- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.141
test günün nezaman canim ins güzel haberler verirsin bize. medical den başka merkeze embiyo taşıyacak bi arkadaş vardı ama ne yaptı bilmiyorum. ama yaşına biliyor merak etme. öncelikle merkezini ayarla sonra o merkez seni yönlendiriyor hakkında hayırlısı olur ins.Hoşbulduk.ewet ben erken davranıyorum belkı ama ben guvenım sarsıldıgı ıçın hıstereskopı cdmın kaybolmasıyla o yuzden kafamda bır suru soru oldu suleyman hocayla ılgılı bı sıkıntım yok ama ben o merkezde sıcaklık ve samımıyet alamıyorum bır tek hemsılerden berna hanım var Allah razı olsun o guler yuzlu diğer arkdaslara soru sormaya korkuyorsun.inş bebeğim brnimledir ve baska merkez aramama gerek kalmaz.Embriyosunu baska merkeze tasıyan olmadı sanırım hıç
bende dinlenme molasindayim canim belki bu tedavilerinin aynı zamana gelir. senin dondurulmusum var mi yoksa baştan mi basliycaksin?M
Merhaba canım.umarım bebeğin seninledir.bende ahmet beyin hastasıyım.birinci denemem negatif.şimdi ara verdim nisanda ikinciye başlayacağım.o kadar yoruldum ki başka merkeze gidip görüşmedim bile.ama çok insan var burda yazmayıpta medikalde hamile kaLan çok var.hatta ben orada başlamadan önce bir arkadaş beni uyarmıştı iki sene orada tedavi oldum ama ilk sefer için umutlanma ilk tedaviyi çok önemsemiyorlar demişlerdi.oda ikincide hamile kaldı.umarım sende hamile kalırsın.bizlerde hamile kalırız
hayır canim kimsenin umudunu falan kirdigin yok. herkez kendi yaşadıklarını anlatıyor. herkez aynı yerden bir anda memnun olamaz zaten. hepimiz için hayırlısı. merkezler farklı olsada amaç aynı. mevlam hepimize nasip eder insHayırlı olsun insallah senin icin de canim. Burada bunlari paylaşırken medikalden umut bekleyen arkadaşlarin umudunu kirdigimi düşündm ve çok üzüldüm. Bize iyi olan denk gelmedi ama inşallah diger annelerimizin pozitif haberlerini alırız. Keske yetkililer bu yazilanlari okuyup bi durup hastalarına neler yaptıklarını düşünselerdi. Tup bebek annelerinin en cok ihtiyacı olan motivasyon. Bunu saglasalar yeterli.
Maalesef canım hiç dondurulacak embriyom kalmadı.3 adet dondurulmuşum vardı.üçü çözdürülürken biri öldü ikisi transfer edilmişti.ahmet bey martta muay eye gel nisanda başlayalım tedaviye dedi ama aklım çok karışık.medikalden başka hiçbir tüp bebek merkeziyle görüşmedim.iki aşılama ve ilk tüp bebekte medikalde oldu.sanırım senin dondurulmuşlar var şanslısın sil baştan işkence gibi geliyor banabende dinlenme molasindayim canim belki bu tedavilerinin aynı zamana gelir. senin dondurulmusum var mi yoksa baştan mi basliycaksin?
canim ben ilk denemeyi agustos ta yaptim pozitif aldım ama düşük yaptim. 2 deneme aralıkta oldu negatif suleyman bey 1 ay dinlen gel dedi ben biraz beklemek istedim nisan yada mayıs gibi dondurulmus transferi olucak. embiyolarim varken başka merkeze gitmeyi hiç düşünmedim. ama sen sıfırdan basliycaksin kararını kendin ver canim. ins hayırlı sonuçlar alacağın kararini verirsin.Maalesef canım hiç dondurulacak embriyom kalmadı.3 adet dondurulmuşum vardı.üçü çözdürülürken biri öldü ikisi transfer edilmişti.ahmet bey martta muay eye gel nisanda başlayalım tedaviye dedi ama aklım çok karışık.medikalden başka hiçbir tüp bebek merkeziyle görüşmedim.iki aşılama ve ilk tüp bebekte medikalde oldu.sanırım senin dondurulmuşlar var şanslısın sil baştan işkence gibi geliyor bana
canim ben ilk denemeyi agustos ta yaptim pozitif aldım ama düşük yaptim. 2 deneme aralıkta oldu negatif suleyman bey 1 ay dinlen gel dedi ben biraz beklemek istedim nisan yada mayıs gibi dondurulmus transferi olucak. embiyolarim varken başka merkeze gitmeyi hiç düşünmedim. ama sen sıfırdan basliycaksin kararını kendin ver canim. ins hayırlı sonuçlar alacağın kararini verirsin.
