Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Sizin tedaviniz başladı mı ne aşamada
Canim biz de Iki aydir gidiyoruz..ilac tedavisi goruyorum su an..yumislerin bazisi cok buyukmus bazisi cok kucuk kalmis o yuzden d.kontrol hapi birde yumislerin catlamamasi icin igne verdi doktorum..takviye olarak vitaminler antioksidan falan kullaniyorum..yumurta sayim amh degerime gore cok azmis 10 tane yumurta saydi adet doneminde amh 3.98..dengesiz bir hatunum anlayacagin..:)

hmmmm anladım ben de kaç çeşit iğne kullandım sayısını bile unuttum artık bi de ben denizliden gidip geliyorum o da sıkıntı oluyor ama olsun katlanıyorum artık... inşallah olumlu haberleri paylaşırım hepinizle....

benim ki de ahmet bey canım 2.demememi yapıcaz donmuşlarla benim trasferimde bayramdan önce olucakmış belki seninki de o zamanlarda olur bayramı dinlenerek geçirirsin :) 2tane istiyosan doktoruna söyleyebilirsin ben 1.de ısrar etseydim koyardı hatta kendisi de koyup koymamakta tereddüt ettim demişti konuş bence canım....

evet benim de öyle olabilir.... aslında ben ikiz istemiyorum ama garanti olsun istiyorum... yaşımdan dolayı koymaz belki ama ben yine de söylemeyi düşünüyorum :)

evet benim de öyle olabilir.... aslında ben ikiz istemiyorum ama garanti olsun istiyorum... yaşımdan dolayı koymaz belki ama ben yine de söylemeyi düşünüyorum :)

ben de ilk denememde öyle demiştim yaş 29 benim ikiz istemedim hiç doktorumda daha gençsin ondan koymayalım demişti neticede tek kondu tutmadı 2.de ben de senin gibi garanti olsun diye 2tane kondursammı diyorum doktor ne dicek gerçi bilmiyorum daha konuşmadık bunları....

evet biz de konuşmadık :) ya sana bi şey soracağım. ben şimdi adetimin son günündeyim ve transfer bir sonraki adetimden sora yapılacak. sen ilaç falan kullanıyormusun? ben sadece inofolik ve vitamin kullanıyorum. doktora ne zaman gitmeliyim acaba???

ben de sadece vitamin ilaçlarımı kullanıyorum canım şuan için başka ilacım yok sadece salı günü doktora gittiğimde bi iğne yaptı oluşabilecek kistlerimi önlemek için okadar 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem asıl ilaçlara ozaman başlıcaz bantlara haplara falan.... doktorun şu gün gel diye bişey dememişmiydi sana bana herzaman bi sonrakini söyledi de....bilemedimki şimdi olmazsa ara bi sor bakalım ne gün geleyim diye

ya ben denizlide oturuyorum o yüzden adetimin 2. gününde burada kontrolüm oldu. yumurtaların gelişimi falan da burada takip edilmişti. doktorum kan testi sonuçlarımın ve end yani rahim duvarı kalınlığının da iyi olduğunu söyledi. iğne falan da yapmadı. ama ben yine de bi Ahmet beyi arasam iyi olacak galiba :)

ben de aydındayım canım ama burda nezaman bişey yaptırsam doktorumla iletişime geçiyorum sonuçlarımı fakslıyorum falan bence sen ara ona göre başlarsınız...

30 yaşındayım canım .bakalım artık neler olacak çok heyecanlı senin transferin ne zaman

Ben de Kaan bey sayesinde şuan 23 günlük bir kız bebek sahibiyim... İlk tup bebek deneyimimi istanbulda bir merkezde yaptırttım düşükle sonuçlandı; ikinci denemeyi Kaan bey'le yapmayı planladık ve bende yumurta kalite düşüklüğü ve rezervi azlığı vardı 40 yaşında olduğum için.. Kendisi bazı ilaçlar vitaminler ve anti oksidanlar verdi ve ikinci deneme zamanına 4-5 ay kala kendiliğinden hamile kaldım... Kaan bey'in dediklerine harfiyen uyarsanız sonunda emelinize ulaşmamanız için hicbir sebep yok... Allah yardimciniz olsun...

