- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.101
Doktor iyi olabilir Ahmet hoca gercekten tecrubeli iyi fakat bence embriyologlar cok onemli. Lab cok onemli. Benim ikinci trasferimde vakumlu olarak kullanmak gibi bi deyim kullandilar. İlk defa yaptilar o yontemi. Ben biraz denek gibi oldum galiba. Ama bazi hastalarinda da tam başarı saglayabiliyorlar. Bilemedim.Arkadaşım benzer şeyler yaşamışız.sil baştan başka doktora gitmeye cesaretim yok.içimde çok rahat değil.negatif sonuçtan sonra görüşmeye çağırdı.daha biz bişey demeden ikincide izleyeceğimiz yol şöyle olacak diye anlatmaya başladı bende ikna oldum.3 ay ara verelim martta gel muayne edelim nisanda başlarız dedi.bu sefer embriyoskop kullanırız dedi.oysa ben ilk seferdede embriyo takibinde embriyoskop kullandıklarını sanmıştım.meğer hergün gelişinmini izlemek için embriyoları dışarı çıkartmışlar.birde tanıtımlarında rutin bir uygulama gibi embriyoskoptan bahsetmişler
Aslinda medikalde yaşadığım sorunlarib benzeri irenbedede yasaniyormus. Guvenmek istiyorum ama güvenmiyorumKaandan dinlen dinlen kaç. Kaanla bir yıldan once tedaviye başlayamazsın.
Kesinlikle sana katılıyorum canım.çok tecrübeli bir dr ama çok yoğun.artık şöyle düşünüyorum.ilk tedavide bütün imkanlar kullanılmıyor.ama ikincisinde tüm teknikler ve imkanlar deneniyor.ben ahmet beye ama embriyologlar bana telefonda 1. Kalite dediler siz çok kaliteli dediniz.sonrada çokta kaliteli değil dediniz.benim güvenim sarsıldı açıkcası kandırıldığımı düşündüm dedim.onlar yanlış aktarmış gibi dedi.sonra iyi ama bir numara bir embriyo değil dedi.ve şakayla karışık sanane sen boş ver düşünme kalitesine öğrenmeyiver dediDoktor iyi olabilir Ahmet hoca gercekten tecrubeli iyi fakat bence embriyologlar cok onemli. Lab cok onemli. Benim ikinci trasferimde vakumlu olarak kullanmak gibi bi deyim kullandilar. İlk defa yaptilar o yontemi. Ben biraz denek gibi oldum galiba. Ama bazi hastalarinda da tam başarı saglayabiliyorlar. Bilemedim.
N kadar yanlış. Bizim tarafımıza yapılan butun islemleri bilme hakkımız var aslında. Cok üzücü. Qma maalesef onlara muhtacız.Kesinlikle sana katılıyorum canım.çok tecrübeli bir dr ama çok yoğun.artık şöyle düşünüyorum.ilk tedavide bütün imkanlar kullanılmıyor.ama ikincisinde tüm teknikler ve imkanlar deneniyor.ben ahmet beye ama embriyologlar bana telefonda 1. Kalite dediler siz çok kaliteli dediniz.sonrada çokta kaliteli değil dediniz.benim güvenim sarsıldı açıkcası kandırıldığımı düşündüm dedim.onlar yanlış aktarmış gibi dedi.sonra iyi ama bir numara bir embriyo değil dedi.ve şakayla karışık sanane sen boş ver düşünme kalitesine öğrenmeyiver dedi
İşte muhtaç olmak çok üzücü.resmen çaresiziz.inanıp güvenmek istiyor insan.umarım güzel sonuçlar alırızN kadar yanlış. Bizim tarafımıza yapılan butun islemleri bilme hakkımız var aslında. Cok üzücü. Qma maalesef onlara muhtacız.