Çok üzüldüm canım.hakkımızda hayırlısı olsun.bende senin gibi düşünmüştüm 5. Gün embriyom olmayınca.ama burda okudumki çok 5. Gün embriyosu olan var.demekki benim embriyom sağlıklı değilmiş dedim.çünkü en iyi kültür bile rahimden iyi olamaz sağlıklı olsaydı embriyom rahimdede 5. Güne ulaşırdı diyorum.Bugun 11. Gunumdu tabı yarını bekleyemeden acılde gebelık testı yaptrdım sonuc bekledıgım gbı 0.00 ve ben ılk denememde 8,78 falan cıkmıstı sımdı bu sekılde cıkması benı ıyıce bıtırdı.ışaclarımı duzenlı kullandım 2 embrıyo transfer edıldı.kı dondurulmuslarda basarı sansı daha yuksek demıstı ama degılmıs.bana 3. Gun embrıyosu transfer ettıler 5 . Gune gıtmeyebılır rısk alma dedıler ama keske o rıskı alsaymısım.medıcalın kultur ortamı embrıyoları 5.gune goturcek durumda degıl yada.hakkımda hayırlısı boyleymıs sımdı bı sure bu psıkolojıyı duzeltmem gerekıcek.tekrar transfer ıcın toparlanmam lazım.umarım sonuc bekleyen baska arkadaslar pozıtıfı görür
tatlim ben pko olduğum için cok yumurta çıkıyor ve 5 güne bekletiyorlar cok sukur cogu da geldi hatta 6 günün bile var. ama suleyman bey 5 günleri tercih ettiğini 6 günleri en sona bıraktığını söyledi. bu sefer kullanirmiyiz bilmiyorum. embiyoskopu irenbede yapı diye biliyorum ama emin degilim. yanluz ben labaratuvara ve burcu hanıma çok güveniyorum geçmişi ve belgeleri çok iyiBenim transferim aralıkta olmuştu.ahmet bey 3 ay ara verelim dedi.takiplere ahmet bey kendisi girse.birde net bilgi verse çok memnun olacağım.her seferinde olay yaratan hasta profili çizmekten sıkıldım.çünkü kabuletmiyorum süleyman ve funda nın muayne etmesini.laboratuvar daha önemli diye biliyorum.benim 5. Güne giden sağlıklı embriyolarım olmadı.ama sizlerin 5. Gün embriyolarınız olduğuna göre laboratuvar da sıkıntı yok bizim embriyolar sıkıntılı.birde ikinci tedavide pıcsı ve embriyoskop kullanacağım dedi.acaba izmirde başka pıcsı yapan merkez varmı diye düşünmeye başladım.en sağlıklı spermleri seçmeliyiz dedi.yeniden güvendim
amin canim ins hepimiz kucaklarimuzda alırızİnşallah canım.bu son denemen olur.aynı acıları yaşamazsın.bebişini kucağına alırsın
Çok üzüldüm canım.hakkımızda hayırlısı olsun.bende senin gibi düşünmüştüm 5. Gün embriyom olmayınca.ama burda okudumki çok 5. Gün embriyosu olan var.demekki benim embriyom sağlıklı değilmiş dedim.çünkü en iyi kültür bile rahimden iyi olamaz sağlıklı olsaydı embriyom rahimdede 5. Güne ulaşırdı diyorum.
