- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.541
bizim ya embriyolarin genetiginde bi sorun oluyor, ya rahim de ya da bagisiklik sistemimle alakali bi sorunEmbriyolar çok kaliteliyse sizde başka yöntemlere gerek kalmayabilir.çünkü bizim kiler çok kaliteli değilmiş.yani ahmet bey ilk görüşmede 1. Kalite demişti sonrada çok kaliteli değil ama gebelik elde edilebilecek kalitede demişti.o yüzden ikincide kaliteyi yükseltecek yöntemleri deniyeceğini söylemişti
Arı sütü hariç diğerlerini kullanıyorum canım.umarım basit bir sebebin vardır histeroskopide düzeltilir.bizim ya embriyolarin genetiginde bi sorun oluyor, ya rahim de ya da bagisiklik sistemimle alakali bi sorunbakalim bu tedavide durum ne olcak.
koenzim, omega kullaniyorsun degil mi? bi de hakiki ari sütü tavsiye ederim embriyo kalitesi icin
senin yeni merkezinde tedavin başladı mi nasıl geciyorArı sütü hariç diğerlerini kullanıyorum canım.umarım basit bir sebebin vardır histeroskopide düzeltilir.
Bugün yumurta toplama işlemim oldu 4 adet toplandı fakat dr hormonun yüksek dedi 2 ay ertelicez dedi transferi degerlerim şu şekilde. Lh:0.66/e2:715/progesteron:2.0/protrombin:114%/ınr:0.83
dün kontrolüm vardı doğum kontrol hapı verdi yine ayın 30 unda kontrole çağırdı.hayirlisi olsun cnm insallah pozitif olue
Başladım sayılır canım.egede kısa protokol uygulanıyor.ilk adetinde ara başlayalım dedi.haziranın ilk haftası başlıyacağım inşallah.bütün tahlillerim yapıldı.sadece smear ve kültür sonucum çıkmadı onlarda normal çıkarsa başlıcaz inşallahsenin yeni merkezinde tedavin başladı mi nasıl geciyor
acaba progesteron düşük diye mi erteliyor ki?dün kontrolüm vardı doğum kontrol hapı verdi yine ayın 30 unda kontrole çağırdı.
Bi hormonum yüksekmiş araştırmalarımıza göre transfer yaparsak tutmuyor dedi doktor.acaba progesteron düşük diye mi erteliyor ki?
neyse en azindan tutma ihtimali düşükken transfer yapip da riske atmamis. gec olsun da güç olmasin. ben daha yum büyütme ignelerine bile baslayamadim. dogum kontrol hapiyla 3. aya giriyorum :) hic bu kadar dk kullanmamistim:)))Bi hormonum yüksekmiş araştırmalarımıza göre transfer yaparsak tutmuyor dedi doktor.
neden o kadar çok doğum kontrol hapı kullanıyorsun acaba.çok fazla üç ay hap içmek.umarım bu son olur canım.vardır doktorun bi bildiği canım.sonu güzel olsun inşallahneyse en azindan tutma ihtimali düşükken transfer yapip da riske atmamis. gec olsun da güç olmasin. ben daha yum büyütme ignelerine bile baslayamadim. dogum kontrol hapiyla 3. aya giriyorum :) hic bu kadar dk kullanmamistim:)))
cikolata kistlerimi küçültmek icin veriyor cnm.neden o kadar çok doğum kontrol hapı kullanıyorsun acaba.çok fazla üç ay hap içmek.umarım bu son olur canım.vardır doktorun bi bildiği canım.sonu güzel olsun inşallah
hayırlı olsun simdiden cnmBaşladım sayılır canım.egede kısa protokol uygulanıyor.ilk adetinde ara başlayalım dedi.haziranın ilk haftası başlıyacağım inşallah.bütün tahlillerim yapıldı.sadece smear ve kültür sonucum çıkmadı onlarda normal çıkarsa başlıcaz inşallah
hadi bakalim hayirlisiBaşladım sayılır canım.egede kısa protokol uygulanıyor.ilk adetinde ara başlayalım dedi.haziranın ilk haftası başlıyacağım inşallah.bütün tahlillerim yapıldı.sadece smear ve kültür sonucum çıkmadı onlarda normal çıkarsa başlıcaz inşallah
