Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

hem rahmi inceleme hem cizik atma. cok oldu bittiye geldi hersey, bi de bu sefer doktor ne diyorsa onu yapcam fazla sorgulamicam koca prof vardir bi bildigi dedim ama yine merak etmeden sorgulamadan duramadim:)
Benim öncesinde hiç konuşulmamıştı histeroskopi.yumurta toplandı ben transfer için telefon beklerken.3. Gün ahmet bey aradı.embriyolarını dondurdum ilaçlarını kes adet olsuğunda gel muayne edelim sonra histeroskopi yapacam sana dedi.yani 28 ekimde yumurta toplantı 23 kasımda histeroskopi oldum.30 aralıkta transfer olmuştum.

olumsuz düşünmek sorgulamak istemiyorum artik ama merak etmeden duramiyorum. senin apayri olmuş mesela. benim daha ilk görüşmede bu şekilde planladı

hem rahmi inceleme hem cizik atma. cok oldu bittiye geldi hersey, bi de bu sefer doktor ne diyorsa onu yapcam fazla sorgulamicam koca prof vardir bi bildigi dedim ama yine merak etmeden sorgulamadan duramadim:)
rahime atılan çizik hemen kapanmıyor diye biliyorum. sen gönlünü ferah tut ins herşey yolunda gider. bide sana bisey sorcam senin isim naykin daha önce farklimiydi

tamam yaa diyorum anlattıkların yabancı değil ama ismi hatırlamıyorum konusmusmuydik diye şimdi oldu. evet bir çok kez konuşmuştuk medical mi tinaztepemi diye. hadi bu denemen son olur ins hakkında hayirlisi
evet cnm her tedavide merkez konusunda hep kararsizlik yaşadık. insallah cnm :)

arkadaşlar medikal parrk tüp bebek labaratuar ve embiriyolok hakkında bilgisi olan varmı,nasıl bir teknoloji kullanıyorlar,sperme ve embiriyoya ne teknolojide bakıyorlar ,bu benim için çok önemli egede 7 defa olumsuz yaşamış biriyim

Mi
Mikroçip ve picsi var.ama ımsi yok.embriyo zarı inceltme var.pgt var.embriyoskop var.öyle embriyologla tanışmak konuşmak karar vermek gibi birşey yok(ya da ben öyle bir şey yaşamadım)ortalarda görüyordum kim olduğunu netteki resminden okuyunca anladım.teknılpjinin egeden farkı olduğunu sanmıyorum.yani egede ımsi var diye biliyorum.birde bu saydıklarım rutin yöntemler değil.ihtiyaç duyduklarına fiyat farkıyla uyguluyorlar.yani çok farklı bir labları yok sanırım.bu arada sizdeki sıkıntı neydi.7 kez denemişsiniz.bende ilk denememi medikalde yaptım.ikinci için egeyi düşünüyorum.en azından ticari kaygı yoktur diyorum.

cgh yok mu medical de ?

Sadece pgt var diye biliyorum.eğer karyotip tahlillerimiz sorunlu çıksaydı ahmet bey pgt yapacağız size demişti.hastane bünyesinde yok ama dışarıda yaptırıyorlardır belki.
hadi yaa... cgh yaptirmayi düşünmüyorum ama labaratuvat konusunda hayal kırıklığı yaşadım peki imsi yontemimi daha iyi picsi mi?

Hangisi daha iyi canım bende bir türlü anlamadım.ama medicalde ki süleyman beye göre ımsi kandırmacaymış.bizimde sebepsiz infertilite ama ilki tutmayınca ahmet bey ikincide picsi kullanalım demişti.ekstradan 600 tl ücretlendiriliyordu ocak ayında.

biz daha onlari hic konusmadik histeroskopiden sonra karar verelim dedi bakalim nolucak. gerci bizim a kalite 5. gün embriyosu oluyor tutunuyor da sonrasinda sıkıntı var

biz daha onlari hic konusmadik histeroskopiden sonra karar verelim dedi bakalim nolucak. gerci bizim a kalite 5. gün embriyosu oluyor tutunuyor da sonrasinda sıkıntı var
Embriyolar çok kaliteliyse sizde başka yöntemlere gerek kalmayabilir.çünkü bizim kiler çok kaliteli değilmiş.yani ahmet bey ilk görüşmede 1. Kalite demişti sonrada çok kaliteli değil ama gebelik elde edilebilecek kalitede demişti.o yüzden ikincide kaliteyi yükseltecek yöntemleri deniyeceğini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…