- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.201
Bana karyotip ve histeroskopi transfer öncesi yapılmıştı.ve hiçbir belirti yaşamama rağmen patoloji sonucum da kronik endometrit çıktı.dört kutu antibiyotik içtim.ahmet bey artık geçti sayıyoruz dedi.negatif sonuç alınca tekrar 2 kutu daha antibiyotik içmemi söyledi.umarım sizin sonuçlar temiz çıkarSıfırlandı canm cok şükr ama bir süre dinlenmek istedim histrskpi ve karyotp test yapılıcak bu ay onları yaptralım diyoruz bdahaki ay transfer olur insallah sen neler yaptın başladn mı tekrar tedaviye mediclde mi dewm edicksin
canim bu karyotip test dediğiniz kromozon analizi değilmi? yoksa başka bu şeyden mi bahsediyorsunuz?Bana karyotip ve histeroskopi transfer öncesi yapılmıştı.ve hiçbir belirti yaşamama rağmen patoloji sonucum da kronik endometrit çıktı.dört kutu antibiyotik içtim.ahmet bey artık geçti sayıyoruz dedi.negatif sonuç alınca tekrar 2 kutu daha antibiyotik içmemi söyledi.umarım sizin sonuçlar temiz çıkar
Kromozon analizi canım başka bişey değil.canim bu karyotip test dediğiniz kromozon analizi değilmi? yoksa başka bu şeyden mi bahsediyorsunuz?
adı değişik gelince başka tahlil falan mi diye sorayım dedim tamam tatlim sagol. sen ne yaptin karar verebildi mi?Kromozon analizi canım başka bişey değil.
Ben çok kararsızım.ege hanıma gideyim dedim.olumlu olumsuz yorum çok.israel beye gideyim dedim oda aynı.ahmet beye devam edeyim diyorum onunlada ilgili aynı şeyler yazıyor.aslında ben ahmet beyden öte merkezin laboratuvarından şüpheliyim.sanırım ahmet beyle devam edeceğim.martta kontrole gel nisanda başlayalım demişti.ama fiyatı konuşmak hiç aklıma gelmemişti.ilk tedavide 5000 tl ödemiştim.şimdi ıcsı değil pıcsı yapılacak ama ücret ne olacak ikinci olduğu için indirim yapıyor mu merkez onu öğrenmem gerekiyoradı değişik gelince başka tahlil falan mi diye sorayım dedim tamam tatlim sagol. sen ne yaptin karar verebildi mi?
her doktirun iyi de kötü de yorumları var. birine iyi gelen ötekine gelmiyor. karar vermek gerçekten çok zor. ins hakkında hayırlı olacak kararı verirsin. fiyat konusunu da görüşmeden bilemezsin gittiginde detaylı gorussun. suan vitamin olarak bisey kullaniyormusunBen çok kararsızım.ege hanıma gideyim dedim.olumlu olumsuz yorum çok.israel beye gideyim dedim oda aynı.ahmet beye devam edeyim diyorum onunlada ilgili aynı şeyler yazıyor.aslında ben ahmet beyden öte merkezin laboratuvarından şüpheliyim.sanırım ahmet beyle devam edeceğim.martta kontrole gel nisanda başlayalım demişti.ama fiyatı konuşmak hiç aklıma gelmemişti.ilk tedavide 5000 tl ödemiştim.şimdi ıcsı değil pıcsı yapılacak ama ücret ne olacak ikinci olduğu için indirim yapıyor mu merkez onu öğrenmem gerekiyor
Doğru söylüyorsun canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.inofolic combi,imom ve newlife qenzim h kullanıyorum canımher doktirun iyi de kötü de yorumları var. birine iyi gelen ötekine gelmiyor. karar vermek gerçekten çok zor. ins hakkında hayırlı olacak kararı verirsin. fiyat konusunu da görüşmeden bilemezsin gittiginde detaylı gorussun. suan vitamin olarak bisey kullaniyormusun
bende ikisinde kullaniyorum ve perevit diye bi vitamin daha alıyorum. suan dada kullanıyorsun değilmi? bende kullaniyorum da ondan sordumDoğru söylüyorsun canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.inofolic combi,imom ve newlife qenzim h kullanıyorum canım
hayırlı olsun arkadadim. ins 2 bebiste bir omur seninle olur. ilk denenen mi?Arkadaşlar bende Ahmet hocanın hastasıyım. 0.64 amh zaten bir kaç doktor sadece 7-8 yumurta toplanabilir demişti. 8 yumurta toplandı, 4 ü olgun çıktı bunlarında 2 si döllenmiş. Allah onları bize bapışlar inş. Her şey yolunda giderse yarın transfer yapılacak.
