Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Hayır maalesef. İşte en çok stres sebebi de o. 2 embriyo oluştu ikisi de transfer edildi. Allah bize bağışlasın inş. Aksi takdirde tekrar tedavi.. Göze aldık tabi rabbim ne zaman nasip ederse uğraşıcaz ama ilk tedavi yumurtalar gelişmediği için durdurulmuştu yine aynısı olursa diye korkuyorum.
Bir de Ahmet hoca transfer den önce çiftle konuşup embriyo hakkında bilgi verip transfer edilecek sayıya o şekilde karar vermesi gerekmez mi? Biz 1 tane diye düşünüyorduk, işlemden çıkınca eşim 2 olduğunu öğrendi mesela bu uygulama ilginç geldi bana size de böyle mi oldu?

allah karnindakikere can versin başka tedaviyede gerek kalmaz ins. ben medicalle ilk gittiğimde 2 embiyo hatta 3 de olabilir demiştim çünkü 3 tedaviye badkiyacaktik şansı artırsın diye istedim oda 2 embiyo konulur fakat fazlası olmaz demişti. sende 2 embiyo çıktı diye mi 2 sinide koydular ki. yada dondurulak durumda olmayabilir. tabi hersekil dede size bilgi vermesi gerekirdi. sen neden tek istiyodun. 2 şansı artiyor

Banada iki koymuştu ahmet bey.öncesinde söylemişti

Benim de ikinci transferimde tek konulacak diye biliyordum. İcerde transfer icin masaya yattiktan sonra iki embriyimuz hazır dedi. İki mi tek degilmiydi dedim istemiyorsan diğerini dondururuz yine ama bozulma yasar dediler. Bende peki ikisi olaun dedim. O stresli anda son dakika bu karari verdim. Muhtemelen iki kaliteli embriyoyu ayni tupte dondurdular bu yüzden de ikisini de vermek Zorunda kaldilar. Onceden sorsalardi o transferim negatif aonuclandi. Belki de diger kaliteli olani ucuncu icin kullanirdim.

Ya Ahmet Hocayı seviyorum aslında güveniyorum da senkronize çalışıyor merkez bu anlamda da beğendik biz ama en önemli karar da biraz konu dışı kalıyoruz. Biz mesela kaç hücreli olduğunu fln bilmiyorum embriyoların ikiside iyi kalite dendi sadece. Hayırlısı artık, En iyisini doktor bilir diyelim, içimi temiz tutalım.

Çok ilginç transfer odasında bana hücreleride söyledi.hatta transfer sonrası bilgi kağıdı verdiler oradada kaç hücreli ve kaç adet olduğu yazıyordu embriyoların.bence bu bilgilerin anne adayına verilmesi gerekir.hatta bazı merkezler embriyoların renkli resmini veriyolar

Sende Medicalpark İzmir desin değil mi? İstesek verebilirler mi acaba bize de? Bize bundan bahseden hiç olmadı.

Sende Medicalpark İzmir desin değil mi? İstesek verebilirler mi acaba bize de? Bize bundan bahseden hiç olmadı.
Ben ilk denememi ahmet beyde yaptım.şimdi aradayım.nisanda tekrar başlayacağız.embriyoskop kullanan merkezler foto veriyor sanırım.forumda foto paylaşanları görmüştüm

Gözün aydın, çok sevindim ☺ Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Ay ay gerçekten ihtiyacımız varmış pozitif haberlere darısı başımıza inşallah

Gözün aydın, çok sevindim ☺ Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Ay ay gerçekten ihtiyacımız varmış pozitif haberlere darısı başımıza inşallah

Sağol canim allah razi olsun darısı sizlere inşallah..gruplardan okurdun hep hamile haberlerini derdim o mucize birgün beni de bulurmu hic yılmamıştım ama hayel gibi geliyordu bir gün geldi oldu sizde hep inanın lütfen ve ben inaniyorum bu yolda mücadele eden herkes birgün mutlu olucak ...dualarim sizlerle ve tüm istiyen herkesle...

İnşllh canım, inşallah İlk denemen değildi değil mi? Doktorun kimdi? Biraz anlatır mısın? ☺

tebrik ederim cok guzel bir duygu demi. allah bizlere de nasip eder ins. sana da sağlıkla kucağına almayı. peki 15 sene demişsin neler yapıldı bu sürede kaçıncı denemede oldu arkadasim. anlat ta bizlere de umut ol.

Arkadaşlar biraz agrilarim var o yüzden giremedim kusura bakmayin...ben 15 senelik evliyim 6 asilama ve 4 tüp bebek yapildi sonucunda olumlu oldu doktorumda süleyman hocaydi...biz sebesizdik hicbirsey bulunamadi yillarca hep blast oluyordu embriyolarim ama olmadimi olmuyor...3 tedavi de iki toplama yapildi ilkinde 1 embriyo oluştu ikincide tüm yumurtalar bos cikti...bir ay dinlendikten sonra sifirdan yeni tedaviye basladim doktorumun verdiği impryl hapin mükemmel olduğunu duymuştum ona basladim ..birde kendime arisutu bal polen yaptirdim orijinalini bulup birde çörek otu baltarcin karisimi yaptim onu kullandim ben bunlarin mucuzesine inaniyorum bu ay 6 yumurta toplandi ve 5 dollendi daha sonra 3 blast kaldi ..gecen aydan da bir tane var di toplam dört olmuştu iki transfer edildi 2 donduruldu ..transferden sonra çok faydasi oldugunu duyduğum için her gün bir bardak taze havuç suyu içtim ve kefir mayalayip içtim..bu sefer oldu inşallah allahim sizlere de nasip eder 15 yil sonra yüzüm güldü inşallah kucagimada alirim dualarim tüm istiyen arkadaslarim için...

bende 12 senelik evliyim 3 tup bebek te ilk defa suleyman beyle hamile kaldım. benim devam etmedi ama cok guzel bir duyguydu tarifsiz. ben pko oldugum icin cok yumutyam oluyo ve cogu blast oluyo ama toplam 4 tuo bebekte 3 cu negatuf safece 1 pozitifti. sende 15 senelik deyince sormak istedim. çok cok tesekkur ederim bilgi verdiğin için allah kucağına almayı nasip etsin .

Medikal de ahmet beyle ikinci deneme yapan arkadaşlar fiyatta bir indirim uyguluyor mu.biz ikinci için hiç fiyatı konuşmadıkta merakettim

Zamnına tam anlamıyla krar weremdim daha kent hastansnde transfer ve dondrma ücreti ne kadarmış görüştünüz mü sorun olmazsa fiyat bilgsını paylaşrmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…