- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- 408
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.661
Canim biz de Iki aydir gidiyoruz..ilac tedavisi goruyorum su an..yumislerin bazisi cok buyukmus bazisi cok kucuk kalmis o yuzden d.kontrol hapi birde yumislerin catlamamasi icin igne verdi doktorum..takviye olarak vitaminler antioksidan falan kullaniyorum..yumurta sayim amh degerime gore cok azmisSizin tedaviniz başladı mı ne aşamada
Yok canim biz daha o asamalara gelemedik..igneler yumurtanin catlamamasi d.kontrol hapi da yumislerin hepsinin esit buyumesi icinmis..bizim erkek faktoru vardi birde benim yumurta sayim biraz az geldi doktorumuza tedavi uzadi biraz...doktoruna rica et iki transfer istiyorum diye..merkezin basari oraninida etkilediginden iki transfer gerceklestirebilir..senin hayirli haberlerini alalim bize de moral olsun...:)
evet canım çok fazla yumurta toplandığı için 2 adet dönemi geçmesi gerekiyor dedi doktor. birinci adetim bitti işte şimdi ikinciyi bekliyorum bir aya kadar olur heralde transfer. bende polikistik over sendromu vardı. o yüzden bu kadar fazla oldu sanırım. senin yumurta toplandı şimdi transfer mi ertelendi. iğneler ne için? benim doktorum Ahmet Zeki IŞIK. inşallah o da iki transfer yapar bakalım bekliycez artık....
benim ki de ahmet bey canım 2.demememi yapıcaz donmuşlarla benim trasferimde bayramdan önce olucakmış belki seninki de o zamanlarda olur bayramı dinlenerek geçirirsin :) 2tane istiyosan doktoruna söyleyebilirsin ben 1.de ısrar etseydim koyardı hatta kendisi de koyup koymamakta tereddüt ettim demişti konuş bence canım....
evet benim de öyle olabilir.... aslında ben ikiz istemiyorum ama garanti olsun istiyorum... yaşımdan dolayı koymaz belki ama ben yine de söylemeyi düşünüyorum :)
ben de ilk denememde öyle demiştim yaş 29 benim ikiz istemedim hiç doktorumda daha gençsin ondan koymayalım demişti neticede tek kondu tutmadı 2.de ben de senin gibi garanti olsun diye 2tane kondursammı diyorum doktor ne dicek gerçi bilmiyorum daha konuşmadık bunları....
evet biz de konuşmadık :) ya sana bi şey soracağım. ben şimdi adetimin son günündeyim ve transfer bir sonraki adetimden sora yapılacak. sen ilaç falan kullanıyormusun? ben sadece inofolik ve vitamin kullanıyorum. doktora ne zaman gitmeliyim acaba???
ben de sadece vitamin ilaçlarımı kullanıyorum canım şuan için başka ilacım yok sadece salı günü doktora gittiğimde bi iğne yaptı oluşabilecek kistlerimi önlemek için okadar 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem asıl ilaçlara ozaman başlıcaz bantlara haplara falan.... doktorun şu gün gel diye bişey dememişmiydi sana bana herzaman bi sonrakini söyledi de....bilemedimki şimdi olmazsa ara bi sor bakalım ne gün geleyim diye
ya ben denizlide oturuyorum o yüzden adetimin 2. gününde burada kontrolüm oldu. yumurtaların gelişimi falan da burada takip edilmişti. doktorum kan testi sonuçlarımın ve end yani rahim duvarı kalınlığının da iyi olduğunu söyledi. iğne falan da yapmadı. ama ben yine de bi Ahmet beyi arasam iyi olacak galiba :)
hayırlı olsun canım benim.... darısı başıma artık inşallah ben de transfer günümü bekliyorum. senin yaş kaçtı... 2 tane transfer edilmiş ya ondan soruyorum ben de 2 tane istiyorum ama olur mu bilmiyorum....
