Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kaan bey bana da vitamin ve antioksidan haplarla takviye yapmıştı çok faydasını gördüm; şuan 3 aylık bir kızım var; umarım sizin de hayalleriniz gerçekleşir

Kaan Bozkurt gitmiyor bir Dr daha var ismler aynı o ayrılıyor irenbe'den..

Kızlar ben aranıza yeni katıldım 10 sene önce ege üniversitesinde ilk tüp bebek denememde oğluma hamile kaldım Allah olmayan herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.şimdi oğlumun kardeş ısrarlarına dayanamayıp 2.bebeği denemek istiyorum izmirde tüp bebek merkezi araştırıyorum ege üniversitesi ozamanlar kalabalik degildi simdi cok kalabalik oldugu icin orda düşünmüyoruz ne zamandır merkez araştırıyorum sizlerin mesajlarında kaan beyin iyi olduğunu duydum herkese iyi şanslar

Canım Allah ikizlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık oldun

canım sonucun nasıl oldu...

canım yanlış hatırlamıyorsam 18-19. gün transfer edildi ama bu kişiden kişiye değişiyor benim ki biraz geç oldu 3 tane transfer edildi
ayy kusura bakma ben soruyu sorarken yanlış anlatmışım embriyolar kaçıncı gün embriyosuydu demeye çalıştım elbette ki transfer günü rahim duvarımızın keyfine bağlı olduğu için o ne zaman isterse oluyor

canım naber nasıl gidiyor hazırlık aşaman...
iyiyim canım sağol şuan için hala stabil cuma günü iğne günüm ekim başındada doktora gideceğiz düşününce çok az kaldığını farkedip heyecanlanıyorum sen ne yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…