- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.941
Senin transferin olalı kaç gün oldu canım.allahin takdiri canim. hiç yatmadan hamile kalan da var. sen onları düşünme dua et.
6 günün canimSenin transferin olalı kaç gün oldu canım.
Testine 6 gün kalmış canım Rabbim gönlüne göre verir. Bebeklerin sımsıkı tutunur inşallah.6 günün canim
test 4 günün kaldı canim. cumartesi öğreneceğiz nadipseTestine 6 gün kalmış canım Rabbim gönlüne göre verir. Bebeklerin sımsıkı tutunur inşallah.
Eşim rhatsiz canm yazamdim teste de gidemedim bekleylim diyoruz sen nptin yaptin mi hic testTweeetyy nasılsın. yazmiyosun kac gundur merak ettim
geçmiş olsun tatlım. bende testi merak ettim. idrar yaptin mi tekrar. benim idrarda cikmiyo oyuzden yapmadimEşim rhatsiz canm yazamdim teste de gidemedim bekleylim diyoruz sen nptin yaptin mi hic test
Yok yapmadim yarin kan testi yaptricam hemen yazarim sonucu sen ne zman yaptrcaksingeçmiş olsun tatlım. bende testi merak ettim. idrar yaptin mi tekrar. benim idrarda cikmiyo oyuzden yapmadim
hadi hayırlı haberlerle gel ins. belirti diyebileceğin bisey varmi. benim cumartesi test günün ama daha önce yaoarmiyim bilmiyorum daha bugün 6 günüm tuttuysa bile bugün kana geciyodurYok yapmadim yarin kan testi yaptricam hemen yazarim sonucu sen ne zman yaptrcaksin
Ay inşallah pozitif sonuç alırsınız Amin.Yok yapmadim yarin kan testi yaptricam hemen yazarim sonucu sen ne zman yaptrcaksin
kullandığımız ilaçların çok yan etkisi var hangi si belirti hangisi tam ekti bilemiyoruz ki. arada kasik agrim var karnında şişkinlik ve zaman zaman bel ağrısı ama neyin belirtisi bilmiyorumHiç belirtiniz oldumu transferden sonra merak ettim.
İnşallah hamileliktendir canım. Ama belirti içinde çok erken dimi.kullandığımız ilaçların çok yan etkisi var hangi si belirti hangisi tam ekti bilemiyoruz ki. arada kasik agrim var karnında şişkinlik ve zaman zaman bel ağrısı ama neyin belirtisi bilmiyorum
nedesem boş canim. ins belirtisiz bebislerimiz bizimle dirİnşallah hamileliktendir canım. Ama belirti içinde çok erken dimi.
aynen canim. kan sonucunu görmeden tuttu diyemem.Belirti aramayın kizlar bende hepsi vardı kasik bel sırt gogus ağrısı ki hepsi ılaclardan da kaynaklaniyo
ahhh arkadasim çok iyi anlıyorum seni. allahtan istiyoruz hayırlısıyla nasip eder ins.Bugün oturdum ağladım hapşursam bile suçluluk duygusu yaşıyorum bişey olur tutunamaz diye. Psikolojim bozuldu galiba.
allah razı olsun duaların için arkadasim bende her duamda kadınlar kulübü arkadaşlarımada banada nasip et diyorum. ins mevlam bir gun bizede o muhtesem duyguyu tattirir. senin tedavimde hayırlı olsun. ins herşey yolunda gider ve hemen kavusursun yavruna.Kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun. Kendimle birlikte herkese o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam.bize de doktor 2 ay vermisti ve bugün reglimi oldum yarin randevum var iğnelere baslicaz artık. Bugün 3 hamile haberi aldim zaten reglim berbat geciyo dinlendim dinlendim agladim .Allah büyük diyorum biz de güzel haberleri burdan paylasicaz insallah.hic birinizi tanimiyorum ama burasi beni cok rahatlatiyor.umarim tup bebek anneleri sayfasinda oluruz hepimiz en yakin zamanda.herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?