Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

canim benim artık keyfini cikar hamilesin. milletin dedigine yada test te falan takılma mutlu ol. bebuslerin keyfini cikar

Eylül 2016 da Medikal park İzmir hastanesinde yapılan ilk tüp bebek denememde hayal kırıklığımı atlattıktan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim. Hiç embriyom kalmamıstı. Sil baştan sıkı araştırmalar sonrası Tınaztepe Hastenesi tüp bebek kliniğine karar verdim. Yurt dışından geldiğim icin tüm hazırlıkları yaptık ve Yen'i maceram icin yola çıktık :) İlk görüşmeye giderken tabiki nasıl bir yer olduğu ve nasıl karşılanacağım konusunda soru işaretlerim vardı. Görüşme çok güzel ve samimi geçti. Hoş sohbet karar verildi ve tedavime yaklaşık 9 gün önce başlandı. Düzenli olarak kontrollerime gidiyorum ilaç tedavim son hız devam :) Sanırım haftaya yumurtalarım toplanacak. Hayırlısı bakalım Sunu belirtmeden geçmek istemiyorum sonuç negatif veya pozitif hiç farketmez ben bu merkezdeki samimiyete , ilgiye , özene hayran kaldım. Sizlerde tahmin edersiniz ki bu tedavide kurulan bag , iletişim ve destek çooook önemli. İşte ben sonuç ne olursa olsun Dr Erdal Aktan ve ekibi ( Tülin ve Canan Hemşire , embriyolog Esin Hanım ve Asistan Duygu Hanımı ) asla unutmayacağım. Allah sizden razı olsun :) Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sayenizde ben pozitifim :)) Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuc ve detayları tekrar paylasıcam. Sevgiyle , Saygıyla

bende erdal bey ve ekibini cok seviyorum. hastaneye geldigim an beni görünce hemen el sallayarak selam verirleridi, hemen gülümserlerdi. hemsireler anesteziden bebegim, güzelim diye seslenerek uyandirirdi. erdal bey hep espiri yapardi... 2 tedavide de bana moral oldular ama 2 sefer de olumlu sonuc alamayınca artik farkli bi yere gecme karari aldik.insallah siz pozitif sonuc alirsiniz

nereye başvurdun rapor için eksiklerini tamamladı mi sadece haber mi bekliyorsun. hayırlısı canim. ıst olursa neresini düşünüyorsun
canim rapor icin egeye basvurdum cok şükür bu sefer fazla ugrastirmadilar. benim zaten ikinci rapor bu ondan tüm evraklarim vardi yeniden evrakları alip gittim. bi tek dahiliyeden yeni konsultasyon aldim bi de sgk hizmet dökümünü tekrar çıkardım. bi aksilik cikmazsa 10 güne rapor çıkar dediler.

istanbulda bahceci umut tüp bebek merkezine gidicem. rapor geciyor. raporlu tüp bebek 3000 lira + ilaclar. bi de ilk muayne parasi aliyorlarmis 400 lira (bi seferlik). bir de taze transfer olmazsa 500 lira embriyo dondurma ücreti.

benim 3. deneme olacagi icin doktor histeroskopi istedi 2750 lira o bi de bu sefer embriyolari genetik incelemeye gonderelim (cgh) dedi o da embriyo başına 350 dolar. bu iş bize 10 bine patlicak sanirim

raporun kolay çıkmasına sevindim. kesin karari da vermissin sanırım ıst yolcususun hakkında ins hayırlı olur ve bize güzel haberlerle donersin

Kesinlikle çok iyiler :) umarım sizde Yen'i başladığınız yerde olumlu sonuçlar alırsınız. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim

raporun kolay çıkmasına sevindim. kesin karari da vermissin sanırım ıst yolcususun hakkında ins hayırlı olur ve bize güzel haberlerle donersin
valla istanbul olayi bi anda gelisti. bi akrabiz önerdi aklimiza yatti gelip bizde kalin dedi cesaretlendirdi bizi. yana yakila merkez ariyordum biliyosun. insallah gidip bebegimle dönerim

yalniz size bi tavsiye transfer sonrasi gebelik testlerinizi devlet hastanesinde ya da daha ucuz yapan bi hastanede yaptirin. tinaztepe biraz pahali. 45 lira filandi. benim kimyasal gebelik oldugu icin sürekli yaptirdim 200den fazla gitti beta hcg testlerine.

valla istanbul olayi bi anda gelisti. bi akrabiz önerdi aklimiza yatti gelip bizde kalin dedi cesaretlendirdi bizi. yana yakila merkez ariyordum biliyosun. insallah gidip bebegimle dönerim
akrabanin olması çok büyük avantaj. en azından kalacak yer sorunun olmiycak. nezaman yolculuk nasipse

Kızlar mrb ben durumumdan bahsetmıstım 2. Tup bebek denemem 4 subatta negatıf olmustu ılacları bırakınca 7 snde regly oldum ama bu ay hala regly olamamdım bu tars seyler yasayan oldumu olumuz transferlerden sonra kasıklarımda agrı cok doktora gıtmeye korkuorum kıst var dıcek dıye

10 ocakta olumsuz sonucu aldım.14 ocakta regl oldum.sonraki reglim 51 gün sonra geldi.ve dediğin gibi ağrılar yaşadım.hep düzenşi 28 günde olurdum.ilk defa tüp bebek tedavisinden sonra böyle bir gecikme yaşadım.korkma bence

Doktora gıttınmı pekı gıdınce regly olmak için ilaç vercek sanırım vücudum şiş gergınlıkte var hormonlardanmı yoksa kisttmi oluştu acaba

Doktora gıttınmı pekı gıdınce regly olmak için ilaç vercek sanırım vücudum şiş gergınlıkte var hormonlardanmı yoksa kisttmi oluştu acaba
Doktora gitmedim.ama sağlık ocağında meraktan hormon tahlili yaptırdım.estradiol 14 fsh 5 lh 0.01 çıktı.yani baskılayıcı decapeptly nin etkisi halen gitmemiş.onu farkedince umursamadım.kendiliğinden hormonlarımın düzelmesini bekledim.51. Gün regl oldum

Tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın pekı suan duzene gırdımı yanı 2. Ay ben soğan kıru yapıcaktım aam annem belkı hamılesındır yapma dedı yarın gıdıcem doktora

Ri
Tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın pekı suan duzene gırdımı yanı 2. Ay ben soğan kıru yapıcaktım aam annem belkı hamılesındır yapma dedı yarın gıdıcem doktora
Rica ederim.daha bir kere oda 51. Gün oldum.yani bugün reglimin 8. Günü.gelecek ay belli olacak düzene girip girmediği.ama ahmet bey martta kontrole gel herşey yolundaysa nisanda başlarız 2. Tüp bebeğe demişti.ben daha hazır hissetmiyorum kendimi.vücudum daha düzene girmedi.o kadar hap iğne.

Kızlar, merhaba..
Dün transferin 28 günüydü. İlk ultrason muayene mi gittim,Ahmet hoca her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi gördük, kalp atışlarını duyduk :) İlk fotoğrafımızı bile çektirdik :) Darısı sizlerin başına tüm kalbimle dua ediyorum. Allaha şükürler olsun, Ahmet Hoca'dan da Allah razı olsun ilk denememizde bebeğimize kavuşturdu Allahım kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…