Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

AA şaka değil dimi? İkizler için değerler çok düşük sanmıştım ben. Keşke olsa en önemlisi sağlıklı olması ama ikizde olursa tadından yenmez
bu benim düşüncem tabii. ins sağlıkla kucağına alirsin. kaçıncı günün bugün? senin bu değerin 12 gün falan olsa tek derdim ama suan sanki ikiz gibi geldi. tabiki allah bilir

bu benim düşüncem tabii. ins sağlıkla kucağına alirsin. kaçıncı günün bugün? senin bu değerin 12 gün falan olsa tek derdim ama suan sanki ikiz gibi geldi. tabiki allah bilir
10. Gün değerim cnm, hayırlısıyla sağlıkla geldim yavrucaklar, sayısı cinsiyeti hiç önemli değil. Seninde inş. Bebeğine kavuşacağın transferin olsun, tez zamanda hayırlısıyla.

10. Gün değerim cnm, hayırlısıyla sağlıkla geldim yavrucaklar, sayısı cinsiyeti hiç önemli değil. Seninde inş. Bebeğine kavuşacağın transferin olsun, tez zamanda hayırlısıyla.
tabiki canim önemli olan o cennet kokularını koklaamak sağlıkla kucagimiza almak allah hepimize nasip etsin ins. hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et canim.arkandan geleyim ins.

tabiki canim önemli olan o cennet kokularını koklaamak sağlıkla kucagimiza almak allah hepimize nasip etsin ins. hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et canim.arkandan geleyim ins.

İnan içimden hep geçiriyorum. Burayı uzun zamandır okuyorum aslında ama tedaviye başlamadan yazmıyordum. Takip ettiğim zamanlardan en çok senin ismin aklımda kalmış. Ondan mıdır bilinmez herkese dua ediyorum ama senin ismin hep içimden geçiyor . Hala hamileliği kabullenemesem de hayal kırıklığına uğramamak için hamileyim diyemiyorum hiç eşime bile hala 'hamile kalırsam, hamileysem' hep böle bahsediyorum Allah hepimize nasip etsin, dualarımızı içimizden geçirdiklerimizi kabul etsin inşallah
Ya ben 2 gündür çok ayakta kaldım dün 20 kişi misafir ağırladım, bugün yine bi 10 a yakın kişi süpürge fln da yaptım. Karnım çok ağrıyo, bişi oldu diye çok korktum, bişi olur mu, karın ağrısı bi belirti mi acaba?

ooo sende hos geldin arkadasim. buralarda sensiz olmuyor. yaz arada tatlim. arkadaş 2 denemelerdeki indirimi sorunca sana da soralım dedik. aras ta yazdı indirim var diye ama sendende duyalim dedik.
canım arkadaşım benim ya ,duygularımız karşılıklı bende sizi çok özledim.Canım bana eski fiyattan yaptılar ama bu fiyat indirimini yaparken de sizin aşılamadan tüpe döndüğümüz için(ben 1 aşıla yaptırdım 2. yaptırmadım bilmeyen arkadaşlar için yazdım) yapıyoruz dedi.Yani duruma göre değişiyor heralde mesala sen ben ve aras35 gibi 3.4. tüp bebeğini yaptıranlara bir kolaylık sağlıyorlar diye düşünüyorum.

seda1500 arkadaşım hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına sağlıklı bir gebelik geçirirsin güzelim.Burada böyle güzel haberler almak bizi de çok daha mutlu ediyor o kadar negatif sonuç sonrasında.

allah razı olsun canim benim çok sagol ins hepimiz sağ salim kucagimiza alalım. kendini fazla yorma canim. misafir olayınida erteleyebilirsen senin için iyi olur. çok yorma kendini mümkün mertebede yat dinlen. stres olacak şeylerden uzak dur ilk 3 ayın cok onemli sakin unutma. bu arada 2 kan testini yaptin mi yoksa yarin test günündemi vereceksin

bende öyle biliyorum canim benim. ama indirim yok deyince arkadaşlar sana dakikalık dedik. sen nasilsin

Çok sağol cnm , evet daha fazla dikkat etmem lazım. Tam gününde olsun diye medicalden de öle dediler pzt yaptırın diye ondan yarın yaptırıcam bakalım inş olur çok korkuyorum

Allah razı olsun, inşallah bakalım yarın da test yapalım daha iyi netleşecek kafam. İnş sıkıntısız, problemsiz bi hamilelik Doğum süreci yaşarız sonrasında da. Allah hepimize tez ve hayırlı zamanlarda yaşatsın inş.

Amin canım Allah herkese nasip etsin. 2454 14. gün değerimdi canım. bugünde kan verdim bakalım kaç cıkacak.

Ay senin ikiz o zaman :) Ay maşallah Allah sana bağışlasın. Peki sen kimin hastasıydın, Ahmet Hocanın mı? Bana sadece 13. gün yaptır dediler sonucumu söledim bidaha yaptır fln demediler. O yüzden merak ettim. Bu arada dün biraz ağrım oldu ama soracak yer bulamadım o yüzden Kasım Aralık Anneleri diye topik açtım ordan konuşuruz diye.

Canim bugun cok korktum aglaya aglaya mahfoldum kan testi yaptirdim 6362 cikti katlama olmamis.megerse artik katlamaya bakilmiyormus uktrasyonda belli olucakmis 14 marta gun verd ultrasyon icin. Kan testini meraktan yaptirdim yaptirmaz olaydim :)ben ahmet hocanin hastasiyim benimde agrilarim oluyor ozellikle kasiklarimda agri oluyor ama normalmis tamam canim topige geliyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…