Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

oooh az kalmış gerçekten bak gör göz açıp kapayıncaya kadar geçecek... ben de bu hafta pertim... 3.ayımıza pazar günü girdik ama ne giriş bulantılı kusmalı gözümü açamıyom helak durumdayım ama olsun varlığını bilmek dayanma gücü veriyor gerçi sen de yakında yaşıcaksın nasılsa bunları :)

ohh ohh ne güzel anneeee burdayım diyor minik yavrun maşallah size Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.
evett çook az kaldı zaten hafta sonu tatile çıkıyoruz uzuun bir yolculuk yapağız geldiğimizde sadece iki hafta kalacak

E="cycas, post: 36752906, member: 474399"]bak daha bir önceki arkadaş yazmış onu duruma göre koyabiliyorlar evet devlette yaptırırsan koymuyorlar ama özelde bi şekilde konuluyor canım[/QUOTE]
Çok teşekkürederim :) insallah seninde hamile haberini aliriz

Merhabalar, yayasemin olarak bir suredir neler yasadigimi sizinle paylasiyordum. Inanin transfer olup sonrasinda sonuc beklemek gercekten cok zor. Yazarsam buyusu bozulur dedim ,yazmadim. Hesabinda sifresini unutmusum. Bende gebelik haberimi aldim. Tabi allah tamamina erdirsin. Yazan arkadaslari okudum gercekten Dr. Kaan Bozkurt a cok tesekkur ediyoruz onun sayesinde allah yuzumuzu guldurdu. Benim icinde uzun bir surec oldu. Kaan beyin dogru yonlendirmeleri ile mutlu sona ulasmak uzereyiz. Tum anne olmak isteyenlerin darisi basina.

Kızlar merhaba kurban bayramında merkez açık oluyormu acaba ön görüşmeye gidince tahlilleri hemen yapiyorlarmi bilgilendirirseniz sevinirim hepinize iyi şanslar :)

İrenbe'de Dr Kaan bozkurt'la görüşmenizi tavsiye ederim... Biz kendisinin tedavisiyle şuan 3 aylık bir kız bebek sahibiyiz; benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı

Benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı, istanbulda bir merkezde tüp bebek yaptırdım bir düşük yaşadım; sonrasında yollarımız Dr Kaan Bozkurt 'la kesişti
Ve ikinci tüp bebek denememizi kendisiyle yapmaya karar verdik; şuan kendisinin verdiği tüp bebek öncesi takviye ilaçlarıyla olan bir kız bebeğimiz var

[QUOTE="DorabellA, post: 36853142, membeinşallah.]İrenbe'de Dr Kaan bozkurt'la görüşmenizi tavsiye ederim... Biz kendisinin tedavisiyle şuan 3 aylık bir kız bebek sahibiyiz; benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı[/QUOTE]
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.yaşınız kaç acaba?

[QUOTE="DorabellA, post: 36853142, membeinşallah.]İrenbe'de Dr Kaan bozkurt'la görüşmenizi tavsiye ederim... Biz kendisinin tedavisiyle şuan 3 aylık bir kız bebek sahibiyiz; benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.yaşınız kaç acaba?[/QUOTE]
40 yaşındayım

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.yaşınız kaç acaba?
40 yaşındayım[/QUOTE]
Benimde bir oğlum var yaşım 34 bizde ikinciyi düşünüyoruz ilk denememizde oğluma kavuşmuştum tabi 10 sene önceydi şimdi nelerle karşılaşacağız bakalım herşeyin hayırlısı tedaviye ne zaman başlıyacaksınız?

merhaba ben üç sefer ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım üçüde başarısız oldu 4.tüp bebeği özelde yaptırmak istiyorum ama henüz kararımı veremedim.tavsiye edeceğiniz hast. varmı irenbe yi düşünüyorum ama kararsızım.bir kere daha yıkılmak istemiyorum yardımcı olun ne olur.başarı şansı en yüksek özel tüp bebek merkezi izmirde hangisi?

merhaba çok zorlu bir mücadele verirken birde en doğru kararları vermek zorunda olmak çok yorucu malesef.dilerim bu son savaşınızdan galibiyetle çıkar ve meleğinizi kucağınıza alırsınız.
merkez konusunda tabiki herkesin beklentileri farklıdır ama ben daha önce gittiğim yerle irenbeyi kıyasladığımda kesinlikle irenbe diyorum.Sizin sorununuz nedir bilemiyorum ama beninm yumurta yetmezliği sorunum var .Burada uygulanan hiçbir ön hazırlık aşaması diğer yerde bana uygulanmadı.sadece doğum kontrol ilacı verilip adetin 3. günü gel diyerek yaklaşık bir senemi harcadılar.ama irenbeye gelir gelmez bana ilk söylenen enaz 3-6 ay sürecek bir hazırlık süresine başlanacağıydı.ve dedikleri gibi de oldu şu an vitamin destekleriyle başlayan bir tedavi sürecinin içindeyim ve yavaş yavaş güzel gelişmeler olmaya başladı. doktorum merkezden ayrılmasına rağmen ben doktorundan hemşiresine personeline kadar ekip olarak irenbeye güveniyorum ve bu yüzden yine onlarla devam etme kararı aldım.Sizde ücretsiz yapılan ön görüşme imkanından faydalanıp bence bir fikir alın,ben merkezi tanımama rağmen yeni doktorum için bile bana öngörüşme randevusu verildi kısmetse yarın gideceğim.Dilerim hakkınızda hayırlısı olur,Allah yardımcınız olsun..

Merhaba yakın zamanda irenbe hastanesine yolum düşünce sorunuza karşılık sorumlu hissettim kendimi. Hastanenin bayram da kapalı olup olmadığını arayarak öğrenirsiniz asıl mesele tahliller. Devlette yaptırmanızı öneririm. Ben Kaan Bey'in hastasıyım.Tahlilleri devlette yaptırmamı o söyledi sağolsun. Amh ı sadece özelde yaptırdım. 100 TL Ye mal oldu . Ayrıca tahlillerin sonuçlarının da uzun zaman sonra çıktığını hatırlatayım. 12 sinde başladım tahlil vermeye. Takribi olarak 23 ünde alacağım sonucumu. İzmir de ya da Büyükşehir'de yaşıyorsunuz sıkıntı yok ama benim gibi küçük sayılacak bir yerdeyseniz tahlilleriniz il dışına dış laboratuvara gönderiliyor bu da rk bi zaman demek.

arkadaşlar ahmet zeki ışık irenbeyle yollarını ayırmış.bütün eski hastalarına mesaj attılar heralde .banada geldi irenbe böylesine bir önemli hocayı kaybettiği için değer kaybedecektir diye düşünüyorum

merhaba cvz.
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…