Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

doktorun kimdi cnm?

hadi yaaa bakalim bende durum ne olacak. kisa protokolde 9-10 yumurta oluyordu bende hemde düşük doz ilaclarla
Aşılamada günlük 37,5 luk gonal f le 10. Gün çatlatma iğnesi oldum.aynı şekilde yumurta takiplerindede öyle.decapeptly nasıl baskıladıysa artık yüksek doz gonal ve menopura çok geç cevap verdim.14. Gün çatlatma iğnesi oldum.12 yumurta toplandı.üç gün sonra şiddetli karın ağrısıyla acillik oldum.radyolog kadın doğuma gitmeniz gerekiyor şu anda 10/15 yumurta var dedi.sonra ahmet beye yönlendirdiler.hastaneye aldılar hemen.ama yumurtalar arkadan sürekli gelmeye devam etti. Serumlar ve orgalutran kullandım 5 doz.yani canım bana hiç iyi gelmedi o decapeptly umarım sana iyi gelir.

ayyy gözüm korktu valla insallah sorun olmaz cikolata kisti var bende de onu baskilamak icin verdi.

ayyy gözüm korktu valla insallah sorun olmaz cikolata kisti var bende de onu baskilamak icin verdi.
Umarım olmaz canım.birde dikkatimi çeken birşey var.ahmet bey neredeyse herkese uzun protokol uyguluyor ve sadece baskılayıcı olarak decapeptly depo yarım doz kullanıyor.bu benim kafamı çok kurcalamıştı çünkü kişiye özel değildi.tabiki güzel sonuç alanlarda var.umarım sizin sonuç güzel olur.ben ikinci denemeyi ege nazan tavmergenle yapmaya karar verdim.ilk randevum 16 mayısta.orasıda herkese kısa protokol uyguluyormuş.oda kafa kurcalayıcı

aşılama ve yum takipler
ben de daha önce 2 kere tinaztepede denedim orda kisa protokoldu. ahmet bey bana bayaga uzun bu protokol cikartti. 2 ay doğum kontrol hapi kullandircak. bu ay 1 kerelik decapeptyl depo yapti diğer ay yapicak mi bilmiyorum diğer ay histeroskopim var. cikolata kistlerim oldugu icin bunlari baskilamak icin uzun protokol yaptigini söyledi.zaten ben de bu sefer farkli bisey olsun istiyordum. kimi doktora uzun protokol mantikli geliyor, kimine kısa. kimi doktora taze transfer mantikli geliyor kimine dondurulmus. kimi transfer sonrasi kan sulandiricilar etkili diyor, kimi alakasi yok diyor... her doktorun tarzi, doğrusu farkli deneme tahtasi gibiyiz ellerinde

Aynen canım herkesin kendi taktiği var.ama bizi düşünen yok.yumurtalar toplandı.transfer için jele başladım.haber verdiğimizde gel transfer edelim dediler.üç gün sonra ahmet bey aradı.üç embriyonu dondurduk.kalan 6 tısını 5. Gün için takip edeceğiz.jeli kes adet olunca gel bide histeroskopi yapalım dedi.bir anda transferi iptal etti ve sebebini bilmiyorum.vardır bi bildiği dedim.ekimde yumurtalar toplandı.kasımda histeroskopi oldum.bu arada doğum kontrol hapı kullandım.yumurta toplandı embriyo donduruldu bide genetik test yapalım hem sana hem eşine dedi.bunu neden en başta istemedi onuda anlamadım.tekrar decapeptly yapıldı.ve 29 aralıkta transfer yapıldı.yani süreç çok uzadı.bizede beklemekten ve güvenmekten başka bişey kalmıyor.eylülde tedaviye başladım ocakta olumsuz sonuç aldım.sebebi bilinmiyor.o yüzden araştırılsın diye ege hanımı seçtim ama içim gene de rahat değil.ahmet beye de çok alışmıştım.bakalım nasıl bir yol izleyecekler.bu arada aşılama öncesi erdal beye de gitmiştim.oda bana direk laporoskopi yapalım öyle aşılamaya geçelim demişti.çünkü muayne sırasında sol tarafımda ağrı oluyor.erdal aktan karın içinde yapışıklık,endometriosiz olabilir demişti.onada tekrar gitmeyi düşünmedim değil.çünkü bana görünmeyen tek sebebin ne olabileceğini tek o söylemişti.

erdal bey gercekten gerek duymadikca hic bir islem yapmaz yani sana laporoskopi dediyse ciddi suphelendi bisey vardir. ben histeroskopi yapalim diye nerdeyse yalvardim erdal beye de gerek yok dedi yapmadi bana. aslinda iyi bi doktor ilgili bi ekip cok seviyorum onlari ama iki kere nagtif sonuc alinca bi degisiklik olsun diye ahmet beye geldim. bi de medicalparkin laboratuvari daha iyidir diye düşünüyorum.

