- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.441
cikolata kistlerim var cnm onlari baskilamak icin gecici menapoza sokacak beni bi de histeroskopi olacak ondanaynen canim.hepimiz icin hayırlı olur ve bu son tedavilerini olur ins. peki sen niye 3 ay sonra basliyirsun
anladim canim hayırlısı artık. geç olsun ama sonu güzel olsun inscikolata kistlerim var cnm onlari baskilamak icin gecici menapoza sokacak beni bi de histeroskopi olacak ondan
selam canim. baslamadim daha tedavtedaviye. düşük sebebi yok çünkü. pihtilasma yok genetikler temiz birden bire gitti yavrum. şimdi olsaydı doğmuş olacakti
kan pihtilasma ve genetik testler genelde tedaviye başlamadan önce yapılıyor. yada bir kac düşük veya negatif denemelerden sonrada yapılabiliyor. sen şimdi bunları düşünme ne güzel hamilesin ışte çok arastaraştırma kotuyude çağırma. bu günlerinin keyfini cikar ins sağlıkla kucağına alırsınCanım yeni farkediyorum cevabını. Düşük sebebini kendimle ilgili sormuştum. herkese kan pıhtılaşması için iğne veriliyor, yada progestan ın iğnelerini vermiş ahmet hoca bende crinone jel ve progestan kapsül dışında bişi yok. Acaba sen biliyor musun kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişi bende yokta ondan mı vermedi gözden mi kaçtı acaba diye sormak istedim. sonra zaten akışına bıraktım bildiği vardır Ahmet Hocanın, ki zaten crinone jeli de bırak dedi. Hayırlısıyla başlayacak olan tedavinde sende yavruna kavuşursun inşallah. Her şeyde var bir hayır. Her şey gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah.
kan pihtilasma ve genetik testler genelde tedaviye başlamadan önce yapılıyor. yada bir kac düşük veya negatif denemelerden sonrada yapılabiliyor. sen şimdi bunları düşünme ne güzel hamilesin ışte çok arastaraştırma kotuyude çağırma. bu günlerinin keyfini cikar ins sağlıkla kucağına alırsın
Kizlar ahmet bey bana haftaya bi igne yapicakti onunla ilgili bisey sormam lazim ama kimi aramam gerekiyor? sekretini mi?
sagol canim duaların için allah razı olsun. ins mevlam kabul eder.İnşallah cnm, inşallah. Sizler için de dua ediyorum hemen arkamızdan gelin inş. Bir de kızlar sizde muhakkak duymuşsunuz ya da yapmışsınızdır ama ben yine de bildiğimi paylaşayım. Ben çalıştığım için her gün annem suya meryem suresi okudu 41 gün, ben içtim. Meryem suresi dışında bir sure okumuş yani okuyabildiklerini furkan suresi, yasin, fetih suresi gibi. Bir de İzmirdeki bir arkadaşım duymuş 41 ayrı hacı, 41 ayrı hurmanın her birine meryem suresi okuyormuş. Bunu kişi her gün bir tane meryem suresi okuyup 1 hurma yiyiyormuş. Arkadaşımın gözlemlendiği bir kaç kişi olmuş daha hurmalar bitmeden hamile kalanBenim için de toplanmasını istedi arkadaşım, Bana hurmalar ulaşmadan ben hamile olduğumu öğrendim. Daha yeni geldi hurmalar yeni yemeye başlıycam bende.
Dün rahim filmi çekildi hiç bir sorun olmadığını söyledier adetin 2. Günü gel dediler. Dualarınızı bekliyorum.hoşgeldin canim hayırlı olur ins. dönmüş spermle medicakde hamile kalan çok var hatta bu arkadaşımız eli kulağında dogum yapacak mevlam nasip ettikten sonra olucak ins
canim ben zaten haşimoto hastasıyım düzenli ilac kullaniyorum transfer öncesi normal di ama gebelik okustumu yükseliyor oyuzden gebelik oluşursa sık sık haktır canimArkadaslar mrb bısey sorucam tup bebek tedavısıne baslarken trıoid tahlılı herkese yapıldı sanırım yuksek cıkan varmı ve yuksek cıktıgı halde transfer yaptıran???
canim benim yüksekti önce ilacla düşürdük. 2bucugun altina düşmeden tedaviye baslamayi uygun görmüyor doktorlarArkadaslar mrb bısey sorucam tup bebek tedavısıne baslarken trıoid tahlılı herkese yapıldı sanırım yuksek cıkan varmı ve yuksek cıktıgı halde transfer yaptıran???
Ben kullandım.ama lekelenme yapmadı.sadece fazla baskıladı yumurtaları o yüzden çok fazla yumurta geliştirici kullandım polikistik olmamama rağmen ohss oldum.Kizlar aranizda uzun protokol olup decapeptyl depot kullanan var mi? lekelenme yapti bende
Bu kadar ticari kaygı güden hangi doktor.ayıp gerçekten çok üzücü.Benım 2 transferımıde tsh 3.57 iken yaptılar medıcalde ve ılac kullandırmadılar 2 basarısız transfer ve bunu bıle bıle yaptılar ne endokrıne gıt dedıler ne ılac verdıler suan vucudumda yorgunluk ve halaızlık var dıe tekrar baska yerde tahlıl yptırdım tsh 4.89 olmus ve bana bu durumda tekrar 3. Transferı yapmayı teklıf ettıler bu nasıl bı vıcdan ınanın anlmadım yasadıgım sarsıntıyı tahmın edemessınız
brunettee cnm buraya bakabilirsin
Bu kadar ticari kaygı güden hangi doktor.ayıp gerçekten çok üzücü.
hadi yaaaBen kullandım.ama lekelenme yapmadı.sadece fazla baskıladı yumurtaları o yüzden çok fazla yumurta geliştirici kullandım polikistik olmamama rağmen ohss oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?