- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.021
bunlar okabiliyo arkadsim. bide bizler belirti aradığımız için herşeye takar oluyoruz. ve ilac kullandigin icin korkma adet olmazsin ins sonucun pozitif olur ve 9 ay adet olmasın ama sonuç olumsuz olursa ilaclari bıraktıktan sonra ancak adet olacaksın oyuzden bunları kafana takmamaya calisKızlar bugün transferin 7. Günü aynı regl olacak gibiyim.bağırsaklarım hareketlendi.(o kadar progestana rağmen.)dün başlayan ve aralıksız devam eden baş ağrılarım var.donmuş transfer olduğu için regl tarihimide bilmiyorum.baskılayıcı iğneden dolayı bu ay ovülasyonda olmadı.en son adet tarihim 8 aralık transfer tarihim 29 aralık.çok sıkıntılı bir bekleyiş bu
Teşekkürederim canım.inşallah hepimixin sonuçları pozitif olur.9 ay adet olmayız.allah hepimizin yüzünü güldürsünbunlar okabiliyo arkadsim. bide bizler belirti aradığımız için herşeye takar oluyoruz. ve ilac kullandigin icin korkma adet olmazsin ins sonucun pozitif olur ve 9 ay adet olmasın ama sonuç olumsuz olursa ilaclari bıraktıktan sonra ancak adet olacaksın oyuzden bunları kafana takmamaya calis
Ben yaptırmadım ama bir arkadaşa 5 embriyo için toplam 1600 dolar demişlerdi aralık ayındaKizlar medicalparkta pgt yaptiran varmi aranizda? Ve ne kadar ucret odediniz
Iyi degilim canim hcg düşmüyor 255 ti hastnye yatis yapildi dis gebelik suphesiyle 24 saat arayla 2o9 - 157 oldu dün taburcu ettiler dusuyor diye bugun yine baktirdik 163 cikti ne olucak hic bilmiyorun yine ilki gibi zor gunler biizi bekliyor gibi hssediyorum allah hakkimizda hayirlisini versin insallah sen nasilsin baslicakmisin tekrar tedaviyeTweeetyy sen nasılsın canim
aaaa. ne oldu canim. ben sen hamilesin diye biliyordum çok şaşırdım.Iyi degilim canim hcg düşmüyor 255 ti hastnye yatis yapildi dis gebelik suphesiyle 24 saat arayla 2o9 - 157 oldu dün taburcu ettiler dusuyor diye bugun yine baktirdik 163 cikti ne olucak hic bilmiyorun yine ilki gibi zor gunler biizi bekliyor gibi hssediyorum allah hakkimizda hayirlisini versin insallah sen nasilsin baslicakmisin tekrar tedaviye
yaa ben cook şaşırdım ve çok uzuldum. hiç birsey yazamadim. senin değerlerinde güzel çıkıyordu kanaman mi oldu? neden böyle oldu arkadadimIyi degilim canim hcg düşmüyor 255 ti hastnye yatis yapildi dis gebelik suphesiyle 24 saat arayla 2o9 - 157 oldu dün taburcu ettiler dusuyor diye bugun yine baktirdik 163 cikti ne olucak hic bilmiyorun yine ilki gibi zor gunler biizi bekliyor gibi hssediyorum allah hakkimizda hayirlisini versin insallah sen nasilsin baslicakmisin tekrar tedaviye
Pozitifti canm ama hcg artmışı dewam etmedi simdide düsmesi icin ugrasıyoruzaaaa. ne oldu canim. ben sen hamilesin diye biliyordum çok şaşırdım.
Bizde saskiniz cnm kese gunu beklerken kasik agrsindan tedirgin oldum bi hcg baktralim dedik artis olmamis hemn ilaclarii kestik simdi dusmesi icin dua ediyorumyaa ben cook şaşırdım ve çok uzuldum. hiç birsey yazamadim. senin değerlerinde güzel çıkıyordu kanaman mi oldu? neden böyle oldu arkadadim
çoook çok cok uzuldum canim. böyle bulup kaybetmek daha zor oluyo çok iyi biliyorum. allah sabir versin ins tez zamanda atlatirsin. peki kanaman oldu mu? kanama olmadan hızlı düşmüyor canim bilgin olsun. suleyman beyle görüşün mu o nediyo? medical de mi yattinBizde saskiniz cnm kese gunu beklerken kasik agrsindan tedirgin oldum bi hcg baktralim dedik artis olmamis hemn ilaclarii kestik simdi dusmesi icin dua ediyorum
Normal adet kanamasi seklinde oldu ama hala az az lekelenme gibi kanama var insallah dusmeye dewm eder mediclde yatmadm canm üni hastnsnde yattm suleymn bey herzamanki ilgisizligiyle dewam ediyor arayasım bile gelmiyor acikcasi ama yinede drumu bildrdimçoook çok cok uzuldum canim. böyle bulup kaybetmek daha zor oluyo çok iyi biliyorum. allah sabir versin ins tez zamanda atlatirsin. peki kanaman oldu mu? kanama olmadan hızlı düşmüyor canim bilgin olsun. suleyman beyle görüşün mu o nediyo? medical de mi yattin
Canm birde sen diger denemelerini de suleymn bey de mi yaptrdin bu pihtlasma testi ve kromzm analizi faln filan yaptrdinmiçoook çok cok uzuldum canim. böyle bulup kaybetmek daha zor oluyo çok iyi biliyorum. allah sabir versin ins tez zamanda atlatirsin. peki kanaman oldu mu? kanama olmadan hızlı düşmüyor canim bilgin olsun. suleyman beyle görüşün mu o nediyo? medical de mi yattin
peki ne diyorlar ışte kimyasal gebelik düşük falan bi isim koydularmi? yada direk dış gebelik mi dediler. senin daha önce düşük vardı sanırım. o dogol gebelikmiydi yoksa oda tup bebek miydiNormal adet kanamasi seklinde oldu ama hala az az lekelenme gibi kanama var insallah dusmeye dewm eder mediclde yatmadm canm üni hastnsnde yattm suleymn bey herzamanki ilgisizligiyle dewam ediyor arayasım bile gelmiyor acikcasi ama yinede drumu bildrdim
ben suleyman beye gelmeden ilk gittigim doktor tup bebek öncesinde kramozan ve pihtilasma testlerini yaptırmıştı ve bir sorun çıkmadı. ve o ilk doktorum da 2 denenem oldu ve ikiside negatif oldu. sonra suleyman beyde ilk denememde hamile kaldım ama 6 haftalık dusuk oldu. ve suleyman beyde 2, toplamda 4 denememde negatifte. şimdi kalan dondurulmuslarimla tekrar deneyeceğim suleyman beyde. ama bir kac ay geçtikten sonraCanm birde sen diger denemelerini de suleymn bey de mi yaptrdin bu pihtlasma testi ve kromzm analizi faln filan yaptrdinmi
Medikli neden birakmak istyosunz doktorunuz kim bende cok memnun degilimKızlar bugün negatif sonucu aldım.medikali bırakmayı düşünüyorum.izmirde bana tavsiye edeceğiniz merkez ve dr önerisi varmı.bizimki sebepsiz infertiliteydi.özellikle ımsı olan bi yer biliyomusunuz.sanırım medikalde ımsi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?