Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

hoşgeldin canim hayırlı olur ins. dönmüş spermle medicakde hamile kalan çok var hatta bu arkadaşımız eli kulağında dogum yapacak mevlam nasip ettikten sonra olucak ins

yok canim olmadı. medical deki ilk transferimde hamile kaldım ama 6 haftalık dusuk oldu ondan sonraki transfer de negatif oldu dondunmuslarla tekrar deneyeceğiz

Canım merhaba, neler yaptın başladınız mı tedaviye? Bir de senin düşük sebebin neydi? Bana kan pıhtılaşması için bir test yapılmadı diye biliyorum, başkalarına kan sulandırıcı vermiş doktorları benimde aklıma kurt düşüyor.

İnşallah ikincide başarılı olur ve kavuşursın bebişine başarıyı arttırmak için yapmam gereken bişey varmı.
sagol canim mevlam bu yolda kimseyi beklemesin çok zor cunku beklemek ins hepimiz kavusuruz yavrularimuzi. ben vitamin takvitakviyelerini hep alıyorum ve transfer öncesi ve sonrası ceviz badem fındık gibi seyler yoğurt süt gibi proteinlerin bol tüketim ama 1 cide pozitif olsada ikincide negatif oldu. ama moralin çok önemi var kendini mutlu hissedeceğini şeyleri bol yap cabim

selam canim. baslamadim daha tedavtedaviye. düşük sebebi yok çünkü. pihtilasma yok genetikler temiz birden bire gitti yavrum. şimdi olsaydı doğmuş olacakti

Canim sende pıhtılaşma var diye hatirliyorum yanlis mi biliyorum
canim bende sadece (mthfr hemezigot) oda pihtilasma diye geçmiyormuş. gerçi kimi doktor var diyo kimi yok diyo. suleyman beyde yok ilac veremem dedi. genetik doktoru da kullanılabilir de kullanilmayabilir de dedi. sadece coroasprin kullaniyorum tatlim

cnm benim tedavi 3 ay sonra baslicak ahmet bey simdiden ecoprin diye bi kan sulandiriciya başlattı beni. bende de kan pihtilasmasi yok ama tedbiren verdi sanirim.

doktorun tedbirli olmasi cok iyi. ben önceki denemeler de coraspirin bile kullanmadim hic hep kafama takildi kullansam faydasi olurmuydu diye
Bence canim kullanmakta fayda var ama tabi doktor bilir kan pihtilasmasi gebelikte en riskli sorunlardan biri forumlardan okudugma gore bircok arkadasimiz bu yuzden bebeklerini kaybetmis.

Bence canim kullanmakta fayda var ama tabi doktor bilir kan pihtilasmasi gebelikte en riskli sorunlardan biri forumlardan okudugma gore bircok arkadasimiz bu yuzden bebeklerini kaybetmis.

Benimde demek istediğin bu aslında hangi tahlil sonucunda bu kan sulandırıcıları veriyolarlar. Bana iğne tedavisinden önce vermişti coraspirin , iğnelere başladığımızda kestik. Merak ediyorum bana neden vermedi acaba.

cnm benim tedavi 3 ay sonra baslicak ahmet bey simdiden ecoprin diye bi kan sulandiriciya başlattı beni. bende de kan pihtilasmasi yok ama tedbiren verdi sanirim.
canim başka merkezde ilk iki deneme dede direk iyne kullandim negatif oldu. medicalle geldiğimde ısrarla istememe rağmen vermedi gerek yok dedi 1 tuttu düştü ışte diğeri negatif oldu ve bana coroasprin 2 ay oldu vereli. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum ama suan kullaniyirum

zaten kimi doktor coraspirinle vs alakasi yok diyo kimi kan sulandiri ilaclar olmazsa olmaz diyor bize de o anki doktorumuz ne diyorsa ona güvenmek düşüyor yapcak baska bisey yok

Canim vardir ahmet hocanin bir bildigi :) belki senin kanin cok akiskan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…