- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.281
Sıfırdan başlıyacağım canım.okuduğum yorumlardan iyi bir dr ve merkez algısı uyanmadı hiç.herkes birilerinden şikayetçi sanki hiçbiryer dörtdörtlük değil gibi geldiği için beni bilen bir doktorla yola çıkmak kolayıma kaçtı.ama ahmet beyle ilgili tespitlerine katılıyorum çok haklısınUzulerek soyluyorum canım bana bu yil Ahmet hoca icin 350tl muayene +6500 gibi transfer dediler. Süleyman hoca sanirim5000 gibu bi rakam alıyordu. Ahmet hoca cok iyi ama cok da yoğun bu yuzden ilgisiz kalıyor bence. Sıfırdan başlıyorsan basja merkezlere de göz at derim. Ayni ücreti vererek daha iyi ilgi gordugum yerler oldu. İ yüzden baska merkeze geçtim. Hayırlısı canım.
Sıfırdan başlıyacağım canım.okuduğum yorumlardan iyi bir dr ve merkez algısı uyanmadı hiç.herkes birilerinden şikayetçi sanki hiçbiryer dörtdörtlük değil gibi geldiği için beni bilen bir doktorla yola çıkmak kolayıma kaçtı.ama ahmet beyle ilgili tespitlerine katılıyorum çok haklısın
Bende ahmet beyin hastasıyım aşılamadada tüp bebektede benden muayne ücreti olarak hep 350 lira aldı.bende emekli sandığına bağlıyım hiç 80/90 almadı aşılamayı 1500 liraya tüpü 5000 liraya histeroskopiyide 1500 liraya yaptı.350 tl fakat SGK varsa onu 80-90 tl gibi bir şey ödüyorsun. 6500 diye bize de telde öle söylemişlerdi gittiğimizde hoca 5.500 dedi. Bi teknoloji kullandılar adını hatırlamıyorum sperm içindi sanırım bundan dolayı 6000 aldılar ama beraber transfer olduğum arkadaş 5500 ödedi Ahmet hocanın hastası o da mesela. Ben iki kez iğne tedavisi gördüm. 2 ay gittik geldik hastaneye Yumurta toplamaya kadar bu bahsettiğim 80/90 muayene ücreti dışında 1 kere de kan testine verdim tam hatırlamıyorum 50 gibi birşeydi sanırım. Onun dışında hastaneye kuruş masrafım olmadı.
Farklı teknoloji dediğiniz picsi mi acaba.ikincide ahmet bey bizede onu kullanacağım dedi.eğer oysa benden de 500 fazla alacaklar demek ki350 tl fakat SGK varsa onu 80-90 tl gibi bir şey ödüyorsun. 6500 diye bize de telde öle söylemişlerdi gittiğimizde hoca 5.500 dedi. Bi teknoloji kullandılar adını hatırlamıyorum sperm içindi sanırım bundan dolayı 6000 aldılar ama beraber transfer olduğum arkadaş 5500 ödedi Ahmet hocanın hastası o da mesela. Ben iki kez iğne tedavisi gördüm. 2 ay gittik geldik hastaneye Yumurta toplamaya kadar bu bahsettiğim 80/90 muayene ücreti dışında 1 kere de kan testine verdim tam hatırlamıyorum 50 gibi birşeydi sanırım. Onun dışında hastaneye kuruş masrafım olmadı.
Senin adina cok sevindim canım gercekten. Cunku hem şehir dışından geliyorsun hem de hepimiz gibi emek veriyosun. İki yıl tedavi gördüm su bahsettiklerinin tam tersiyle karşılaştım. Fiyatlarda da hep daha fazlasi cikti bize. Cok zor zamanlarim gecti orda ama daha oncede belirtmiştim üzülüyorum hem de cok. Pozitif sonuçların herkese umut olur insallah. Herkes gittigi merkzden memnun kalsin o kadar cok isterim ki. Maddi manevi bu is hic kolay degil.350 tl fakat SGK varsa onu 80-90 tl gibi bir şey ödüyorsun. 6500 diye bize de telde öle söylemişlerdi gittiğimizde hoca 5.500 dedi. Bi teknoloji kullandılar adını hatırlamıyorum sperm içindi sanırım bundan dolayı 6000 aldılar ama beraber transfer olduğum arkadaş 5500 ödedi Ahmet hocanın hastası o da mesela. Ben iki kez iğne tedavisi gördüm. 2 ay gittik geldik hastaneye Yumurta toplamaya kadar bu bahsettiğim 80/90 muayene ücreti dışında 1 kere de kan testine verdim tam hatırlamıyorum 50 gibi birşeydi sanırım. Onun dışında hastaneye kuruş masrafım olmadı.
