- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.481
sen şimdi ege ye başlıyorsun degilmiDün aşılama raporlarına almaya gittim.ilk defa bu kadar tenha gördüm.en son ocak ayında gitmiştim o zamanda kalabalıktı.
Evet canım 16 mayısta ege hanıma randevum var.ama içim hiç rahat değil.bakalım nasıl olacaksen şimdi ege ye başlıyorsun degilmi
hakkında hayırlısı canim. ins icine de siner. güzel sonuçlarını paylasirsin bizimleEvet canım 16 mayısta ege hanıma randevum var.ama içim hiç rahat değil.bakalım nasıl olacak
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah son tedavilerimiz olurhakkında hayırlısı canim. ins icine de siner. güzel sonuçlarını paylasirsin bizimle
allah yardimcin olsun kaliteli yumuslarin oksun insArkadaşlar meraba dün doktrum puregon 300 ve merional 75 verdi cumartesi kontrole çağırdı. Eşim daha önce tese olmuştu sonuçlar güzel çıkmıştı. Dualarınızı bekliyorum.
Çok sagolallah yardimcin olsun kaliteli yumuslarin oksun ins
Acaba üniversite hastanesi olmaktan çıktığı için mi yoksa benim gibi hasta kaçırdıkları için mi acaba.geçen gün eski raporlarımı almaya gittim.ne sekreterleri ne de hemşireleri insan gibi değil.(nuray hemşire hariç)suratsızlar.evrak soruyorum dik dik cevap vermeler uyuz oldum.ahmet bey çok iyi bir doktor olabilir ama ekibi berbat bence.buda hasta azalmasında bir sebep olabilir.vallaha canim aslında eski kalabalık yok artık. eskiden üniversite hastanesiydi ve rapor kendileri cikariyirlardi. cumartesi yarin gün çalıştıkları için biraz daha yoğun olabilirler.
olabilir tabi canim. herşey etken olabiliyor. sen naptin basladin mi yeni tedavineAcaba üniversite hastanesi olmaktan çıktığı için mi yoksa benim gibi hasta kaçırdıkları için mi acaba.geçen gün eski raporlarımı almaya gittim.ne sekreterleri ne de hemşireleri insan gibi değil.(nuray hemşire hariç)suratsızlar.evrak soruyorum dik dik cevap vermeler uyuz oldum.ahmet bey çok iyi bir doktor olabilir ama ekibi berbat bence.buda hasta azalmasında bir sebep olabilir.
yok canım.ilk randevum 16 mayısta.ama evraklarımın hepsini hazırladım.canım sendin sanırım tepecikte pıhtılaşma testi yaptıran.ben salı günü için tepecik tıbbı genetikten randevu aldım.pıhtılaşma testleri için.ama benim ne düşüğüm ne de kimyasalım var.yaparlarmı acaba testi bilemedim.olabilir tabi canim. herşey etken olabiliyor. sen naptin basladin mi yeni tedavine
hayırlı olsun canim. evet tepecik te yaptirdim ama 2010 senesiydi. ve ozaman özel doktorum vardı infertilite bölümünde o hastanede de çalışıyordu ve ilk tup bebek denememde orda yaptırmıştım. ve benimde ozaman dusugum yoktu ama bütün genstiklsrimi yapmışlardı. sende sene şansını ins yapatlaryok canım.ilk randevum 16 mayısta.ama evraklarımın hepsini hazırladım.canım sendin sanırım tepecikte pıhtılaşma testi yaptıran.ben salı günü için tepecik tıbbı genetikten randevu aldım.pıhtılaşma testleri için.ama benim ne düşüğüm ne de kimyasalım var.yaparlarmı acaba testi bilemedim.
