Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Ben irenbe de umit hanima gidiorum... iki ay oldu baslayali... Guler yuzlu ve guven verici bi doktor. hayirlisi ins.

Bende aynı senin gibi çok çabuk demoralize olup olumsuzluk kumkuması oluyordum ama Kaan bey beni hem çok rahatlattı hem motive etti ; eminim herşey çok iyi gidecek ve emeline kavuşacaksın

merhabalar herkese, dorabella ile konusmani gorunce bende durumumu paylasmak istedim. Adetimin 3. gunuydu ve artik basliyoruz bugune kadar harfi harfine uydum Dr Kaan beyin soylediklerine. 15 gun vitaminlere devam, dogum kontrol hapida basladim. Transfere adim adim. ilk yaptigim sey olumsuzlugu ustumden atmak oldu. Kesinlikle islerin iyi gitmesinde bir etken oldugunu dusunuyorum. Artik basladigimiza gore herseyi gun gun yazip sizinle paylasicam. Hazirlik asamamiz uzun surdu biraz ama inancim tam. Umarim guzel haberlerimi sizlerle paylasicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

dün opum oldu bugünden için arayacaklarını söylediler kaç gibi ararlar ki çok merak ediyorum ...

Hayirlisi olsun nezmn olcak asilama... Bende simdi dogum kontrol hapi kullaniorum...

Merhabalar yazinizi okudumda. Bende irenbede tedavi goruyorum da... İlaclarimi evin yakininda bi yerden aliorum hic indirim yapmiolar... Siz bisi dediniz mi ordan alirken indirim yapin falan diye... Bide tam adini yazabilirmsnz

Bende aynı senin gibi çok çabuk demoralize olup olumsuzluk kumkuması oluyordum ama Kaan bey beni hem çok rahatlattı hem motive etti ; eminim herşey çok iyi gidecek ve emeline kavuşacaksın

Kaan Beyin tecrübesi tartışılmaz. hepimiz için hayırlısı olur inş.

benimde ağustosun 20.sinde 2ay bitecek. vitamin desteklerine devam ediyorum. sizin ne kadar sürdü bu süreç. umarım hayırlısı olur. güzel haberler alırız.

Son düzenleme:

Bu surec 1 2 ay devam eder tahminimce ama tartismasiz olumlu bir surec olucak. Yarin rahim cizdirme ve karin altina dekapeptil depot kullanicakmisim. Transfer icin geri sayim basladi. Bakalim sizlerle paylasicagim gelismeleri.

hakkında hayırlısı olsun canım peki decapeptyl depot tan sonra ki süreç hakkında fikrin varmı adet oluncamı gideceksin yoksa direkt östrojen desteğiyle rahim kalınlaştırılmasınamı gidecek?

Evet aynen dediginiz gibi adet gorunce tekrar gidecegim ve ostrojen baslayacagiz. Rahimi dogru hazirlamak cok onemliymis simdi ona yogunlasacagiz. hayirlisi bakalim.

Evet aynen dediginiz gibi adet gorunce tekrar gidecegim ve ostrojen baslayacagiz. Rahimi dogru hazirlamak cok onemliymis simdi ona yogunlasacagiz. hayirlisi bakalim.

Bende bugun olucam rahim cizdirme... Yavas yavas emin adimlarla gidioruz bakalim sonuc ins. Cok guzel olur

Merhaba, Aralık ayında Kaan Bey le başlayan maceramız mutlu sonla noktalandı ve sizlerle paylaşmak istedim... başlangıçta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama artık hiçbir şeyin önemi yok.. daha önce 2 aşılama ve 1 tüp denemem olmuştu ege üniversitesinde ama oranın fabrikasyon uygulamasından rahatsız olduğum için araştırmalarım sonucu Kaan Beye gitmeye karar verdik..benim sorumun yumurta rezervimim az olmasıydı. Önce vitamin takviyeleriyle bir hazırlık aşaması geçirdim sonrasında tedaviye başladık ama yumurtalarım bir türlü büyümediği için Kaan Beyin önerisiyle tedaviyi yarım bıraktık. Sonraki ay tekrar başladık ve bir adet dönemi içerisinde iki kez yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra rahim çizildi ve trasfer için hazırlandı. Dondurulmuş embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylemişti Kaan Bey ama bu benim içinde iyi oldu.. bir süre dinlenmiş, az da olsa olaydan uzaklaşmış oldum..bir süre için muayeneye gitmemek bile çok rahatlatıcıydı. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim  zorlu bir süreçti bizim için ve Kaan Bey sayesinde mutlu sonla noktalandı.. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin….

peki iğneden ne kadar süre sonra adet olacaksın acaba?

yayasemin, hakkında hayırlısı olur inşallah. güzel haberlerle mutlu sonla neticelenir umarım.gelişmeleri anlatırsan sevinirim. bu arada yaş kaç acaba? ve özel olmazsa sorun nedir? birde anlayamadım bu süreç 1-2 ay devam eder demişsin. yani benim ilaç kullanmam mı? yoksa ilaçtan sonra ki süreç mi? bu aşamaya gelene kadar senin kaç ay geçti? sabırsız gibi mi gözüküyorum. aslında kaç aylık bir süreç bunu merak ettim.

Allah saglikli bir sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsin ins. Darisi basimiza

kalbimin ozu ben PCO hastasiyim ve esimde de speem problemi var. Sperm problemi bir sekilde cozuluyor ama daha onceki deneyimlerimde ya embriyo kalitesi kotu oluyor ya ben asiri sisiyorum. rahim de problem var deniyor vs. gibi sorunlarla karsilastim. Kaan beyin ozellikle hastaliga olan hakimiyeti ve ne neden olur seklinde bana anlatmasi islerimizi cok kolaylastirdi ben anladikca harfiyen uydum. Ilk ayi pas gectik ben biraz kilo verdim ve vitaminlerima basladim. 2. ayi pas gectik. vitaminler devam. Yumurta toplama islemi embriyo dondurduk derken Histereskopi oldum. 1-2 ay oyle. Simdi basladik cizdirme islemi oldu ve transfer zamani. Dedigim gibi uzun bir sure ama benim rahimde problem vardi. Ve olusan embriyolari heba etmek istemedik. Sabrettik dayandik. Kafamdan atmaya calistim hep sanki tedavi gormuyorum gibi telkin ettim kendimi. Kaan bey dobradir bazen kiziyor ama cok guzel anlatiyor ve isini iyi biliyor. Ben cunku su noktaya gelmistim; artik gulumsemesin doktorlar yuzume sadece bana konsantre olsun bu isi iyi bilsin. Ben dogru adresteyim inaniyorum insalah tamamina erer.

Cycas,
Igneden sonra 1 hafta daha kontrol hapina devam ediceksin dedi simdi hala devam ediyorum. bitince adet olucakmisim birkac gun icinde.

anladım canım tamam şimdi oldu kafama takılıyordu çünkü o iğneleri kullanınca adet olmuyorsun uzun bir süre ondan sordum bu kadar hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…