- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Ne guzel arkadasım ınsallah cok cok bölünür ..cok guzel bir haber bu...ınsallah o minnoşında sana sıkı sıkı tutunur... Allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ..guzel haberlerını beklıyoruz ..yaz bizede ..mübarek cuma gunu allahım yardımcımız olsun ..AminGünaydın Arkadaşlar dün bir yumurta toplanmıştı ya o döllenmiş şimdi bölünmesini izliyolarnış inşallah sağlıklı bir embriyo olur.
Amin canım Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Küçücük de olsa umudum var çok şükür .Ne guzel arkadasım ınsallah cok cok bölünür ..cok guzel bir haber bu...ınsallah o minnoşında sana sıkı sıkı tutunur... Allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ..guzel haberlerını beklıyoruz ..yaz bizede ..mübarek cuma gunu allahım yardımcımız olsun ..Amin
ayy çok sevindim. hadi gözün aydın canimGünaydın Arkadaşlar dün bir yumurta toplanmıştı ya o döllenmiş şimdi bölünmesini izliyolarnış inşallah sağlıklı bir embriyo olur.
Teşekkür ederim canım benim. İnşallah hamileyiz diye yazdığımız günler de gelir.ayy çok sevindim. hadi gözün aydın canim
ooo umutlarla yaşıyoruz zaten. mevlam o umutları tez vakitte gerçeğe dönüştürur yarabbim.Amin canım Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Küçücük de olsa umudum var çok şükür .
ay ins tez vakitte o haberleri alalim.Teşekkür ederim canım benim. İnşallah hamileyiz diye yazdığımız günler de gelir.
Oy masallah cok sevındım .ınşallah 2. Toplamada daha cok saglıklı yumoşların olur arkadasım ...kaça bölünmüş kaçıncı gun dondurmuşlar ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ...arkadaşlar embriyom bölünmüş 1. kaliteymiş şimdi donduruldu.inşallah ikinci yumurta toplama daha güzel geçer.
ayy maşallah çok sevindim canim. gözün aydın. ins ikincisi daha güzel olur daha çok yumusun olur.arkadaşlar embriyom bölünmüş 1. kaliteymiş şimdi donduruldu.inşallah ikinci yumurta toplama daha güzel geçer.
ikinci gün dondurulmuş canım. 1. kalite dedi embriyolog. diğer yumurtalarımda erken çatlamasaydı 3 tane olacaktı sağlık olsun ikinci işlem daha güzel olur inşşallah siz ne yaptınız.Oy masallah cok sevındım .ınşallah 2. Toplamada daha cok saglıklı yumoşların olur arkadasım ...kaça bölünmüş kaçıncı gun dondurmuşlar ...allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ...
inşallah canım 2. si daha güzel olur siz ne yaptınız.ayy maşallah çok sevindim canim. gözün aydın. ins ikincisi daha güzel olur daha çok yumusun olur.
Insallah arkadasım guzel sonuclarını beklıyoruz ..benımde 11 temmuzda transferim olacak Allah Nasıp ederse ..heyecanla beklıyorum ...ınsallah guzel sonuclar alırız hepimiz ..ikinci gün dondurulmuş canım. 1. kalite dedi embriyolog. diğer yumurtalarımda erken çatlamasaydı 3 tane olacaktı sağlık olsun ikinci işlem daha güzel olur inşşallah siz ne yaptınız.
benim cuma kontrolum var. transfer günü belli olacak bekliyoruzinşallah canım 2. si daha güzel olur siz ne yaptınız.
ayy hadi ins.Insallah arkadasım guzel sonuclarını beklıyoruz ..benımde 11 temmuzda transferim olacak Allah Nasıp ederse ..heyecanla beklıyorum ...ınsallah guzel sonuclar alırız hepimiz ..
ay inşallah hamile haberlerinizi veririsinizInsallah arkadasım guzel sonuclarını beklıyoruz ..benımde 11 temmuzda transferim olacak Allah Nasıp ederse ..heyecanla beklıyorum ...ınsallah guzel sonuclar alırız hepimiz ..
ay inşallah hamile haberlerinizi veririsiniz :)benim cuma kontrolum var. transfer günü belli olacak bekliyoruz
inşallah hamile haberini duyarız canımKızlar yarın ilk transferim yapılacak n'olur bana dua edin ..
ins arkadasim sirayla hepimiz verelim. müjdeyi.ay inşallah hamile haberlerinizi veririsiniz :)
Insallah guzel haberlerınızı alırız arkadasım ..ınsallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar..kaç embrıyo koyacaklar..kaçıncı gun embrıyosu kaça bölündüler acaba..bılgı verırsen cok sevınırım ..Kızlar yarın ilk transferim yapılacak n'olur bana dua edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?