- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.301
Hakkında hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım.Biz iyiyiz çok şükür büyüyoruzben bekledeyim canim. yaza doğru kendimi hazır hissettiğinde dondurulmuslarla devam edeceğiz. sen nasılsın bebisiniz nasil
maşallah canim. kontrollerine buraya da geliyor musun?Hakkında hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım.Biz iyiyiz çok şükür büyüyoruz
Yok canım ben denizlide devam ediyorum. İzmir uzak.maşallah canim. kontrollerine buraya da geliyor musun?
tabi canim uzak kalır. hamileliğinin öğrendikten sonra geldin mi pekiYok canım ben denizlide devam ediyorum. İzmir uzak.
Benim ahmet hocada 4.denemem olucak indirim yapiyo siz konusunYaa üzüldüm şimdi biraz indirim yapsaydı iyi olurdu.ilk tedavide benden 5000 almıştı ahmet bey.bari artmamış olsa fiyat
Sonuna kadar katiliyorum 4.denemem olacak ahmet hocada 12 yillik evligim toplamda 5.denemem sonsuz guveniyorum maddi acidanda hep indirim yapildi bizeMedicalpark ın sayfasında olduğumuz için yazma gereği duyuyorum. Silik çizgiyi gördük diye değil negatif sonuç alsam da aynı şeyleri söylerim ki eşimle aramızda da konuştuk negatifte olsa Ahmet beyle devam diye. İstanbul'da liv hospital deniz Gökalp, memorialde Cem demirelle, irenbe de ümit hocayla görüştük bu sürece karar verirken. irenbe harici saydıklarıma 450 lira muayene ücreti verdik geçen yıl, yüzümüze bakmayıp saatlerce beklettiler. İrenbe ye ümit hocayı birebir tanıdığımız için gittik ondan da ilgi görmedik tek bir kelime duyamadık bildiklerimizin dışında ve sadece sperm örneği için 3 saat bekledik şehir dışından geldiğimiz için zaman önemli bizim için. Bence Ahmet hoca yaklaşımı en iyi hoca, ben sistemlerinde en ufak bir boşluk hissetmedim. Hocanın görüşmede söylediğini çıktığımızda bizimle ilgilenen hemşireden sekretere herkes biliyor ve organize ediyor. 20 dkdan fazla hiç beklemedim. Bir de doktorun güven vermesi önemli bu aradaki iletişimle ilgili. Ben o yoğunluğunun arasında şunu unuttu mu bunu gözden kaçırdı mı acaba diye hiç düşünmüyorum bana ve eşime güven veriyo Ahmet hoca.Tek eleştirdiğim transfer edilecek embriyoya masa da değil de eşlerin ikisine de daha önce bilgi verilmesi gerektiğiydi. Fiyat olarak ise bir sürü yer gezdik her yerde hemen hemen aynı 500 lira düşük yada fazla.
Uzun yazdım baya ama burda tedavi olan biri olarak benimde düşüncelerim bunlar. Medicalpark ı ilk defa araştıranlara özellikle buraya bir not düşmüş olayım.
sen naptin canim basladin mi?Benim ahmet hocada 4.denemem olucak indirim yapiyo siz konusun
Basladim cnm 4.günüm bugun ignelerde.foruma giresim gelmiyodu valla yorumlardan duramadim bi bakayim dedim yinede.sunu anlamiyorum evet tabiyki herkes fikrini paylasak ama biraz daha dikkatli olarak tedavi asamasindayiz zaten gergin stresliyiz moral bozuluyo ister istemez ki bunu ben soluyorum az bucuj hatirliyosundur yaşadıklarımı 5.denemem olucak bu ahmet hocada 4. Ki hala burda tedavideyim.cok dr gordum ben ahmet hoca kadar ilgili kibar babacan bi dr gormedim herkesin arti ve eksileri var tabiyki bu isler nasip kismet dr vesile olucaksa her turlu olucak yani otesiyok ben bunu bilir bunu soylerim neyse sen nasilsin nisandami baslicaksinsen naptin canim basladin mi?
