Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Evet sadece kan almak için 16 ekime gün verdiler genetikte ayrıca hepsini yapamıyoruz dedi.
üniversite hastanesi bile heos ini yapamiyormyyuz. yazık yaa. benim tahlillerin var ama tekrar bi genetikciyke görüşmek istiyorum da ondan sordum canim. randevuyu akşam 8bden sonra internetten mi alıyorsun genetik bölümüne diye

GEnetik bölümüne randevu almıyorsun sadece gitmen yeterli kapıyı çalıp giriyorsun ama öğleden sonraya bırakma yoksa hasta kotası doldu diyor. Yani önceden randevuya gerek yok.

kızlar mrb tup bebek tedavısı oncesı eslerden sprrmıyogram testı aldılar fakat urolojıye yonlendırme olmadı bızde ama test sonucunda normal morfoloji%1 bu sekılde olup tup bebek yaptıran varmı bı garıplık var 3. denememı ahmet hoca yapıcak kalan embrıyolarla eger morfolojı bozuklugu varsa tekrar yapmama gerek yok dıye dusunuyorum morfolojısı %1 olup tupbebek yaptıran varmıdır

vallaha canim bu konuda hiç bilgim yok. ben ilk gittiğimde yakin zamanda yapılan sonuçları götürmüştüm. oyuzden tekrar yapmadılar. ama bilgisi olan yazacaktır canim

iyiyim canim sen nasılsın. eskisi gibi girmiyorum pek. vericek güzel bir haberinde yok şimdilik. sen neler yapıyorsun
insallah seninde hamilelik haberini burda alucagiz uzulme bk en azindan donmuslarin var.inan senden çok umutluyum.benimde şuan vericek bi haberim yok.eşim bu ayda hasar testini yapicak ona göre tedavi şeklinin belirlenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…