- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
canim nasıl gifiyo tedavin?Evet ücretli canim.Embriyolar çözülürken 2000 verdik biz
ins dollenir arkadasim yaa. dinlensin bolunsun 1 tanede yeter canim. dua edelim ins güzel gelişir.Moralim çok bozuk arkadaşlar bugün opu yapııldı 3 yumurta vardı. Biri katlamış diğeri de bozuk çıktı bir yumurta var o kaliteli mi döllenirmi bilmiyorum
ins dollenir arkadasim yaa. dinlensin bolunsun 1 tanede yeter canim. dua edelim ins güzel gelişir.
Insallah dollenir arkadasım ..guzel haberlerını beklıyoruz ...Moralim çok bozuk arkadaşlar bugün opu yapııldı 3 yumurta vardı. Biri katlamış diğeri de bozuk çıktı bir yumurta var o kaliteli mi döllenirmi bilmiyorum
İnşallah canım adtten sonra yine başliycaz iğnelere ikinci opu olacak. Yumurtalar çatlamış toplanmadan zaten rezervim düşük keşke daha iyi takip etselerdi. İnşallah ikinci opu güzel olur.ins dollenir arkadasim yaa. dinlensin bolunsun 1 tanede yeter canim. dua edelim ins güzel gelişir.
İnşallah canım inşallah dua edinInsallah dollenir arkadasım ..guzel haberlerını beklıyoruz ...
ins canim bu opu daha güzel geçsin ve daha güzel yumuslarin olsun. bide sana tavsiyem bugünden basla her gün 5 badem, 5 fındık, 5 ceviz, 2 tane kuru incir ye. dimesin dogol nar suyu var küçük cam şişelerde günde 1 bardak ic. ananas suyu ic 1 bardak. ananasin kendini de ye hergün 1 dilim. kivi muz ve bol protein ağırlıklı beslen. faydasını göreceksin. devamlı yaparsanİnşallah canım adtten sonra yine başliycaz iğnelere ikinci opu olacak. Yumurtalar çatlamış toplanmadan zaten rezervim düşük keşke daha iyi takip etselerdi. İnşallah ikinci opu güzel olur.
Arkadasım bende beslenmeme dıkkat edıyorum..sen neler yapıyorsun beslenme olarak..ins canim bu opu daha güzel geçsin ve daha güzel yumuslarin olsun. bide sana tavsiyem bugünden basla her gün 5 badem, 5 fındık, 5 ceviz, 2 tane kuru incir ye. dimesin dogol nar suyu var küçük cam şişelerde günde 1 bardak ic. ananas suyu ic 1 bardak. ananasin kendini de ye hergün 1 dilim. kivi muz ve bol protein ağırlıklı beslen. faydasını göreceksin. devamlı yaparsan
Bol bol çörekotu da ye arkadasımİnşallah canım adtten sonra yine başliycaz iğnelere ikinci opu olacak. Yumurtalar çatlamış toplanmadan zaten rezervim düşük keşke daha iyi takip etselerdi. İnşallah ikinci opu güzel olur.
canim daha vakit var benim diye üstünde çok duymuyorum ama transfer günün belli olduğu zaman badliycam yine. 5 tane fındık badem ceviz, ananas suyu ve kendisi. nar suyu. 1 muz 1 kuvi hergun tukedecegim ins. sen yap. ve srnin günün belli artık baslayabilirsin on hazirlikArkadasım bende beslenmeme dıkkat edıyorum..sen neler yapıyorsun beslenme olarak..
Çok sağol arkadaşım beslenmeme daha çok dikkat edicem bu sefer. Çörek otu yiyorum da diğerlerini de yiyeyimins canim bu opu daha güzel geçsin ve daha güzel yumuslarin olsun. bide sana tavsiyem bugünden basla her gün 5 badem, 5 fındık, 5 ceviz, 2 tane kuru incir ye. dimesin dogol nar suyu var küçük cam şişelerde günde 1 bardak ic. ananas suyu ic 1 bardak. ananasin kendini de ye hergün 1 dilim. kivi muz ve bol protein ağırlıklı beslen. faydasını göreceksin. devamlı yaparsan
ye canim ben çok faydasını gördüm ins sende görürsün. ihmal etme bu adetimde hemen badliycaksaniz yemeyede hemen basla vücut anca topluyo kendiniÇok sağol arkadaşım beslenmeme daha çok dikkat edicem bu sefer. Çörek otu yiyorum da diğerlerini de yiyeyim
Merhaba canım..Doğal süreçte yumurta takibi yapıldı dün akşam catlatma iğnesi yaptim kendime.Allah nasip ederse pazartesi bir transfer carsamba günü de ikinci transferim olcak.ardışık transfer deniyormuş bu duruma.İki olumsuz deneyimden sonra korku ,heyecan,umut ... karmakarışık duygular içerisindeyim .canim nasıl gifiyo tedavin?
ardisik transferi biliyorum ama öncesinde doğal yumurta takibini ve catlatmayi hiç duymamıştım. onların üzerine transfer!!! hadi hayırlısı olsun canim benim. allahım yüzünü guldursun ins.Merhaba canım..Doğal süreçte yumurta takibi yapıldı dün akşam catlatma iğnesi yaptim kendime.Allah nasip ederse pazartesi bir transfer carsamba günü de ikinci transferim olcak.ardışık transfer deniyormuş bu duruma.İki olumsuz deneyimden sonra korku ,heyecan,umut ... karmakarışık duygular içerisindeyim .
Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Doktor ilk ardışık transfer deyince bana garip gelmişti.Sonra dogal olarak vücudu uyarip çatlatma ignesiyle vucuda sinyal gönderecegiz uyaracagiz ve transferleri yapicaz dedi.Ama ardışık transferin riski yumurtanin kendiliginden catlama durumuymuş o yuzden gun asiri kan verip e2 p4 degerlerine bakıldı yumurta catlamis mi diye ,aksi durumda ertelenebilirdi cok şükür bugunlere geldik bakalim insallah sonu da guzel olur.ardisik transferi biliyorum ama öncesinde doğal yumurta takibini ve catlatmayi hiç duymamıştım. onların üzerine transfer!!! hadi hayırlısı olsun canim benim. allahım yüzünü guldursun ins.
Antıbıyotık ve fitil verıldı ..ıgne verılmedı bana ..Arkadaşlar size opu akşamı vurulmanız için antibiyotik iğne verdiler mi
hayırlısı olsun arkadasim. ins mutlu haberlerinide alırız. bu topikte ilk senin transferin oluyo sirayla arkadan gelicez. ins hepimiz mutlu sona er isebiliriz.Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Doktor ilk ardışık transfer deyince bana garip gelmişti.Sonra dogal olarak vücudu uyarip çatlatma ignesiyle vucuda sinyal gönderecegiz uyaracagiz ve transferleri yapicaz dedi.Ama ardışık transferin riski yumurtanin kendiliginden catlama durumuymuş o yuzden gun asiri kan verip e2 p4 degerlerine bakıldı yumurta catlamis mi diye ,aksi durumda ertelenebilirdi cok şükür bugunlere geldik bakalim insallah sonu da guzel olur.
Amin insallah canım benim..Hepimiz insallah kucağımıza alırız yavrularımızı..hayırlısı olsun arkadasim. ins mutlu haberlerinide alırız. bu topikte ilk senin transferin oluyo sirayla arkadan gelicez. ins hepimiz mutlu sona er isebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?