30 yaşındayım canım .bakalım artık neler olacak çok heyecanlı senin transferin ne zaman
tebrik ederim. birazcık ümit olsun süreç uzasın razıyım. o zaman görüşmeye gidersem kaan bey ile görüşeyim. randevu alayım. dikkat isteyen bir süreç. herşeyi yapmaya hazırım. yeterki bende hamileyim diyebileyim. o günleri görebileyim:44:
arkadaşlar selam öncelikle. ben 34 yaşındayım. 7aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. 2ay önce ilkten devlet hastanesine gittim. ufak bir tane myom dışında gebeliğe engel birşey olmadığını söyledi dr. hee birde fsh değerim sınırın biraz üstündeydi. çok ilgili göremeyince başka bir hastaneye gittim. orada yumurtamın olduğu hatta 16mm olduğu hiçbir sorun olmadığı söylendi. taki en son yaptırdığım testteki amh ve fsh değerlerini görene kadar herşey yolundaydı. dün amh:0,13 fsh:23.1idi. ve dr hiç vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söyledi. dünden beri üzüntüden ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. ege üniversitesi tüp bebek bölümünden randevu aldım ama en erken ağustos 12.sine verdiler. çok da emin olamıyorum. irenbe hakkında çok güzel yorumlar aldım. bugün aradım. ama dr müsait olmadığı için görüşemedim. numaramı aldılar arayacağız diye ama ses yok. siz ne dersiniz. irenbe.yi önerirmisiniz. ücretler hakkında bilgi verebilirmisiniz.? çok uzun yazdım kusura bakmayın. panik olmuş durumdayım.
dorabella, bebeğin kollarında çok şükür. tebrik ederimBen de Kaan bey sayesinde şuan 23 günlük bir kız bebek sahibiyim... İlk tup bebek deneyimimi istanbulda bir merkezde yaptırttım düşükle sonuçlandı; ikinci denemeyi Kaan bey'le yapmayı planladık ve bende yumurta kalite düşüklüğü ve rezervi azlığı vardı 40 yaşında olduğum için.. Kendisi bazı ilaçlar vitaminler ve anti oksidanlar verdi ve ikinci deneme zamanına 4-5 ay kala kendiliğinden hamile kaldım... Kaan bey'in dediklerine harfiyen uyarsanız sonunda emelinize ulaşmamanız için hicbir sebep yok... Allah yardimciniz olsun...
neden bebeğim olmuyor diye dr.a gitmiş ve yumurta rezervi azlığı ve yüksek fsh olduğunu öğrendiğimde çok panik yapmıştım. ama Kaan Bey ile görüştükten sonra daha rahatım. geçen hafta usg ile baktığında güzel dedi. yumurtan varmış çatlamış dedi. tabi kalitesini bilemiyorum. şimdilik tahliller çıkana kadar bir kaç vitamin verdi sanırım bu hafta ilaveler olur. fiyat konusunu kestiremiyorum senin için dedi. ama harçla borçla bu yola girdik umarım herşey umduğumdan daha iyi olur. yayasemin teşekkür ederim bu arada. sizin durumunuz nedir acaba? tedavi sürecindemisiniz?Merhaba,
panik olmayin lutfen, suan bile yumurtanizin olmasi, gelismesi cok guzel bir haber. Dr Kaan bozkurt uda ekibini irenbeyi kesinlike oneriyorum. Tedaviye baslamadan Kaan beyin onerdigi ilaclar ve vitaminler sizi hazirlar ve baslarsiniz. Bu konuda unlu oldugunu soyleyebilirim:) Ayrica fiyat konusunda once bir gorusmeye gitmenizi oneririm. Hemen randevu alip Irenbeye Dr Kaan Bozkurta on gorusmeye gitmenizi oneririm.ü
filizyalcin, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah benimde bebek haberi vereceğim günler gelirCnm ben kaan bozkurtun hastasiyim onun tedavisi sayesinde 10 haftalik hamileyim deneyimli ve guvenilir bir dr.tavsiye ederim sana daha net bilgiler verir.ucret konusundada bilgilendirirler seni cekinme herseyi sorabilirsin panik yapma doktoruna karar ver ve ne dediyse harfiyen uygula umarim seninde bebis haberlerini aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar yazdıklarınızı okudum benim gibi yeni başlayanlara Allahtan güzel haberler. güzel haber almış bebiş bekleyenlere de sag saglim kucaklarına almayı diliyorum. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah.
