Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

bir çok arkadaşımız vardı burda ama artık kimse yazmaz oldu nerelerdesiniz? kimileri hamileydi dogum yapanlar hadi bize de bi ışık tutum anlatin en güzel ainizi dogum hikayenizi. tedaviye tekrar başlayanlar yada yeni gelenler buyurun

@izmir-girl canim nasılsın bebisiniz geldi mi?
Canım merhaba.Özlemciğim henüz görmemiş ben yazayım dedim.Daha doğmadı bebişi.Sağlıkla gününde gelsin inşallah.2 haftası var yok gibi.Bebişi de gayet sağlıklı maşallahh Rabbim bizlere sağlıklı doğumlar versin inşallahh.Sizlere de bu yolda yardımcı olsun.İnşallah en kısa zamanda miniklerinizin güzel haberlerini alırsınız,dualarımız sizinle..

Arkadaslar merhaba benimde bugun kontrolumuz vardi ikiz bebislerimiz buyumusler. 8 haftalik olduk. masallah ahmet hoca 2li test icin tarih verdi hayirlisi insallah.

teşekkür ederim canim sagol. seninde az kalmış maşallah allah sağlıkla kurtarsın. dogum anında da bizlere dua etmeyi unutmayın ins bizlerde yaşarız bir gun o mucizeyi.

Kızlar ahnet bey de tüp tedavisi ne kadar tutuyor biri soyleyebilir mi?
ayrica histeroskopi ücreti ne kadar?

Kızlar ahnet bey de tüp tedavisi ne kadar tutuyor biri soyleyebilir mi?
ayrica histeroskopi ücreti ne kadar?
Ekimde yumurta toplama işlemi oldum.5000 tl verdim.yumurtalar donduruldu 500 tl çözdürülürken ödedim.kasımda histeroskopi oldum 1500 tl ödedim.birde 350 tl muayne parası bu para 1 ay geçerli.ilaçsız benden 7700 lira çıktı.ayrıca karyotip analiz için kişi başı 200 tl amh testi için 180 tl ödemiştim.

cok sagol cnm cok detayli yazmissin:) peki sonuc ne oldu dicem korkuyorum umarim pozitiftir?
memnun kaldin mi hastaneden doktordan?

teşekkür ederim canim sagol. seninde az kalmış maşallah allah sağlıkla kurtarsın. dogum anında da bizlere dua etmeyi unutmayın ins bizlerde yaşarız bir gun o mucizeyi.
Evet canım az kaldı sağol.Hatta yarın sabah doğum var nasipse.Hep dua ediyorum Allahım umutla beklediğiniz günleri nasip etsin inşallah.Bana da dua edin sağ salim kavuşalım inşallah.

cok sagol cnm cok detayli yazmissin:) peki sonuc ne oldu dicem korkuyorum umarim pozitiftir?
memnun kaldin mi hastaneden doktordan?
Pozitif demek isterdim maalesef negatif.ahmet çok tatlı bir dr.ama çpk kalabalık çok sıra bekliyosun her takibi kendi yapmıyor.yanında çalışan doktorlara yaptırtıyor.histeroskopi işlemi için saat 12 dediler akşam beşte ameliyathaneye inebildim.aşılamada ve tansferlerde en az 2 saat bekletildim.nuray hemşire hariç diğer hemşire ve çalışanlar çok suratsız ve soğuk.embriyologu transfer gününde gördüm konuşmadım.merkezi bilemiyeceğim ama ahmet bey çok iyi bir doktor

Evet canım az kaldı sağol.Hatta yarın sabah doğum var nasipse.Hep dua ediyorum Allahım umutla beklediğiniz günleri nasip etsin inşallah.Bana da dua edin sağ salim kavuşalım inşallah.
allah kurtarsın canim. sağlıkla kucağına al ins. belkide şimdi aldin kucagina cook sevindim darısı başımıza olsun

Bende medicalparkta tedaviye başladim
valla beni tanıyanlar bilir o kadar cok arastirma yaptimki bi türlü icime sinen bi yer bulamadim en son care istanbula gidicektim valizimi bile hazirlamistim esim benden habersiz Ahmet beye randevu almis bi gidelim bi görüşelim dedi. valla cok memnun kaldim. şu ana kadar benim durumu en cok inceleyen irdeleyen doktor oldu. tam benim istedigim gibi cok detayci davrandi. cok da babacan bi tavrı var. istanbuldan vazgectim :) simdi bana ultra uzun protokol uygulucakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…