Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Cok sevindim arkadasim rabbim devamini getirsin insallah.bana da cok dua et olurmu transferimin 5.gunu beklemedeyim Allahim yardimcimiz olsun hepimizn

Kizlar merhaba bugun ultrasyona kese ve kalp atimi gormeye gittik hastaneye korkarak gittim ama cok sukur mutlu haberleri aldik 2 tane minigimiz varmis bugun ikisininde kalp atimlarini duyduk Allah Ahmet hocadan razi olsun. Allah herkese nasip etsin.

ooo maşallah çok sevindim gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darisi bizlere olsun.

Kizlar merhaba bugun ultrasyona kese ve kalp atimi gormeye gittik hastaneye korkarak gittim ama cok sukur mutlu haberleri aldik 2 tane minigimiz varmis bugun ikisininde kalp atimlarini duyduk Allah Ahmet hocadan razi olsun. Allah herkese nasip etsin.
tebrik ederim canim. böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız vardı bu aralar çok sevindim. allah sağlıkla kucağına aldırsin. mevlam bizede nasip etsin

Ins duzene gırmıs olur bende bugun doktora gıttım rahımde sıkıntı yok ufak bı kıst var dedı tarlusal ılac verdı regly olmam ıcın umarım 2. Denemeyı yaparsan bebegın senınle kalır tatlım burdan gusel haberler beklıyorum bende motıve oluyorum her nekdar 3. Denemeye korksamda herseyın hayırlısı

Hadi gözün aydın canım.umarım bu sefer mutlu haberleri alırız herşey yolunda gider.

Selam canim iki kese var iki kalp atışını da gördüm ama keselerden biri ufak birkaç hafta sonra belli olucakmis onun akıbeti. Hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın ?

Canım iyiyiz bizde, bende tek kese var. Ufak dediğiniz kaç mm oluyor? Bak Kasım anneleri diye bi topik açtım ordan sohbet ediyoruz oraya gelsene.

Selam canim iki kese var iki kalp atışını da gördüm ama keselerden biri ufak birkaç hafta sonra belli olucakmis onun akıbeti. Hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın ?
benimde aynı canım 2 kese var biri baya büyümüş diğeri küçük dedi doktor kalp atımlarını duyduk haftaya birdaha gelin dedi kontrol edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…