- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.401
Bol şans canım ahmet bey çok tatlı bir doktor mutlaka seni dinler tüm sorularını yanıtlar.umarım son tedavin olurBende medicalparkta tedaviye başladim
valla beni tanıyanlar bilir o kadar cok arastirma yaptimki bi türlü icime sinen bi yer bulamadim en son care istanbula gidicektim valizimi bile hazirlamistim esim benden habersiz Ahmet beye randevu almis bi gidelim bi görüşelim dedi. valla cok memnun kaldim. şu ana kadar benim durumu en cok inceleyen irdeleyen doktor oldu. tam benim istedigim gibi cok detayci davrandi. cok da babacan bi tavrı var. istanbuldan vazgectim :) simdi bana ultra uzun protokol uygulucakmis
amiiin cnm yaa insallah ama senin dedigin gibi yoğun bi doktor. ben artik ev hanimiyim bi işim gücüm yok oturur beklerim napalim :) alışigim zaten. gaziemir sifaya bi giderdim sabah kayit actirabilmek icin 7bucukta giderdim tahlil sonucunu beklerken filan 4-5 saat hastanede kalirdim. yeterki derdime derman olsun bu doktorBol şans canım ahmet bey çok tatlı bir doktor mutlaka seni dinler tüm sorularını yanıtlar.umarım son tedavin olur
hoşgeldin canim hayırlı olur ins ve bu son tedavin olur kavusursun bwbusine. nerden nereye deme kısmet bu islerBende medicalparkta tedaviye başladim
valla beni tanıyanlar bilir o kadar cok arastirma yaptimki bi türlü icime sinen bi yer bulamadim en son care istanbula gidicektim valizimi bile hazirlamistim esim benden habersiz Ahmet beye randevu almis bi gidelim bi görüşelim dedi. valla cok memnun kaldim. şu ana kadar benim durumu en cok inceleyen irdeleyen doktor oldu. tam benim istedigim gibi cok detayci davrandi. cok da babacan bi tavrı var. istanbuldan vazgectim :) simdi bana ultra uzun protokol uygulucakmis
walla cnm yaa. hic aklimizda olmayan seyler oldu. insallah Rabbim hayirli olana sevk etmistir. bu sefer olacagina inancım var insallah :)hoşgeldin canim hayırlı olur ins ve bu son tedavin olur kavusursun bwbusine. nerden nereye deme kısmet bu isler
Sizin problem neydi canım.birde fiyatlar değişmiş mi?walla cnm yaa. hic aklimizda olmayan seyler oldu. insallah Rabbim hayirli olana sevk etmistir. bu sefer olacagina inancım var insallah :)
bende küçük cikolata kistleri var cnm baska sorun yok. 6000 filan dedi galiba doktor binde picsi yöntemi ile sperm seceriz o da 750 tl filan dedi sanirim inan fiyatlar tam aklimda kalmadi :) eşime kizgin gittim biraz o yuzden fiyay ne kadar olursa olsun modundaydim :))))Sizin problem neydi canım.birde fiyatlar değişmiş mi?
mauyne 400 olmus bi deSizin problem neydi canım.birde fiyatlar değişmiş mi?
Bizede ikincide picsi yaparız demişti.bizimde sebepsizdi.ama embriyo kalitesi 3. Gün bozulunca ahmet bey sperm dna sı hasarlı olabilir ikinciyi picsi yapalım dedi.nisan mayıs gibi başlıcam inşallahmauyne 400 olmus bi de
benimde öncesi hazirlik evresi olcak o yuzden benim de haziranda olur.Bizede ikincide picsi yaparız demişti.bizimde sebepsizdi.ama embriyo kalitesi 3. Gün bozulunca ahmet bey sperm dna sı hasarlı olabilir ikinciyi picsi yapalım dedi.nisan mayıs gibi başlıcam inşallah
Evet canım ahmet bey eşimede banada vitamin tedavisi verdi 15 nisanda 3 ay olacak vitaminlere başlayalı.ondan sonra gideceğiz doktora.bu arada kaçıncı tüp olacak sizin daha önce kaçıncı gün embriyoları transfer edilmiştibenimde öncesi hazirlik evresi olcak o yuzden benim de haziranda olur.
