- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.641
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun tekrar medical de mi deniyceksinSüleyman hoca istedi.
Evet sadece kan almak için 16 ekime gün verdiler genetikte ayrıca hepsini yapamıyoruz dedi.peki ege de hangi bölüme gittin ve ne için 16 eline gün veriyorlar sadece kan almak için mi?
Evet. Medicalde demeyelimde süleyman hocada diyelim.şimdi ne yapmayı düşünüyorsun tekrar medical de mi deniyceksin
üniversite hastanesi bile heos ini yapamiyormyyuz. yazık yaa. benim tahlillerin var ama tekrar bi genetikciyke görüşmek istiyorum da ondan sordum canim. randevuyu akşam 8bden sonra internetten mi alıyorsun genetik bölümüne diyeEvet sadece kan almak için 16 ekime gün verdiler genetikte ayrıca hepsini yapamıyoruz dedi.
benim de doktorum suleyman bey.hayırlısı canimEvet. Medicalde demeyelimde süleyman hocada diyelim.
GEnetik bölümüne randevu almıyorsun sadece gitmen yeterli kapıyı çalıp giriyorsun ama öğleden sonraya bırakma yoksa hasta kotası doldu diyor. Yani önceden randevuya gerek yok.üniversite hastanesi bile heos ini yapamiyormyyuz. yazık yaa. benim tahlillerin var ama tekrar bi genetikciyke görüşmek istiyorum da ondan sordum canim. randevuyu akşam 8bden sonra internetten mi alıyorsun genetik bölümüne diye
tamam canim. tesekkurlerGEnetik bölümüne randevu almıyorsun sadece gitmen yeterli kapıyı çalıp giriyorsun ama öğleden sonraya bırakma yoksa hasta kotası doldu diyor. Yani önceden randevuya gerek yok.
vallaha canim bu konuda hiç bilgim yok. ben ilk gittiğimde yakin zamanda yapılan sonuçları götürmüştüm. oyuzden tekrar yapmadılar. ama bilgisi olan yazacaktır canimkızlar mrb tup bebek tedavısı oncesı eslerden sprrmıyogram testı aldılar fakat urolojıye yonlendırme olmadı bızde ama test sonucunda normal morfoloji%1 bu sekılde olup tup bebek yaptıran varmı bı garıplık var 3. denememı ahmet hoca yapıcak kalan embrıyolarla eger morfolojı bozuklugu varsa tekrar yapmama gerek yok dıye dusunuyorum morfolojısı %1 olup tupbebek yaptıran varmıdır
kiyamam yaa. allah ins bir gun bizede nasip edecek canim hayırlısıyla2 denememde tutmadı suleyman hocada
sagol canım hayırlısıyla Allah bızım yuzumuze guldursunkiyamam yaa. allah ins bir gun bizede nasip edecek canim hayırlısıyla
canım sen medical parktamı dewam edıyosun ahmet beymi suleyman beymi doktorundukiyamam yaa. allah ins bir gun bizede nasip edecek canim hayırlısıyla
evet canim suleyman bey doktorumcanım sen medical parktamı dewam edıyosun ahmet beymi suleyman beymi doktorundu
slm canim nasilsin,hiç sesin solu gun çıkmıyor.İNŞALLAH güzel haberler verirsinevet canim suleyman bey doktorum
iyiyim canim sen nasılsın. eskisi gibi girmiyorum pek. vericek güzel bir haberinde yok şimdilik. sen neler yapıyorsunslm canim nasilsin,hiç sesin solu gun çıkmıyor.İNŞALLAH güzel haberler verirsin
insallah seninde hamilelik haberini burda alucagiz uzulme bk en azindan donmuslarin var.inan senden çok umutluyum.benimde şuan vericek bi haberim yok.eşim bu ayda hasar testini yapicak ona göre tedavi şeklinin belirlenecek.iyiyim canim sen nasılsın. eskisi gibi girmiyorum pek. vericek güzel bir haberinde yok şimdilik. sen neler yapıyorsun
tup bebek deneme sonrasında gecikme yada erken gelme olabiliyor. biraz daha bekle benceArkadaslar olumsuz tup bebek tedavisi sonrasi adetim 5 gun gecikti normalmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?