Anladım canım.aldım bakalım randevu salı gününe direk isteyeceğim karyovasküler panel riski diyeceğim.inşallah yaparlarhayirli
hayırlı olsun canim. evet tepecik te yaptirdim ama 2010 senesiydi. ve ozaman özel doktorum vardı infertilite bölümünde o hastanede de çalışıyordu ve ilk tup bebek denememde orda yaptırmıştım. ve benimde ozaman dusugum yoktu ama bütün genstiklsrimi yapmışlardı. sende sene şansını ins yapatlar
keske bornivadaki ek binadan alsaydın yada direk gitseydin. orası tenha oluyo. daha önce konuşmuş olsaydık orayı söylerdim sana. hatta yakından hemen şimdi gidebilirsinAnladım canım.aldım bakalım randevu salı gününe direk isteyeceğim karyovasküler panel riski diyeceğim.inşallah yaparlar
Ordan aldım canım zaten salıya verdiler.182 den aldım.pazartesi 1 mayıs tatili olunca salıya verdiler.ins
keske bornivadaki ek binadan alsaydın yada direk gitseydin. orası tenha oluyo. daha önce konuşmuş olsaydık orayı söylerdim sana. hatta yakından hemen şimdi gidebilirsin
anladim canim ins hayırlı haberlerle gelirsinOrdan aldım canım zaten salıya verdiler.182 den aldım.pazartesi 1 mayıs tatili olunca salıya verdiler.
İnşallah canım.yaparlar.özel laboratuvarları aradım.kardiyovasküler paneli için 1300 tl para istediler.anladim canim ins hayırlı haberlerle gelirsin
isterler canim özel tahlil diye geçiyormuş oyuzden yüksek diyorlar. salı günü şansını dene yapmazsa başka bir doktora tekrar randevu al ona git.İnşallah canım.yaparlar.özel laboratuvarları aradım.kardiyovasküler paneli için 1300 tl para istediler.
evet cnm bak bu noktada cok haklisin. ben daha önce tinaztepede 1 aşılama 2 tüp denedim tüm ekip o kadar iyiydi ki hastanede beni görünce uzakta olsalar hemen el sallarlardi filan. hemsireler yum toplamada bebegim, güzelim diyerek uya dirirlardi. hep insani rahatlatirlardi.buradakiler robot gibi, hep bi ciddilerAcaba üniversite hastanesi olmaktan çıktığı için mi yoksa benim gibi hasta kaçırdıkları için mi acaba.geçen gün eski raporlarımı almaya gittim.ne sekreterleri ne de hemşireleri insan gibi değil.(nuray hemşire hariç)suratsızlar.evrak soruyorum dik dik cevap vermeler uyuz oldum.ahmet bey çok iyi bir doktor olabilir ama ekibi berbat bence.buda hasta azalmasında bir sebep olabilir.
Bugün bornovadaki tepecik ek binaya gittim.pıhtılaşma gen testi için.doktorun yanına girer girmez tüp bebek mi dedi.evet dedim.eşinde giriş yapsın onunda karyotip analizini alalım dedi.biz onları yaptırdık dedim.o zaman sana pıhtılaşma bakalım dedi.tromboli paneli,protein c,protein s ve Antitrombin 3 testleri için kan verdim geldim.yani çok kolay oldu hiçbirşey sormadılar.anladim canim ins hayırlı haberlerle gelirsin
Cnm dr ismini verirmisin ben medicalde yaptirdim pihtilasma testlerini ama bi kac tanesi yapilmadi onlari tamamlicam direk genetige gittin degilmi oncesinde kadin doguma falan gitmedenBugün bornovadaki tepecik ek binaya gittim.pıhtılaşma gen testi için.doktorun yanına girer girmez tüp bebek mi dedi.evet dedim.eşinde giriş yapsın onunda karyotip analizini alalım dedi.biz onları yaptırdık dedim.o zaman sana pıhtılaşma bakalım dedi.tromboli paneli,protein c,protein s ve Antitrombin 3 testleri için kan verdim geldim.yani çok kolay oldu hiçbirşey sormadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?