Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

B benim bebisim canim inan o kadar çok istiyorum tabi kendim için değil kizim için sürekli niye herkesin kardeşi var benim yok diye sorup duruyor artık ne cvp vereceğimi bilmiyorum.çok zor bi durum eşime gelincen de şimdi istemiyor anca birkaç sene anca yaparız diyor yani şimdi yaparsakta yaparız iyi tu çok şükür elimizde var ama ben korkuyorum onun için baskı kurmuyorum hepimiz için hayirlisi diyelim .yaşayıp gorucez ama RABBİM sana nasip etsin İNŞALLAH emeklerinin karşılığını bebekle taclandirsin

hakkında hayırlısı olsun canim mevlamin mucizeleri çok belki kendiliğinden gelir evladının kardeşi. ins bir gun banada nasip eder o mucizeyi yaşadığım bütün acıları unutturur yaşama sebebim olur.

hakkında hayırlısı olsun canim mevlamin mucizeleri çok belki kendiliğinden gelir evladının kardeşi. ins bir gun banada nasip eder o mucizeyi yaşadığım bütün acıları unutturur yaşama sebebim olur.
İNŞALLAH canim yaa sonuç olarak embiroyolarin var Allah in izniyle bakarsın ikiz olur hiç belli olmaz

Kizlar 12 yumurtam döllenmiş perşembe günü tekrar arayacaklar .sizinle paylasmak istedim :)
Merhaba canım hayırlı olsun. Bende medikalde kacanlardanim. Uc seçenek vardı. Kaan bey,umit hanim ve kentte diek hanim. Guzergah olarak kent yakındı orayi seçtim. Fark gercekten o kadar cok ki. Enerjileri samimiyetleri cok farklı. Gecmisteki tahlillerimi almaya gittim gecen gun medikale icim maalesef buz gibi oldu. Orada tedavi goren arkadaslarim insallqh memnun kalırsınız.

yeni yerin hayirli olsun canim. medical de tup bebek mi denemiştin.

yeni yerin hayirli olsun canim. medical de tup bebek mi denemiştin.
İnşallah hayırlı olur. Evet iki kz transferim oldu. Sudan sebeplerle negatif aldım. Maddi manevi yıprandm. kimse böyle olsun istemem. İnsallah orada tedavi gören anne adaylariinin hepsi pozitif alırlar. Gönülden isterim bunu.

ins canim nerde evlat isteyen varsa herkeze nasip etsin mevlam. sende teadavinu sürecini yaz canim ins güzel haberlerini aliriz

Icim buz gibi oldu demissiniz ya nasil da guzel anlatmissiniz .ben oraya tekrar girmeye bile asla tahammül edemicek kadar nefret ediyorum.bunlari yazdigim icin de uzuluyorum orda tedavi gören arkadaşlarımızi etkilemek istemiyorum Ama elimde degil.Bugun irenbedeki doktorum umit hanim aradi opudan sonra nasil oldugumu sormak icin inanin şok oldum biz bu kadar ilgiye aliskin degiliz sasirdim dedim.Merkez neresi olursa olsun hepimiz pozitif sonuclari görürüz insallah .bu arada bugün 8 tane embriyom dondurulmus .4 tanesi de 5.gun icin takipteymis .hakkimizda hayirlisi olsun

Selam arkdaslar ben aranıza yenı katılımdım uzun zamandır yazılanları okuyordum ama bu medicalparkla ilgili olanları bugun okuyabıldım keske daha once arastırsaymısım ben eylül 2016 da basladım ekim 22 de ılk tup bebek denemem yapıldı 18 yumurta toplandı 8 embriyo olustu bende bekletme yapmadan 3. Gun 1 embriyo transferı yapıldı kı kasık agrılarım ve kabızlıgım oldgu halde beklemek ıstedgım halde hıc bısey yok dedıler ve sonuc olarak negatıf sonucu aldım.sonrasında gen testlerı ve hıstereskopı ıstedıler.histereskopı yapıldı 2 adet polıp varmıs ve almıslar.ama ben bunları hıstereskopıden 1 haftasonra ogrenıorum asırı agrı ve kanamam oldgu ıcın hıstereskopı sonrası hastanede yatırdılar.patolojıye gıden polıp sonucları geldıgınde bana bılgı verdıler ve ısın garıbı hıstereskopı cd kayıp.bulunamıyor. Ben bunca rezıllıge ragmen 2 . Denememı yıne medıcal parka yaptırdım cunku mecbur 7 adet embriyom ordaydı bu arada baska doktora gdıp muayne oldum rahıme zarar verdıklerını dusundugum ıcın hem cd kayıp hem hastanede musade altında tuttuklarından.cok sukur sıkıntı yok dedı.gıttıgım doktor dunya tatlısı prof.ali baloğlu medıcelparka 1 sans daha vermemı bu sefer ben ınanıorum olucak olmassa embriyolarla beraber senı ben takıp edıcem sozu verdı ve 23 ocakta 2 denemmı yaptırdım.bugun 11. Gun ve hoc bısey hıssetmıorum zaten okugum kadarıyla medıcalparlta tup bebekten gebelık elde eden kımse yok. Bende embrıyolarımı alıp baska bı merkeze gıtmek ıstıyorum.cok uzun anlattım kusura bakmayın ama medıcalden embriyosunu baska merkeze tasıyan varmı ben bunu ogrenmk ıstıyorum.