Merhaba,
panik olmayin lutfen, suan bile yumurtanizin olmasi, gelismesi cok guzel bir haber. Dr Kaan bozkurt uda ekibini irenbeyi kesinlike oneriyorum. Tedaviye baslamadan Kaan beyin onerdigi ilaclar ve vitaminler sizi hazirlar ve baslarsiniz. Bu konuda unlu oldugunu soyleyebilirim:) Ayrica fiyat konusunda once bir gorusmeye gitmenizi oneririm. Hemen randevu alip Irenbeye Dr Kaan Bozkurta on gorusmeye gitmenizi oneririm.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm ben kaan bozkurtun hastasiyim onun tedavisi sayesinde 10 haftalik hamileyim deneyimli ve guvenilir bir dr.tavsiye ederim sana daha net bilgiler verir.ucret konusundada bilgilendirirler seni cekinme herseyi sorabilirsin panik yapma doktoruna karar ver ve ne dediyse harfiyen uygula umarim seninde bebis haberlerini aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dorabella, bebeğin kollarında çok şükür. tebrik ederim benim ilk deneyimim olacak ve geçen hafta ilk randevumuz gerçekleşti. birkaç tane vitamin verdi ve bazı testler istedi. ilk görüşmede bana fazlasıyla güven verdi bilgi ve deneyimiyle. sayesinde olumsuzlukları kafamdan sildim sayılır. yani çok takmıyorum aslında buarada okuduklarım da umut oldu bana. bakalım bu hafta tekrar gideceğim adet zamanında gel demişti. Herşeyin hayırlısı. allah hepimizin yardımcısı olsun. mis gibi cennet kokulu bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah senin gibi. çok teşekkür ederim tavsiyeni dinleyeceğim

neden bebeğim olmuyor diye dr.a gitmiş ve yumurta rezervi azlığı ve yüksek fsh olduğunu öğrendiğimde çok panik yapmıştım. ama Kaan Bey ile görüştükten sonra daha rahatım. geçen hafta usg ile baktığında güzel dedi. yumurtan varmış çatlamış dedi. tabi kalitesini bilemiyorum. şimdilik tahliller çıkana kadar bir kaç vitamin verdi sanırım bu hafta ilaveler olur. fiyat konusunu kestiremiyorum senin için dedi. ama harçla borçla bu yola girdik umarım herşey umduğumdan daha iyi olur. yayasemin teşekkür ederim bu arada. sizin durumunuz nedir acaba? tedavi sürecindemisiniz?

filizyalcin, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah benimde bebek haberi vereceğim günler gelir ayrıca sizin sorun ne idi? ilk denemeniz mi? ve yaşınız kaç? çok soru sordum galiba:26:

merhaba hanımlar yazdıklarınızı okudum benim gibi yeni başlayanlara Allahtan güzel haberler. güzel haber almış bebiş bekleyenlere de sag saglim kucaklarına almayı diliyorum. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah.
Bende 26.06.2014 tarihinde merkeze gittim doktorum kaan bey gerçekten ilgili bir doktor. benim ikinci olacak bu tedavim ilk denememi ege üniversitesinde yaptım ve şuan olsa oraya gitmezdim herhalde buradaki ilgi ve alakanın %5 i yok orada. hem paranız hem zamanınız gidiyor benim 1 yılım gitti.
Yeni başlayacak arkadaşlar ben unutmuşum sormayı Oruç tutmakla ilgili bir şey söyledi mi sizlere sakıncası var mıdır ?
ben istenilen tahlilleri tamamladım d vitaminim düşük 5,44 çıktı böyle çıkanlar var mı aranızda?

hayırlı olsun canım tedavin benim de düşüktü 5,8 vitD kapsül verdi suya kırıp içtim 1 kez bide nanoditamin sprey verdi aç karnına günde 2 kez dil altına sıkıyorum bukadar sana da aynılarını verebilir gerçi benim doktorum farklı...

merhaba denizaa, bende d vitamini hiç yok :44: zaten kaan bey herkeste d vitamini eksiliğinin olduğunu söyledi. bana 2 tane ampul vermişti sana da eksiklikle ilgili ilaç verir mutlaka. oruçla ilgili bilemiyorum ama ialçalara başladıysan günde 3 öğün içmen gereken ilaçlar olabilir. o zaman zor olur tabi. umarım tedavin güzel haberlerle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…