İnsallah kim dileyip istiyorsa nasip etsin Rabbim.İşte muhtaç olmak çok üzücü.resmen çaresiziz.inanıp güvenmek istiyor insan.umarım güzel sonuçlar alırız
Selam canim .ben bugün opu oldum 26 yumurtam olusmus.yarin icin haber bekliyorum.transferim ohss riskine bagli olarak 1.5 aydan sonra olacak sanirim .bu arada medicalparkta degilim artik merkez degistirdim umarim hayirlisi olur.sen nasilsinkizlar napiyorsunuz? tedaviler ne aşamada?
aaa hayırlı olsun canim. yanlış hatırlamıyorsam sen en son aşılama olmuştun. maşallah cok çabuk ilerlemissin yada bana oyle geldi neyse hayırlı olsun ins kaliteli embiyolarin olur. peki şimdi hangi hastanedesin?Selam canim .ben bugün opu oldum 26 yumurtam olusmus.yarin icin haber bekliyorum.transferim ohss riskine bagli olarak 1.5 aydan sonra olacak sanirim .bu arada medicalparkta degilim artik merkez degistirdim umarim hayirlisi olur.sen nasilsin
aaa hayırlı olsun canim. yanlış hatırlamıyorsam sen en son aşılama olmuştun. maşallah cok çabuk ilerlemissin yada bana oyle geldi neyse hayırlı olsun ins kaliteli embiyolarin olur. peki şimdi hangi hastanedesin?
iyiyim canim sağol sen nasılsın evet bayadir yazmıyorsun. ben tekrar dondurulmuslarla denedim ama malesef negatif oldu. kalan dondurulmuslarla tekrar transfer yapılacak ama biraz ara verdim dinlenmek istedim. sen neler yaptin tekrar dusunuyormusunB benim bebisim canim nasilsin beni hatirladinmi en son başarısız tedavimden sonra kadınlar kk uğramadım. sen neler yaptin transferin oldu mu tekrar .
hakkında hayırlısı olur ins ve mucize ne kavusursun. şimdiki hastanen nasıl peki kıyaslama yaptığında nasıl fark varmiInşallah canim teşekkür ederim .evet asilama olmuştum negatif sonucunu alir almaz da tüp bebek için tedaviye basladim .irenbe ümit inceboz un hastasiyim şu an.medicalpark yaptigim en kötü secimmis .doktor konusunda asla yorum yapmiyorum haddime degil ama merkez olarak orayi sectigime çok pismanim .umarim burda hersey güzel olur.
çok şükür canim idare ediyoruz .hakkında hayirlisi olsun.önemli olan embiriyolarinin kaliteli olmasi zaten bir kere hamilelik yasamissin. İNŞALLAH tekrar o guzel duyguyu yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın.canim ben dusunuyorum da eşim istemiyor.eğer bilsem kaliteli embiriyolarimin olacağını hiç durmam ama artık pek umudum yok onun için tekrar boyle yıkılmak istemiyorum.zar zor toparlandim.eğer embiriyom oluşsa tutmasa sürekli denerdim.ama artık içimden gelmiyor.iyiyim canim sağol sen nasılsın evet bayadir yazmıyorsun. ben tekrar dondurulmuslarla denedim ama malesef negatif oldu. kalan dondurulmuslarla tekrar transfer yapılacak ama biraz ara verdim dinlenmek istedim. sen neler yaptin tekrar dusunuyormusun
Olmaz mi zaten onlari gördükçe allahim dedim kendime çile cektirmisim .ümit hanim çok tatli bi doktor onun yanindan cikinca insan kus gibi rahat cikiyor.herkes güleryüzlü. Her islem zamaninda yapiliyo hem de yogunluga ragmen.aklina takilan hicbisey olmuyo .bisey sordugunda asık suratlarla karsilasmiyosun.ayrica muayenemde bi yapisiklik görüldü. Asilamanin gereksiz oldugunu gosteren bi yapisiklik.ve ben aşılama olup 15 gün umutla bekledim.eminim ahmet bey de girseydi muayenelerime o da görürdü.ama tek bir doktorun takibinde olmadim malesef. ekip işi diyenler var ama muayeneler icin ekiplik bisey gormuyorum ben .igne vurulurken bile ağlayan ben bugün opu ya güle oynaya gittim çünkü merkezin enerjisi cok baska .medicaldeki gibi stres yok.orda transfer bekleyip hemsirelere 50 kere ne zaman alincagini sormak zorunda kalan anne adaylari gordum cok üzülmüştüm o sıkısık halde bu kadar bekliyorlar diye ama burda öyle bisey yok .insan halinden gercekten anliyorlar.sonucum negatif de olabilir ama dusuncelerim degismicekhakkında hayırlısı olur ins ve mucize ne kavusursun. şimdiki hastanen nasıl peki kıyaslama yaptığında nasıl fark varmi
