- 5 Nisan 2014
- 60
- 2
- 18
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.761
Transferin ne zaman olacak??An itibariyle 6 tane dollenmis bebisim var benim..ilk gun daha teyzeleri :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7'sinden kaçını transfer edecekler??Dondurulan bebislerimin sayisi 7 teyzeleri..biri inatci cikti babasi gibi diger kardeslerinin arasina katildi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaan bey bana da vitamin ve antioksidan haplarla takviye yapmıştı çok faydasını gördüm; şuan 3 aylık bir kızım var; umarım sizin de hayalleriniz gerçekleşirsağol canım seninde hayırlı olsun banada doktorlar artık ameliyat dediler ama ben pek yanaşmadım araştırdığım kadarıyla ameliyat olsanda ameliyat olmasanda tabi kist çok büyük değilse pek birşey farketmiyormuş bende tup bebek yapmaya karar verdim kaan beyi buldum o da direk tup dedi olumlu konuştu vitaminler verdi daha yeni başlıcam tahlilleri yaptırdım sanada bu kadar çok vitamin verdi mi 7 tane falan verdi bana
Kaan Bozkurt gitmiyor bir Dr daha var ismler aynı o ayrılıyor irenbe'den..Duyarız bakalım nasılsa..senin de hamileliğin hayırlı olsun bu arada..sağlıkla kucağına almak nasip olsun..
Kaan bozkurt'la falan mı gidiyo acaba???offf insanları tam bi yere alıştırıyolar..hadi hooop başka yere..bizde bi oraya bi buraya..daha da 2 tane donmuş embriyom var orda..bakalım napcaz
Evet o gün hakikaten çok kalabalıktı bende şaşırdım.1,30 da randevum vardı çizik işlemi yapılacaktı.Merkezden çıktığımda saat 16.00 dı:)) Kesin karşılaşmışızdır ama tanılmadığımız için:))))
Ben geçen sene Ankara'da Prof.Recai beyde denedim pgt de yapıldı ama tutunmadı. Nisanda Kaan beyde denedim ama olmadı.
şimdi kalan dondurulmuşları transfer edecek.Sanırım bu ay sonu falan.
Benim bir kızım var.İkincisi için iş kariyer derken geç kalmışız.İleri yaştan kaynaklı yumurta kalitesi düşüklüğü benimkisi.
Çok şükür onun dışında bir sorun yok.Kaliteli yumurtayı yakalamayı ümit ediyorum bu sefer:)))))
Sen tedavide ne aşamadasın ?
Sevgiler...[/QUOT
Canım Allah ikizlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık oldunMerhaba, Aralık ayında Kaan Bey le başlayan maceramız mutlu sonla noktalandı ve sizlerle paylaşmak istedim... başlangıçta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama artık hiçbir şeyin önemi yok.. daha önce 2 aşılama ve 1 tüp denemem olmuştu ege üniversitesinde ama oranın fabrikasyon uygulamasından rahatsız olduğum için araştırmalarım sonucu Kaan Beye gitmeye karar verdik..benim sorumun yumurta rezervimim az olmasıydı. Önce vitamin takviyeleriyle bir hazırlık aşaması geçirdim sonrasında tedaviye başladık ama yumurtalarım bir türlü büyümediği için Kaan Beyin önerisiyle tedaviyi yarım bıraktık. Sonraki ay tekrar başladık ve bir adet dönemi içerisinde iki kez yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra rahim çizildi ve trasfer için hazırlandı. Dondurulmuş embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylemişti Kaan Bey ama bu benim içinde iyi oldu.. bir süre dinlenmiş, az da olsa olaydan uzaklaşmış oldum..bir süre için muayeneye gitmemek bile çok rahatlatıcıydı. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim  zorlu bir süreçti bizim için ve Kaan Bey sayesinde mutlu sonla noktalandı.. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin….
çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) şuan 13 haftalık oldular :)Canım Allah ikizlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık oldun
canım senin kaçıncı günü transfer edildi canım ve kaç tane transfer edildi?çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) şuan 13 haftalık oldular :)
Bende merkez araştırıyorum kaan bozkurttan memnun olan bircok mesaj okudum bakalım hayırlısıCanım Allah ikizlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık oldun
canım yanlış hatırlamıyorsam 18-19. gün transfer edildi ama bu kişiden kişiye değişiyor benim ki biraz geç oldu 3 tane transfer edildicanım senin kaçıncı günü transfer edildi canım ve kaç tane transfer edildi?
canım sonucun nasıl oldu...Selam herkese,
Ahmet Zeki Işık ilk tüp bebek transferimi yaptı pazartesi(18.08)günü..bekliyorum bakalım..3 gündür evde olduğumdan bütün forumları sular seller gibi okudum bitirdim:))buraya da üye olup, hem bilgi alayım hem de bilgi isteyenlere yardımcı olayım dedim..
ayy kusura bakma ben soruyu sorarken yanlış anlatmışım embriyolar kaçıncı gün embriyosuydu demeye çalıştım elbette ki transfer günü rahim duvarımızın keyfine bağlı olduğu için o ne zaman isterse oluyorcanım yanlış hatırlamıyorsam 18-19. gün transfer edildi ama bu kişiden kişiye değişiyor benim ki biraz geç oldu 3 tane transfer edildi
3. gün embriyosuydu canım...ayy kusura bakma ben soruyu sorarken yanlış anlatmışım embriyolar kaçıncı gün embriyosuydu demeye çalıştım elbette ki transfer günü rahim duvarımızın keyfine bağlı olduğu için o ne zaman isterse oluyor
teşekkürler canım benimkilerde 3. gün donruldu bakalım sonucumuz ne olacak inşallah sizler gibi olumlu sonuçlar alırız3. gün embriyosuydu canım...
özelde bir - iki hatta sanırım duruma göre 3 bile edebilirler canımKızlar yaşım 34ilk denemede kaç tane transfer ediyorlar
canım naber nasıl gidiyor hazırlık aşaman...özelde bir - iki hatta sanırım duruma göre 3 bile edebilirler canım
iyiyim canım sağol şuan için hala stabil cuma günü iğne günüm ekim başındada doktora gideceğiz düşününce çok az kaldığını farkedip heyecanlanıyorum sen ne yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor ?canım naber nasıl gidiyor hazırlık aşaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?