- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.961
amin canim. hayırlı cumalarAllahım bizim gibi anne olmak isteyen tüm kullarına bu cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dünyamızı aydınlatan yüzel yüzlü evlatlarımız olsun inşallah.Amin Hayırlı cumalar.
Hayırlısı canım. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.Kizlar selam.esimin sonuçlarında artış var baya .asilama icin tedaviye basladik.bu sonuclarla hemen tüp bebege gecmek mantiksiz hersey yolunda dedi.bakalim artik neler olcak
Amin canim dualar karsilikli.Hayırlısı canım. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.
maşallah canim hayırlısıyla gelsin bebisin.Kizlar selam.esimin sonuçlarında artış var baya .asilama icin tedaviye basladik.bu sonuclarla hemen tüp bebege gecmek mantiksiz hersey yolunda dedi.bakalim artik neler olcak
senin taze transfer dimi. benim dondurulmus olduğu için çatlama yapmadık ama tazede yapılıyor duymustim.Arkadalar bugün transferimin 5. Günü hormon testi yaptırdım progesteron 60
Estradiol 434 çıktı funda hanım ovitrellenin 3 birini vur dedi. O çatlatma iğnesi değilmi size doktorunuz hiç böyle yaptırdı mı?
Taze değil canım dondurulmuş embriyoydu. Tutunma kolaylaşsın diye verdi sanırım.8 hücreli 3.gün embriyosuydu.senin taze transfer dimi. benim dondurulmus olduğu için çatlama yapmadık ama tazede yapılıyor duymustim.
ama sen yeni opu olmadinm?Taze değil canım dondurulmuş embriyoydu. Tutunma kolaylaşsın diye verdi sanırım.8 hücreli 3.gün embriyosuydu.
Oldum canım bu opudan elde edilen embriyom ve dondurulmuş embriyom vardı. Doktor bir tane koyalım dedi son dakika. Dondurulmuş embriyom daha kalitesiymiş onu koydu.ama sen yeni opu olmadinm?
e mbiyon dondurulmus olsada yeni opu olduğum için taze diyorum ben. ve opu olduğum için çatlatma iynesi vuruluyor arkadasim merak etme kalbini ferah tutOldum canım bu opudan elde edilen embriyom ve dondurulmuş embriyom vardı. Doktor bir tane koyalım dedi son dakika. Dondurulmuş embriyom daha kalitesiymiş onu koydu.
Ne bileyim şaşırdım ben de çatlatma iğnesi verince teşekkür ederim canıme mbiyon dondurulmus olsada yeni opu olduğum için taze diyorum ben. ve opu olduğum için çatlatma iynesi vuruluyor arkadasim merak etme kalbini ferah tut
catlatma iynesinde hcg hormonu var yani vücuda gebe alarmı veriyo ve bir çok kişi bu sayede hamile kaliyo. ins sende onlardan olursun. sadece idrar testi yapma yanilyir. vücuttan 10 günde anca atılıyor bilgin olsun.Ne bileyim şaşırdım ben de çatlatma iğnesi verince teşekkür ederim canım
İnşallah canım sağlıcakla hepimiz hamile kalırız. İğnenin üçte birini vurdum hepsini değil inşallah işe yarar.catlatma iynesinde hcg hormonu var yani vücuda gebe alarmı veriyo ve bir çok kişi bu sayede hamile kaliyo. ins sende onlardan olursun. sadece idrar testi yapma yanilyir. vücuttan 10 günde anca atılıyor bilgin olsun.
Simdi girdim foruma sana yazmak icinbenim negatif kizlar
Hayırlısı canım sıkma canını sakın hayırlısı olsun dondurulmuş embriyon var mı?benim negatif kizlar
benim negatif kizlar
benim negatif kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?