Bende 26.06.2014 tarihinde merkeze gittim doktorum kaan bey gerçekten ilgili bir doktor. benim ikinci olacak bu tedavim ilk denememi ege üniversitesinde yaptım ve şuan olsa oraya gitmezdim herhalde buradaki ilgi ve alakanın %5 i yok orada. hem paranız hem zamanınız gidiyor benim 1 yılım gitti.
Yeni başlayacak arkadaşlar ben unutmuşum sormayı Oruç tutmakla ilgili bir şey söyledi mi sizlere sakıncası var mıdır ?
ben istenilen tahlilleri tamamladım d vitaminim düşük 5,44 çıktı böyle çıkanlar var mı aranızda?
neden bebeğim olmuyor diye dr.a gitmiş ve yumurta rezervi azlığı ve yüksek fsh olduğunu öğrendiğimde çok panik yapmıştım. ama Kaan Bey ile görüştükten sonra daha rahatım. geçen hafta usg ile baktığında güzel dedi. yumurtan varmış çatlamış dedi. tabi kalitesini bilemiyorum. şimdilik tahliller çıkana kadar bir kaç vitamin verdi sanırım bu hafta ilaveler olur. fiyat konusunu kestiremiyorum senin için dedi. ama harçla borçla bu yola girdik umarım herşey umduğumdan daha iyi olur. yayasemin teşekkür ederim bu arada. sizin durumunuz nedir acaba? tedavi sürecindemisiniz?
kalbiminozu,
ben pcos um histereskopi oldum. daha sonrasinda rahim cizme islemi oldu gectigimiz gunlerde onumuzdeki ay yumurtam gelismesin diye karin altina dekapeptildi galiba uyguluyacakmisim. Sonrasinda cozme ve transfer 1 2 aya umarim bende guzel haberlerimi paylasicam. Adim adim cok caba sarfettik insalah hayirlisi olur. Nefesimi tuttum bekliyorum gibi geliyor. Insalah Dr Kaan beyle girdigimiz bu yolda hepimiz guzel haberler verecegiz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhaba denizaa, bende d vitamini hiç yok :44: zaten kaan bey herkeste d vitamini eksiliğinin olduğunu söyledi. bana 2 tane ampul vermişti sana da eksiklikle ilgili ilaç verir mutlaka. oruçla ilgili bilemiyorum ama ialçalara başladıysan günde 3 öğün içmen gereken ilaçlar olabilir. o zaman zor olur tabi. umarım tedavin güzel haberlerle sonuçlanırmerhaba hanımlar yazdıklarınızı okudum benim gibi yeni başlayanlara Allahtan güzel haberler. güzel haber almış bebiş bekleyenlere de sag saglim kucaklarına almayı diliyorum. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah.
Bende 26.06.2014 tarihinde merkeze gittim doktorum kaan bey gerçekten ilgili bir doktor. benim ikinci olacak bu tedavim ilk denememi ege üniversitesinde yaptım ve şuan olsa oraya gitmezdim herhalde buradaki ilgi ve alakanın %5 i yok orada. hem paranız hem zamanınız gidiyor benim 1 yılım gitti.
Yeni başlayacak arkadaşlar ben unutmuşum sormayı Oruç tutmakla ilgili bir şey söyledi mi sizlere sakıncası var mıdır ?
ben istenilen tahlilleri tamamladım d vitaminim düşük 5,44 çıktı böyle çıkanlar var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?