Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ooo senin yine cok şeye bakmış yanlis hatirlamiyorsam benim sadece 2 faktöre baktilar orda digerlerine gerek yok dediler. protein c ve s yi dışarda yaptirdim simdi sonuc bekliyorum

Cnm dr ismini verirmisin ben medicalde yaptirdim pihtilasma testlerini ama bi kac tanesi yapilmadi onlari tamamlicam direk genetige gittin degilmi oncesinde kadin doguma falan gitmeden
tepecik egitim bornava ek binasi genetige randevu alabilirsin cnm. cok kolay zaten fazla sira da yok. ben 2 düşügüm var demistim fazla sorgulamadan hemen yaptilar. 182 den randevu alabilirsin. ben bi bayan doktora almistim ama doktoru nerdeyse hic gormedim desem yeri var hemsiresi ilgilendi hep bi de sonuc almaya gittigimde o bayan doktorun hastalarina da erkek doktor vardi o bakıyordu

Benimde 5 negatifim var cnm sorun olmaz sanirim yaoarlar hemen tesekur ederim

Cnm dr ismini verirmisin ben medicalde yaptirdim pihtilasma testlerini ama bi kac tanesi yapilmadi onlari tamamlicam direk genetige gittin degilmi oncesinde kadin doguma falan gitmeden
Direk tıbbi genetik bölümüne gittim.poliklinik bir ve iki var.benimki birdi.doktorun ismi
Benimde 5 negatifim var cnm sorun olmaz sanirim yaoarlar hemen tesekur ederim
Benim bir negatifim var.ama hiç sormadan bu testleri istediler direk.çok kolay oldu.

Kaç günde çıktı peki

kan pihtilasmasi 2-3 hafta da çıkmıştı yanlis hatirlamiyorsam ama esimle genetik testlerimiz gec çıktı 2 aya yakin sürmüştü
Aradılarmı canım.yoksa gidip aldınızmı.brnim sadece pıhtılaşma.eşimle olan tahlili biz medikalde yaptırmıştık.

aaa çok sevindim hemen hallatmene gözün aydın canim

aaa çok sevindim hemen hallatmene gözün aydın canim
Evet canım hallettim ama tromboli panel testte sadece iki gene bakıyormuş tepecik.faktör 2 ve faktör 5. Mayıs 16 da ege de randevum var.kalanlarıda orada yaptırabilirsem ya da dr gerekli görürse yaptıracağım.yani faktor2,faktör5,protein s,protein c ve antitrombin 3 bakılmış oldu.

bana da aynen 2 faktör baktilar cnm orda, kalanini medifema hastanesinde yaptirdim özel sigortam vardi o karşıladı ücret vermemis oldum sadece muayne ücreti

bana da aynen 2 faktör baktilar cnm orda, kalanini medifema hastanesinde yaptirdim özel sigortam vardi o karşıladı ücret vermemis oldum sadece muayne ücreti
Evet ya sadece iki tanesi çalışılıyormuş.diğer üçünü istedim.olay oldu hangi tüpe alacaklarını bilemediler.kan almada duran bayanın birisi laboratuvarı aradı doktora söyleyin birdaha bu tahlilleri yazmasın dedi.ama artık yazılmış diye ayarladılar ve üç tüp te o diğer tahliller için kan verdim.kalanları ege yapar inşallah.peki sende pıhtılaşma çıktımı

ege de yapiyorlarmis cnm medifema hastanesindekiler söylemişti ama egeye gidip ugrasmayi göze alamadim doğrusu. bornavada bakilan 2 faktorde sorun çıkmadı. diger faktorlerin sonuclari cikmadi henüz. zaten gebelik de asil önemli olan o 2 faktörmüş

E
umarım ondada problemin çıkmaz.en sık görülen pıhtılaşma bozukluğu o iki faktörmüş o yüzden o ikisine bakıyorlarmış.diğerleri nadirmiş.ege de yaptırabilirim inşallah

benim de sadece 2 si yapıldı. gerisine gerek yok demişti. medical de ise o 2 faktöre bile bakmıyoruz protein c ve s önemli demişlerdi. herkez farklı bisey söylüyor

Kizlar benim de yakinda histeroskopi var ama yum toplamadan 1 ay önce olmus olcak normalde rahme cizik atmayi yum toplamadan sonra yapiyorlar bama niye böyle yapiyorlar gec olmaz mi bilemedim kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…