HayırlısıSıfırdan başlıyacağım canım.okuduğum yorumlardan iyi bir dr ve merkez algısı uyanmadı hiç.herkes birilerinden şikayetçi sanki hiçbiryer dörtdörtlük değil gibi geldiği için beni bilen bir doktorla yola çıkmak kolayıma kaçtı.ama ahmet beyle ilgili tespitlerine katılıyorum çok haklısın
Hayırlısı olsun canim. Kararini verdiysen Olumlu olmaya çalış. Bu sana ve yumurtalarina pozitif yansıyacak. İnsallah bu defa güzel sonuclar alırsın.Sıfırdan başlıyacağım canım.okuduğum yorumlardan iyi bir dr ve merkez algısı uyanmadı hiç.herkes birilerinden şikayetçi sanki hiçbiryer dörtdörtlük değil gibi geldiği için beni bilen bir doktorla yola çıkmak kolayıma kaçtı.ama ahmet beyle ilgili tespitlerine katılıyorum çok haklısın
Umarım canım hepimiz için güzel neticeler olur inşallah.Hayırlısı
Hayırlısı olsun canim. Kararini verdiysen Olumlu olmaya çalış. Bu sana ve yumurtalarina pozitif yansıyacak. İnsallah bu defa güzel sonuclar alırsın.
Arkadaşlar bugün 8. Günüm doldu. Akşam adet sancısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah test yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm. Sevinmeli miyim sizce çok mu erken?
Ben pgtli tup bebek yaptirdim canim 20.000 tl ye yakin para gitti cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan degerim 113 cikti.
Medicalpark ın sayfasında olduğumuz için yazma gereği duyuyorum. Silik çizgiyi gördük diye değil negatif sonuç alsam da aynı şeyleri söylerim ki eşimle aramızda da konuştuk negatifte olsa Ahmet beyle devam diye. İstanbul'da liv hospital deniz Gökalp, memorialde Cem demirelle, irenbe de ümit hocayla görüştük bu sürece karar verirken. irenbe harici saydıklarıma 450 lira muayene ücreti verdik geçen yıl, yüzümüze bakmayıp saatlerce beklettiler. İrenbe ye ümit hocayı birebir tanıdığımız için gittik ondan da ilgi görmedik tek bir kelime duyamadık bildiklerimizin dışında ve sadece sperm örneği için 3 saat bekledik şehir dışından geldiğimiz için zaman önemli bizim için. Bence Ahmet hoca yaklaşımı en iyi hoca, ben sistemlerinde en ufak bir boşluk hissetmedim. Hocanın görüşmede söylediğini çıktığımızda bizimle ilgilenen hemşireden sekretere herkes biliyor ve organize ediyor. 20 dkdan fazla hiç beklemedim. Bir de doktorun güven vermesi önemli bu aradaki iletişimle ilgili. Ben o yoğunluğunun arasında şunu unuttu mu bunu gözden kaçırdı mı acaba diye hiç düşünmüyorum bana ve eşime güven veriyo Ahmet hoca.Tek eleştirdiğim transfer edilecek embriyoya masa da değil de eşlerin ikisine de daha önce bilgi verilmesi gerektiğiydi. Fiyat olarak ise bir sürü yer gezdik her yerde hemen hemen aynı 500 lira düşük yada fazla.
Uzun yazdım baya ama burda tedavi olan biri olarak benimde düşüncelerim bunlar. Medicalpark ı ilk defa araştıranlara özellikle buraya bir not düşmüş olayım.
Senin adina cok sevindim canım gercekten. Cunku hem şehir dışından geliyorsun hem de hepimiz gibi emek veriyosun. İki yıl tedavi gördüm su bahsettiklerinin tam tersiyle karşılaştım. Fiyatlarda da hep daha fazlasi cikti bize. Cok zor zamanlarim gecti orda ama daha oncede belirtmiştim üzülüyorum hem de cok. Pozitif sonuçların herkese umut olur insallah. Herkes gittigi merkzden memnun kalsin o kadar cok isterim ki. Maddi manevi bu is hic kolay degil.[/QUOTE
Bende ahmet beyin hastasıyım aşılamadada tüp bebektede benden muayne ücreti olarak hep 350 lira aldı.bende emekli sandığına bağlıyım hiç 80/90 almadı aşılamayı 1500 liraya tüpü 5000 liraya histeroskopiyide 1500 liraya yaptı.[/
Canım hayırlısı olsun benimde aynı şekilde adet şançim olmuştu ben 6. Gün test yaptım çift çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ordada çıktı inşallah güzel haberlerini alırız. ..
ahmet hocanın bir hastası vardı. simdi ler de pek girmiyor ama o indirim almıştı.Dondurulmuşum yok sıfırdan olacak.bide 2017 fiyatları arttmıştır.indirim yapmamaları üzücü
aa canim sen daha öncede pozitif almamismiydin. sorun oldu sanırım. allah karnindakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben pgtli tup bebek yaptirdim canim 20.000 tl ye yakin para gitti cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan degerim 113 cikti.
yarin guzel haberleri bekliyoruzHafta sonu geçmek bilmez diye cuma günü vereyim diye düşünüyorum. Pzt test günü tam sonuç için pzt de yaptırım. Kısmet bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamam.