tatlim ben pko olduğum için cok yumurta çıkıyor ve 5 güne bekletiyorlar cok sukur cogu da geldi hatta 6 günün bile var. ama suleyman bey 5 günleri tercih ettiğini 6 günleri en sona bıraktığını söyledi. bu sefer kullanirmiyiz bilmiyorum. embiyoskopu irenbede yapı diye biliyorum ama emin degilim. yanluz ben labaratuvara ve burcu hanıma çok güveniyorum geçmişi ve belgeleri çok iyi
suleyman bey görünürde öyle asik süratli konuşmayan biri gibi duruyor. ilk gittiginde bende öyle düşünmüştüm. zamanla gidip geldikçe öyle olmadığını anladim suan çok rahat herşeyi konuşuyoruz. hatta ben düşük yaptığımda kanaman başladı ve ben hastaneye gittim suleyman beyle görüşerek ve akşam saat 22.00 civarı bir parça düştü o bebegim miydi diye delirmek üzereydim ve o saatte hastaneye gelip benimle ilgilendi ulrasonla bakti. kesin bisey diyemem sabahı beklememiz lazım dedi beni yatırdı ilaçlarını hemşireler anlattı ve gitti bu benim için çoook büyük bir artıydi. sabah tekrar geldi hcg düşmeye başlamış zorlanarak söyledi ve ben agladikca onun da gözleri doldu teselli etmek için cok uğraştı. benim esimin tam güvenini kazandiBirde süleyman bey için suratsız konuşmuyor demişler.herhalde anları anlarına uymuyor.ahmet bey olmadığı için benim aşılamaları o yapmıştı.ayrıca ohss olmuştum gene ahmet bey yoktu.o ilgilenmişti.gayet konuşkan ve ilgiliydi.yada kendi hastası olmadığım için sıkıntı yaratmayayım diye çok ilgiliydi bilemedim yani
tahmin edebiliyorum canim neler hissettiğini tarifi zor ve büyük bir acı. allahtan ümid kesilmez canim olucak bir gun hepimizin belki bir mucize olucak kendiliğinden gelicek ama gelicek allahım izniyle dua adelim hepimizBugun 11. Gunumdu tabı yarını bekleyemeden acılde gebelık testı yaptrdım sonuc bekledıgım gbı 0.00 ve ben ılk denememde 8,78 falan cıkmıstı sımdı bu sekılde cıkması benı ıyıce bıtırdı.ışaclarımı duzenlı kullandım 2 embrıyo transfer edıldı.kı dondurulmuslarda basarı sansı daha yuksek demıstı ama degılmıs.bana 3. Gun embrıyosu transfer ettıler 5 . Gune gıtmeyebılır rısk alma dedıler ama keske o rıskı alsaymısım.medıcalın kultur ortamı embrıyoları 5.gune goturcek durumda degıl yada.hakkımda hayırlısı boyleymıs sımdı bı sure bu psıkolojıyı duzeltmem gerekıcek.tekrar transfer ıcın toparlanmam lazım.umarım sonuc bekleyen baska arkadaslar pozıtıfı görür
Medikalde ımsı yok sanırım.ama picsı varmış ikinci tedavide picsi kullanacaklar bana.biraz araştırdım pıcsı imsıye göre daha yeni ve deneysel bir işlem.nasıl olacak bilmiyorum.başka yerde ımsı mı yaptırsam yoksa pıcsımı aklım çok karışıkEn buyuk pısmanlıgım ımsı testı yaptırmamak oldu benım ılk denemede basarılı olan arkadasım var tabı o baska merkezde yaptırdı ve bna ımsı testınden bahsettı ama bnm yumurtalar dollenmıstı.bu ısın en basındakı arkadaslara tavsıyem mutlaka ımsı yaptrsınlar.ben bunu medıcalparka soyledıgımde para tuzagı gerek yok dedıler.yarın suleyman hoca ne dıcek bu duruma merak edıyorum cunku onlar sen cok kolay bı hastasın olur demışlerdi.tekrar bı husran daha yasamak ıstemıyorum.belkı ılerleyen zamanlarda bastan tekrar tedavıye baslarım.embrıyolarımı napıcam hıc bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?