Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Arkadaşlar meraba dün doktrum puregon 300 ve merional 75 verdi cumartesi kontrole çağırdı. Eşim daha önce tese olmuştu sonuçlar güzel çıkmıştı. Dualarınızı bekliyorum.

vallaha canim aslında eski kalabalık yok artık. eskiden üniversite hastanesiydi ve rapor kendileri cikariyirlardi. cumartesi yarin gün çalıştıkları için biraz daha yoğun olabilirler.
Acaba üniversite hastanesi olmaktan çıktığı için mi yoksa benim gibi hasta kaçırdıkları için mi acaba.geçen gün eski raporlarımı almaya gittim.ne sekreterleri ne de hemşireleri insan gibi değil.(nuray hemşire hariç)suratsızlar.evrak soruyorum dik dik cevap vermeler uyuz oldum.ahmet bey çok iyi bir doktor olabilir ama ekibi berbat bence.buda hasta azalmasında bir sebep olabilir.

olabilir tabi canim. herşey etken olabiliyor. sen naptin basladin mi yeni tedavine

olabilir tabi canim. herşey etken olabiliyor. sen naptin basladin mi yeni tedavine
yok canım.ilk randevum 16 mayısta.ama evraklarımın hepsini hazırladım.canım sendin sanırım tepecikte pıhtılaşma testi yaptıran.ben salı günü için tepecik tıbbı genetikten randevu aldım.pıhtılaşma testleri için.ama benim ne düşüğüm ne de kimyasalım var.yaparlarmı acaba testi bilemedim.

hayirli
hayırlı olsun canim. evet tepecik te yaptirdim ama 2010 senesiydi. ve ozaman özel doktorum vardı infertilite bölümünde o hastanede de çalışıyordu ve ilk tup bebek denememde orda yaptırmıştım. ve benimde ozaman dusugum yoktu ama bütün genstiklsrimi yapmışlardı. sende sene şansını ins yapatlar

Anladım canım.aldım bakalım randevu salı gününe direk isteyeceğim karyovasküler panel riski diyeceğim.inşallah yaparlar

ins
Anladım canım.aldım bakalım randevu salı gününe direk isteyeceğim karyovasküler panel riski diyeceğim.inşallah yaparlar
keske bornivadaki ek binadan alsaydın yada direk gitseydin. orası tenha oluyo. daha önce konuşmuş olsaydık orayı söylerdim sana. hatta yakından hemen şimdi gidebilirsin

ins

keske bornivadaki ek binadan alsaydın yada direk gitseydin. orası tenha oluyo. daha önce konuşmuş olsaydık orayı söylerdim sana. hatta yakından hemen şimdi gidebilirsin
Ordan aldım canım zaten salıya verdiler.182 den aldım.pazartesi 1 mayıs tatili olunca salıya verdiler.

evet cnm bak bu noktada cok haklisin. ben daha önce tinaztepede 1 aşılama 2 tüp denedim tüm ekip o kadar iyiydi ki hastanede beni görünce uzakta olsalar hemen el sallarlardi filan. hemsireler yum toplamada bebegim, güzelim diyerek uya dirirlardi. hep insani rahatlatirlardi.buradakiler robot gibi, hep bi ciddiler

anladim canim ins hayırlı haberlerle gelirsin
Bugün bornovadaki tepecik ek binaya gittim.pıhtılaşma gen testi için.doktorun yanına girer girmez tüp bebek mi dedi.evet dedim.eşinde giriş yapsın onunda karyotip analizini alalım dedi.biz onları yaptırdık dedim.o zaman sana pıhtılaşma bakalım dedi.tromboli paneli,protein c,protein s ve Antitrombin 3 testleri için kan verdim geldim.yani çok kolay oldu hiçbirşey sormadılar.

Cnm dr ismini verirmisin ben medicalde yaptirdim pihtilasma testlerini ama bi kac tanesi yapilmadi onlari tamamlicam direk genetige gittin degilmi oncesinde kadin doguma falan gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…