Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

millet hamile kalamiyorum diye ağlar ben tüp bebek merkezine karar veremiyorim diye ağlıyorum nereye gitmeye karar versem arastirinca bi sürü olumsuz yorum okuyorum. ilk defa izmir bana sanki küçük bir sehirmis gibi geliyor. şu istanbulda bursada antalyada olan merkezler neden izmirde yokki
Kazen beyden rica ettim izmir tüp bebek merkezleri ile ilgili de anket yapin lütfen diye. sizlerde dile getirin bunu. neresi daha cok tercih ediliyor görmüş oluruz.

hastaneye karar vermek çok zor gerçekten ama bence on görüşmeye git hepsiyle aklına hangi doktor yaratsa orda veda dersin. her hastane ve doktor hakkında iyi de yorum var kotu de. oyuzden bu kararı görüşmeyle birlikte kendin ver canim. hakkında hayırlı olacak olan yere karar verirsin ins

Merhaba canım bebeğin hayırlı ugurlu olsun. Ben rahimde sıvı birikimi araştırırken senin yazdıklarınına denk geldim tüp bebek tedavi aşamasındayim p.tesi günü opu olacak bugün doktorum rahimde sıvı birikimi var önümüzdeki ay yapalım transferi dedi içime kurt düştü Bu 2. Tüp denemem yine hüsran olmasın korkuyorum bu sıvı birikimi kötü birseymi??

Merhaba canım aynen oyle. Bana devletteki cok guvendigim bir doktorum smryna dan kesinlikle uzak dur demisti. Medikale gectim olmadi. Cok araştırdım. Suan kent hastanesinde dilek hanima basladim. Embriyolog tunc bey cok deneyimliymis. Dilej hanim da oyle. Samimiyetleri kararimda cok etkili oldu. Ön gorusme yapabilirsin.

tavsiyen icin sagol cnm. kent sgk anlasmali dimi? tüp bebek raporu cikariyorlar mi?
medicalparkta kime gittin memnun olmadigin neler oldu?

tavsiyen icin sagol cnm. kent sgk anlasmali dimi? tüp bebek raporu cikariyorlar mi?
medicalparkta kime gittin memnun olmadigin neler oldu?
Kentte malesef rapor tok canım. Daha once çıkmış raporlarda nasul islem var bilmiyorum. Medikale 2015te gittim tek ahmet hoca vardı. Suleyman hoca tek basina bakmiyordu. Şimdi ayrılmışlar hasta bakimi olqrak. Benim olmayacak sebeplerden iki negatif almama neden oldular. Rahin duvarim yeterli kalınlıkta degilken transfer yapıldı. Fiyatları cok hızlı degisiyor bir de. Her gittigimde farkli odeme yaptim. Değiştirmek istedim. Simdi dilek hanimdan cok umutluyum.

bende tinaztepede denedim 2 kere ikiside kimyasal oldu. doktor ve ekibi cok iyiler para göz değiller ama benim hamile kalmam biraz daha zor görünüyor o yuzden daha profesyonel bi yer ariyorum

bende tinaztepede denedim 2 kere ikiside kimyasal oldu. doktor ve ekibi cok iyiler para göz değiller ama benim hamile kalmam biraz daha zor görünüyor o yuzden daha profesyonel bi yer ariyorum
Anladim canım. Kentin bakış açısı biraz ciftlere ozel ilaç tedavisi başlıyor. Mesela medikal daha once herkese ayni sekilde ilac veriyordu. Esimde de sorun olduğu halde hic bir merkez esime ilac vermemisti. Kent esime de ilac basladi. İsimi sansa birakamam dedi doktor. Guvenimiizi kazandı aslında.

B Baltanem merhba canm gruptki embryo tasımak isteyen diger kişi benim medicalin adını bile duymak istemiyorum acıkcası böylesine hastayı boşweren bir merkez ve doktor görmedm lütfen orada tedawi görenler etkilenmesin bu durum belki görecelidir bilmiyorum ama bence ciddi anlamda sıkıntılı bir merkez ben irenbeyle embryo taşıma durumumu görüştüm tamamen ücretsiz ve ebryonun zarar görmeyecegi bir işlem oldugunu söylediler bekleme aşamasndayım bu ay başlıcam tekrar inşallah 11 tane saglklı emryom var orada bırakıp sıfırdn bşlayamam

umarım irenbede istediğiniz ilgi ve başarıyı bulursunuz.zaten embriyolarınızda hazır irenbe sadece transfer yapacak.bende çok kararsızım benim embriyomda yok.herşey sil baştan olacak.ilk tedavim ahmet beyde olmuştu

canim nasılsın? beta sifirlandimi artık. iyisin demi. hakkında hayırlı olur ins yeni merkezin. arada yaz canim tedavi sürecini. ins güzel haberlerle gelirsin

canim nasılsın? beta sifirlandimi artık. iyisin demi. hakkında hayırlı olur ins yeni merkezin. arada yaz canim tedavi sürecini. ins güzel haberlerle gelirsin
Sıfırlandı canm cok şükr ama bir süre dinlenmek istedim histrskpi ve karyotp test yapılıcak bu ay onları yaptralım diyoruz bdahaki ay transfer olur insallah sen neler yaptın başladn mı tekrar tedaviye mediclde mi dewm edicksin

dinlen canim üst üstte oldu mu insan dahada zorlanıyor. testlerde cok onemli hepsini yaptir kromozon ve pihtilasma testlerini de unutma. yeni doktorun kim? ben nisan mayıs gibi düşünüyorum benimde dinlenmeye ihtiyacim var. medicakde devam edicem hakkında hayirlisu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…