Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Bende pco hastasıyım ama bnım embrıyolarımı 5. Gune kadar goturmedıler ısrarla ben transfer gunu bıle bekleyelım dedım rısk alma dedıler
5 güne bekleyebilecek durumları olsaydı emin ol bekletirlerdi. benim de bi özelliğim yok ki 13 tane 5 gün 3 tane 6 gün dondurulmusum olmuştu tatlim

benim en başından belliydi taze transfer olmayacağı. ama benim daha önceden başka merkezde 2denenmem daha vardı onlarda dondurulmus olduğu için ben taze embiyo diye tutturdum. opu dan çıktığımda çok ağrım vardı ki anlatam hastanede kim varsa başındaydı ahmet bey suleyman bey hemşireler labaratuvardakiker temizlik cikar bile. aksama kadar orda kaldım ve transferinin imkansız olduğunu dinlenmek gerektiğini söylediler ve bende ozaman çıkmak istediğini söyledim ve akşam çıktık. 2 ay sonra da transfer oldum

Sen tedavıye yenıden baslıcaksın anladıgım kadarıyla ıns. Hayırlı olur Ama en basında yapılması gereken ne varsa yaptır.olumsuzlugu yasamadan Allahım yardımcımız olsun.

tahmin edebiliyorum canim neler hissettiğini tarifi zor ve büyük bir acı. allahtan ümid kesilmez canim olucak bir gun hepimizin belki bir mucize olucak kendiliğinden gelicek ama gelicek allahım izniyle dua adelim hepimiz

İnş canım ben zaten kenfı oluruna bırakıcam herkez kendılıgıne bırak olur dıyo ama yasamayan anlamıyor derdımızı sımdı tek soyleyebılcegım rabbım verırse verır.

Canım rahimdede problem yoksa.embriyolarında kaliteliyse tutmama sebebi için neden senin embriyolarına genetik test yapmıyorlar.senin yerinde olsam çok embriyon var genetik test mutlaka yaptırırım.çünkü anne baba sağlıklı olsa bile embriyoda genetik bozukluk olabiliyormuş

tahmin edebiliyorum canim neler hissettiğini tarifi zor ve büyük bir acı. allahtan ümid kesilmez canim olucak bir gun hepimizin belki bir mucize olucak kendiliğinden gelicek ama gelicek allahım izniyle dua adelim hepimiz

İnş canım ben zaten kenfı oluruna bırakıcam herkez kendılıgıne bırak olur dıyo ama yasamayan anlamıyor derdımızı sımdı tek soyleyebılcegım rabbım verırse verır.

Sen tedavıye yenıden baslıcaksın anladıgım kadarıyla ıns. Hayırlı olur Ama en basında yapılması gereken ne varsa yaptır.olumsuzlugu yasamadan Allahım yardımcımız olsun.
Evet canım.yeniden başlıyacağım.tek yapılmayan test pıhtılaşma testleri.onada gerek görmedi ahmet bey.acaba yaptırsammı bilemedim.hepimiz için hayırlısı olsun

Medicalde varmı embrıyo genetık testı

şunu da söyleyim 5 gün oldu da ne oldu tamam biri pozitifi ama 1 de negatif oldu. burda bir arkadasim 1 tek yumurtası oldu ve 3 gün transferiyle suan hamile. bir yerde de nasip işi diyorum. doktorlar da bir vesile. mevlam nasip ettiyse olucak. ve ins hepimize nasip eder bu yolda kimseyi bekletme mevlam

Evet canım.yeniden başlıyacağım.tek yapılmayan test pıhtılaşma testleri.onada gerek görmedi ahmet bey.acaba yaptırsammı bilemedim.hepimiz için hayırlısı olsun

Ilk olumsuz denemeden sonra bana yapıldı genetık tahlıl gentanda yaptırdım. Sadece c proteın actıvıtesı yuksek cıktı oda pıhtılasmayla alakalıymıs.transferden snra ıgneye baslıcaz demıstı.trans yapıldıktan sonra sadece coraspırın verdı ben bunuda anlamıyorum ılk ıgne dedı sonra sadece aspırın verdı kı ısrarla 3-4 kezsordum ıkısıde aynı ısı goruyor dedı

Bana sadece karyotip incelemesi yapıldı.en iyisi bende pıhtılaşma testlerini yaptırayım.

Eğer medikalde devam etmiyeceksen.onlara bunu sormak zorunda değilsin.yeni merkezin kendi taşıma tüpleriyle embriyoları almanıza yardımcı olur.onlarda vermek zorunda.zorluk çıkarmazlar.ama izmir bu konuda çok yetersiz.keşke ahmet bey irenbeden hiç gelmeseymiş.sanki orası daha profosyonel gibi geliyor.onlarla bi ön görüşme yapabilirim bende

Smyrnada cok profesyonelmıs ben alı baloğluyla dewam edersem ırenbede yapıcak kı embrıyolarını alırım demıstı en azından bı seferde ırenbede denerım hem 5. Gune kadar belkı gotururler embryoları son denememı orda yapmak ıstıyorum

Ben transfer olurken yanımda bir arkadaş vardı.o smyrna berbat demişti.hatta donmuş embriyosu vardı onuda irenbeden getirtmiş.ordanda çok memnun kalmadığını söylemişti.ben anlamadım gitti hangi merkez kime neye göre iyi.okuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkileniyorum

Ali baloğlu çok iyi bir doktor diye biliyorum.akrabaları aile dostumuz olur.muayne ücreti ve tüp bebek tedavi ücreti ne kadar biliyor musunuz

Ali baloğlu çok iyi bir doktor diye biliyorum.akrabaları aile dostumuz olur.muayne ücreti ve tüp bebek tedavi ücreti ne kadar biliyor musunuz

Bende oyle duydum ve ılk ona gıtmedgıme pısman oldum daha sonra muayneye gıttıgımde 300 muayne ucretı aldılar dondurulmusları alıp transfer ederse sanrırım 200o-2500 cıvarıydı cunku dolar olarak bı rakam soyledı medıcalde aynı parayı alıo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…