Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ins dollenir arkadasim yaa. dinlensin bolunsun 1 tanede yeter canim. dua edelim ins güzel gelişir.
İnşallah canım adtten sonra yine başliycaz iğnelere ikinci opu olacak. Yumurtalar çatlamış toplanmadan zaten rezervim düşük keşke daha iyi takip etselerdi. İnşallah ikinci opu güzel olur.

İnşallah canım adtten sonra yine başliycaz iğnelere ikinci opu olacak. Yumurtalar çatlamış toplanmadan zaten rezervim düşük keşke daha iyi takip etselerdi. İnşallah ikinci opu güzel olur.
ins canim bu opu daha güzel geçsin ve daha güzel yumuslarin olsun. bide sana tavsiyem bugünden basla her gün 5 badem, 5 fındık, 5 ceviz, 2 tane kuru incir ye. dimesin dogol nar suyu var küçük cam şişelerde günde 1 bardak ic. ananas suyu ic 1 bardak. ananasin kendini de ye hergün 1 dilim. kivi muz ve bol protein ağırlıklı beslen. faydasını göreceksin. devamlı yaparsan

Arkadasım bende beslenmeme dıkkat edıyorum..sen neler yapıyorsun beslenme olarak..

Arkadasım bende beslenmeme dıkkat edıyorum..sen neler yapıyorsun beslenme olarak..
canim daha vakit var benim diye üstünde çok duymuyorum ama transfer günün belli olduğu zaman badliycam yine. 5 tane fındık badem ceviz, ananas suyu ve kendisi. nar suyu. 1 muz 1 kuvi hergun tukedecegim ins. sen yap. ve srnin günün belli artık baslayabilirsin on hazirlik

Çok sağol arkadaşım beslenmeme daha çok dikkat edicem bu sefer. Çörek otu yiyorum da diğerlerini de yiyeyim

canim nasıl gifiyo tedavin?
Merhaba canım..Doğal süreçte yumurta takibi yapıldı dün akşam catlatma iğnesi yaptim kendime.Allah nasip ederse pazartesi bir transfer carsamba günü de ikinci transferim olcak.ardışık transfer deniyormuş bu duruma.İki olumsuz deneyimden sonra korku ,heyecan,umut ... karmakarışık duygular içerisindeyim .

ardisik transferi biliyorum ama öncesinde doğal yumurta takibini ve catlatmayi hiç duymamıştım. onların üzerine transfer!!! hadi hayırlısı olsun canim benim. allahım yüzünü guldursun ins.

ardisik transferi biliyorum ama öncesinde doğal yumurta takibini ve catlatmayi hiç duymamıştım. onların üzerine transfer!!! hadi hayırlısı olsun canim benim. allahım yüzünü guldursun ins.
Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Doktor ilk ardışık transfer deyince bana garip gelmişti.Sonra dogal olarak vücudu uyarip çatlatma ignesiyle vucuda sinyal gönderecegiz uyaracagiz ve transferleri yapicaz dedi.Ama ardışık transferin riski yumurtanin kendiliginden catlama durumuymuş o yuzden gun asiri kan verip e2 p4 degerlerine bakıldı yumurta catlamis mi diye ,aksi durumda ertelenebilirdi cok şükür bugunlere geldik bakalim insallah sonu da guzel olur.

hayırlısı olsun arkadasim. ins mutlu haberlerinide alırız. bu topikte ilk senin transferin oluyo sirayla arkadan gelicez. ins hepimiz mutlu sona er isebiliriz.

Günaydın Arkadaşlar dün bir yumurta toplanmıştı ya o döllenmiş şimdi bölünmesini izliyolarnış inşallah sağlıklı bir embriyo olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…