Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Bol şans canım ahmet bey çok tatlı bir doktor mutlaka seni dinler tüm sorularını yanıtlar.umarım son tedavin olur

Bol şans canım ahmet bey çok tatlı bir doktor mutlaka seni dinler tüm sorularını yanıtlar.umarım son tedavin olur
amiiin cnm yaa insallah ama senin dedigin gibi yoğun bi doktor. ben artik ev hanimiyim bi işim gücüm yok oturur beklerim napalim :) alışigim zaten. gaziemir sifaya bi giderdim sabah kayit actirabilmek icin 7bucukta giderdim tahlil sonucunu beklerken filan 4-5 saat hastanede kalirdim. yeterki derdime derman olsun bu doktor

hoşgeldin canim hayırlı olur ins ve bu son tedavin olur kavusursun bwbusine. nerden nereye deme kısmet bu isler

Sizin problem neydi canım.birde fiyatlar değişmiş mi?
bende küçük cikolata kistleri var cnm baska sorun yok. 6000 filan dedi galiba doktor binde picsi yöntemi ile sperm seceriz o da 750 tl filan dedi sanirim inan fiyatlar tam aklimda kalmadi :) eşime kizgin gittim biraz o yuzden fiyay ne kadar olursa olsun modundaydim :))))

Bizede ikincide picsi yaparız demişti.bizimde sebepsizdi.ama embriyo kalitesi 3. Gün bozulunca ahmet bey sperm dna sı hasarlı olabilir ikinciyi picsi yapalım dedi.nisan mayıs gibi başlıcam inşallah
benimde öncesi hazirlik evresi olcak o yuzden benim de haziranda olur.
vitamin takviyeleri aliyorsunuz dimi? omega, koenzim vs filan? bunlar embriyo kalitesini arttiriyor

benimde öncesi hazirlik evresi olcak o yuzden benim de haziranda olur.
vitamin takviyeleri aliyorsunuz dimi? omega, koenzim vs filan? bunlar embriyo kalitesini arttiriyor
Evet canım ahmet bey eşimede banada vitamin tedavisi verdi 15 nisanda 3 ay olacak vitaminlere başlayalı.ondan sonra gideceğiz doktora.bu arada kaçıncı tüp olacak sizin daha önce kaçıncı gün embriyoları transfer edilmişti

bu 3. deneme olcak cnm. ilk iki denemede de 5. gün transferi yapildi bana hemde ikişer tane. ama ikisi de kimyasal gebelik oldu.

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza. İnşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız. Medical oarkta süleyman bey'e gidiyorum dün eşim tese oldu sonuç güzel dediler. Bende 2 adet myom varmış ama bi zararı olmayacagını söylediler. Vitamin ve dogum kontrol hapı yazdı doktorum 6 nisan rahim filmi için gün aldık nisan sonu başlıycaz aşamalar nasıl ilerliyor ve dondurulmuş sperm ile başaran varmı. Kafamdaki soru işaretlerini bitirecek yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun canım.rahim filmi çekilen ay başka bir işlem yapılmıyor rahime radyasyon ve sıvı verildiği için.sanırım mayıs ayında tedavine başlarlar.yumurtlamanda sıkıntı yoksa uzun protokol yaparlar.filimden sonraki adetinin 21. Günü baskılayıcı iğne ardından tam iki hafta sonra ilk yumurta büyütücü iğnelere başlarsın.muhtemelen haziran başı gibi tedavin biter.umarım güzel sonuçlar alırsın

Ahmet beyin hastası olmama rağmen aşılama zamanlarında ahmet bey olmadığı için aşılamalarımı süleyman bey yapmıştı.pozitif bir insan ama çok konuşmaz.sorulara kısa ve net cevaplar verir.biraz soğuk mizaçlı bir dr.

Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakimizda hayırlısı olur sizinde

Çok sağol canım

Oncelikle hosgeldin cnm tedavin hayirli olsun ben ahmet hocanin hastasiyim esim azosperm benimde tese ile sperm bulundu ve donduruldu.medicalde 4 negatif toplamda 5 denememiz oldu sonuc alamadik hic. Son 1 kez daha denicez orada donmuslarimizla.bu arada ben 2014 ten beri medicaldeyim benimle beraber tedaviye baslayan esi azosperm olan arkadasimin ikizleri kocaman oldular inşallah hakinizda hayırlısı olursizinde

Canım inşallah hepimiz hayırlı , mutlu haberler alırız tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…