mesela ahmet bey bana da yum toplamdan önce histeroskopi yapacak, normalde yum toplamadan sonra yaparlar rahme cizik atilir tutunsun diye ben de niye böyle yapiyor anlayamadim. ben normalde herseyi cok sorgularim ama bu sefer doktora güvenip fazla kafama takmak istemiyorum

Ahmet beye erdal beyin lap. Yapalım dediğini söyledim.gerek yok minimal bir yapışıklıktan dolayı ağrın olabilir dedi önemsemedi.bende anlamadım.her iş bittikten sonra bizden karyotip analizi ve histeroskopi istedi.sonra dondurduğu iki embriyoyu transfer etti.neden en başta istemedi bunları bilmiyorum.çok fazla hastası var ve muayne olduğun gün dosyayı incelediği için gözden mi kaçırdı bişeyleri bilmiyorum.hiç histeroskopi dememişti.bir anda onu da yapalım dedi.histeroskopiyi kendi yapmıyor ya süleymsn ya da funda yapıyor dediler.ameliyathanede önce seni uyutuyorlar sonra doktor geliyor.yani ne ameliyat öncesi ne de sonrası kimseyi görmedim. ahmet beyi görmedim.ben çıktıktan sonra funda hanım eşimin yanına gelmiş herşey yolunda başarılı geçti demiş.o yüzden hemşirelere ahmet bey geldikten sonra uyutulmak istiyorum de.ben inanmıyorum ahmet beyin histeroskopi mi yaptığına.histeroskopiden 3 gün sonra kontrole çağırdı.cd yi bi izleyelim dedi bende yanımda yok dedim.hiç bahsetmedi histeroskopide ne gördüğünden.o yüzden o girmedi gibi hissettim.1550 tl gibi ödedim kasım da.

tamam cnm bunlara dikkat edicem ben de söylediğin iyi oldu. ben histeroskopi ahmet bey yapsin istedigim icin gittim oraya yoksa rast gele bi yere de giderdim. galiba cumartesileri cok yogun oluyorlar. haftaici öğleden sonra gittim bi sefer bombostu cok güzel ilgilendi uzun süre. histeroskopi de rahme cizik atilinca tutma ihtimali artiyor büyük ihtimal ondan sana histeroskopi demis son anda ama keske basta soyelseymis. ben de son dakika islerini hic sevmem

ooo kizlar neler oluyo burada. bende katılayim bari. bende kısa protokol uygulandı. ilk gittiginde elimde bütün tahlillerim vardı zaten hemen vitamin tasfiyesine ve dogum kontrol hapina başlattı ( cunku pko yum )adettede iynelere başladık çok yumurta olunca embiyolar donduruldu ve adette yine dogum kontrol hapi ve ozaman decapeptyl iyne yi yaptı yani transfer öncesi. medical de 2 transfer oldum ikisindede transfer öncesi yapıldı. ve benim bildiğim ahmet bey histeskorapi yada onun tarzı ameliyatlarda girmiyor sorarsanız söylerler muhtemelen. herkezin yöntemi yada tarzı farklı bizlerin isteği ise detaylı anlatım hamile kalarak sonuç. mevlam ins hepimize hangi merkezde olursak olalım bu duyguyu tez vakitte yasatsin iyi geceker

amiin cnm. ya histeroskopiye ahmet beyin girmemesine üzüldüm sirf onun icin medicala geldim ben. medical cumartesileri cok yogun ve karışık küçük yerde oda kapmaca oynaniyor gibi. bu düzensizliği pek sevmedim umarim hafta ici de böyle degildir.

İki aşılama ve bir tüp teadavisi gördüm.hep saatlerce bekledim.hem takipte hem transferde hem ameliyatta hep beklettiler.yumurta takiplerini ahmet bey hep süleyman beye ya da funda hanıma yaptırıyor.onlar dosyaya yazıyor ahmet bey ordan bakıyor.bi gittiğinde süleyman bi gittiğinde funda kim denkgelirse.

Ben işleme girmeden önce sordum.kim girecek diye ahmet bey dediler ama doktor gelmeden bayıltıkları için görmedim.o yüzden şüphelendim.

benim daha bi kontrol oldu ahmet bey girdi bakalim diger kontrollerde nolcak.

vallaha canim aslında eski kalabalık yok artık. eskiden üniversite hastanesiydi ve rapor kendileri cikariyirlardi. cumartesi yarin gün çalıştıkları için biraz daha yoğun olabilirler.

vallaha canim aslında eski kalabalık yok artık. eskiden üniversite hastanesiydi ve rapor kendileri cikariyirlardi. cumartesi yarin gün çalıştıkları için biraz daha yoğun olabilirler.
Dün aşılama raporlarına almaya gittim.ilk defa bu kadar tenha gördüm.en son ocak ayında gitmiştim o zamanda kalabalıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…