Teşekkürler canım.konuşmaya çalışayım pek beceremem ama indirim istemeyi denemekte fayda varBenim ahmet hocada 4.denemem olucak indirim yapiyo siz konusun
aa canim sen daha öncede pozitif almamismiydin. sorun oldu sanırım. allah karnindakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
haklısın canim. olumsuzluklar ister istemez etkiliyor. geçen biri burdan ozel den yazmış medicakde başlamayı düşünüyorduk ama bu kadar olumsuzluktan dolayı vaz geçtik diye. herkez kendi düşüncesi ve kendi kısmeti. her kez bir yerlerde kısmeti ni arıyor sonuçta. sende etkileniyorsan girme tatlim bir süre ins güzel kaliteli yunuslarin olur ve sana bir can olarak geri döner tatlim. allAh yardimcin olsunBasladim cnm 4.günüm bugun ignelerde.foruma giresim gelmiyodu valla yorumlardan duramadim bi bakayim dedim yinede.sunu anlamiyorum evet tabiyki herkes fikrini paylasak ama biraz daha dikkatli olarak tedavi asamasindayiz zaten gergin stresliyiz moral bozuluyo ister istemez ki bunu ben soluyorum az bucuj hatirliyosundur yaşadıklarımı 5.denemem olucak bu ahmet hocada 4. Ki hala burda tedavideyim.cok dr gordum ben ahmet hoca kadar ilgili kibar babacan bi dr gormedim herkesin arti ve eksileri var tabiyki bu isler nasip kismet dr vesile olucaksa her turlu olucak yani otesiyok ben bunu bilir bunu soylerim neyse sen nasilsin nisandami baslicaksin
hayırlısı böyleymiş demekki. ins simdikini sağlıklı kucağına alirsinEvet canim 1 tedavidede gebe kaldim ama keselerde gelisme olmadi kurtaj oldum. Ahmet hoca esim ve bana gemetik test yaptirdi esimde translokasyon tasiyiciligi cikti. Allah herkese evlat nasip etsin.
merhaba kızlar B benim bebisim etiketlemiş,görür görmez canım arkadaşım bakayım ne demiş dedim.Son zamanlarda pek giremedim.Baya artmışız buradabelki arada giriyordu bi etiketleyim belki yazar.kaju nerdesin
Ayy tabiyki var hayirli olsun ins rabbim devamini getirsin ins degerin iyi katlar cnmKızlar kan testi yaptırdım, 119,18 iyi mi var mı hamilelik sizce?
Ayy tabiyki var hayirli olsun ins rabbim devamini getirsin ins degerin iyi katlar cnm
Hayırlı olsun canım.Tşk ederim ama sevinemiyorum aradım hastanedeki sorumlu hemşireyi 13.gün olan değer önemli ama bu değere de hamilelik var diyoruz dedi :) internetten baktım dış gebelik fln da gördüm zaten çok heyecanlıyım okuduğumu bile anlamıyorum.
ooo sende hos geldin arkadasim. buralarda sensiz olmuyor. yaz arada tatlim. arkadaş 2 denemelerdeki indirimi sorunca sana da soralım dedik. aras ta yazdı indirim var diye ama sendende duyalim dedik.merhaba kızlar B benim bebisim etiketlemiş,görür görmez canım arkadaşım bakayım ne demiş dedim.Son zamanlarda pek giremedim.Baya artmışız buradaYeni gelenler hoş gelmiş inşallah herşey istedikleri gibi gelişir hep birlikte seviniriz burda
ooo maşallah canim allah artırsın. çok güzel değerin. senin günün zaten erkendi ona göre bile çok güzel aklına kötü şey getirme. hastane sadece test günü tahlillerine bakar. ben sana müjdeyi vereyim ikizler geliyo sankiiiiKızlar kan testi yaptırdım, 119,18 iyi mi var mı hamilelik sizce?
ooo maşallah canim allah artırsın. çok güzel değerin. senin günün zaten erkendi ona göre bile çok güzel aklına kötü şey getirme. hastane sadece test günü tahlillerine bakar. ben sana müjdeyi vereyim ikizler geliyo sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?