Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

amin canim. hayırlı cumalar

Arkadalar bugün transferimin 5. Günü hormon testi yaptırdım progesteron 60
Estradiol 434 çıktı funda hanım ovitrellenin 3 birini vur dedi. O çatlatma iğnesi değilmi size doktorunuz hiç böyle yaptırdı mı?

senin taze transfer dimi. benim dondurulmus olduğu için çatlama yapmadık ama tazede yapılıyor duymustim.

Oldum canım bu opudan elde edilen embriyom ve dondurulmuş embriyom vardı. Doktor bir tane koyalım dedi son dakika. Dondurulmuş embriyom daha kalitesiymiş onu koydu.
e mbiyon dondurulmus olsada yeni opu olduğum için taze diyorum ben. ve opu olduğum için çatlatma iynesi vuruluyor arkadasim merak etme kalbini ferah tut

catlatma iynesinde hcg hormonu var yani vücuda gebe alarmı veriyo ve bir çok kişi bu sayede hamile kaliyo. ins sende onlardan olursun. sadece idrar testi yapma yanilyir. vücuttan 10 günde anca atılıyor bilgin olsun.
İnşallah canım sağlıcakla hepimiz hamile kalırız. İğnenin üçte birini vurdum hepsini değil inşallah işe yarar.

Test günüme 6 gün kaldı ama çok sabırsızlanıyorum heyecandan öleceğim.Inşallah hepimiz hamileyizdir Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…