Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Sıfırdan başlıyacağım canım.okuduğum yorumlardan iyi bir dr ve merkez algısı uyanmadı hiç.herkes birilerinden şikayetçi sanki hiçbiryer dörtdörtlük değil gibi geldiği için beni bilen bir doktorla yola çıkmak kolayıma kaçtı.ama ahmet beyle ilgili tespitlerine katılıyorum çok haklısın

Bende ahmet beyin hastasıyım aşılamadada tüp bebektede benden muayne ücreti olarak hep 350 lira aldı.bende emekli sandığına bağlıyım hiç 80/90 almadı aşılamayı 1500 liraya tüpü 5000 liraya histeroskopiyide 1500 liraya yaptı.

Farklı teknoloji dediğiniz picsi mi acaba.ikincide ahmet bey bizede onu kullanacağım dedi.eğer oysa benden de 500 fazla alacaklar demek ki

Senin adina cok sevindim canım gercekten. Cunku hem şehir dışından geliyorsun hem de hepimiz gibi emek veriyosun. İki yıl tedavi gördüm su bahsettiklerinin tam tersiyle karşılaştım. Fiyatlarda da hep daha fazlasi cikti bize. Cok zor zamanlarim gecti orda ama daha oncede belirtmiştim üzülüyorum hem de cok. Pozitif sonuçların herkese umut olur insallah. Herkes gittigi merkzden memnun kalsin o kadar cok isterim ki. Maddi manevi bu is hic kolay degil.

Hayırlısı
Hayırlısı olsun canim. Kararini verdiysen Olumlu olmaya çalış. Bu sana ve yumurtalarina pozitif yansıyacak. İnsallah bu defa güzel sonuclar alırsın.

Arkadaşlar bugün 8. Günüm doldu. Akşam adet sancısı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah test yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm. Sevinmeli miyim sizce çok mu erken?

Canım hayırlısı olsun benimde aynı şekilde adet şançim olmuştu ben 6. Gün test yaptım çift çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ordada çıktı inşallah güzel haberlerini alırız. ..

Dediklerime aynen katılıyorum. Ahmet bey çok babacan biridir ve işini çok iyi yapan bir doktordur. ilk tüp bebek denememde hamile kaldım fakat kesede gelişme olmadı. 2. tedaviye başladığımızda gen testi yaptırdı eşimde translokasyon sorunu çıktı ve tedaviyi hemen değiştirdi pgt'li tüp bebek denemesine karar verildi. forumlarda okuyorum bazı arkadaşlarımız 4-5 defa tüp bebek yaptırıyor birsürü masraf yapılıyor sonunda sorun olduğunu söylüyorlar. bana göre Ahmet hoca işinde çok iyi bir doktor. tedavimiz boyuncada gerek telefonda gerek hastanede çok yardımcı oldu. kendisine teşekkür ederim. Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alcaz.

Doğrudur, ben Ahmet hocayla ilgili olan olumsuz yorumlar yanlış diye bişi demiyorum. Madem Medicalparkın forumundayız olumsuz olanlar da hala burda yazıyorlar, bende daha yeni bu süreci burda yaşayan biri olarak başımdan geçenleri ve fikirlerimi ilettim. Mesela irenbe nin sayfasına girip şöle kötü böle kötü yazmıyorum. Ama kendi tedavimle ilgili fikirlerimi iletiyorum. Ben de başlamadan 7-8 ay doktor araştırması yaptım İstanbul'un en iyi hastanelerine gittim Ahmet hocanın güvenini hiç biri vermedi.

Zaten normal insanlar olsak tüp bebek yaptırmayız. Hepimizin fizyolojik bir sürü problemi var genelde de hep karı-koca iki taraflı. Sperm de yoksa yumurtalıkta var onda problem yoksa rahimde var o geçiyo tüplerde oluyo tutunucak mı tutunmayacak mı? Tutundu kimyasal mın dış gebelik mi? Bu çok zor bir süreç ama en önemlisi kısmet Allah ol derse olucak hepimiz bunu biliyoruz bu da bizim sınavımız Dua ederkende hep öle ediyorum. Rabbim, Sen sınavını başarıyla geçirmiş annelerden babalardan eyle bizi diyorum Allahım hepimize nasip etsin, seçtiğimiz doktorlarımız da bu bebişlerimize vesile olsunlar inşallah.

Canım hayırlısı olsun benimde aynı şekilde adet şançim olmuştu ben 6. Gün test yaptım çift çizgi çıkmıştı hemen kan verdim ordada çıktı inşallah güzel haberlerini alırız. ..

Tşk ederim. Senin ne zaman oldu, yakın mı zamanlarımız ? Hayırlı olsun çok sevindim senin adına da. aslında tam günüm pzt test için ama hafta sonu geçmek bilmez bu belirsizlikle o yüzden yarın yaptırıcam test inşallah. Peki sana tek mi çift mi embriyo verildi. Kan değerine göre tek mi çift mi o da anlaşılıyor sanırım, çıkar mı benimde onu merak ediyorum?

bende suleyman beyin
haklısın canim.herzamam söylüyorum yine söyleyeyim. herkez her hastaneyi beğenecek diye birşey yok. mesala irenbenin sayfasında giriyorum bu ara okadar cok kotu yorumlar varki sanki suan kimse memnun değil ve giden yok gibi oysa en yakin arkadasim orda tedavi görüyor negatif almasına rağmen çok memnun ve orda tedavi görmeye devam ediyor. kent hastanesi de öyle memnun olan da var olmayan da. hangi hastanede veya doktor da olursak olalım amacımız aynı. allah hepimize sağlıkla kucagimiza alçak çocuklar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…