- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.161
5 güne bekleyebilecek durumları olsaydı emin ol bekletirlerdi. benim de bi özelliğim yok ki 13 tane 5 gün 3 tane 6 gün dondurulmusum olmuştu tatlimBende pco hastasıyım ama bnım embrıyolarımı 5. Gune kadar goturmedıler ısrarla ben transfer gunu bıle bekleyelım dedım rısk alma dedıler
5 güne bekleyebilecek durumları olsaydı emin ol bekletirlerdi. benim de bi özelliğim yok ki 13 tane 5 gün 3 tane 6 gün dondurulmusum olmuştu tatlim[/QUOTE
benim en başından belliydi taze transfer olmayacağı. ama benim daha önceden başka merkezde 2denenmem daha vardı onlarda dondurulmus olduğu için ben taze embiyo diye tutturdum. opu dan çıktığımda çok ağrım vardı ki anlatam hastanede kim varsa başındaydı ahmet bey suleyman bey hemşireler labaratuvardakiker temizlik cikar bile. aksama kadar orda kaldım ve transferinin imkansız olduğunu dinlenmek gerektiğini söylediler ve bende ozaman çıkmak istediğini söyledim ve akşam çıktık. 2 ay sonra da transfer oldumBenim çok değil ama 12 yumurtam vardı.taza transfer olacaktım.2. Gün ahmet bey aradı 1. Kalite 3 embriyonu donduruyom histeroskopi yapmadan transfer etmek istemiyorum dedi.kalan embriyoları 5. Güne bırakıyorum onlardanda gidenleri dındururuz.ilaçlarını bırak adet olunca gel dedi.5. Gün aradılar embriyolar kalitesiz dondurmuyoruz dediler.sonra ohhs oldum hastaneye yatırdılar.herşey uzadıda uzadı.
Medikalde ımsı yok sanırım.ama picsı varmış ikinci tedavide picsi kullanacaklar bana.biraz araştırdım pıcsı imsıye göre daha yeni ve deneysel bir işlem.nasıl olacak bilmiyorum.başka yerde ımsı mı yaptırsam yoksa pıcsımı aklım çok karışık
tahmin edebiliyorum canim neler hissettiğini tarifi zor ve büyük bir acı. allahtan ümid kesilmez canim olucak bir gun hepimizin belki bir mucize olucak kendiliğinden gelicek ama gelicek allahım izniyle dua adelim hepimiz
tahmin edebiliyorum canim neler hissettiğini tarifi zor ve büyük bir acı. allahtan ümid kesilmez canim olucak bir gun hepimizin belki bir mucize olucak kendiliğinden gelicek ama gelicek allahım izniyle dua adelim hepimiz
Evet canım.yeniden başlıyacağım.tek yapılmayan test pıhtılaşma testleri.onada gerek görmedi ahmet bey.acaba yaptırsammı bilemedim.hepimiz için hayırlısı olsunSen tedavıye yenıden baslıcaksın anladıgım kadarıyla ıns. Hayırlı olur Ama en basında yapılması gereken ne varsa yaptır.olumsuzlugu yasamadan Allahım yardımcımız olsun.
Canım rahimdede problem yoksa.embriyolarında kaliteliyse tutmama sebebi için neden senin embriyolarına genetik test yapmıyorlar.senin yerinde olsam çok embriyon var genetik test mutlaka yaptırırım.çünkü anne baba sağlıklı olsa bile embriyoda genetik bozukluk olabiliyormuş
Evet canım.yeniden başlıyacağım.tek yapılmayan test pıhtılaşma testleri.onada gerek görmedi ahmet bey.acaba yaptırsammı bilemedim.hepimiz için hayırlısı olsun
Bana sadece karyotip incelemesi yapıldı.en iyisi bende pıhtılaşma testlerini yaptırayım.Ilk olumsuz denemeden sonra bana yapıldı genetık tahlıl gentanda yaptırdım. Sadece c proteın actıvıtesı yuksek cıktı oda pıhtılasmayla alakalıymıs.transferden snra ıgneye baslıcaz demıstı.trans yapıldıktan sonra sadece coraspırın verdı ben bunuda anlamıyorum ılk ıgne dedı sonra sadece aspırın verdı kı ısrarla 3-4 kezsordum ıkısıde aynı ısı goruyor dedı
Var canım.ankaraya gönderiyorlar.bir arkadaşa yapmışlardıMedicalde varmı embrıyo genetık testı
Var canım.ankaraya gönderiyorlar.bir arkadaşa yapmışlardı
Yarın onuda konusucam bı yaptırmadgım o kaldı onuda yaptıralım bakalım tek korkum embrıyoları baska merkeze tasımak ıstedgımde sıkıntı cıkartmaları guvenım okdar sarsılmıskı malesef tum olumsuzlukları dusunuyorum.
Eğer medikalde devam etmiyeceksen.onlara bunu sormak zorunda değilsin.yeni merkezin kendi taşıma tüpleriyle embriyoları almanıza yardımcı olur.onlarda vermek zorunda.zorluk çıkarmazlar.ama izmir bu konuda çok yetersiz.keşke ahmet bey irenbeden hiç gelmeseymiş.sanki orası daha profosyonel gibi geliyor.onlarla bi ön görüşme yapabilirim bende
Ben transfer olurken yanımda bir arkadaş vardı.o smyrna berbat demişti.hatta donmuş embriyosu vardı onuda irenbeden getirtmiş.ordanda çok memnun kalmadığını söylemişti.ben anlamadım gitti hangi merkez kime neye göre iyi.okuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkileniyorumSmyrnada cok profesyonelmıs ben alı baloğluyla dewam edersem ırenbede yapıcak kı embrıyolarını alırım demıstı en azından bı seferde ırenbede denerım hem 5. Gune kadar belkı gotururler embryoları son denememı orda yapmak ıstıyorum
Ali baloğlu çok iyi bir doktor diye biliyorum.akrabaları aile dostumuz olur.muayne ücreti ve tüp bebek tedavi ücreti ne kadar biliyor musunuzSmyrnada cok profesyonelmıs ben alı baloğluyla dewam edersem ırenbede yapıcak kı embrıyolarını alırım demıstı en azından bı seferde ırenbede denerım hem 5. Gune kadar belkı gotururler embryoları son denememı orda yapmak ıstıyorum
Ali baloğlu çok iyi bir doktor diye biliyorum.akrabaları aile dostumuz olur.muayne ücreti ve tüp bebek tedavi ücreti ne kadar biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?