Hayırlısı neyse o olsun diyorum bişey sorgulamıyacağım bu sefer diyorum.ama rezerv azlığım yok.benim bildiğim rezerv azlığı olanlara kısa protokol uygulanıyor.ama ege üniversitesi herkese kısa protokol uyguluyormuş.ona takıldım birazhadi bakalim hayirlisi
canim ben daha önceki 2 denemeyi tinaztepede yaptim ikisini de kisa protokol yaptilar benim rezervlerde cok iyiydi doktor uzun protokole gerek yok ugrasmayalim dedi yani onu daha cok doktorlar kafasina göre yapiyo gibiHayırlısı neyse o olsun diyorum bişey sorgulamıyacağım bu sefer diyorum.ama rezerv azlığım yok.benim bildiğim rezerv azlığı olanlara kısa protokol uygulanıyor.ama ege üniversitesi herkese kısa protokol uyguluyormuş.ona takıldım biraz
benim de rezerve azlığı yok a medical de kısa protokol uygulandı. takma kafana bunları hayırlısı allahtanHayırlısı neyse o olsun diyorum bişey sorgulamıyacağım bu sefer diyorum.ama rezerv azlığım yok.benim bildiğim rezerv azlığı olanlara kısa protokol uygulanıyor.ama ege üniversitesi herkese kısa protokol uyguluyormuş.ona takıldım biraz
İçimi rahatlattınız arkadaşlar.ilk denemem ahmet beyde uzun protokol olmuştu.ahmet bey öyle açıklamıştı.o yüzden panik oldum.benim de rezerve azlığı yok a medical de kısa protokol uygulandı. takma kafana bunları hayırlısı allahtan
ahmet bey simdi bana uuuupuzun bi protokol yapiyor 3 ay olcak nerdeyse :)))) ama benim cikolata kistim var diye öyle yapti. aslinda kisa protokol daha iyi daha az ilac hormon vs aliyorsun ve tedavi daha kisa sürüyorİçimi rahatlattınız arkadaşlar.ilk denemem ahmet beyde uzun protokol olmuştu.ahmet bey öyle açıklamıştı.o yüzden panik oldum.
Haklısın canım.ama her doktorun protokolü farklı oluyor.benim çikolata kistim yok ama ahmet bey banada 2 ay doğum kontrol hapı adetin 21 günü decapeptly yaparak uzun protokol uyguladı.pko olmamama rağmen sonuç OHSS olarak döndü bana.çok sancılı zor günler geçirmiştim.umarım senin öyle olmaz.ahmet bey simdi bana uuuupuzun bi protokol yapiyor 3 ay olcak nerdeyse :)))) ama benim cikolata kistim var diye öyle yapti. aslinda kisa protokol daha iyi daha az ilac hormon vs aliyorsun ve tedavi daha kisa sürüyor
ayyy benim ilk tedavide bende de hafif ohss oldu merional dokundu sanirim bana çünkü ikinci tedavide merionel kullanmadim ohss filan da olmadi. karnim 6 aylik hamile gibi sismisti pantolonlarimi filan giyemedim nefes alamiyordumHaklısın canım.ama her doktorun protokolü farklı oluyor.benim çikolata kistim yok ama ahmet bey banada 2 ay doğum kontrol hapı adetin 21 günü decapeptly yaparak uzun protokol uyguladı.pko olmamama rağmen sonuç OHSS olarak döndü bana.çok sancılı zor günler geçirmiştim.umarım senin öyle olmaz.
Ahmet bey beni hemen hastaneye aldı.serum tedavisi gördüm.günfe iki kere enerji içeceği içmem gerektiğini söylediler.bir hafta orgalutran iğne oldum.adet olana kadar ağrıyla yaşamaya alışacaksın dedi.öylede oldu.ayyy benim ilk tedavide bende de hafif ohss oldu merional dokundu sanirim bana çünkü ikinci tedavide merionel kullanmadim ohss filan da olmadi. karnim 6 aylik hamile gibi sismisti pantolonlarimi filan giyemedim nefes alamiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?