- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.381
Selam canım ..artik medical parkta degilim ama mutlulugumu paylasmak isterim.bugün hamile oldugumu ogrendim.allah bekleyen herkese nasip etsin.selam kizlar nasil siz neler yapıyorsunuz?
Selam canım ..artik medical parkta degilim ama mutlulugumu paylasmak isterim.bugün hamile oldugumu ogrendim.allah bekleyen herkese nasip etsin.selam kizlar nasil siz neler yapıyorsunuz?
selam canim. çoook çok sevindim canim tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam canım ..artik medical parkta degilim ama mutlulugumu paylasmak isterim.bugün hamile oldugumu ogrendim.allah bekleyen herkese nasip etsin.
Test gunum yarindi cnm bugunden yaptım sonuc 5.84 cikti ahmet hoca ilaclara devam yarin tekrar kan ver dedi olmadi yani yine ama yarin netlesecek sen nasilsin basladinmi tekrardanaras35 sen nasılsın tatlim. sonuç belli oldu mu?
belki bugün güzel haberlerle gelirsin arkadasimTest gunum yarindi cnm bugunden yaptım sonuc 5.84 cikti ahmet hoca ilaclara devam yarin tekrar kan ver dedi olmadi yani yine ama yarin netlesecek sen nasilsin basladinmi tekrardan
Umarım değerin artar canım.herşeyin hayırlısıTest gunum yarindi cnm bugunden yaptım sonuc 5.84 cikti ahmet hoca ilaclara devam yarin tekrar kan ver dedi olmadi yani yine ama yarin netlesecek sen nasilsin basladinmi tekrardan
Canım merhaba.Özlemciğim henüz görmemiş ben yazayım dedim.Daha doğmadı bebişi.Sağlıkla gününde gelsin inşallah.2 haftası var yok gibi.Bebişi de gayet sağlıklı maşallahh@izmir-girl canim nasılsın bebisiniz geldi mi?
teşekkür ederim canim sagol. seninde az kalmış maşallah allah sağlıkla kurtarsın. dogum anında da bizlere dua etmeyi unutmayın ins bizlerde yaşarız bir gun o mucizeyi.Canım merhaba.Özlemciğim henüz görmemiş ben yazayım dedim.Daha doğmadı bebişi.Sağlıkla gününde gelsin inşallah.2 haftası var yok gibi.Bebişi de gayet sağlıklı maşallahhRabbim bizlere sağlıklı doğumlar versin inşallahh.Sizlere de bu yolda yardımcı olsun.İnşallah en kısa zamanda miniklerinizin güzel haberlerini alırsınız,dualarımız sizinle..
maşallah çok sevindim hayırlısıyla devam etsin insArkadaslar merhaba benimde bugun kontrolumuz vardi ikiz bebislerimiz buyumusler. 8 haftalik olduk. masallah ahmet hoca 2li test icin tarih verdi hayirlisi insallah.
Ekimde yumurta toplama işlemi oldum.5000 tl verdim.yumurtalar donduruldu 500 tl çözdürülürken ödedim.kasımda histeroskopi oldum 1500 tl ödedim.birde 350 tl muayne parası bu para 1 ay geçerli.ilaçsız benden 7700 lira çıktı.ayrıca karyotip analiz için kişi başı 200 tl amh testi için 180 tl ödemiştim.Kızlar ahnet bey de tüp tedavisi ne kadar tutuyor biri soyleyebilir mi?
ayrica histeroskopi ücreti ne kadar?
cok sagol cnm cok detayli yazmissin:) peki sonuc ne oldu dicem korkuyorum umarim pozitiftir?Ekimde yumurta toplama işlemi oldum.5000 tl verdim.yumurtalar donduruldu 500 tl çözdürülürken ödedim.kasımda histeroskopi oldum 1500 tl ödedim.birde 350 tl muayne parası bu para 1 ay geçerli.ilaçsız benden 7700 lira çıktı.ayrıca karyotip analiz için kişi başı 200 tl amh testi için 180 tl ödemiştim.
Evet canım az kaldı sağol.Hatta yarın sabah doğum var nasipse.Hep dua ediyorum Allahım umutla beklediğiniz günleri nasip etsin inşallah.Bana da dua edin sağ salim kavuşalım inşallah.teşekkür ederim canim sagol. seninde az kalmış maşallah allah sağlıkla kurtarsın. dogum anında da bizlere dua etmeyi unutmayın ins bizlerde yaşarız bir gun o mucizeyi.
Pozitif demek isterdim maalesef negatif.ahmet çok tatlı bir dr.ama çpk kalabalık çok sıra bekliyosun her takibi kendi yapmıyor.yanında çalışan doktorlara yaptırtıyor.histeroskopi işlemi için saat 12 dediler akşam beşte ameliyathaneye inebildim.aşılamada ve tansferlerde en az 2 saat bekletildim.nuray hemşire hariç diğer hemşire ve çalışanlar çok suratsız ve soğuk.embriyologu transfer gününde gördüm konuşmadım.merkezi bilemiyeceğim ama ahmet bey çok iyi bir doktorcok sagol cnm cok detayli yazmissin:) peki sonuc ne oldu dicem korkuyorum umarim pozitiftir?
memnun kaldin mi hastaneden doktordan?
allah kurtarsın canim. sağlıkla kucağına al ins. belkide şimdi aldin kucagina cook sevindim darısı başımıza olsunEvet canım az kaldı sağol.Hatta yarın sabah doğum var nasipse.Hep dua ediyorum Allahım umutla beklediğiniz günleri nasip etsin inşallah.Bana da dua edin sağ salim kavuşalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?