vitamin takviyeleri aliyorsunuz dimi? omega, koenzim vs filan? bunlar embriyo kalitesini arttiriyor
bu 3. deneme olcak cnm. ilk iki denemede de 5. gün transferi yapildi bana hemde ikişer tane. ama ikisi de kimyasal gebelik oldu.Evet canım ahmet bey eşimede banada vitamin tedavisi verdi 15 nisanda 3 ay olacak vitaminlere başlayalı.ondan sonra gideceğiz doktora.bu arada kaçıncı tüp olacak sizin daha önce kaçıncı gün embriyoları transfer edilmişti
bu 3. deneme olcak cnm. ilk iki denemede de 5. gün transferi yapildi bana hemde ikişer tane. ama ikisi de kimyasal gebelik oldu.[/QUOTE
Ne güzel aslında beşinci güne gelebilmiş embriyolar.umarım bu son olsun canım
Hayırlı olsun canım.rahim filmi çekilen ay başka bir işlem yapılmıyor rahime radyasyon ve sıvı verildiği için.sanırım mayıs ayında tedavine başlarlar.yumurtlamanda sıkıntı yoksa uzun protokol yaparlar.filimden sonraki adetinin 21. Günü baskılayıcı iğne ardından tam iki hafta sonra ilk yumurta büyütücü iğnelere başlarsın.muhtemelen haziran başı gibi tedavin biter.umarım güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar yeni katıldım aranıza. İnşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız. Medical oarkta süleyman bey'e gidiyorum dün eşim tese oldu sonuç güzel dediler. Bende 2 adet myom varmış ama bi zararı olmayacagını söylediler. Vitamin ve dogum kontrol hapı yazdı doktorum 6 nisan rahim filmi için gün aldık nisan sonu başlıycaz aşamalar nasıl ilerliyor ve dondurulmuş sperm ile başaran varmı. Kafamdaki soru işaretlerini bitirecek yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beyin hastası olmama rağmen aşılama zamanlarında ahmet bey olmadığı için aşılamalarımı süleyman bey yapmıştı.pozitif bir insan ama çok konuşmaz.sorulara kısa ve net cevaplar verir.biraz soğuk mizaçlı bir dr.Arkadaşlar yeni katıldım aranıza. İnşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız. Medical oarkta süleyman bey'e gidiyorum dün eşim tese oldu sonuç güzel dediler. Bende 2 adet myom varmış ama bi zararı olmayacagını söylediler. Vitamin ve dogum kontrol hapı yazdı doktorum 6 nisan rahim filmi için gün aldık nisan sonu başlıycaz aşamalar nasıl ilerliyor ve dondurulmuş sperm ile başaran varmı. Kafamdaki soru işaretlerini bitirecek yorumlarınızı bekliyorum.
Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakimizda hayırlısı olur sizindeHayırlı olsun canım.rahim filmi çekilen ay başka bir işlem yapılmıyor rahime radyasyon ve sıvı verildiği için.sanırım mayıs ayında tedavine başlarlar.yumurtlamanda sıkıntı yoksa uzun protokol yaparlar.filimden sonraki adetinin 21. Günü baskılayıcı iğne ardından tam iki hafta sonra ilk yumurta büyütücü iğnelere başlarsın.muhtemelen haziran başı gibi tedavin biter.umarım güzel sonuçlar alırsın
Çok sağol canımHayırlı olsun canım.rahim filmi çekilen ay başka bir işlem yapılmıyor rahime radyasyon ve sıvı verildiği için.sanırım mayıs ayında tedavine başlarlar.yumurtlamanda sıkıntı yoksa uzun protokol yaparlar.filimden sonraki adetinin 21. Günü baskılayıcı iğne ardından tam iki hafta sonra ilk yumurta büyütücü iğnelere başlarsın.muhtemelen haziran başı gibi tedavin biter.umarım güzel sonuçlar alırsın
Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakinizda hayırlısı olursizindeArkadaşlar yeni katıldım aranıza. İnşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız. Medical oarkta süleyman bey'e gidiyorum dün eşim tese oldu sonuç güzel dediler. Bende 2 adet myom varmış ama bi zararı olmayacagını söylediler. Vitamin ve dogum kontrol hapı yazdı doktorum 6 nisan rahim filmi için gün aldık nisan sonu başlıycaz aşamalar nasıl ilerliyor ve dondurulmuş sperm ile başaran varmı. Kafamdaki soru işaretlerini bitirecek yorumlarınızı bekliyorum.
Canım inşallah hepimiz hayırlı , mutlu haberler alırız tez zamanda.Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakimizda hayırlısı olur sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?