- 22 Kasım 2016
- 378
- 318
- 33
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.261
Merhaba ben medikalden ayrıldım canım. Yeni ucretler nasıl gercekten bilmiyorum. Ama devam ederken ikinci ile ayni ucretti.Canım 3. Transfer olacak yazmışsın ya. Tüp bebek yaklaşık 7000 TL 3. Transfer olunca yine bi daha 7000 mi veriliyor her transferde
Medikal indirim yapmiyor canım. Fiyat neyse o onlar için. Maalesef.Medikal de ahmet beyle ikinci deneme yapan arkadaşlar fiyatta bir indirim uyguluyor mu.biz ikinci için hiç fiyatı konuşmadıkta merakettim
Yaa üzüldüm şimdi biraz indirim yapsaydı iyi olurdu.ilk tedavide benden 5000 almıştı ahmet bey.bari artmamış olsa fiyatMedikal indirim yapmiyor canım. Fiyat neyse o onlar için. Maalesef.
Bence erken değil.umarım hamilesindir canımArkadaşlar bugün 8. Günüm doldu. Akşam adet sancısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah test yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm. Sevinmeli miyim sizce çok mu erken?
aaa hadi ins güzel haberlere ihtiyacımız varArkadaşlar bugün 8. Günüm doldu. Akşam adet sancısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah test yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm. Sevinmeli miyim sizce çok mu erken?
Bence erken değil.umarım hamilesindir canım
aaa hadi ins güzel haberlere ihtiyacımız var
Bu arada sizdeki tek problem amh düşüklüğümüydü eşinixin tüm değerleri normalmiydiİnşallah kızlar, hepimizin güzel haberleri tez ve hayırlı zamanlarda gelsin inşallah
kan tahlilini nezaman vereceksin?İnşallah kızlar, hepimizin güzel haberleri tez ve hayırlı zamanlarda gelsin inşallah
Medikal de ahmet beyle ikinci deneme yapan arkadaşlar fiyatta bir indirim uyguluyor mu.biz ikinci için hiç fiyatı konuşmadıkta merakettim
Dondurulmuşum yok sıfırdan olacak.bide 2017 fiyatları arttmıştır.indirim yapmamaları üzücüDondurulmus embriyon yoksa sifirdan basliyorsan indirim yapmiyorlar.
Ben pgtli tup bebek yaptirdim canim 20.000 tl ye yakin para gitti cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan degerim 113 cikti.Dondurulmuşum yok sıfırdan olacak.bide 2017 fiyatları arttmıştır.indirim yapmamaları üzücü
Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.Ben pgtli tup bebek yaptirdim canim 20.000 tl ye yakin para gitti cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan degerim 113 cikti.
Zamnına tam anlamıyla krar weremdim daha kent hastansnde transfer ve dondrma ücreti ne kadarmış görüştünüz mü sorun olmazsa fiyat bilgsını paylaşrmısın
Uzulerek soyluyorum canım bana bu yil Ahmet hoca icin 350tl muayene +6500 gibi transfer dediler. Süleyman hoca sanirim5000 gibu bi rakam alıyordu. Ahmet hoca cok iyi ama cok da yoğun bu yuzden ilgisiz kalıyor bence. Sıfırdan başlıyorsan basja merkezlere de göz at derim. Ayni ücreti vererek daha iyi ilgi gordugum yerler oldu. İ yüzden baska merkeze geçtim. Hayırlısı canım.Yaa üzüldüm şimdi biraz indirim yapsaydı iyi olurdu.ilk tedavide benden 5000 almıştı ahmet bey.bari artmamış olsa fiyat
Medikalden cok daha iyi canım kent. Cok daha samimi ve daha cok yardımcı oluyorlar. Açıkçası ben medikake tahlildi muayeneydi derken daha cok para dokmustum. Suan kentte cok memnunum.ilgi yüz puanlık.Yok fıyat almadım sadece tadıma ıcın gorustum ben 2. Denemeden sonra psıkolojık olarak cok yıprandım o yuzden uzun sure dınlenmeye karar verdım ama gorusmeye erken gıdersem sana yazarım burdan medicalden farklı olacagını sanmıyorum
Bu arada sizdeki tek problem amh düşüklüğümüydü eşinixin tüm değerleri normalmiydi
kan tahlilini nezaman vereceksin?
Uzulerek soyluyorum canım bana bu yil Ahmet hoca icin 350tl muayene +6500 gibi transfer dediler. Süleyman hoca sanirim5000 gibu bi rakam alıyordu. Ahmet hoca cok iyi ama cok da yoğun bu yuzden ilgisiz kalıyor bence. Sıfırdan başlıyorsan basja merkezlere de göz at derim. Ayni ücreti vererek daha iyi ilgi gordugum yerler oldu. İ yüzden baska merkeze geçtim. Hayırlısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?