Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

bizim ya embriyolarin genetiginde bi sorun oluyor, ya rahim de ya da bagisiklik sistemimle alakali bi sorun bakalim bu tedavide durum ne olcak.

koenzim, omega kullaniyorsun degil mi? bi de hakiki ari sütü tavsiye ederim embriyo kalitesi icin

bizim ya embriyolarin genetiginde bi sorun oluyor, ya rahim de ya da bagisiklik sistemimle alakali bi sorun bakalim bu tedavide durum ne olcak.

koenzim, omega kullaniyorsun degil mi? bi de hakiki ari sütü tavsiye ederim embriyo kalitesi icin
Arı sütü hariç diğerlerini kullanıyorum canım.umarım basit bir sebebin vardır histeroskopide düzeltilir.

senin yeni merkezinde tedavin başladı mi nasıl geciyor
Başladım sayılır canım.egede kısa protokol uygulanıyor.ilk adetinde ara başlayalım dedi.haziranın ilk haftası başlıyacağım inşallah.bütün tahlillerim yapıldı.sadece smear ve kültür sonucum çıkmadı onlarda normal çıkarsa başlıcaz inşallah

Bi hormonum yüksekmiş araştırmalarımıza göre transfer yaparsak tutmuyor dedi doktor.
neyse en azindan tutma ihtimali düşükken transfer yapip da riske atmamis. gec olsun da güç olmasin. ben daha yum büyütme ignelerine bile baslayamadim. dogum kontrol hapiyla 3. aya giriyorum :) hic bu kadar dk kullanmamistim:)))

neyse en azindan tutma ihtimali düşükken transfer yapip da riske atmamis. gec olsun da güç olmasin. ben daha yum büyütme ignelerine bile baslayamadim. dogum kontrol hapiyla 3. aya giriyorum :) hic bu kadar dk kullanmamistim:)))
neden o kadar çok doğum kontrol hapı kullanıyorsun acaba.çok fazla üç ay hap içmek.umarım bu son olur canım.vardır doktorun bi bildiği canım.sonu güzel olsun inşallah

hayırlı olsun simdiden cnm

canim ben daha önceki 2 denemeyi tinaztepede yaptim ikisini de kisa protokol yaptilar benim rezervlerde cok iyiydi doktor uzun protokole gerek yok ugrasmayalim dedi yani onu daha cok doktorlar kafasina göre yapiyo gibi

benim de rezerve azlığı yok a medical de kısa protokol uygulandı. takma kafana bunları hayırlısı allahtan

İçimi rahatlattınız arkadaşlar.ilk denemem ahmet beyde uzun protokol olmuştu.ahmet bey öyle açıklamıştı.o yüzden panik oldum.
ahmet bey simdi bana uuuupuzun bi protokol yapiyor 3 ay olcak nerdeyse :)))) ama benim cikolata kistim var diye öyle yapti. aslinda kisa protokol daha iyi daha az ilac hormon vs aliyorsun ve tedavi daha kisa sürüyor

ahmet bey simdi bana uuuupuzun bi protokol yapiyor 3 ay olcak nerdeyse :)))) ama benim cikolata kistim var diye öyle yapti. aslinda kisa protokol daha iyi daha az ilac hormon vs aliyorsun ve tedavi daha kisa sürüyor
Haklısın canım.ama her doktorun protokolü farklı oluyor.benim çikolata kistim yok ama ahmet bey banada 2 ay doğum kontrol hapı adetin 21 günü decapeptly yaparak uzun protokol uyguladı.pko olmamama rağmen sonuç OHSS olarak döndü bana.çok sancılı zor günler geçirmiştim.umarım senin öyle olmaz.

ayyy benim ilk tedavide bende de hafif ohss oldu merional dokundu sanirim bana çünkü ikinci tedavide merionel kullanmadim ohss filan da olmadi. karnim 6 aylik hamile gibi sismisti pantolonlarimi filan giyemedim nefes alamiyordum

ayyy benim ilk tedavide bende de hafif ohss oldu merional dokundu sanirim bana çünkü ikinci tedavide merionel kullanmadim ohss filan da olmadi. karnim 6 aylik hamile gibi sismisti pantolonlarimi filan giyemedim nefes alamiyordum
Ahmet bey beni hemen hastaneye aldı.serum tedavisi gördüm.günfe iki kere enerji içeceği içmem gerektiğini söylediler.bir hafta orgalutran iğne oldum.adet olana kadar ağrıyla yaşamaya alışacaksın dedi.öylede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…