasil oldugumu ilaclarin nasil etkisi oldugunu vs vs butun herseyi tek tek sordu.halbuki opudan 2 gun sonrasi Laboratuvar dan aradilar bilgi vermislerdi dr un beni aramasi bile onun hastasina verdigi degeri gosteriyor.yani merkez ve dr ilgisi bicok okudugum yazilara gore daha ilgili.yogunluk desen cok fazla ama yined 1 gun bile verilen saatten 5 dk fazlasi beklemedim.cokta sistemli randevu duzeni.
Gelelim diger arkadasa dr undan memnun kalmana sevindim zayiflama icin vucudun yag yakmasi icin limonlu bi kur vardi dusuk tansiyon problemin yoksa bir arastir cnm.ayrica ilaclari merkezin tam caprazinda eczane var merkezin recetesini gorunce indirimi yapiyor direk.benim tedavideki ilaclarim toplam 750 tuttu.tabi dozda dusuk kullanildi cok fazla yumurta gelistigi icin.ama neticede iki randevu arasi kac gunse o kadarlik ilac veriyor her randevuda duruma gore ilac aliyorsun dogal olarak elindede ilac artmiyor.2 günlük ilac 400tl uzeriydi biz 225 fln oduyorduk o eczaneden baska yere gitmedik bu yuzden.insallah hayirlisiyla tedavinden olumlu sonuclar alrsin saglikli bebisler yuvamiza gelsin insallah en kisa zamanda.
Bende aynı senin gibi çok çabuk demoralize olup olumsuzluk kumkuması oluyordum ama Kaan bey beni hem çok rahatlattı hem motive etti ; eminim herşey çok iyi gidecek ve emeline kavuşacaksın
benimde ağustosun 20.sinde 2ay bitecek. vitamin desteklerine devam ediyorum. sizin ne kadar sürdü bu süreç. umarım hayırlısı olur. güzel haberler alırız.merhabalar herkese, dorabella ile konusmani gorunce bende durumumu paylasmak istedim. Adetimin 3. gunuydu ve artik basliyoruz bugune kadar harfi harfine uydum Dr Kaan beyin soylediklerine. 15 gun vitaminlere devam, dogum kontrol hapida basladim. Transfere adim adim. ilk yaptigim sey olumsuzlugu ustumden atmak oldu. Kesinlikle islerin iyi gitmesinde bir etken oldugunu dusunuyorum. Artik basladigimiza gore herseyi gun gun yazip sizinle paylasicam. Hazirlik asamamiz uzun surdu biraz ama inancim tam. Umarim guzel haberlerimi sizlerle paylasicam.
Kaan Beyin tecrübesi tartışılmaz. hepimiz için hayırlısı olur inş.
benimde ağustosun 20.sinde 2ay bitecek. vitamin desteklerine devam ediyorum. sizin ne kadar sürdü bu süreç. umarım hayırlısı olur. güzel haberler alırız.
hakkında hayırlısı olsun canım peki decapeptyl depot tan sonra ki süreç hakkında fikrin varmı adet oluncamı gideceksin yoksa direkt östrojen desteğiyle rahim kalınlaştırılmasınamı gidecek?Bu surec 1 2 ay devam eder tahminimce ama tartismasiz olumlu bir surec olucak. Yarin rahim cizdirme ve karin altina dekapeptil depot kullanicakmisim. Transfer icin geri sayim basladi. Bakalim sizlerle paylasicagim gelismeleri.
Evet aynen dediginiz gibi adet gorunce tekrar gidecegim ve ostrojen baslayacagiz. Rahimi dogru hazirlamak cok onemliymis simdi ona yogunlasacagiz. hayirlisi bakalim.
peki iğneden ne kadar süre sonra adet olacaksın acaba?Evet aynen dediginiz gibi adet gorunce tekrar gidecegim ve ostrojen baslayacagiz. Rahimi dogru hazirlamak cok onemliymis simdi ona yogunlasacagiz. hayirlisi bakalim.
yayasemin, hakkında hayırlısı olur inşallah. güzel haberlerle mutlu sonla neticelenir umarım.Bu surec 1 2 ay devam eder tahminimce ama tartismasiz olumlu bir surec olucak. Yarin rahim cizdirme ve karin altina dekapeptil depot kullanicakmisim. Transfer icin geri sayim basladi. Bakalim sizlerle paylasicagim gelismeleri.
Merhaba, Aralık ayında Kaan Bey le başlayan maceramız mutlu sonla noktalandı ve sizlerle paylaşmak istedim... başlangıçta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama artık hiçbir şeyin önemi yok.. daha önce 2 aşılama ve 1 tüp denemem olmuştu ege üniversitesinde ama oranın fabrikasyon uygulamasından rahatsız olduğum için araştırmalarım sonucu Kaan Beye gitmeye karar verdik..benim sorumun yumurta rezervimim az olmasıydı. Önce vitamin takviyeleriyle bir hazırlık aşaması geçirdim sonrasında tedaviye başladık ama yumurtalarım bir türlü büyümediği için Kaan Beyin önerisiyle tedaviyi yarım bıraktık. Sonraki ay tekrar başladık ve bir adet dönemi içerisinde iki kez yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra rahim çizildi ve trasfer için hazırlandı. Dondurulmuş embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylemişti Kaan Bey ama bu benim içinde iyi oldu.. bir süre dinlenmiş, az da olsa olaydan uzaklaşmış oldum..bir süre için muayeneye gitmemek bile çok rahatlatıcıydı. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim  zorlu bir süreçti bizim için ve Kaan Bey sayesinde mutlu sonla noktalandı.. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin….
Allah saglikli bir sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsin ins. Darisi basimiza
Cycas,peki iğneden ne kadar süre sonra adet olacaksın acaba?
Cycas,
Igneden sonra 1 hafta daha kontrol hapina devam ediceksin dedi simdi hala devam ediyorum. bitince adet olucakmisim birkac gun icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?