Canim oncelikle hosgeldin.bence sonucunu alana kadar bunlari dusunme .hic bir belirti hissetmeyip hamile olan cok arkadasimiz oldu o yüzden sen moralini yüksek tut.ben ve benim gibi arkadaslar medicalden evet memnun kalmadik ama sen tedavine inan ve seni rahatlatcaksa gebelik elde eden de cook :) biz talihsiz olanlardaniz malesef .umarim pozitif sonucu görürsün

Destegın için tesk ederım.umarım dediğin gibi olur olumlu sonuc alırım.benım gbı isteyen herkeze Allahım nasip etsin kucağımızı bos bırakmasın.

amin hoşgeldin öncelikle. ama daha sonucunu almamışsin ve hemen olumsuz düşünmeye başlamıştsin belki bebegin seninle ve suan onu uzuyor olabilirsin. hastaneden memnun olan da var olmayan da. ben medical deki ilk denememde 12 senelik evliliğinden ilk defa hamile kaldım devamı gelmedi dusukle sonuçlandı ama bana o duyguyu ilk defa suleyman bey tattırdı. ve benimle birlikte transfer olan 3 arkadaş daha orda hamile kaldı ve onlar şimdi doğumuna gün sayıyo. demem o ki bir yerde nasip işi. tabi ki memnun değilsen hastaneyi degistirebilirsin ama medical de de çok hamile kalan var onu söylemek istedim belki sende o gruba gireceksin. medical de veya başka bir yerde ins mevlam hepimizin kucaklarını tez vakitte doldurur.

Hoşbulduk.ewet ben erken davranıyorum belkı ama ben guvenım sarsıldıgı ıçın hıstereskopı cdmın kaybolmasıyla o yuzden kafamda bır suru soru oldu suleyman hocayla ılgılı bı sıkıntım yok ama ben o merkezde sıcaklık ve samımıyet alamıyorum bır tek hemsılerden berna hanım var Allah razı olsun o guler yuzlu diğer arkdaslara soru sormaya korkuyorsun.inş bebeğim brnimledir ve baska merkez aramama gerek kalmaz.Embriyosunu baska merkeze tasıyan olmadı sanırım hıç

M
Merhaba canım.umarım bebeğin seninledir.bende ahmet beyin hastasıyım.birinci denemem negatif.şimdi ara verdim nisanda ikinciye başlayacağım.o kadar yoruldum ki başka merkeze gidip görüşmedim bile.ama çok insan var burda yazmayıpta medikalde hamile kaLan çok var.hatta ben orada başlamadan önce bir arkadaş beni uyarmıştı iki sene orada tedavi oldum ama ilk sefer için umutlanma ilk tedaviyi çok önemsemiyorlar demişlerdi.oda ikincide hamile kaldı.umarım sende hamile kalırsın.bizlerde hamile kalırız

Benim medicali tavsıye etme sebebımde ahmet hocaydı tavsıye uzerıne gıttım ama kendımı bı anda suleyman hocada buldum cunku ahmet beyın cok yogun oldgunu ve uzun bır zaman sonra randewu alabılecegımı suleyman bey yada ahmet hoca farketmıo ekıp olarak calısıyor dedıler tamam dedım.inş canım isteyen herkese versın Allahım

Hayırlı olsun insallah senin icin de canim. Burada bunlari paylaşırken medikalden umut bekleyen arkadaşlarin umudunu kirdigimi düşündm ve çok üzüldüm. Bize iyi olan denk gelmedi ama inşallah diger annelerimizin pozitif haberlerini alırız. Keske yetkililer bu yazilanlari okuyup bi durup hastalarına neler yaptıklarını düşünselerdi. Tup bebek annelerinin en cok ihtiyacı olan motivasyon. Bunu saglasalar yeterli.

Canım sızın yazılarınızı okumadan oncede bu karamsarlıktaydım o yuzden sakın kendınızı bu konuda suclu hıssetmeyın medıcalpark tup bebek merkezı guleryuz ve samımıyet konusunda sınıfta kaldı resmen ticarethane olarak işletiliyor.basarı konusu benım ıcın tartısılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…