Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

canim hayırlı olsun. nelere dikkat etmen gerektiğini arkadasim cok guzel anlatmış hepsini uygulamaya calis ve en onemlisi de moralin seni ne mutlu ediyisa onu yap mesela ben eski türk filimlerine özellikle sabana bakıyordum gülelim diye. bunlara özen goster ins mevlam nasip eder arkadasim

Çok tşk ederim ikinize de, inşallah Allah hepimizi yavrusuna kavuşturur. Sağlıkla, hayırlısıyla.

Çok tşk ederim Allah razı olsun, hepimize nasip etsin Allah. Dikkat edicem.

Herkese mrb uzun zamandır gırıp yazılanları okumuylrufm kafamdan atmak ıstedım bır sure kendıme ıyı gelıcek seyler yapmaya calısıorum tabı bı yandanda kafam tekrar deneme olasılıgımda.bende kent hastanesıyle gorustum embryoları tasıyabılecegımı ve transferı kabul ettıler umarım boylesı daha hayırlı olur 3. Denememı medical parka yapmak ıstemıorum tedavısıne orada dewam eden arkdaslar ıcınde umarım bız ıstısnayızdır ve bebıslerınıze kavusursunuz dıye dua edıyorum.3.deneme ıcın dogru xamanı beklıyorum Tweeetyy sen tasıma ıslemını nezamn yapıcaksın banada haber verırsen cok sewınırım

Nasıl geçer 12 gün bilmiyorum 27 si test günüm. Sürekli kabuslar görüyorum yumurtalar toplandığından beri sanki kaygılı bi anne oldum bile önce hastanedeki embriyolarımı görüyordum rüyamda sürekli şimdi içimdeki embriyolarımı, sürekli sıçrayarak uyanıyorum.
Sen tedavinin hangi aşamasındasın? Allah hepimize nasip etsin hayali bile çok güzel, Allah hepimizi sağlıklı bebişlerle mükafatlandırsın inşallah

transferden sonraki bekkeme süreci en zor zaman gerçekten. tuttu mu tutmadimi belirsizlik çok zor. onaylanacak birşeyler bul. örgü, film, kitap neyden mutlu oluyor san. geçecek 12 gün ve ins güzel haberler verirsin bize de umut olacaksın.
kime sordun tatlim tedavinin durumunu?

Bende kent hastanesindeyim canim. İgnelerime basladik. Haftaya toplama sonra transfer insallah. Senin icind hayırlı olur insallah.

Canim bu stres ve korku seni perişan eder ve bebegini de etkiler. Hatta buralardan da uzak dur bence. Telefon bilgisayar olumsuz dusundurmesin. Film kitap dizi izle. Ben surekli Dua edip tespih cektim acikcasi ve bu beni cok rahatlatmıştı. Sevdigin bir diziye başla. Surekli yatmak hem yorucu hem sıkıcı. Kucuk adımlarla arada dolaşıyodum ben. Allah yardımcın olsun.

Sagol canım hepımıze hyrlı olur ıns. Senden gusel haber beklıyorum bnm hazıranı bulur cunku bna moral olur rabbım ıns o gusel duyguyu sana burda yasatır
İnşallah canım burda hepimiz aliriz haberleri Ozelden yazıp sorabilirsin durumu. Burda konu konuyu açıyor çünkü. Merak ettiklerine cevap veririm seve seve.

Kızlar tşk ederim, gerçekten zor bir süreç Yarın e2 ve progesteron testlerim var, bunlar hangi aralıklarda olmalı biliyor musunuz?

Evet canım taze transferdi benim. Ne şanslısın dondorulmuşların var. Allah sana bağışlasın.
ahhh canim benim. ben pko olduğum için hiç taze embiyo transferi olamadim. çünkü yumurtalar aşırı uyarılıyor ve ohss oluyorum çok zor zamanlardan geçiyorum yani. oyuzden mecbur dondurulmus transferim oluyo.

ahhh canim benim. ben pko olduğum için hiç taze embiyo transferi olamadim. çünkü yumurtalar aşırı uyarılıyor ve ohss oluyorum çok zor zamanlardan geçiyorum yani. oyuzden mecbur dondurulmus transferim oluyo.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Şimdi test yaptırdım e2 1022, progesteron 60 çıkmış. İyi mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…