Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Hicbir teshis koyulmuo canim bugun baktirdik 195 yine yukselmis suan oturduk dusunuyoruz napicagmizi bu sekilde beklemek insani cildirtiyo

Medikli neden birakmak istyosunz doktorunuz kim bende cok memnun degilim
Doktorum ahmet bey.her gittiğimde embriyolarla ilgili birbirine iki zıt bilgiler verdi.ilk başta birinci kalite embriyo dedi.ikinci gittiğimde embriyoların çokta kaliteli değil dedi.muayneleri süleyman beye yada funda hanıma paslıyo.daha ilk transferi yapmadan ikinci tüp bebek tedavisini planlamaya başlamıştı.açıkcası bunlar ona olan güvenimi sarstı.ilk tüp tedavim belki diğer merkezlerde aynıdır.ahmet beyin hastaya yaklaşımı çok sıcak samimi ama bilemiyorum aklım karışık.yüz yüze konuşup dile getirmek istiyorum

Kizlar yorumlarinizi okudum da kafam iyice karıştı. Ben de bu ay aşılama oldum .ama kafama takilan cok fazla sey var.ben oraya ahmet bey icin gittim ama muayene ve asilamami funda hanim yapti.sonuçta ben oraya medical park oldugu icin degil ahmet bey icin gittim ve benim fikrim sorulmadan boyle olması sinirimi bozdu. Eger asilamam tutmazsa tup bebege gecicez fakat ahmet beye devam edip etmemekte cok kararsiz kaldim.
Bu arada Tweeetyy canim inan kahroldum okuyunca sen bana çokça umut olmuştum. Umarim allah en kisa zamanda once gobegini sonra kucagini doldurur

Bende ahmet bey icin gitmistim en basinda ama bizi ikna edip suleyman beye muayne ettirdiler nasil gelisti anlamadim bile bende memnun degilim opu dan sonra 5.gün transferi en iyisidir dedi 5.gune gelebilmis dedi sonra 3.gün transfer yapti ben oyle demedim dedi oysa esimde vardi eminiz oyle dediginden tek transfer dedi 2 olmaz dedi sonra tarnsferdn snra 2 yaptik dedi benim biraz sikintili oldu istedgm zaman ulasamiyorum whatsap yaziyorum ya cok gec donuyo yada hic donmuyo is isten gecmis oluyo muayeneye gittgmizde konusmuyo bilgi vermiyo benimde kafam cok karisik 11 embryom var onlar olmasa hemn degistiricem ama tekrr igneler opu korkutuyo beni medicl umdgum gibi biyer degilmis

Bende ahmet bey icin gitmistim en basinda ama bizi ikna edip suleyman beye muayne ettirdiler nasil gelisti anlamadim bile bende memnun degilim opu dan sonra 5.gün transferi en iyisidir dedi 5.gune gelebilmis dedi sonra 3.gün transfer yapti ben oyle demedim dedi oysa esimde vardi eminiz oyle dediginden tek transfer dedi 2 olmaz dedi sonra tarnsferdn snra 2 yaptik dedi benim biraz sikintili oldu istedgm zaman ulasamiyorum whatsap yaziyorum ya cok gec donuyo yada hic donmuyo is isten gecmis oluyo muayeneye gittgmizde konusmuyo bilgi vermiyo benimde kafam cok karisik 11 embryom var onlar olmasa hemn degistiricem ama tekrr igneler opu korkutuyo beni medicl umdgum gibi biyer degilmis

A
Ah canm hic sorma basima gelenleri hala ne oldugu ne olacagi belli degil bekliyoruz yarin gidicez muhtemlen yatış yapılır insallah kurtulurum bian once ;(

Hicbir teshis koyulmuo canim bugun baktirdik 195 yine yukselmis suan oturduk dusunuyoruz napicagmizi bu sekilde beklemek insani cildirtiyo
allah allah. bi düşüp bi çıkmasına bende ablam veremedim. neden böyle oldu acaba. sen istersen bi s uleymana git. ona kiziyorsun belki ama bi görsüm seni ve yorumlasın bence. ilerde de bu olayın hep konuşulacak çünkü. adının konması onenli

geçmiş olsun canim. ins tez vakitte hepimiz kucaklarımızı doldururuz. ins senin için hayırlı olan yerde kararı kilarsin

Gittim canim gitmezmiyim 126 iken birak ilacları sıkıntı yok tekrar hcg ye gerek yok demisti biz kendimiz tedirgn olup hcg yaptirdik uni hastnsne yatis yapilsin diye o soyledi taburcu icinde onayini aldim yarin buraya gelin dio bakalim ne olcak

anladim canim hakkında hayırlısı olur ins. yarin guzel haberlerle gelirsin. cilemiz bitmiyor önce yükselsin diye bekliyoruz sonra düşsün diye. tekrar artmasa 1 aya anca düşer.

Hiçbirzaman ne funda nın nede süleymanın muayne etmesini kabuletmedim.ahmet beyi beklerim ben dedim.ilaç dozlarını çok iyi ayarlayamadı ahmet bey 12 yumurta toplandı.opudan dört gün sonra şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum.meğer ohss olmuşum opudan dört gün sonra 10 adet yumurta gözlendi.nasıl bir hormon yüklediyse yumurtalar bir türlü büyümekten vaz geçmedi.28 ekimde opu oldum.transfer 29 aralıkta oldu çünkü ilaçların etkisi anca geçti.

Histeroskopi ameliyatı oldum.ahmet beyin işlemi gerçekleştirdiğinden bile şüpheliyim.ameliyathanedeyken dr gelmeden uyutuldum çıktığımda hiçkimse odama gelmedi.ilk işlem sonrası ilk muayneye çağırdığında cd yanındamı bi baksaysım dedi.canlı canlı yaptığı ameliyatın cd sini neden izlemek istediği bende acaba işlemi fundamı yaptı süleymanmı yaptı sorularını uyandırdı.güvenim çok sarsıldı açıkcası

Cd ye bakiyo cnm ve anlatiyo neler yaptigini

Yaaa.cd yanımda yoktu.hiçbirşey anlatmadı.bende acaba dedim kendisi yapmadımı.herşeyden şüphelenir oldum.
Cok haklisin bende oleyim ama icimi kotulestirmek istemiyorum.laparoskopi oldum ahmet hoca gelmeden uyumak istemiyorum dedim histeroskopi oldu onda da ayni sekilde.herseyin belli bi vakti zamani var aslinda biz nasil dusunsek ne yapsak ne etsek bos hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

canim içini daha çok karatmatmak istemem ama ameliyatlarda herkez aynı şeyi söylüyor. uyumadan yada uyanmadan ahmet beyi hiç kimse görüyormuş. muhtemelen girmiyor

sen ne yaptin canim. tekrar başlamayı dusunuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…