Geçen sene mart ayından beri kullanıyorum canım.sadece bir aydır newlife kullanıyorum daha önce kulkannamıştımbende ikisinde kullaniyorum ve perevit diye bi vitamin daha alıyorum. suan dada kullanıyorsun değilmi? bende kullaniyorum da ondan sordum
bende geçen sene nisan ayinda ilk defa gittiğimde vermişti ogun buğun hala devam ediyorumGeçen sene mart ayından beri kullanıyorum canım.sadece bir aydır newlife kullanıyorum daha önce kulkannamıştım
hayırlı olsun arkadadim. ins 2 bebiste bir omur seninle olur. ilk denenen mi?
anladim canim hakkında hayırlısı olsun ins bize güzel haberler verirsin. bu ara bu topikte güzel haberlere çoook ihtiyacımız var2. denemem aslında 1.sinde 9 gün iğne kullandım 9.gün tedaviyi durdurduk yumurtalar gelişmediği için. Daha doğrusu yumurtanın biri önden geliştiği için arkadan gelenler gelişememiş sekronize olması gerekiyomuş. O yüzden sonlandırmıştık. Bu sefer Allah'a şükür 8 tane gelişti ama 2 tanesi döllendi. Allah razı olsun hepimizin şansı bahtı bol olsun Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş.
ben kadere çok inanıyorum eğer vakti saati geldiyse mevlam nasip edecekse oluyo doktor larda bir vesile sonuçta ben burda tek yumurtası olupta hamile kalanida gördüm. çok pozitif te var aslında ama bu ara üst uste negatifler gelince öyle olduğunu düşünüyorum. sen kalbini ferah tut ve bol bol dua et ins mevlam kabul ederEvet bende okudukça daha çok üzülüyorum o yüzden çok bakmamaya çalışıyorum hep olumsuzluklar. İnşallah sendende güzel haber bekliyoruz. Beklemedesin biliyorum. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı bebişler nasip etsin.
ben kadere çok inanıyorum eğer vakti saati geldiyse mevlam nasip edecekse oluyo doktor larda bir vesile sonuçta ben burda tek yumurtası olupta hamile kalanida gördüm. çok pozitif te var aslında ama bu ara üst uste negatifler gelince öyle olduğunu düşünüyorum. sen kalbini ferah tut ve bol bol dua et ins mevlam kabul eder
ooo maşallah çok sevindim 2 side konulacak ozaman. bugün 3 gun muydu. allah yardimcin olsun 2 bebeğin de bir omur seninle olur ins. dualarim seninleAllah razı olsun, yoldayız bakalım gidiyoruz transfere. 2 embiriyomdan biri 1. Biri 2.kaliteydi bugün her ikisininde 1. Kalite olduğunu söylediler.şükürler olsun. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum.
ooo maşallah çok sevindim 2 side konulacak ozaman. bugün 3 gun muydu. allah yardimcin olsun 2 bebeğin de bir omur seninle olur ins. dualarim seninle
Hayırlı olsun canım dinlenmeye bak. Uzanma.yerinden aniden kalkma sakın, affina sığınarak soyluyorum buyuk tuvaletin icin sakın ikinma, sıvı gida kayisi suyu almaya ozen goster. Canin sıkılmasın diye de bol bol kuruyemis yersin hem de vitamin olur. Sakinligini koru herzaman. Birde atese dikkat. İlk transferimde atesim cok yükselmişti ilaclardan. Allah kucagina aldirsin inşallah.Dağ
Sağol cnm evet ikisinde konuldu öle mi oluyo genelde. Ben aslında bitane mantıklı olur diye düşünüyordum ama hoca 2 tane koyma taraftarıydı ikizde ister misin deyince tmm dedim ☺ Allah bize bağışlasın inşallah. Nelere dikkat etmeliyim çok önemli şeyler var mı bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?