- 27 Şubat 2011
- 711
- 567
- 323
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.361
Cok sevindim arkadasim rabbim devamini getirsin insallah.bana da cok dua et olurmu transferimin 5.gunu beklemedeyim Allahim yardimcimiz olsun hepimiznKızlar, merhaba..
Dün transferin 28 günüydü. İlk ultrason muayene mi gittim,Ahmet hoca her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi gördük, kalp atışlarını duyduk :) İlk fotoğrafımızı bile çektirdik :) Darısı sizlerin başına tüm kalbimle dua ediyorum. Allaha şükürler olsun, Ahmet Hoca'dan da Allah razı olsun ilk denememizde bebeğimize kavuşturdu Allahım kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah.
Cnm transfer sonrasi e2 p4 degerini hatirliyomusun? 5.denemem bu ama hala sorgulamaktayimEtmez miyim hiç, hep ederim. Allahım sınavını başarıyla vermiş olanlardan eylesin sizi de tüm isteyenleri de inşallah.
Cnm transfer sonrasi e2 p4 degerini hatirliyomusun? 5.denemem bu ama hala sorgulamaktayim
Canım o değerler taze ve donmuş embriyoya göre değişiyormuş.tazede daha yüksek oluyor değerlerCnm transfer sonrasi e2 p4 degerini hatirliyomusun? 5.denemem bu ama hala sorgulamaktayim
ooo maşallah çok sevindim gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darisi bizlere olsun.Kızlar, merhaba..
Dün transferin 28 günüydü. İlk ultrason muayene mi gittim,Ahmet hoca her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi gördük, kalp atışlarını duyduk :) İlk fotoğrafımızı bile çektirdik :) Darısı sizlerin başına tüm kalbimle dua ediyorum. Allaha şükürler olsun, Ahmet Hoca'dan da Allah razı olsun ilk denememizde bebeğimize kavuşturdu Allahım kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah.
sanada maşallah canim sessiz sessiz transferi bile olmuşsun. ins hayırlı haberler alırsın canim dualarim seninleCok sevindim arkadasim rabbim devamini getirsin insallah.bana da cok dua et olurmu transferimin 5.gunu beklemedeyim Allahim yardimcimiz olsun hepimizn
tebrik ederim canim. böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız vardı bu aralar çok sevindim. allah sağlıkla kucağına aldırsin. mevlam bizede nasip etsinKizlar merhaba bugun ultrasyona kese ve kalp atimi gormeye gittik hastaneye korkarak gittim ama cok sukur mutlu haberleri aldik 2 tane minigimiz varmis bugun ikisininde kalp atimlarini duyduk Allah Ahmet hocadan razi olsun. Allah herkese nasip etsin.
İnşallah canim hayırlısı hepimiz icinsanada maşallah canim sessiz sessiz transferi bile olmuşsun. ins hayırlı haberler alırsın canim dualarim seninle
Ri
Rica ederim.daha bir kere oda 51. Gün oldum.yani bugün reglimin 8. Günü.gelecek ay belli olacak düzene girip girmediği.ama ahmet bey martta kontrole gel herşey yolundaysa nisanda başlarız 2. Tüp bebeğe demişti.ben daha hazır hissetmiyorum kendimi.vücudum daha düzene girmedi.o kadar hap iğne.
teşekkür ederim canım cok saol amin Allah herkese nasip etsin.tebrik ederim canim. böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız vardı bu aralar çok sevindim. allah sağlıkla kucağına aldırsin. mevlam bizede nasip etsin
Hadi gözün aydın canım.umarım bu sefer mutlu haberleri alırız herşey yolunda gider.Ins duzene gırmıs olur bende bugun doktora gıttım rahımde sıkıntı yok ufak bı kıst var dedı tarlusal ılac verdı regly olmam ıcın umarım 2. Denemeyı yaparsan bebegın senınle kalır tatlım burdan gusel haberler beklıyorum bende motıve oluyorum her nekdar 3. Denemeye korksamda herseyın hayırlısı
Selam canim iki kese var iki kalp atışını da gördüm ama keselerden biri ufak birkaç hafta sonra belli olucakmis onun akıbeti. Hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın ?
benimde aynı canım 2 kese var biri baya büyümüş diğeri küçük dedi doktor kalp atımlarını duyduk haftaya birdaha gelin dedi kontrol edelim dedi.Selam canim iki kese var iki kalp atışını da gördüm ama keselerden biri ufak birkaç hafta sonra belli olucakmis onun akıbeti. Hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?