- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.681
umarım güzel haberler alırız ve veririzneden bebeğim olmuyor diye dr.a gitmiş ve yumurta rezervi azlığı ve yüksek fsh olduğunu öğrendiğimde çok panik yapmıştım. ama Kaan Bey ile görüştükten sonra daha rahatım. geçen hafta usg ile baktığında güzel dedi. yumurtan varmış çatlamış dedi. tabi kalitesini bilemiyorum. şimdilik tahliller çıkana kadar bir kaç vitamin verdi sanırım bu hafta ilaveler olur. fiyat konusunu kestiremiyorum senin için dedi. ama harçla borçla bu yola girdik umarım herşey umduğumdan daha iyi olur. yayasemin teşekkür ederim bu arada. sizin durumunuz nedir acaba? tedavi sürecindemisiniz?
kalbiminozu,
ben pcos um histereskopi oldum. daha sonrasinda rahim cizme islemi oldu gectigimiz gunlerde onumuzdeki ay yumurtam gelismesin diye karin altina dekapeptildi galiba uyguluyacakmisim. Sonrasinda cozme ve transfer 1 2 aya umarim bende guzel haberlerimi paylasicam. Adim adim cok caba sarfettik insalah hayirlisi olur. Nefesimi tuttum bekliyorum gibi geliyor. Insalah Dr Kaan beyle girdigimiz bu yolda hepimiz guzel haberler verecegiz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübübu yolda moralin yüksek olması gerektiğini daha iyi anladım. umarım bebek için uğraşıldığının bilinciyle keyfimizi bozacak her türlü takıntıdan üzüntüden sorundan uzak şekilde sonu getiririz. benimde dün randevum vardı. ilaç takviyeleri yaptı. 2 ay sonra görüşürüz dedi. bakalım hayırlısı...
Hanimlar dr bana adetinin 2 -3 gunu gel kontrole demisti dun aksam oldum pazartesi 3 oluyor hastane kapali disarda yasiyorum direk doktoru arasam dogrumu olur ne yapmaliyim
canım kusura bakma çok bilmişlik yapmak istemem ama benimde adetim hep böyle geç saatlerde gelir özellikle bir defasında doktoruma sormuştum olduğunuz günü birinci günü sayacaksınız dedi dolayısıyla pazartesi 3. gün olur. ayrıca bilmediğim için soruyorum pazar günleri irenbeden randevu alamıyormuyuz? telefona bakacak kimse olmuyor mu?dun aksam olduysan buaksam 1.gun pzt aksamı 2.gun olur salı 3.gununuz olur panık yapmayın yarın arıyıp randevu alın slaı gunu ıcın yer olmasa bıle adetımın 3.gunu bugun ıstemıstı doktor bey dersenız mutlaka yer bulurlar bıraz beklemelıde olsa..bende ırenbede tedavı gordum panık yapmayın
canım kusura bakma çok bilmişlik yapmak istemem ama benimde adetim hep böyle geç saatlerde gelir özellikle bir defasında doktoruma sormuştum olduğunuz günü birinci günü sayacaksınız dedi dolayısıyla pazartesi 3. gün olur. ayrıca bilmediğim için soruyorum pazar günleri irenbeden randevu alamıyormuyuz? telefona bakacak kimse olmuyor mu?
dorabella, bebeğin kollarında çok şükür. tebrik ederimbenim ilk deneyimim olacak ve geçen hafta ilk randevumuz gerçekleşti. birkaç tane vitamin verdi ve bazı testler istedi. ilk görüşmede bana fazlasıyla güven verdi bilgi ve deneyimiyle. sayesinde olumsuzlukları kafamdan sildim sayılır. yani çok takmıyorum aslında buarada okuduklarım da umut oldu bana. bakalım bu hafta tekrar gideceğim adet zamanında gel demişti. Herşeyin hayırlısı. allah hepimizin yardımcısı olsun. mis gibi cennet kokulu bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah senin gibi. çok teşekkür ederim tavsiyeni dinleyeceğim
Bu arada ayrıca ücret alınmıyor derken, histeroskopi sis vs onun ücretini ödüyorsun tabikide yanlış anlaşılmasın.