cook teşekkür ederim canim ins mevlam tekrar nasip eder ve saglikla kucağında görürüm bir gun tek istediğim bu. eğer sen istiyorsan eşini ikna edebilirsin belki. ama kesinlikle başka bir yerde başka bir doktora denemelisin bir çok kişi kaan beyden memnun olsa da bi okadarda senin durumunu yaşayan duydum canim evet tahmin edebiliyorum maddi ve manevi çok zor bir süreç ve bir evladın olduğu için istemiyor esin bence ama sonrasi yok bunun. yaş geçtikçe artık olmayacağını bildiğinde pişman olma diye söylüyorum. tabii bu kararı yine sen ve esin verecek. gerçekten istemediğini düşünüyor san da bu konuyu kapatıp evladinla ve esinle mutlu olmaya bakçok şükür canim idare ediyoruz .hakkında hayirlisi olsun.önemli olan embiriyolarinin kaliteli olmasi zaten bir kere hamilelik yasamissin. İNŞALLAH tekrar o guzel duyguyu yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın.canim ben dusunuyorum da eşim istemiyor.eğer bilsem kaliteli embiriyolarimin olacağını hiç durmam ama artık pek umudum yok onun için tekrar boyle yıkılmak istemiyorum.zar zor toparlandim.eğer embiriyom oluşsa tutmasa sürekli denerdim.ama artık içimden gelmiyor.
anladim canim hakkında hayırlı olur ins. bu tedavide insanın pozitif ligi cok onemli buda merkez ve doktorlardan geciyo sen kendini burda rahat goruyosan ve doktirunada guveniyosan ben inanıyorum ki bu sefer mucizen seninle olucak. hastaneyi değiştirdin diye bizi unutma güzel haberlerini bekliyorumOlmaz mi zaten onlari gördükçe allahim dedim kendime çile cektirmisim .ümit hanim çok tatli bi doktor onun yanindan cikinca insan kus gibi rahat cikiyor.herkes güleryüzlü. Her islem zamaninda yapiliyo hem de yogunluga ragmen.aklina takilan hicbisey olmuyo .bisey sordugunda asık suratlarla karsilasmiyosun.ayrica muayenemde bi yapisiklik görüldü. Asilamanin gereksiz oldugunu gosteren bi yapisiklik.ve ben aşılama olup 15 gün umutla bekledim.eminim ahmet bey de girseydi muayenelerime o da görürdü.ama tek bir doktorun takibinde olmadim malesef. ekip işi diyenler var ama muayeneler icin ekiplik bisey gormuyorum ben .igne vurulurken bile ağlayan ben bugün opu ya güle oynaya gittim çünkü merkezin enerjisi cok baska .medicaldeki gibi stres yok.orda transfer bekleyip hemsirelere 50 kere ne zaman alincagini sormak zorunda kalan anne adaylari gordum cok üzülmüştüm o sıkısık halde bu kadar bekliyorlar diye ama burda öyle bisey yok .insan halinden gercekten anliyorlar.sonucum negatif de olabilir ama dusuncelerim degismicek
Olur mu hiç canim ben de sizin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorumanladim canim hakkında hayırlı olur ins. bu tedavide insanın pozitif ligi cok onemli buda merkez ve doktorlardan geciyo sen kendini burda rahat goruyosan ve doktirunada guveniyosan ben inanıyorum ki bu sefer mucizen seninle olucak. hastaneyi değiştirdin diye bizi unutma güzel haberlerini bekliyorum
ins canimOlur mu hiç canim ben de sizin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?