Canım sen yaptın tedavin hangi aşamada.yarin guzel haberleri bekliyoruz
Yaa çok sevindim umarım banada birazcık bir indirim uygular.bir yıldır hastasıyım.2 aşılama bir tüp bir histeroskopi işlemi yaptırdım.indirim yapmalı diye düşünüyorumahmet hocanın bir hastası vardı. simdi ler de pek girmiyor ama o indirim almıştı.
bende suleyman beyin350 tl fakat SGK varsa onu 80-90 tl gibi bir şey ödüyorsun. 6500 diye bize de telde öle söylemişlerdi gittiğimizde hoca 5.500 dedi. Bi teknoloji kullandılar adını hatırlamıyorum sperm içindi sanırım bundan dolayı 6000 aldılar ama beraber transfer olduğum arkadaş 5500 ödedi Ahmet hocanın hastası o da mesela. Ben iki kez iğne tedavisi gördüm. 2 ay gittik geldik hastaneye Yumurta toplamaya kadar bu bahsettiğim 80/90 muayene ücreti dışında 1 kere de kan testine verdim tam hatırlamıyorum 50 gibi birşeydi sanırım. Onun dışında hastaneye kuruş masrafım olmadı.
haklısın canim.herzamam söylüyorum yine söyleyeyim. herkez her hastaneyi beğenecek diye birşey yok. mesala irenbenin sayfasında giriyorum bu ara okadar cok kotu yorumlar varki sanki suan kimse memnun değil ve giden yok gibi oysa en yakin arkadasim orda tedavi görüyor negatif almasına rağmen çok memnun ve orda tedavi görmeye devam ediyor. kent hastanesi de öyle memnun olan da var olmayan da. hangi hastanede veya doktor da olursak olalım amacımız aynı. allah hepimize sağlıkla kucagimiza alçak çocuklar nasip etsin.Medicalpark ın sayfasında olduğumuz için yazma gereği duyuyorum. Silik çizgiyi gördük diye değil negatif sonuç alsam da aynı şeyleri söylerim ki eşimle aramızda da konuştuk negatifte olsa Ahmet beyle devam diye. İstanbul'da liv hospital deniz Gökalp, memorialde Cem demirelle, irenbe de ümit hocayla görüştük bu sürece karar verirken. irenbe harici saydıklarıma 450 lira muayene ücreti verdik geçen yıl, yüzümüze bakmayıp saatlerce beklettiler. İrenbe ye ümit hocayı birebir tanıdığımız için gittik ondan da ilgi görmedik tek bir kelime duyamadık bildiklerimizin dışında ve sadece sperm örneği için 3 saat bekledik şehir dışından geldiğimiz için zaman önemli bizim için. Bence Ahmet hoca yaklaşımı en iyi hoca, ben sistemlerinde en ufak bir boşluk hissetmedim. Hocanın görüşmede söylediğini çıktığımızda bizimle ilgilenen hemşireden sekretere herkes biliyor ve organize ediyor. 20 dkdan fazla hiç beklemedim. Bir de doktorun güven vermesi önemli bu aradaki iletişimle ilgili. Ben o yoğunluğunun arasında şunu unuttu mu bunu gözden kaçırdı mı acaba diye hiç düşünmüyorum bana ve eşime güven veriyo Ahmet hoca.Tek eleştirdiğim transfer edilecek embriyoya masa da değil de eşlerin ikisine de daha önce bilgi verilmesi gerektiğiydi. Fiyat olarak ise bir sürü yer gezdik her yerde hemen hemen aynı 500 lira düşük yada fazla.
Uzun yazdım baya ama burda tedavi olan biri olarak benimde düşüncelerim bunlar. Medicalpark ı ilk defa araştıranlara özellikle buraya bir not düşmüş olayım.
ben bekledeyim canim. yaza doğru kendimi hazır hissettiğinde dondurulmuslarla devam edeceğiz. sen nasılsın bebisiniz nasilCanım sen yaptın tedavin hangi aşamada.
belki arada giriyordu bi etiketleyim belki yazar.Yaa çok sevindim umarım banada birazcık bir indirim uygular.bir yıldır hastasıyım.2 aşılama bir tüp bir histeroskopi işlemi yaptırdım.indirim yapmalı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?