Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

kullandığımız ilaçların çok yan etkisi var hangi si belirti hangisi tam ekti bilemiyoruz ki. arada kasik agrim var karnında şişkinlik ve zaman zaman bel ağrısı ama neyin belirtisi bilmiyorum
İnşallah hamileliktendir canım. Ama belirti içinde çok erken dimi.

Kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun. Kendimle birlikte herkese o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam.bize de doktor 2 ay vermisti ve bugün reglimi oldum yarin randevum var iğnelere baslicaz artık. Bugün 3 hamile haberi aldim zaten reglim berbat geciyo dinlendim dinlendim agladim .Allah büyük diyorum biz de güzel haberleri burdan paylasicaz insallah.hic birinizi tanimiyorum ama burasi beni cok rahatlatiyor.umarim tup bebek anneleri sayfasinda oluruz hepimiz en yakin zamanda.herkese iyi geceler

allah razı olsun duaların için arkadasim bende her duamda kadınlar kulübü arkadaşlarımada banada nasip et diyorum. ins mevlam bir gun bizede o muhtesem duyguyu tattirir. senin tedavimde hayırlı olsun. ins herşey yolunda gider ve hemen kavusursun yavruna.

Allahım bizim gibi anne olmak isteyen tüm kullarına bu cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dünyamızı aydınlatan yüzel yüzlü evlatlarımız olsun inşallah.Amin Hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…