- 27 Şubat 2011
- 711
- 567
- 323
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.061
ins canim hepimizin yuzu gulsun baslamadik henuz cuma belli olur sanirim.sen basladinmihadi hayırlı olsun tatlım. mevlam yüzünü guldurur ins. iynelere başladınız mi?
Kesinlikle katılıyorum.ben masada yatarken telefonla aradılar hocam uyutalımmı geliyormusunuz diye.ama kimi aradılar bilmiyorumcanim içini daha çok karatmatmak istemem ama ameliyatlarda herkez aynı şeyi söylüyor. uyumadan yada uyanmadan ahmet beyi hiç kimse görüyormuş. muhtemelen girmiyor
Valla benim ahmet beyde 3 negatifim var canim toplamda 4 denemem baska merkezle beraber simdi 5.icin tekrar yola ciktik nasip kismet buna inananlardanim olucaksa olucak zaten..onyuzden devam ediyoruz yine bilmiyorum benim cok guveniyorum ahmet hocaya cok rahatliyorum konusunca yanina gidince.benim gecmiste gecirdigim bi ameliyatim var bunyuzden muayenelerim bile cok zor oluyo bu ozel durumumdan oturu asla k3ndisinden vazgecemiyorum..vericek olan rabbim diyorumBıgün ahmet bey aradı.sonucu söylemek için.ilaçlarını bırak cuma ya da cumartesi kanaman başlar.pazartesi salı eşinide al gel nasıl bir yol izleyecez konuşalım dedi.merakta ediyorum kafam çok karışık.sil baştan başka dr çok yorucu geliyor.bir yıldır ahmet beyin hastasıyım.aşılamayıda onda olmuştum.ama kendisi gene yoktu süleyman yapmıştı aşılamayı.
Güven çok önemli canım.pazartesi günü görüşmeye gideceğim ahmet beyle.bu benim ilk tüp bebek tedavimdi.şimdide laboratuvarı ve embriyologları düşünüyorum.medikalin bu şartlarını hiç bilmiyorum.sırf ahmet bey için orayı seçmiştim.şimdi anlıyorumki laboratuvar kısmı da çok önemliymiş.aletler en son sistemmiki hiç bilmiyorumValla benim ahmet beyde 3 negatifim var canim toplamda 4 denemem baska merkezle beraber simdi 5.icin tekrar yola ciktik nasip kismet buna inananlardanim olucaksa olucak zaten..onyuzden devam ediyoruz yine bilmiyorum benim cok guveniyorum ahmet hocaya cok rahatliyorum konusunca yanina gidince.benim gecmiste gecirdigim bi ameliyatim var bunyuzden muayenelerim bile cok zor oluyo bu ozel durumumdan oturu asla k3ndisinden vazgecemiyorum..vericek olan rabbim diyorum
hadi ins güzel haberlerle gel. ben 2.3 ay sonra b asliycam canimins canim hepimizin yuzu gulsun baslamadik henuz cuma belli olur sanirim.sen basladinmi
git konuş canim bi fikrini al bence. sonra ona göre kararını verirsin canim.Bıgün ahmet bey aradı.sonucu söylemek için.ilaçlarını bırak cuma ya da cumartesi kanaman başlar.pazartesi salı eşinide al gel nasıl bir yol izleyecez konuşalım dedi.merakta ediyorum kafam çok karışık.sil baştan başka dr çok yorucu geliyor.bir yıldır ahmet beyin hastasıyım.aşılamayıda onda olmuştum.ama kendisi gene yoktu süleyman yapmıştı aşılamayı.
Evim hastaneye yürüme mesafesinde zaten.bi gideyim canım bakalım ne söyleyecekgit konuş canim bi fikrini al bence. sonra ona göre kararını verirsin canim.
en güzeli. ins güzel haberlerle gelirsinEvim hastaneye yürüme mesafesinde zaten.bi gideyim canım bakalım ne söyleyecek
Arkadasim micro cip le asilama oldu medicalde cnm kizi kucaginda suanMikro çip deneyen varmı tüp bebek tedavisinde.benim 12 embriyodan hiçbiri 5. Güne gidemedi.iki adet 3. Gün 9 ve 10 hücreli transferi yapıldı.ama mikro çipli tüp yapılırsa 5. Gün embriyosu elde etme ihtimali artıyormuş.ben ikinci aşılamada çipli olmuştum iyi hoş gebelik elde edemedim ama.tüp de şans daha fazla tabiki.
Insallah benimki de gobisimdedir. Mikrociple oldum ben de asilamami .pazartesi belli olcak .Arkadasim micro cip le asilama oldu medicalde cnm kizi kucaginda suan
İki aşılama bir tüp bebek denedim.hepsindede o jeli kullandım.hepsindede adet ağrıları yaşadım.jeldenmi yoksa adet olacağımdan mı bilmiyorum canım.üçüde negatifti benim.inşallah seninki pozitiflik belirtisidir.Insallah benimki de gobisimdedir. Mikrociple oldum ben de asilamami .pazartesi belli olcak .
Kizlar bisey sormak istiyorum
Bu crinone jel regli agrisi gibi agrilar yapar mi cok yogun sekilde?
İk
İki aşılama bir tüp bebek denedim.hepsindede o jeli kullandım.hepsindede adet ağrıları yaşadım.jeldenmi yoksa adet olacağımdan mı bilmiyorum canım.üçüde negatifti benim.inşallah seninki pozitiflik belirtisidir.
İçin rahat olsun. Ekip çok tecrubeli. Ahmet bey sayesinde şuan hamileyim.darısı size inşallah. İnan diğer tup bebek merkezlerinde oyle doktorlar vardı tup bebek yaptığından bile emin olamıyor insan.Güven çok önemli canım.pazartesi günü görüşmeye gideceğim ahmet beyle.bu benim ilk tüp bebek tedavimdi.şimdide laboratuvarı ve embriyologları düşünüyorum.medikalin bu şartlarını hiç bilmiyorum.sırf ahmet bey için orayı seçmiştim.şimdi anlıyorumki laboratuvar kısmı da çok önemliymiş.aletler en son sistemmiki hiç bilmiyorum
Saglikla kucagina al ins canimİçin rahat olsun. Ekip çok tecrubeli. Ahmet bey sayesinde şuan hamileyim.darısı size inşallah. İnan diğer tup bebek merkezlerinde oyle doktorlar vardı tup bebek yaptığından bile emin olamıyor insan.
Ben yaptırdımKizlar medicalparkta pgt yaptiran varmi aranizda? Ve ne kadar ucret odediniz
teşekkürederim arkadaşım.inşallh sağlıkla al bebeğini kucağınaİçin rahat olsun. Ekip çok tecrubeli. Ahmet bey sayesinde şuan hamileyim.darısı size inşallah. İnan diğer tup bebek merkezlerinde oyle doktorlar vardı tup bebek yaptığından bile emin olamıyor insan.
tebrik ederim canim çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİçin rahat olsun. Ekip çok tecrubeli. Ahmet bey sayesinde şuan hamileyim.darısı size inşallah. İnan diğer tup bebek merkezlerinde oyle doktorlar vardı tup bebek yaptığından bile emin olamıyor insan.
canim pgt mi yaptirdin yoksa farklı bir taramamiydi? ve nekadar odedinBen yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?