- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.001
Aksam uzeri ararlar cnm kullandigin ilaclarla ilgili bilgi veririler yada ek yaparlar benim progesteron 4.5 cikmisti ek igneye baslattilarMerhabalar.ahmet beyin hastasıyım.ayın 29 da donmuş 3.gün 2 adet embriyo transfer edildi.5.gün yani bugün e2 ve progesteron tahlili verdim.Sonuçlara internetten baktım.daha aramadılar hastaneden.ama ne anlama geldiğini bilmiyorum.anlayan varsa yorum yaparsa sevinirim.e2 138 progesteron 10
Teşekkürederim canım.Aksam uzeri ararlar cnm kullandigin ilaclarla ilgili bilgi veririler yada ek yaparlar benim progesteron 4.5 cikmisti ek igneye baslattilar
izmirie .!.:Şimdi hastaneden aradılar.ilaçlarımın günlük dozlarını artırdılar.ama hiç umudum kalmadı.biraz araştırdım benim gibi değerleri olupta hiç hamile kalan yok.hep negatif sonuçlanmış.çok moralim bozuldu.
Doğru söylüyorsun arkadaşım.sizlerin transfer sonrası 5. Gün estradiol ve progesteron değerleriniz kaçtıUmudunu kaybetme arkadasim hic belli olmaz allah büyüktür.
Doğru söylüyorsun arkadaşım.sizlerin transfer sonrası 5. Gün estradiol ve progesteron değerleriniz kaçtı
Hiç anlamadım arkadaşım.hakkımızda hayırlısı olsun.29 ekimde 12 yumurta toplandı.3 tanesi donduruldu.diğerleri 5. Gün için gözlendi ama hiçbiri sağlıklı olmadı.3 taneden biri çözülürken öldü.kalan ikisi 29 aralıkta transfer edildi.10 ocak test günü.teşhis sebebsiz infertilite.seninde çok zorlu olmuş tedavin allah emeklerini boş çıkarmasın canım.bu arada benim ilk tüp denemem.polip tespit edildi.o alındıktan sonra transfer olduBenim bu tedavi cok kotu geçti ....ilk toplamada 3 yumurta toplandi ve 1 döllenen oldu donduruldu 5 gün sonra ikinci toplama oldu ve yumurtalar bos cikti....oysaki benim yumurta 8 tane cikardi ve yarsi dollenip blast olurdu bu sefer niye boyle oldu anlamadim. Simdi bu ay yine igneye basliycam yumurta takibi ve toplama olucak sonra transfer yapilacak ....
arkadasim hayırlı olsun tedavin. biraz geç yazdım ama kusura bakma. tabiki senin gibi olanda çok mesela A aykumsal arkadaşımız var 2 sefer yumurta toplama yaptı ve 1 tane embiyosu oldu ve cok sukur hamile. darısı senin başına olsun.Merhaba arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun ..bende 16 kasımda ignelerime başladım 30 kasımda 3 yumurta toplandı 1 tane oldu ve donduruldu ..5 aralıkta ikinci toplama oldu ve yumurtalar boş çıktı...aranızda benim gibi iki toplamaya giren varmı acaba..zaten hayretler içindeyim benim genelde tedavilerimden 8 yumurta toplanırdı ve en az 4 tane oluşurdu onlarda blast olarak konulurdu..bu sefer farklı hastane olsun istedim durum böyle oldu..38 yaşındayım sebebsiziz...7 ocakta adetimin ikinci günü tekrar gidicem ocak ayında transfer olucak...
genel olarak hastaneden memnunum canim. ben nisan ayından beri orda tedavi görüyorum. suleyman beylede iyice alıştık birbirimize cok fazla konuşmaz bu yuzden herkez şikayetçi ilk zamanlar bende öyleyim ama artık alıştım. hakkında hayırlısı olur ins. nezaman başlıyorsunuzMrb kizlar manisadan medikal parka gidip geliyoruz eşim azosperm serkan bey eşimin süleyman akarsuda ya da ben basliycam nasip olursa memnun kaldiniz mi hastaneden ve süleyman beye gidenleriniz
amin canim ins. hepimiz görelim kucagimiza aldığımız gunletiArkadaşlar bugün transferimin 10. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun. ins güzel sonuçlanır.19 ocak eşim mikro tese olacak dualarinizi bekliyorum inslh sperm bulunur sonu da güzel olur korku heyecan içindeyim Rabbim güç sabir versin
Canım tedavin hayırlı olsun benim bir yumurtam toplandı oda döllendi senin ki gibi donduruldu. Şimdi o embriyoyla hamileyim. Yeni öğrendim. Yani bir yumurta bir sperm bile yeterli oluyo. Gönlünü ferah tut.Benim bu tedavi cok kotu geçti ....ilk toplamada 3 yumurta toplandi ve 1 döllenen oldu donduruldu 5 gün sonra ikinci toplama oldu ve yumurtalar bos cikti....oysaki benim yumurta 8 tane cikardi ve yarsi dollenip blast olurdu bu sefer niye boyle oldu anlamadim. Simdi bu ay yine igneye basliycam yumurta takibi ve toplama olucak sonra transfer yapilacak ....
Canım her zaman dualarımdasın. İnanıyorum bebişlerin olacakamin canim ins. hepimiz görelim kucagimiza aldığımız gunleti
Canım tedavin hayırlı olsun benim bir yumurtam toplandı oda döllendi senin ki gibi donduruldu. Şimdi o embriyoyla hamileyim. Yeni öğrendim. Yani bir yumurta bir sperm bile yeterli oluyo. Gönlünü ferah tut.
Hiç anlamadım arkadaşım.hakkımızda hayırlısı olsun.29 ekimde 12 yumurta toplandı.3 tanesi donduruldu.diğerleri 5. Gün için gözlendi ama hiçbiri sağlıklı olmadı.3 taneden biri çözülürken öldü.kalan ikisi 29 aralıkta transfer edildi.10 ocak test günü.teşhis sebebsiz infertilite.seninde çok zorlu olmuş tedavin allah emeklerini boş çıkarmasın canım.bu arada benim ilk tüp denemem.polip tespit edildi.o alındıktan sonra transfer oldu
İnşallah hepimizin yüzü güler arkadaşımHayırlısı olsun canım inşallah 10 ocakta burda hayırlı haberlerinizi alırız. Bizimde sebebiz inşallah sonu güzel olur...
allah razı olsun canim benim. ins mevlam nasip eder.Canım her zaman dualarımdasın. İnanıyorum bebişlerin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?