- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.781
oooh az kalmış gerçekten bak gör göz açıp kapayıncaya kadar geçecek... ben de bu hafta pertim... 3.ayımıza pazar günü girdik ama ne giriş bulantılı kusmalı gözümü açamıyom helak durumdayım ama olsun varlığını bilmek dayanma gücü veriyor gerçi sen de yakında yaşıcaksın nasılsa bunları :)iyiyim canım sağol şuan için hala stabil cuma günü iğne günüm ekim başındada doktora gideceğiz düşününce çok az kaldığını farkedip heyecanlanıyorum sen ne yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor ?
ohh ohh ne güzel anneeee burdayım diyor minik yavrun maşallah size Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.oooh az kalmış gerçekten bak gör göz açıp kapayıncaya kadar geçecek... ben de bu hafta pertim... 3.ayımıza pazar günü girdik ama ne giriş bulantılı kusmalı gözümü açamıyom helak durumdayım ama olsun varlığını bilmek dayanma gücü veriyor gerçi sen de yakında yaşıcaksın nasılsa bunları :)
Canım artik 3koymuyorlar diye biliyordum yeni yönetmeliğe göreözelde bir - iki hatta sanırım duruma göre 3 bile edebilirler canım
bak daha bir önceki arkadaş yazmış onu duruma göre koyabiliyorlar evet devlette yaptırırsan koymuyorlar ama özelde bi şekilde konuluyor canımCanım artik 3koymuyorlar diye biliyordum yeni yönetmeliğe göre
İnşallah canım öyle her şeyi kafana takma 3. gün 5. gün önemli değil sonuç önemli olan hakkında hayırlısı neyse o olsun :)teşekkürler canım benimkilerde 3. gün donruldu bakalım sonucumuz ne olacak inşallah sizler gibi olumlu sonuçlar alırız
Benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı, istanbulda bir merkezde tüp bebek yaptırdım bir düşük yaşadım; sonrasında yollarımız Dr Kaan Bozkurt 'la kesiştiMerhabalar,
Bende İrenbe Kaan beyde tedaviye başlıyorum.Hastası olan yada tecrübesi olan varmı acaba ?
Tşk,
İrenbe'de Dr Kaan bozkurt'la görüşmenizi tavsiye ederim... Biz kendisinin tedavisiyle şuan 3 aylık bir kız bebek sahibiyiz; benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdımerhaba arkadaşlar ben ege üniversitesi tüp bebek merkezinde negatif bir sonuç aldım. 3 ay oldu ve artık yavaş yavaş araştırmaya hazırlanıyorum irenbe suan sıcak geliyor her türlü para veriyoruz bu sefer özele gidip inceleyerek güzel bir tedavi istiyorum. bizim sorunumuz azospermi eşim tese oldu ve sperm bulundu. tedavim biraz sıkıntılı geçti ve tutmadı maalesef. herkes kaan beyi öneriyor gerçekten ilgili biri mi ben beni dinlesin rahatlatsın istiyorum çünkü bu olayı pskolojik olarak da kafama çok takan biriyim. birde ben ege üniversitesinden rapor çıkardım irenbede rapor geçiyor mu yoksa tamamen özel mi bilginiz var mı ücreti ne kadar ilk görüşme günü için yakın tarihe sıra veriyorlar mı yoksa yoğunluk oluyor mu çok soru sordum ama kusura bakmayı beni anlayacağınızı umuyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimiz.
Ve ikinci tüp bebek denememizi kendisiyle yapmaya karar verdik; şuan kendisinin verdiği tüp bebek öncesi takviye ilaçlarıyla olan bir kız bebeğimiz varBenim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı, istanbulda bir merkezde tüp bebek yaptırdım bir düşük yaşadım; sonrasında yollarımız Dr Kaan Bozkurt 'la kesişti
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.yaşınız kaç acaba?[/QUOTE][QUOTE="DorabellA, post: 36853142, membeinşallah.]İrenbe'de Dr Kaan bozkurt'la görüşmenizi tavsiye ederim... Biz kendisinin tedavisiyle şuan 3 aylık bir kız bebek sahibiyiz; benim yaş itibarıyla yumurta rezervim azdı
40 yaşındayım[/QUOTE]Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.yaşınız kaç acaba?
merhaba çok zorlu bir mücadele verirken birde en doğru kararları vermek zorunda olmak çok yorucu malesef.dilerim bu son savaşınızdan galibiyetle çıkar ve meleğinizi kucağınıza alırsınız.merhaba ben üç sefer ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım üçüde başarısız oldu 4.tüp bebeği özelde yaptırmak istiyorum ama henüz kararımı veremedim.tavsiye edeceğiniz hast. varmı irenbe yi düşünüyorum ama kararsızım.bir kere daha yıkılmak istemiyorum yardımcı olun ne olur.başarı şansı en yüksek özel tüp bebek merkezi izmirde hangisi?
Merhaba yakın zamanda irenbe hastanesi kaan bey'inMerhaba kurban an an bayramında merkez açık oluyormu acaba ön görüşmeye gidince tahlilleri hemen yapiyorlarmi bilgilendirirseniz sevinirim hepinize iyi şanslar :)
,merhaba çok zorlu bir mücadele verirken birde en doğru kararları vermek zorunda olmak çok yorucu malesef.dilerim bu son savaşınızdan galibiyetle çıkar ve meleğinizi kucağınıza alırsınız.
merkez konusunda tabiki herkesin beklentileri farklıdır ama ben daha önce gittiğim yerle irenbeyi kıyasladığımda kesinlikle irenbe diyorum.Sizin sorununuz nedir bilemiyorum ama beninm yumurta yetmezliği sorunum var .Burada uygulanan hiçbir ön hazırlık aşaması diğer yerde bana uygulanmadı.sadece doğum kontrol ilacı verilip adetin 3. günü gel diyerek yaklaşık bir senemi harcadılar.ama irenbeye gelir gelmez bana ilk söylenen enaz 3-6 ay sürecek bir hazırlık süresine başlanacağıydı.ve dedikleri gibi de oldu şu an vitamin destekleriyle başlayan bir tedavi sürecinin içindeyim ve yavaş yavaş güzel gelişmeler olmaya başladı. doktorum merkezden ayrılmasına rağmen ben doktorundan hemşiresine personeline kadar ekip olarak irenbeye güveniyorum ve bu yüzden yine onlarla devam etme kararı aldım.Sizde ücretsiz yapılan ön görüşme imkanından faydalanıp bence bir fikir alın,ben merkezi tanımama rağmen yeni doktorum için bile bana öngörüşme randevusu verildi kısmetse yarın gideceğim.Dilerim hakkınızda hayırlısı olur,Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?