Anlıyorum yaş genç olunca..
Ben 40 yaş üstüyüm.Sizelere göre şansımız az yani..
Tatlım inan bana çözümü varsa Kaan bey mutlaka seni emeline ulaştırır.. İstanbuldaki tüp bebek merkezinde bana tüp bebek uygulaması olmadan hamile kalman imkansız demişti dr... Ama sana dediğim gibi Kaan bey'in uyguladığı ilaç ve vitamin takviyeleriyle kendiliğimden hamile kaldım; 40 yaşında doğurdum şuan guzeller guzeli sağlıklı bir kızım var; Kaan bey'in dediklerini kelimesi kelimesine uygula inan sonucunda isteğine kavuşacaksındır çok çok buyuk bir imkansızlığın ve ya problemin yoksa .. Umudunu kaybetme; hem kendine hem doktoruna guven ; yılma ... Endişeye meydan verme, moralini yuksek tut; gerçi Kaan bey çok pozitiftir ve sana destek verecektir o konuda.. En önemli şey psikolojini dingin tutmak pozitif olmak
hiç üzülme 40 ım diye. beni de annem 40 yaşında doğurmuş. iyi ki de doğurmuş. daha da güzel oluyo valla. annemin eli ayağıyım şimdi.
Evet canım SGK gecmiyorAllah sana bağışlasın canım.
kızlar bir şey sormak istiyorum. İrenbede sgk yok di mi her şey özel.
Ben de irenbede tüp tedavisi oldum. 3.tedavide oldum. keske daha önceki tedavilerimi de irenbede yapsaymışım. çok memnun kaldım stressiz bir tüp tedavisi geçirdim. ben de Aral beyin hastasıyım.donmuş 2 embriyo transfer edildi. bugün kese kontrolüm vardı . ikisi de tutunmuş çok şükür. darısı kalp atışlarına,, inşallah kalp atışlarını da 2 hafta sonra görürüz.Allah isteyen herkese nasip etsin.
ne kadara mal olucak?
Anlamadım tüp bebek tedavisini mi kastediyorsun, yoksa gebelik takibini mi? tüp bebek ilaçlarla beraber 7000 küsür tuttu. ama gebelik takibinde ise her muayene 200 lira olarak biliyorum.
sağol canım bu sözlerle desteğini hissettimTatlım inan bana çözümü varsa Kaan bey mutlaka seni emeline ulaştırır.. İstanbuldaki tüp bebek merkezinde bana tüp bebek uygulaması olmadan hamile kalman imkansız demişti dr... Ama sana dediğim gibi Kaan bey'in uyguladığı ilaç ve vitamin takviyeleriyle kendiliğimden hamile kaldım; 40 yaşında doğurdum şuan guzeller guzeli sağlıklı bir kızım var; Kaan bey'in dediklerini kelimesi kelimesine uygula inan sonucunda isteğine kavuşacaksındır çok çok buyuk bir imkansızlığın ve ya problemin yoksa .. Umudunu kaybetme; hem kendine hem doktoruna guven ; yılma ... Endişeye meydan verme, moralini yuksek tut; gerçi Kaan bey çok pozitiftir ve sana destek verecektir o konuda.. En önemli şey psikolojini dingin tutmak pozitif olmak
Ben de irenbede tüp tedavisi oldum. 3.tedavide oldum. keske daha önceki tedavilerimi de irenbede yapsaymışım. çok memnun kaldım stressiz bir tüp tedavisi geçirdim. ben de Aral beyin hastasıyım.donmuş 2 embriyo transfer edildi. bugün kese kontrolüm vardı . ikisi de tutunmuş çok şükür. darısı kalp atışlarına,, inşallah kalp atışlarını da 2 hafta sonra görürüz.Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?