Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Sonuna kadar katiliyorum 4.denemem olacak ahmet hocada 12 yillik evligim toplamda 5.denemem sonsuz guveniyorum maddi acidanda hep indirim yapildi bize

sen naptin canim basladin mi?
Basladim cnm 4.günüm bugun ignelerde.foruma giresim gelmiyodu valla yorumlardan duramadim bi bakayim dedim yinede.sunu anlamiyorum evet tabiyki herkes fikrini paylasak ama biraz daha dikkatli olarak tedavi asamasindayiz zaten gergin stresliyiz moral bozuluyo ister istemez ki bunu ben soluyorum az bucuj hatirliyosundur yaşadıklarımı 5.denemem olucak bu ahmet hocada 4. Ki hala burda tedavideyim.cok dr gordum ben ahmet hoca kadar ilgili kibar babacan bi dr gormedim herkesin arti ve eksileri var tabiyki bu isler nasip kismet dr vesile olucaksa her turlu olucak yani otesiyok ben bunu bilir bunu soylerim neyse sen nasilsin nisandami baslicaksin

aa canim sen daha öncede pozitif almamismiydin. sorun oldu sanırım. allah karnindakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Evet canim 1 tedavidede gebe kaldim ama keselerde gelisme olmadi kurtaj oldum. Ahmet hoca esim ve bana gemetik test yaptirdi esimde translokasyon tasiyiciligi cikti. Allah herkese evlat nasip etsin.

haklısın canim. olumsuzluklar ister istemez etkiliyor. geçen biri burdan ozel den yazmış medicakde başlamayı düşünüyorduk ama bu kadar olumsuzluktan dolayı vaz geçtik diye. herkez kendi düşüncesi ve kendi kısmeti. her kez bir yerlerde kısmeti ni arıyor sonuçta. sende etkileniyorsan girme tatlim bir süre ins güzel kaliteli yunuslarin olur ve sana bir can olarak geri döner tatlim. allAh yardimcin olsun

belki arada giriyordu bi etiketleyim belki yazar. kaju nerdesin
merhaba kızlar B benim bebisim etiketlemiş,görür görmez canım arkadaşım bakayım ne demiş dedim.Son zamanlarda pek giremedim.Baya artmışız burada Yeni gelenler hoş gelmiş inşallah herşey istedikleri gibi gelişir hep birlikte seviniriz burda

Ayy tabiyki var hayirli olsun ins rabbim devamini getirsin ins degerin iyi katlar cnm

Tşk ederim ama sevinemiyorum aradım hastanedeki sorumlu hemşireyi 13.gün olan değer önemli ama bu değere de hamilelik var diyoruz dedi :) internetten baktım dış gebelik fln da gördüm zaten çok heyecanlıyım okuduğumu bile anlamıyorum.

ooo sende hos geldin arkadasim. buralarda sensiz olmuyor. yaz arada tatlim. arkadaş 2 denemelerdeki indirimi sorunca sana da soralım dedik. aras ta yazdı indirim var diye ama sendende duyalim dedik.

Kızlar kan testi yaptırdım, 119,18 iyi mi var mı hamilelik sizce?
ooo maşallah canim allah artırsın. çok güzel değerin. senin günün zaten erkendi ona göre bile çok güzel aklına kötü şey getirme. hastane sadece test günü tahlillerine bakar. ben sana müjdeyi vereyim ikizler geliyo sankiiii

AA şaka değil dimi? İkizler için değerler çok düşük sanmıştım ben. Keşke olsa en önemlisi sağlıklı olması ama ikizde olursa tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…