- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.981
Canim seni merak ettim belli oldu mu sonucunYok yapmadim yarin kan testi yaptricam hemen yazarim sonucu sen ne zman yaptrcaksin
Ewet canm pozitif nasip olursa 5 ocak kese gormeye gidicez sizler ne asamalardasinizCanim seni merak ettim belli oldu mu sonucun
Nasil sevindim anlatamam tebrik ederim canim sag salim kucagina al insallah :) biz asilama icin tedaviye basladik ilk ignemi vuruldum biraz önceEwet canm pozitif nasip olursa 5 ocak kese gormeye gidicez sizler ne asamalardasiniz
ben suleyman bey ıle ılk denememde gebelık sansını yakaladım... ama ılk once esınızın tedavısı onemlı...Mrb kizlar manisadan medikal parka gidip geliyoruz eşim azosperm serkan bey eşimin süleyman akarsuda ya da ben basliycam nasip olursa memnun kaldiniz mi hastaneden ve süleyman beye gidenleriniz
Merhaba cnm ahmet hocanin hastayim ben ilk oraya gectiginden beri ordayiz esim azosperm benimde tese oldu medicalde bastan serkan hocayla basladik sonra ameliyatı prof cem hocanin yapmasini istedik ama gerek yokmus serkan bey cok iyi bi dr insallah guzel sonuclar alirsiniz bu arada bende manisaliyim :)Mrb kizlar manisadan medikal parka gidip geliyoruz eşim azosperm serkan bey eşimin süleyman akarsuda ya da ben basliycam nasip olursa memnun kaldiniz mi hastaneden ve süleyman beye gidenleriniz
eczanede arı sütü bal polen karışımı var... hem erkek hem kadın yumurta gelişiminde kullanılıyor... ben ve eşim ilaçlara ilave bir kavanoz ondan kullanmıştık... eşin bu süreçte sigara alkol kullanmasın.. hazır gıda yemesin.. hormonlu ürünler özellikle tavuk yemesin.. cep telefonunu pantolonunun ön cebinde taşımasın...Rabbim kucagina almak nasip etsin arkadaş im evet eşim mikrotese olacak inslh bulunursa da tüp bebek çok zor süreçler sabirli ve güçlü olmak gerek
Yok cnm manisa golmarmaraliyim izmirde oturuyorum bizim oncesinde ilac kullandi dr verdi o donemde sigara kullanmadi hic ki zaten gunde 3 tane falan icer normalde ama o zaman hic icmedi bulundu bizim sukurler olsun ins sizinde bulunurAy inslh cuma günü tese için gün alicaz gelip manisa da mi duruyorsunuz sigara kullanmiyor alkolde canim tesede bulundu mu sizinde Rabbim YARDIMCINIZ olsun inslh
19 ocak eşim mikro tese olacak dualarinizi bekliyorum inslh sperm bulunur sonu da güzel olur korku heyecan içindeyim Rabbim güç sabir versin
Arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım Allah burdaki herkese nasip etsin inşallah.Hayirlisi olsun canim allahim kucagina almayida nasip etsin inşallah...
Hayırlısı olsun ins sag salim kucagina al cnmArkadaşlar bugün transferimin 10. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ins sperm bulunur cnm dualarimdasiniz hepinizde hayirli sonuclar19 ocak eşim mikro tese olacak dualarinizi bekliyorum inslh sperm bulunur sonu da güzel olur korku heyecan içindeyim Rabbim güç sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?