Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

anladım canım tamam şimdi oldu kafama takılıyordu çünkü o iğneleri kullanınca adet olmuyorsun uzun bir süre ondan sordum bu kadar hakkında hayırlısı olsun

Tesekkur ederim Cycas,

Insalah hepimiz icin hayirlisi olsun. Kaan bey'e guveniyoruz. Olmazsa da anladim ki bu is oyle kolay birsey degil. 7. denemede gebe kalan arkadasim da var. Allah maddi guc versin ve dogru doktorlar ile karsilastirsin. Cocuk hasreti olan butun kadinlara yardimci olsun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhaba arkadaşlar.... denizlide oturup puregon iğneye ihtiyacı olan var mı? ben aldım fakat hiç kullanmadan yumurtalarım toplandı. kutusu bile açılmadı. isteyen olursa vermek istiyorum. ihtiyacı olan lütfen bana ulaşsın. para hiç önemli değil....

Herkese iyi bayramlar.... Bende tedaviye Kaan Bozkurt ile başladım. Gerçekten olumlu konuşması ile insanı motive ediyor.önce doğum kontrol hapı ve cetrotide kullandım .3 gündür de gonalf vb ilaçlarda devam ediyorum.tabi bir de vitaminler.... Bayram sonrası opu olacak Allah nasip ederse....

Son düzenleme:
sen yolu yarılamış ve nerdeyse bitermek üzeresin. sanırım transferinde gerçekleşmiştirdir herhalde. umarım herşey gönlüne göre olur ve güzel haberlerini verirsin inşallah. bence de doğru yerdesin. Kaan Bey en doğru şekilde tedaviyi bitirecektir. bu süreçte kafanı dağıtacak şeylerle ilgilenmen daha iyi olur. transferden sonraki bekleme dönemide anladığım kadarıyla çok zor geçiriliyormuş.
Allah sabır versin. ben senden umutluyum içimde öyle bir his var.

hayırlısı olsun arkadaşım. umarım senden güzel haberler alırız. gelişmeleri bizlerle paylaşırsan sevinirim.

Merhaba.moralim bozuk bugün epitopu 3 yumurta toplandı. Aslında 6 vardı ama 3 ü boymuş.salı gününe kadar 3 yumurtam döllenmezse bir toplama işlemi daha yapabilirmiş Kaan bey. İnşallah döllenir de gerek kalmaz.şu an üzerimde gerginlik hat safhada.korkuyorum valla...
Aynı adet döneminde 2 toplama işlemi olan var mı?

merhaba akdas,
morelini sakin bozma, ayni adet doneminde 2 kere toplanabiliyormus. Az da olsa onemli olan embriyolarin saglikli olmasi imis. Ben arkadasim ile ayni anda isleme baslamistim. Azdi yumurta sayisi ama benimkilerden daha kaliteli oldugunu anlamistik. Hatta rahiminde problem olmadigi icin 2 emb transferi oldu ve o gebe suan. bir kac kere toplansa
da uzulme olay dogru embriyoyi gelistirmekmis. Hayirlisi olsun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende 1 yil boyunca irebeni yollarini eskitmis biriyicok sukur bugunumuze
Beni elimde crinone jel ve porgestan hap igne var ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum ihtiyaci olan bana ozelden ulasabilir bir kutuda glifor var

An itibariyle 6 tane dollenmis bebisim var benim..ilk gun daha teyzeleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stresten benim yumurtalarım olmadı sakın stres yapma acele de etme rahat ol benim ilk sefer bir tane gelişti iptal ettik sonra 10 yumurta toplandı 3 ü embriyo oldu hiç üzülme sakın inşallah hayırlısı ile güzel haberler verirsin bize.

Merhabalar herkese çok şükür ki 3 ü de döllendi.
Şimdi 5 gün bir ilaç kullanıyorum sonra adeti bir kaç gün beklicem ve doğum kontrol hapı çizdirme ve transfer...
Adetten kaç gün sonra transfer olmuştu size.

Son düzenleme:
Dondurulan bebislerimin sayisi 7 teyzeleri..biri inatci cikti babasi gibi diger kardeslerinin arasina katildi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar bende tup bebeğe başlıyorum inşallah irenbede doktorum kaan bozkurt ilk görüşmemiz olumlu geçti bende çikolata kisti var benim gibi kistle hamile kalan var mı

merhaba arkadaşlar bende tup bebeğe başlıyorum inşallah irenbede doktorum kaan bozkurt ilk görüşmemiz olumlu geçti bende çikolata kisti var benim gibi kistle hamile kalan var mı

Bende kaan bozkurtun hastayim kistlerle hamile kaldim. Kaan ey cok bilgili bir doktor eger dediklerini yaparsan ve Allah yazdiysa sonucun pozitif olacagina inaniyorum. Allah yardimcin olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk denemende mi kaldın seninde mi çikolata kistiydi inşallah benimde olumlu olur

ilk denemende mi kaldın seninde mi çikolata kistiydi inşallah benimde olumlu olur

Ikinci denemem ilkini tinaztepede yaptim rezaletti. Cikolata kisti benimde ben bide acik ameliyat olup dahada berbat hale getirmistim durumu ama sagolsun kaan bey cok ugrasip pozitif sonuca ulastirdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hiç ameliyat olmadım kaan beyde önermedi bu direk tup yapıcaz 3 ay kisti baskılayıcı ilaç verdi onu kullanıcam vitaminler falan benim süreç baya uzun yani sonu pozitif olsunda beklemeye razıyım senin kaç cmle tup bebek oldu benim iki tarfatada var 4cm biri 2 cm biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…